abprall 24.02.05, 23:12 www.gisela-dennig.de/html/blumen.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: kwiatynajpiekniejszym językiem swiata swiat k 24.02.05, 23:18 Bardzo piękne są dziurawce ... www.per.ry.pl/fotki/dziurawce1024.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna kwiaty najpiekniejszym językiem swiata 24.02.05, 23:23 ewa8a napisała: > Bardzo piękne są dziurawce ... > > www.per.ry.pl/fotki/dziurawce1024.jpg bukiet dziurawców )))) a teraz zamiast kwiatów będą śnić mi się dziurawce)) dobraj nocy życzę wszystkim kto tu zajrzy czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: kwiaty najpiekniejszym językiem swiata 24.02.05, 23:29 jakiem z pod znaku ryby, dobranoc... www.spiegel.de/img/0,1020,436554,00.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: kwiaty najpiekniejszym językiem swiata 25.02.05, 06:08 abprall napisał: > jakiem z pod znaku ryby, dobranoc... > www.spiegel.de/img/0,1020,436554,00.jpg CMMMOOOKKKKK czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: kwiaty najpiekniejszym językiem swiata 25.02.05, 06:48 owca_czarna napisała: > CMMMOOOKKKKK > > czarna_owca owieczko czarna czyżby jakiś szaman zły w rybkę cię zamienił? co tam w rybkę! w dwie rybki nawet niezła musi być z ciebie pływaczka! nic dziwnego wszak w aquanecie jesteśmy rano owieczki-nocką rybki no to cmok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: kwiaty najpiekniejszym językiem swiata 25.02.05, 14:20 d.nutka1 napisała: > owca_czarna napisała: > > > CMMMOOOKKKKK > > > > czarna_owca > > owieczko czarna > czyżby jakiś szaman zły w rybkę cię zamienił? > co tam w rybkę! > w dwie rybki nawet > niezła musi być z ciebie pływaczka! > nic dziwnego > wszak w aquanecie jesteśmy > rano owieczki-nocką rybki > no to cmok!!! cmoknąć złotą rybkę, to jest dopiero szczęscie! Aż mi w głowie zawirowało i ległam )) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Łowiecko.... 24.02.05, 23:37 Wreszcie, korzystając z faktu, ze dopadła mnie grypa, "upgrade-nąłem" swój photoalbum. Jak zaczyanałem, to za darmo było 100 MB, ja załadowałem 70. Ale potem zmniejszyli darmowa pojemnosc do 25 MB i nadmiaru mi nie skasowali, co prawda, tyle, że nie mgłem juz doładowywać. Ale za niewielka kwotę można sobie było powiększyć do 250. Co własnie dziś zrobiłem. Pewna zaletą tamtego było, ze zdjęcia były autamatycznie zmniejszane do 250 kB. A ja standardowo robie zdjecia o wielkosci troche ponad 1 MB. Teraz, jak juz mam "platne" konto, to zdjecia nie sa zmniejszane, taki niby przywilej. Ale przy komputerowym ogladaniu to juz nic nie daje, natomiast duzo dluzej sie laduje. Czy Ty masz "szybki" internet? Jeśli nie, to ten rozmiar zdjec moze Ci robić roznicę. Jesli nie, to ja mogę w bardzo niedługim czasie wladowac wszystkie zdjecia z Grand Tetonow. Serdecznosci, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Łowiecko.... 25.02.05, 06:11 t0g napisał: > Wreszcie, korzystając z faktu, ze dopadła mnie grypa, "upgrade-nąłem" swój > photoalbum. Jak zaczyanałem, to za darmo było 100 MB, ja załadowałem 70. Ale > potem zmniejszyli darmowa pojemnosc do 25 MB i nadmiaru mi nie skasowali, co > prawda, tyle, że nie mgłem juz doładowywać. Ale za niewielka kwotę można sobie > było powiększyć do 250. Co własnie dziś zrobiłem. > > Pewna zaletą tamtego było, ze zdjęcia były autamatycznie zmniejszane do 250 kB. > A ja standardowo robie zdjecia o wielkosci troche ponad 1 MB. Teraz, jak juz ma > m > "platne" konto, to zdjecia nie sa zmniejszane, taki niby przywilej. Ale przy > komputerowym ogladaniu to juz nic nie daje, natomiast duzo dluzej sie laduje. > > Czy Ty masz "szybki" internet? Jeśli nie, to ten rozmiar zdjec moze Ci robić > roznicę. Jesli nie, to ja mogę w bardzo niedługim czasie wladowac wszystkie > zdjecia z Grand Tetonow. > > Serdecznosci, Tomek Bardzo proszę o wklejenie zdjątek. One i tak szybciej się wczytają, niż trwa podróż dookoła świata ))))))))))))) dzięki czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś