Dodaj do ulubionych

Za czyje pieniadze ten cyrk?

17.06.02, 09:26
W telewizji pokazywali wczoraj przygotowania do
wizytacji glowy panstwa watykanskiego.
Zastanawia mnie za czyje pieniadze sa budowane te
wszystkie monstrulane konsktrukcje nie wiadomo do czego
majace sluzyc.
Najbardziej wkurzajace jest to, ze potem i tak zostana
rozebrane, a drewno zostanie przekazane 'charytatywnie'
na budowe kolejnej plebanii. A wszystko to z polskich
lasow i za nasze pieniadze, takze swiadkow jehowy,
ateistow i muzulmanow.
Dosc!

Obserwuj wątek
    • bykk Re: Za czyje pieniadze ten cyrk? 17.06.02, 10:39
      Skąd o tym wiesz?Pisali w NIE czy FiT?
    • Gość: wikul Za czyje pieniądze bruździsz na tum forum ? IP: *.acn.waw.pl 17.06.02, 21:56
      jarmush napisał(a):

> W telewizji pokazywali wczoraj przygotowania do
      > wizytacji glowy panstwa watykanskiego.
      > Zastanawia mnie za czyje pieniadze sa budowane te
      > wszystkie monstrulane konsktrukcje nie wiadomo do czego
      > majace sluzyc.
      > Najbardziej wkurzajace jest to, ze potem i tak zostana
      > rozebrane, a drewno zostanie przekazane 'charytatywnie'
      > na budowe kolejnej plebanii. A wszystko to z polskich
      > lasow i za nasze pieniadze, takze swiadkow jehowy,
      > ateistow i muzulmanow.
      > Dosc!
      >

Za pieniądze tych obywateli dla których ten Gość jest mile widziany , za twoje
      pieniądze i innych takich jak ty matołów , przyjmowani są goście z krajów nie
      chrześciańskich i ateistycznych .
      • Gość: sceptyk krociutki wyklad o spoleczenstwie IP: 62.167.190.* 17.06.02, 22:20
        Wikul, widze zes ostro potraktowal czlowieczka. A ja mam ciagoty pedagogiczne.
        Otoz drogi Jarmushu, ktory sadzisz, ze nareszcie Tobie przypadla rola
        wyswietlenia finansowych aspektow wizyty Papieza. Wez pod uwage, ze Polska jest
        krajem katolickim, Papiez stad pochodzi i w zwiazku z tym bardzo wiele ludzi
        zyczy sobie Jego wizyty.

Ale wytluamcze Ci jeszcze jedna rzecz, zwiazana z organizacja spoleczenstwa, bo
        widze, ze tego swym krytycznym umyslem nie ogarniasz. Otoz w nowoczesnym
        spoleczenstwie wszyscy placimy podatki. Ale nie wszyscy otrzymujemy taki sam
        zwrot wplaconych panstwu pieniedzy. Wezmy szkolnictwo. Szkoly (podstawowe)
        utrzymywane sa z podatkow. Ale ludzie co dzieci nie maja i z tych szkol
        korzystac nie beda, podatki na nie musza placic. Nawet wyzsze niz Ci, ktorzy
        maja dzieci.

Muzea. Tez sa, w wiekszosci, utrzymywane z podatkow. No ale jesli, powiedzmy,
        jestes chamem, to do muzeow nie chodzisz, tylko na piwo. Ale podatki na nie
        placic musisz.

Z podatkow tez buduje sie autostrady (no, bardzo powoli). A ilez ludzi nie ma
        samochodu, nie bedzie miec i nie zamierza nigdy z tych autostrad korzystac? Ale
        placa.

Oczyszcza sie tez rzeki. A ty moze mieszkasz na Pustyni Bledowskiej. Ale
        placisz.

Z podatkow utrzymuje sie armie. A Ty moze nie chcesz Polski niepodleglej,
        widzialbys ja raczej jako czesc Rosji. Ale tez na wojsko placic musisz.

Czy mam kontynuowac? A jesli kiedys przybedzie do Polski z wizyta wysoki ranga
        duchowny protestancki, to nalezy go przyjac, czy tez raczej kazac oplacic
        wszystko samemu na granicy? A Dalaj Lama jakby wizyte zlozyl?

Jestem natomiast pewien, ze masz pewne potrzeby, ktore sa zaspakajane z
        podatkow. Natomiast sasiad Twoj tych potrzeb nie ma. Ale placi.

Dziekuje za chwilowa uwage. Niech Cie Bog oswieci.
        • Gość: wikul Re: krociutki wyklad o spoleczenstwie IP: *.acn.waw.pl 18.06.02, 21:06
          Gość portalu: sceptyk napisał(a):

> Wikul, widze zes ostro potraktowal czlowieczka. A ja mam ciagoty pedagogiczne.
          > Otoz drogi Jarmushu, ktory sadzisz, ze nareszcie Tobie przypadla rola
          > wyswietlenia finansowych aspektow wizyty Papieza. Wez pod uwage, ze Polska jest
          >
          > krajem katolickim, Papiez stad pochodzi i w zwiazku z tym bardzo wiele ludzi
          > zyczy sobie Jego wizyty.> Ale wytluamcze Ci jeszcze jedna rzecz, zwiazana z
          organizacja spoleczenstwa, bo
          >
          > widze, ze tego swym krytycznym umyslem nie ogarniasz. Otoz w nowoczesnym
          > spoleczenstwie wszyscy placimy podatki. Ale nie wszyscy otrzymujemy taki sam
          > zwrot wplaconych panstwu pieniedzy. Wezmy szkolnictwo. Szkoly (podstawowe)
          > utrzymywane sa z podatkow. Ale ludzie co dzieci nie maja i z tych szkol
          > korzystac nie beda, podatki na nie musza placic. Nawet wyzsze niz Ci, ktorzy
          > maja dzieci.
          >
          > Muzea. Tez sa, w wiekszosci, utrzymywane z podatkow. No ale jesli, powiedzmy,
          > jestes chamem, to do muzeow nie chodzisz, tylko na piwo. Ale podatki na nie
          > placic musisz.
          >
          > Z podatkow tez buduje sie autostrady (no, bardzo powoli). A ilez ludzi nie ma
          > samochodu, nie bedzie miec i nie zamierza nigdy z tych autostrad korzystac? Ale
          >
          > placa.
          >
          > Oczyszcza sie tez rzeki. A ty moze mieszkasz na Pustyni Bledowskiej. Ale
          > placisz.
          >
          > Z podatkow utrzymuje sie armie. A Ty moze nie chcesz Polski niepodleglej,
          > widzialbys ja raczej jako czesc Rosji. Ale tez na wojsko placic musisz.
          >
          > Czy mam kontynuowac? A jesli kiedys przybedzie do Polski z wizyta wysoki ranga
          > duchowny protestancki, to nalezy go przyjac, czy tez raczej kazac oplacic
          > wszystko samemu na granicy? A Dalaj Lama jakby wizyte zlozyl?
          >
          > Jestem natomiast pewien, ze masz pewne potrzeby, ktore sa zaspakajane z
          > podatkow. Natomiast sasiad Twoj tych potrzeb nie ma. Ale placi.
          >
          > Dziekuje za chwilowa uwage. Niech Cie Bog oswieci.

Rzeczywiście , zareagowałem zbyt nerwowo . Chyba przedtem zajrzałem nieopatrznie
          na wątki tego czy tych z Gliwic którzy pod różnymi nickami reklamują tego
          brukowca FiM . Niestety nie mam takiego zacięcia dydaktycznego jak ty . Chyba
          jesteś nauczycielem .

• Gość: ? Re: krociutki wyklad o spoleczenstwie IP: *.15.tuwien.teleweb.at 18.06.02, 22:08
          Gość portalu: sceptyk napisał(a):

> Wikul, widze zes ostro potraktowal czlowieczka. A ja mam ciagoty pedagogiczne.
          > Otoz drogi Jarmushu, ktory sadzisz, ze nareszcie Tobie przypadla rola
          > wyswietlenia finansowych aspektow wizyty Papieza. Wez pod uwage, ze Polska jest
          >
          > krajem katolickim, Papiez stad pochodzi i w zwiazku z tym bardzo wiele ludzi
          > zyczy sobie Jego wizyty.
          >
          > Ale wytluamcze Ci jeszcze jedna rzecz, zwiazana z organizacja spoleczenstwa, bo
          >
          > widze, ze tego swym krytycznym umyslem nie ogarniasz. Otoz w nowoczesnym
          > spoleczenstwie wszyscy placimy podatki. Ale nie wszyscy otrzymujemy taki sam
          > zwrot wplaconych panstwu pieniedzy. Wezmy szkolnictwo. Szkoly (podstawowe)
          > utrzymywane sa z podatkow. Ale ludzie co dzieci nie maja i z tych szkol
          > korzystac nie beda, podatki na nie musza placic. Nawet wyzsze niz Ci, ktorzy
          > maja dzieci.
          >
          > Muzea. Tez sa, w wiekszosci, utrzymywane z podatkow. No ale jesli, powiedzmy,
          > jestes chamem, to do muzeow nie chodzisz, tylko na piwo. Ale podatki na nie
          > placic musisz.
          >
          > Z podatkow tez buduje sie autostrady (no, bardzo powoli). A ilez ludzi nie ma
          > samochodu, nie bedzie miec i nie zamierza nigdy z tych autostrad korzystac? Ale
          >
          > placa.
          >
          > Oczyszcza sie tez rzeki. A ty moze mieszkasz na Pustyni Bledowskiej. Ale
          > placisz.
          >
          > Z podatkow utrzymuje sie armie. A Ty moze nie chcesz Polski niepodleglej,
          > widzialbys ja raczej jako czesc Rosji. Ale tez na wojsko placic musisz.
          >
          > Czy mam kontynuowac? A jesli kiedys przybedzie do Polski z wizyta wysoki ranga
          > duchowny protestancki, to nalezy go przyjac, czy tez raczej kazac oplacic
          > wszystko samemu na granicy? A Dalaj Lama jakby wizyte zlozyl?
          >
          > Jestem natomiast pewien, ze masz pewne potrzeby, ktore sa zaspakajane z
          > podatkow. Natomiast sasiad Twoj tych potrzeb nie ma. Ale placi.
          >
          > Dziekuje za chwilowa uwage. Niech Cie Bog oswieci.
          Na wszystkie inne podatki jestem sklonny przystac,ale na istytucje pasozytnicza i
          jej przedstawcieli cywilizowany kraj nie powinien przystawac.Jezeli ktos wierzy w
          jakies bzdurki niech za nie placi a nie okrada innych.

• Gość: krzys52 Popieram. Kazdy Utrzymuje Swoje Krasnoludki (ntxt) IP: *.proxy.aol.com 20.06.02, 05:14
            .......................................
    • monopol Re: Za czyje pieniadze ten cyrk? 17.06.02, 22:20
      jarmush napisał(a):

> W telewizji pokazywali wczoraj przygotowania do
      > wizytacji glowy panstwa watykanskiego.
      > Zastanawia mnie za czyje pieniadze sa budowane te
      > wszystkie monstrulane konsktrukcje nie wiadomo do czego
      > majace sluzyc.
      > Najbardziej wkurzajace jest to, ze potem i tak zostana
      > rozebrane, a drewno zostanie przekazane 'charytatywnie'
      > na budowe kolejnej plebanii. A wszystko to z polskich
      > lasow i za nasze pieniadze, takze swiadkow jehowy,
      > ateistow i muzulmanow.
      > Dosc!

a takze zielonoswiatkowcow
      adwentystow dnia siodmego
      grekokatolikow
      buddystow
      hinduistow
      masonow
      Zydow
      komunistow
      wyznawcow trenera Engela
      i czlonkow Samoobrony...
      dosc, dosc, dosc!
      dziura budzetowa osiagnie kolejne dno
      wszystko przez te monstrualne konstrukcje
      niewiadomo do czego majace sluzyc
      • Gość: karol w. te konstrukcje wiadomo IP: 142.108.17.* 17.06.02, 22:49
        ze sluza do utrzymania ludzi w biedzie, glupocie i zabobonie. im wiekszy kult
        jednostki strasznego starucha z watykanu, tym latwiej bedzie trzymac na smyczy
        wyznawcow kultu zydowki z bekartem. jak to mowil jeden mechanik samochodowy z
        wroclawia - czemus biedny - bos glupi, a czemus glupi - bos biedny. taki to
        juz catch 22. a ja se ne boim, ja mam raka ...
        • monopol Wiedza to skarb 17.06.02, 23:19
          to juz wiemy, ze monstrualne konstrukcje nas zniewalaja
          otumaniaja nas, wpedzaja do wiezienia sredniowiecza
          ach te konstrukcje wiadomo juz do czego sluzace
          jaka to niewyobrazalna potwornosc umiescic je w naszej Polsce

na szczescie nasze i nie tylko nasze, jest w tym kraju kilku oswieconych,
          ktorzy nie pozwola zginac nam w otchlani chrzescijanskiego zabobonu
          o madry karolu w. liczymy na Ciebie, ratuj nas przed zlem
          nie tylko tych konstrukcji

Tys ostatnia deska ratunku

• Gość: wikul Re: te konstrukcje wiadomo IP: *.acn.waw.pl 20.06.02, 01:02
          Gość portalu: karol w. napisał(a):

> ze sluza do utrzymania ludzi w biedzie, glupocie i zabobonie. im wiekszy kult
          > jednostki strasznego starucha z watykanu, tym latwiej bedzie trzymac na smyczy
          > wyznawcow kultu zydowki z bekartem. jak to mowil jeden mechanik samochodowy z
          > wroclawia - czemus biedny - bos glupi, a czemus glupi - bos biedny. taki to
          > juz catch 22. a ja se ne boim, ja mam raka ...

Jakiś ty mądry , mądrzejszy od profesorów , naukowców , artystów , pisarzy .
          Ile arogancji i pychy musi mieć dwudziestoparoletni gówniarz wypisujacy takie
          bzdety .

• Gość: ? Re: te konstrukcje wiadomo IP: *.15.tuwien.teleweb.at 20.06.02, 17:06
            Gość portalu: wikul napisał(a):

> Gość portalu: karol w. napisał(a):
            >
            > > ze sluza do utrzymania ludzi w biedzie, glupocie i zabobonie. im wiekszy
            > kult
            > > jednostki strasznego starucha z watykanu, tym latwiej bedzie trzymac na sm
            > yczy
            > > wyznawcow kultu zydowki z bekartem. jak to mowil jeden mechanik samochodo
            > wy z
            > > wroclawia - czemus biedny - bos glupi, a czemus glupi - bos biedny. taki
            > to
            > > juz catch 22. a ja se ne boim, ja mam raka ...
            >
            >
            > Jakiś ty mądry , mądrzejszy od profesorów , naukowców , artystów , pisarzy .
            > Ile arogancji i pychy musi mieć dwudziestoparoletni gówniarz wypisujacy takie
            > bzdety .
            >
            > Naukowcy,artysci profesorowie czy pisarze wypowiadajacy sie na temat wiary i
            sprzyjajacy takim przedsiewzieciom jak kosztowne przyjazdy jakiegos dziadka
            zwanego ojcem swietym,sa zadnymi ekspertami w tej dziedzinie.Obawiam sie nawet,
            ze nie sa ekspertami we wlasnej branzy,bo czlowiek znajacy wlasna wartosc ni musi
            sie podlizywac dostojnikom koscielnym,cz tez wladzy.Ja tego typu ludzi nazywam
            czopkami.

• Gość: Gingo Re: Za czyje pieniadze ten cyrk? IP: *.ipt.aol.com 17.06.02, 23:31
      Najlepsze wyjscie to nie uczestniczyc w cyrku - nie dawac na tace, nie kupowac
      pamiatek..
      • Gość: ? Re: Za czyje pieniadze ten cyrk? IP: *.15.tuwien.teleweb.at 18.06.02, 22:12
        Gość portalu: Gingo napisał(a):

> Najlepsze wyjscie to nie uczestniczyc w cyrku - nie dawac na tace, nie kupowac
        > pamiatek..

To jest racja ,ale jak dotrzec do z indoktrynowanych umyslow zwanych barankami?
        • sceptyk Do pytajnika 18.06.02, 22:21
          A Ty, pytajnik, to na jaka tace dajesz, ze tak Cie smieszy jak ktos daje na
          koscielna i uwazasz go za maluczkiego. To pytanie ogolniejsze, wyjasniam.
          • Gość: ? Re: Do pytajnika IP: *.15.tuwien.teleweb.at 19.06.02, 17:13
            sceptyk napisał(a):

> A Ty, pytajnik, to na jaka tace dajesz, ze tak Cie smieszy jak ktos daje na
            > koscielna i uwazasz go za maluczkiego. To pytanie ogolniejsze, wyjasniam.

Na zadna nie daje,jedynie panstwo mi wykrada w postaci podatkow na spedy zwane
            wizytami ojca swietego(ojca obludy).
            • letalin Re: Do pytajnika 19.06.02, 18:00
              Gość portalu: ? napisał(a):

> sceptyk napisał(a):
              >
              > > A Ty, pytajnik, to na jaka tace dajesz, ze tak Cie smieszy jak ktos daje n
              > a
              > > koscielna i uwazasz go za maluczkiego. To pytanie ogolniejsze, wyjasniam.
              >
              > Na zadna nie daje,jedynie panstwo mi wykrada w postaci podatkow na spedy zwane
              > wizytami ojca swietego(ojca obludy).

Pytajnik to pokrzywdzona przez Państwo istota. Na pocieszenie powiem Ci że na
              szczęście Państwo nie będzie od Ciebie oczekiwało (mam nadzieję) ryzykowania
              życiem w konflikcie zbrojnym. A nasi dziadowie to mieli na prawdę przechlapane, a
              na dodatek byli dumni z tego , że walczą za swoją Ojczyznę...Jak ten świat się
              szybko zmienia.
              • Gość: krzys52 No to nareszcie dowiedzielismy sie... IP: *.proxy.aol.com 20.06.02, 05:04
                ...ze ten caly syf, balagan, bide, czarne pasozytnictwo, gigantyczna korupcje i
                przestepczosc, umyslowy prymitywizm obywateli, itp. itd, Polska zawdziecza waszym
                dziadom (koscielnym, jak najbardziej) Sadze, ze po obejrzeniu swego dziela
                natychmiast staliby sie mniej dumni.
                ..
                K.P.
                ..
                ..
                ..

letalin napisał(a):

> Gość portalu: ? napisał(a):
                >
                > > sceptyk napisał(a):
                > >
                > > > A Ty, pytajnik, to na jaka tace dajesz, ze tak Cie smieszy jak ktos d
                > aje n
                > > a
                > > > koscielna i uwazasz go za maluczkiego. To pytanie ogolniejsze, wyjasn
                > iam.
                > >
                > > Na zadna nie daje,jedynie panstwo mi wykrada w postaci podatkow na spedy z
                > wane
                > > wizytami ojca swietego(ojca obludy).
                >
                > Pytajnik to pokrzywdzona przez Państwo istota. Na pocieszenie powiem Ci że na
                > szczęście Państwo nie będzie od Ciebie oczekiwało (mam nadzieję) ryzykowania
                > życiem w konflikcie zbrojnym. A nasi dziadowie to mieli na prawdę przechlapane,
                > a
                > na dodatek byli dumni z tego , że walczą za swoją Ojczyznę...Jak ten świat się
                >
                > szybko zmienia.

• Gość: ? Re: Do pytajnika IP: *.15.tuwien.teleweb.at 20.06.02, 16:47
                letalin napisał(a):

> Gość portalu: ? napisał(a):
                >
                > > sceptyk napisał(a):
                > >
                > > > A Ty, pytajnik, to na jaka tace dajesz, ze tak Cie smieszy jak ktos d
                > aje n
                > > a
                > > > koscielna i uwazasz go za maluczkiego. To pytanie ogolniejsze, wyjasn
                > iam.
                > >
                > > Na zadna nie daje,jedynie panstwo mi wykrada w postaci podatkow na spedy z
                > wane
                > > wizytami ojca swietego(ojca obludy).
                >
                > Pytajnik to pokrzywdzona przez Państwo istota. Na pocieszenie powiem Ci że na
                > szczęście Państwo nie będzie od Ciebie oczekiwało (mam nadzieję) ryzykowania
                > życiem w konflikcie zbrojnym. A nasi dziadowie to mieli na prawdę przechlapane,
                > a
                > na dodatek byli dumni z tego , że walczą za swoją Ojczyznę...Jak ten świat się
                >
                > szybko zmienia.

Z panstwem mozna sie utozsamiac,czy byc z niego dumnym tylko w przypadku kiedy
                ono spelnia funlcje panstwa.Obecnie z panstwa zostala tylko pusto brzmiaca nazwa"
                POLSKA" i teren oznaczony granicami ktore jedynie sluza do robienia interesow
                ludzi powiazanych z kolöejnymi rzadami(a raczej kupa demokratycznie wybranych
                oprychow ).Nazywam ich oprychami poniewaz ich podstawowy cel to nabicie wlasnej
                kabzy i to w imieniu prawa, ktore stworzyli sami i dla siebie.Prawo to
                jednoczesnie spowodowalo,ze panstwo ,ktore winno gwarantowac jego obywatelom
                bezpieczenstwo,wyksztalcenie,opieke zdrowotna,mozliwosc pracy itp.sluzy jedynie
                tym silom od ktorych kiesa rzadzacych sie powieksza.Kazdy obecnie myslacy
                czlowiek winnien wystapic przeciwko tego rodzaju rzadom a walka o tego typu
                panstwo mija sie z celem.Przypuszczam,ze nasi przodkowie mieli by niesmak gdyby
                zobaczyli co wyprodukowano kosztem ich krwi.W tej dewastacji panstwa uczestnicza
                wszelkie organizacje opiniotworcze jak religie,prasa i wszelkiego rodzaju media
                nie majace wlasnej osobowosci a jedynie liczace na ochlapy ze stolow
                rzadzacych.Rowniez uczestnikami tworzenia tego rodzaju bagienka sa dyskutanci
                forum GW ktorzy zasmiecaj go nie poruszajac zadnego konkretnego tematu chociazby
                prowokujacego do myslenia.
    • indris Za wspólne 19.06.02, 18:17
      Tak już jest w każdej większej zbiorowości, że pewne wydatki idą na cele przez
      niektórych nie akceptowane, bo jednomyślności jak wiadomo nie ma nigdzie i
      nigdy. Np transmisje z Mundialu idą za pieniądze publiczne, a przecież
      znaleźliby się Polacy, którzy piłką nożną nie interesują się ani trochę. W
      Warszawie rozbudowuje się linie tramwajowe mimo tego, że na warszawskim wątku
      odezwał się człowiek, który jest wrogiem tramwajów i komunikacji publicznej w
      ogóle.
      Otóż wydaje mi się, że zwolenników wizyty JPII i jej odpowiedniej oprawy jest w
      Polsce co najmniej tyle samo (procentowo), co zwolenników transmisji
      mundialowych. Jeżeli więc jesteś wobec tej postaci wrogo lub obojętnie
      usposobiony - potraktuj to jak transmisje z mundialu (albo Olimpiady). Lud
      sobie tego życzy, a w każdym razie większość ludu.
    • Gość: krzys52 Ciekawe jaka plage teraz papiez przywiezie(?) IP: *.proxy.aol.com 20.06.02, 05:09
      Byly juz powodzie i pozary lasow wiec teraz kolej na plage pedofili, swierzb,
      oraz morowe powietrze.
      ..
      A wszystkie przyjemnoci za pieniadze podatnika.
      ..
      K.P.
      ..
      PS....Pocieszajace jest, ze jezeli - to juz ostatni raz. surprised)
      • Gość: nick Re: Ciekawe jaka plage teraz papiez przywiezie(?) IP: *.pzn.org.pl 20.06.02, 07:38
        Ależ Ty jesteś debilem.
        • Gość: # Re: Ciekawe jaka plage teraz papiez przywiezie(?) IP: *.wroclaw.tpnet.pl 20.06.02, 07:58
          Przyjemnie sie robi czlowiekowi,
          ze dzis wrogowie wiary katolickiej
          obnazaja wlasnie taki poziom umyslowy!!!!

Nie pisze jaki, wiec sobie nie zycze napastliwych odpowiedzi!

Jestem pod ogromnym wrazeniem sceptycyzmu Sceptyka
          i sposobu argumentacji "kawe na lawe"!!!

BALANS miedzy HEREZJA i ORTODOKSJA zostal najprecyzyjniej utrzymany
          - a ktos powiedzial, ze to jest najkrotsza definicja sceptyzcyzmu!
          • Gość: # Maial byc tyt. "Balans mdz HEREZJA i ORTODOKSJA/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 20.06.02, 07:59
        • Gość: krzys52 Re: Ciekawe jaka plage teraz papiez przywiezie(?) IP: *.proxy.aol.com 21.06.02, 00:31
          Gość portalu: nick napisał(a):

> Ależ Ty jesteś debilem.
          ..
          ....
          ..K.P.
          Domyslam sie, ze ty jestes nad wyraz rozwiniety.
          ..
          A tak a'propos, to spowodowal jeszcze papiez plage debili - u wladzy. To dzieki
          Wojtyle na polske spuszczona zostala plaga AWS z TKM, i reszta czarnej bandy.
          ..
          ..
          K.P.
          ..
          PS....Bys nie mial zludzen: korzystam tylko z okazji, bo wymiana z toba nie
          interesuje mnie absolutnie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka