Gość: eka IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.06.02, 22:17 Kocham go bardzo i jestem z Niego bardzo dumna . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pollak Re: Mój syn ma dziś 23urodziny IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.06.02, 22:59 Gość portalu: eka napisał(a): > Kocham go bardzo i jestem z Niego bardzo dumna . A to najlepsze życzenia dla syna z okazji urodzin. Zarazem też i dla Ciebie, bo jeśli jesteś dumna z niego to i duża w tym Twoja zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Serdeczne zyczenia dla Was obojga :) /ntxt IP: 217.98.241.* 08.06.02, 23:19 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Mój syn ma dziś 23urodziny 09.06.02, 01:38 Kochaj go dalej,widać jest teo wart! Wszystkiego naj dla Cie i syna! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild jutro poślubi żone i zniknie z chaty? :) IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 09.06.02, 01:52 a później emerytura! cza cza cza... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Wilda 09.06.02, 02:21 Max,witaj nad ranem! Nie strasz Eka,gruntze to syn,a nie przybieraniec! To ważne,nawet bardzo ważne! hej! pozdrawiam w nocnej porze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Serdecznie Pozdrawiam ! IP: *.red.bezeqint.net 09.06.02, 06:14 Chyba tylko kto ma dzieci w takim wieku, rozumie o czym piszesz! }{ Mosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Mój syn ma dziś 23urodziny IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.06.02, 11:06 Pozdrowienia dla Ciebie i dla syna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jondrus Masz tylko jednego? IP: 62.87.149.* 09.06.02, 13:23 Jeżeli tak to źle.Do tego syn zamiast córki. Córka daje wiekszą szansę na opiekę na starość. Przeważnie to wnuki od strony córki są bliżej. A tak to będzie jak pisał wild - syn pójdzie w świat i prawdopodonie zapomni o matce.No czasami sobie przypomni , ale rzadziej. To źle ,że masz tylko jednego , bo trzęsłaś sie nad nim przez te 23 lata i być może jest nieprzygotowany do zycia. To wszystko 'byc może' i na pewno są wyjątki. Pozdrawiam Andrzej P.S. A tak poza tym wszystkiego najlepszego dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Poczekaj, poczekaj... IP: 5.2.1R1D* / *.barak.net.il 09.06.02, 14:20 Gość portalu: Jondrus napisał(a): > Jeżeli tak to źle.Do tego syn zamiast córki. > Córka daje wiekszą szansę na opiekę na starość. > Przeważnie to wnuki od strony córki są bliżej. > A tak to będzie jak pisał wild - syn pójdzie w świat > i prawdopodonie zapomni o matce.No czasami sobie przypomni , ale rzadziej. > To źle ,że masz tylko jednego , bo trzęsłaś sie nad nim przez te 23 lata > i być może jest nieprzygotowany do zycia. > > To wszystko 'byc może' i na pewno są wyjątki. > > Pozdrawiam Andrzej > > P.S. > A tak poza tym wszystkiego najlepszego dla Was. Zobaczysz co bedzie jak bada wnuki... to dopiero radosc...! Najlepiej to wychowywac wnukow, tylko bawimy sie i zawsze widzimy ich dobrych... Pzdr, Dziadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jondrus Re: Poczekaj, poczekaj... IP: 62.87.149.* 09.06.02, 14:58 Gość portalu: Mosze napisał(a): > > Zobaczysz co bedzie jak bada wnuki... to dopiero radosc...! > Najlepiej to wychowywac wnukow, tylko bawimy sie i zawsze widzimy ich dobrych.. > . > Pzdr, > Dziadek Przeważnie tak jest ,że w domu u dziadków częsciej są wnuki od strony córki. Mając syna , jego matka ,przyszła babka jest w gorszej sytuacji, ponieważ matka jej wnuków , czyli synowa predzej zajedzie do sojej matki, czyli komkurencji w dziedzinie 'babek'. Dlatego najwspanialszą rzeczą jest mieć komplet dzieci. Nie zawsze się to udaje , a trudno wymagać działania do skutku. Jednak poprzestanie na jednym to bezsens z każdego punktu widzenia. Co do wnuków i radości z nimi związanej - masz rację. Chciałoby się jej jak najwięcej i dlatego należy mieć córkę. Andrzej P.S. Na pewno zobaczę.Jak na razie mogę sobie wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Mój syn ma dziś 23urodziny IP: *.gis.net 09.06.02, 13:59 Gość portalu: eka napisał(a): > Kocham go bardzo i jestem z Niego bardzo dumna . W naszych czasach,jesli Matka moze napisac tak o Synu,ktory ma 23 lata,mozna powiedziec,ze oboje maja duzo szczescia.Tak wiele mlodych ludzi konczy w rynsztokach na dlugo przed ukonczeniem 23 lat.Obojgu Wam zycze wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś