karlin Re: Zdzisław Beksiński n <****> t 22.02.05, 12:59 obraz życie śmierć obraz Beksiński Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna zamordowany???????? 22.02.05, 16:28 Znany malarz Zdzisław Beksiński został zamordowany w nocy z poniedziałku na wtorek w swoim mieszkaniu na warszawskim Mokotowie. Miał kilkanaście ran kłutych. Na razie nie ma żadnych informacji na temat sprawcy zabójstwa. info.onet.pl/1057746,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Czyz nie mord rabunkowy? Mogl dla mentow uchodzic 22.02.05, 23:33 za wielce zamoznego...Pokoj jego duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Zdzisław Beksiński n <****> t 23.02.05, 00:06 Nie jestem za karą śmierci jako taką. Ja zabójcę po prostu kazałbym rozszarpać na kawałki w publicznym miejscu. To dewastacja dla znajomych, krewnych... Mówię otwarcie, nigdy nie rozumiałem tego rodzaju sztuki. Kocham pejzaże, naturę jednym słowem wszystkie obrazy w muzeach. Kiedyś od niechcenia oglądałem w poznańskiej BWA sztukę Hasiora, Wielowiejskiego itp. Niech Bóg ma go w swojej opiece. Odpowiedz Link Zgłoś
peilung Re: Zdzisław Beksiński n <****> t 23.02.05, 00:23 why !!!! ???? warum !!!!????? www.artfan.net/jpg/art/zdzislaw_beksinski/originalimages/mh_zbeks_ArtOf_17_Untitled_SFF.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
peilung Re: Zdzisław Beksiński n <****> t 23.02.05, 01:37 www.artfan.net/jpg/art/zdzislaw_beksinski/originalimages/mh_zbeks_ArtOf_48_Untitled_SFF.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
peilung Re: Zdzisław Beksiński n <****> t 23.02.05, 01:39 www.republika.pl/annenke/prezbiterium/obrazki/be15.jpg Odpowiedz Link Zgłoś