abprall 11.04.05, 08:50 ekshibicjonizm - taniec... funfire.de/bilder/funfire-de-1081003354-25.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca_czarna Re: życzę tanecznego dnia..... 11.04.05, 17:06 abprall napisał: > ekshibicjonizm - taniec... > > funfire.de/bilder/funfire-de-1081003354-25.jpg nie mogę już tańczyć, bo skonfiskowano mi popmony) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna errata pompony 11.04.05, 17:07 owca_czarna napisała: > abprall napisał: > > > ekshibicjonizm - taniec... > > > > funfire.de/bilder/funfire-de-1081003354-25.jpg > > nie mogę już tańczyć, bo skonfiskowano mi popmony) > > czarna_owca > Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: życzę tanecznego dnia..... sznycel taneczny:( 11.04.05, 18:50 Okropność, okropność ... Wygląda na to, że on , ten tancerz zjada nogę jej , tej tancerki, obgryza jej nogę ze smakiem, a ona z wysiłkiem wytrzeszcza oko przy samej podłodze. Okropność. Przypomniało mi się opowiadanie Topora ''Sznycel górski'', tam jeden zagubiony w górach zaśnieżonych sam swoją nogę zjadł z głodu. No, ale ten przynajmniej swoją nogę zjadł, swoją, a nie jakiejś nieszczęsnej tancerki nogę w pończosze ze szwem zjadł (trzeba przyznać, że szew w pończosze trzyma się prosto; do końca się trzyma, że tak powiem). W sumie: okropność ! a. Odpowiedz Link Zgłoś