Dodaj do ulubionych

A nie mowilem!!!

29.03.05, 19:18
Watek dla wszystkich, ktorzy ostrzegali przed oszolomstwem pelnowolnosciowym
i likwidacja "cenzury" na FA.

Ledwo dwa miesiace minely a juz FA stalo sie tym, czego ja i niektorzy inni
sie obawialem - oddzialem otwartym polaczonych Tworek z Czubkami. Rekrutacja
nowych uczestnikow na ciezkich neuroleptykach nie ustaje.

Albo szambem - z zatkanym odplywem. Jak sie mial odplyw nie zapchac, jesli
natezenie wpisow dochodzi do 100/dobe/uczestnika. Byc moze nawet wiecej.

Dla przpomnienia wolnosciowcom dwa krotkie cytaty z samego siebie:

"Absolutnie nie
Autor: leje-sie
Data: 27.01.2005 17:06

Dla tych co chca sobie pisac bez aesa to Osla Lawka jest. Prosze ja otworzyc
dla wpisow i juz.

/.../

Nie zycze sobie by wizytowka Forum - FA stala sie przystania dla jeszcze
gorszych psycholi niz dzisiaj."

Obserwuj wątek
    • abprall Re: A nie mowilem!!! 29.03.05, 19:29
      a najbardziej wqrwiającym jest ,jak dzisiaj tych odmozdzonych debili mabuse
      opierdulił, to admin żywo zdjął ten wątek..( z zainteresowaniem sledzilem jak
      on sie rozegra, no nie admin tylko wątek)...
      qrwa wszedzie mafie , od sejmu począszy na forum skonczywszy....będę musiał co
      noc pod poduszke gnata skrywac bo jeszcze mnie upierdulą...
      ożesz , qrwa mać....
      • leje-sie Moze, moze srodek zaradczy by sie znalazl 29.03.05, 19:38
        A to nastepujacy:

Niechaj kazdy z piszacych na Forumie A w sygnaturce poda, co aktualnie zazywa
        lub wlasnie zazyl, jakie tabletki zas (wbrew zaleceniom lekarzy) odstawil.

Albo jednak pomysl (moj wlasny) z aktywacja Oslej Lawki jako przystani wolnosci?

Ciekaw jestem ile czasu uplynie nim sie tu pojawia sie kolejne okazy o wiele
        mowiacych nickach jak np:

sramkobietomwcipe* (a jakze - obronca wolnosci slowa). Wlasnie zauwazylem go na
        FoM - wiec zapewne szybko odkryje FA

* oczywiscie ze nick obrzydliwy i wstretny. Alez prosze, prosze szlachetne
        nicki go bronic.
        • allegro.con.brio Re: Moze, moze srodek zaradczy by sie znalazl 29.03.05, 20:30
          leje-sie napisał:

> * oczywiscie ze nick obrzydliwy i wstretny. Alez prosze, prosze szlachetne
          > nicki go bronic.

Historia tego nicka nie jest taka banalna (nie bronię go).
    • patience Ano mowiles, ale na kwietnych niepotrzebny aes 29.03.05, 19:33
      Reakcja innych forumowiczow wystarczy w zupelnosci. Jak sie naucza ze mozna
      pisac posty w jednym watku to bedzie wszystko w porzadku. Jeden watek nikomu nie
      wadzi.
      • owca_czarna ale na kwietnych niepotrzebny .... 30.03.05, 02:26
        patience napisała:

> Reakcja innych forumowiczow wystarczy w zupelnosci. Jak sie naucza ze mozna
        > pisac posty w jednym watku to bedzie wszystko w porzadku. Jeden watek nikomu ni
        > e
        > wadzi.

Patience, kto to są kwietni? I o co chodzi z tymi watkami? Zresztą i tak, aby
        zrozumieć niektóre posty i wątki z FA trzeba być na bieżąco z wieloma innymi
        forami i archiwum. Cięzka sprawa i raczej niewykonalna dla osób
        niewtajemniczonych. Do tego dochodzi mnóstwo pacyn sad(

Chociaż napisz kim są kwietnisad

czarna_owca
        • 7em Re: ale na kwietnych niepotrzebny .... 30.03.05, 03:14
          owca_czarna napisała:

> Chociaż napisz kim są kwietnisad
          nie chcesz tego wiedzieć...
          5040
          • owca_czarna Re: ale na kwietnych niepotrzebny .... 30.03.05, 03:34
            7em napisał:

> owca_czarna napisała:
            >
            >
            > > Chociaż napisz kim są kwietnisad
            > nie chcesz tego wiedzieć...
            > 5040

Dlaczego tak myslisz? Jasne, że chcę wiedzieć. Kwietni, tyle razy się tu o nich
            pisało smile) Nie bądż taki powiedz , o kim mowa smile)

czarna_owca
            • marianna.rokita Re: ale na kwietnych niepotrzebny .... 30.03.05, 03:44
              Ja ci chetnie po plotkarsku wypaple, ale jutro bo padam na ryjek smile)))))))
              Obiecuje smile

Nie ma jak babskie ploty smile
    • wieprz-nieczysty Trudno dociec 29.03.05, 20:12
      co tu się tak naprawdę sklada na stan FA w jakim ono się znajduje. Ale mysle,
      ze to jest tak troche jak z ludźmi po ciezkich przejsciach wspolnych - niby
      probuja sie zejść juz coś tam działają, mowią, już niby dobrze jest, az tu
      nagle slowo, gest jak z tych najgorszych czasow i wszystkie qrvy, szmaty,
      zdziry, sqrviele wypowiedziane wczesniej dzwonią w uszach i sceny obrzydliwe
      przewijaja się przed oczami i wszystko puszcza, wszystkie hamulce i od nowa się
      wszystko najgorsze zaczyna. A wystarczylo kiedyś, kiedys dawno w przeszlosci
      nie powiedzieć pewnego slowa, nie uczynic gestu, byc moze odejść nic nie
      mowiąc. Nie doszloby do czego doszlo i wszystko byloby inaczej. Logowanie to
      tylko malutki przyczynek do prawdziwego upadku tego forum. Prevention is better
      than cure.
      • marianna.rokita Re: Trudno dociec 29.03.05, 20:22
        A wystarczylo kiedyś, kiedys dawno w przeszlosci
        > nie powiedzieć pewnego slowa, nie uczynic gestu, byc moze odejść nic nie
        > mowiąc. Nie doszloby do czego doszlo i wszystko byloby inaczej.
        Masz racje. To dotyczy i zycia prywatnego i zycia wirtualnego...
        Widzisz, ja chcialam odejsc,zapomniec,itp.itd ale ......
        1)dostalam w twarz krzeslem ( nawiasem mowiac, dentysta teraz ratuje mojego
        zeba, bo jednak sie obluzowal )
        2)moi bliscy nie mieli chwili spokoju, nie wspominam juz o mnie
        3)nawet nie pisze o innych wydarzeniach, bo mi sie robi slabo.

Forumowa afera zaczela sie od tego,ze pewna osoba wstawila rzekome wspomnienia
        moich klientow z forum dla panow korzystajacych z uslug prostytutek -
        garsoniery.Ja tez jestem czlowiekiem, nie bede udawac,ze ten wyczyn wykonany
        przez niegdys najblizsza mi osobe zabolal mnie bardzo.Mozna zapytac ?Po co
        polazlas do Faktu ? Otoz zaluje,ze nie poszlam do jakiejs gazety 2 lata temu,
        kiedy tra sama osoba szargala moje nazwisko, moja rodzine, moich znajomych na
        necie. I napisala posta, "ze prosi o wszelkie informacje na moj temat".

Sobie moge wyrzucac od kretynek, debilek, ze pozniej dalam sie wyprowadzic w
        pole.
        Jesli jest zle na poczatku, to dlaczego potem ma byc lepiej ?

• miss_dronio Re: Trudno dociec 30.03.05, 02:00
          > Forumowa afera zaczela sie od tego,ze pewna osoba wstawila rzekome
          >wspomnienia
          > moich klientow z forum dla panow korzystajacych z uslug prostytutek -
          > garsoniery.Ja tez jestem czlowiekiem, nie bede udawac,ze ten wyczyn wykonany
          > przez niegdys najblizsza mi osobe zabolal mnie bardzo.
          Serio przez wiele miesięcy nie zorientowałaś się kto używa tego nicka?
          • marianna.rokita Re: Trudno dociec 30.03.05, 02:03
            Zaczelam podejrzewac juz wtedy, gdy usuwalysmy ten post z forum.Ale dowodu
            bezposredniego nie bylo.
            Dowod zjawil sie dopiero przy slynnym watku na Prasa i Media.
            • marianna.rokita Re: Trudno dociec 30.03.05, 02:09
              a co do reszty charakterystyczne sa slowa :
              "brudna""dziwka","szczegolnie odmiana "brudna dziwko","HIV","brudne
              lapy"nestcepas"( prawiodlowo n'est ce pas)pisane w roznych odmianach,"rzadka
              picz"-ulubione wyrazenie,"smierdzisz jak gornik".

Podejrzewalam, podejrzewalam i okazalo sie,ze mam racje.
              Na forum prasa i media, byl watek,w ktorym ta osoba wkopala sie na calego.
              Podszyla sie pod jedna z moch znajomych.Wiedziala,ze sie spotkalysmy.O ytym
              spotkaniu wiedzialam ja, ona i.....on.

• marianna.rokita Re: Trudno dociec 30.03.05, 02:21
                widzisz, teraz zaczynaja do mnie docierac informacje z jakim potworem chcialam
                ukladac sobie zycie w 2001.Codziennie dowiaduje sie czegos nowego.Codziennie
                czegos gorszego.Dzwonia dziennikarze, dzwonia znajomi, dostalam juz pierwszy
                anonim, w ktorym przeczytalam ze jestem prostytutka, swirem itd. No ale
                wiem,kto jest nadawca, bo koperta zaadresowana byla drukowanym pismem
                odrecznie.
                Nie wspominam o telefonach.Ale te przestaly mnie juz denerwowac.
                Na przyklad dzis od przyjaciolki, dowiedzialam sie ze ta osoba chciala wygrac w
                sadzie z Urbanem prfidnie wykorzystujac wlasne dziecko.Mianowicie Urban napisal
                kiedys,ze M.sie sam porwal.M.jako znany pieniacz polecial do sadu.W I instancji
                wygral. W drugiej sad poprosil,zeby przedstawil dowody na porwanie.Pokazal
                jakies otarcia naskorka,slady po 3 ukluciach i tyle.Potem powiedzial, ze przez
                porwanie jego corka popelnila samobojstwo. A Urban sie rozesmial. I
                przyprowadzil....usmiercona przez Maca corke na proces, zaplakana,ze jej tatus
                mogl tak powiedziec....
                Po tym wydarzeniu M. twierdzi ze nie ma dzieci, a jesli juz sie przyzna do tego
                faktu, twierdzi,ze jego dzicko jest podle, zle, ze to nie jego dziecko itd.Jak
                tak mozna ??

• marianna.rokita zapomnialam dodac w II instancji M.przerznal 30.03.05, 02:25
                  z kretesem.
                  • al_an.ski jak zwykle klamiesz,ale to u ciebie norma,powsze 30.03.05, 07:48
                    chnie znana nie tylko na tym forum
                • miss_dronio Re: Trudno dociec 30.03.05, 02:29
                  Serdecznie wspołczuję. Natomiast pytałam sie o coś zupełnie innego: czy kiedy
                  kilka miesięcy temu pisałas do mnie maile, że wiesz kto to jest agneswl, ze
                  to "taka wariatka, znana działaczka kociego związku" to wiedziałaś kto to jest
                  i mnie tak wkręcałaś? Jeśli tak to się udało - uwierzyłam.
                  • marianna.rokita Re: Trudno dociec 30.03.05, 02:30
                    Podejrzewalam.
                    • marianna.rokita Re: Trudno dociec 30.03.05, 02:32
                      md - podejrzewalam.
                      Wtedy nie powiedzialabym, ze wiesz...ale mam podejrzenie,ze to moj facet.
                      proste.
                      proponuje przeniesc te dyskusje na priv pokaze ci jeszcze pare innych
                      ciekawostek.

• marianna.rokita Re: Trudno dociec 30.03.05, 02:47
                    A oto ow obrzydliwy post.
                    Cytuje za Erotica Nova:

Kocham się kochać z moim psem
                    Autor: agneswl
                    Data: 12.07.2003 16:55 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                    Niestety, w Polsce jest to temat tabu.Erotyka z udziałem zwierząt jest
                    zakazana na równi z pedofilią -dlaczego? Nie ma nigdzie czatów ani klubów dla
                    miłośników zwierząt. Tymczasem jest przecież w Polsce sporo osób
                    zafascynowanych seksem ze zwierzętami - spotykam ich czasem na czacie na
                    stronie www.animal98.com. Czy słusznie jesteśmy wyklęci? Czy wśród was nie ma
                    nikogo o podobnych zainteresowaniach?

• ben.huur zlikwidowac aquanet? 30.03.05, 01:49
      to zaiste juz szambo + bordello, z drugiej strony moze to przesilenie i
      zmezcenie? ludzie pobawili sie netem i zrozumieli, ze szczescia on nie daje.
      • marianna.rokita Re: zlikwidowac aquanet? 30.03.05, 01:55
        Jasne.Do tego jeszcze zlikwidowac szkoly,przedszkola, uczelnie, sejm, senat, i
        reszte, bo po co nam nie?

Jak ci sie aquanet nie podoba nie musisz tu przychodzic. Ot prosta sprawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka