marianna.rokita 01.05.05, 23:33 Pamietacie bylewatek 1 ? No to lecimy z dwojka Achhh jak mi dobrze, komu tak dobrze jak mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingakunowska Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:36 Mnie równie dobrze ... nie narzekam! Jest nie byle jak! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:38 Mogloby byc lepiej, no nie Kingo? Londyn i Oslo daleeeeeeeeeko Ty masz do Oslo blizej (( Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:39 Podobno nieosigalne cele czynia czlowieka najbardziej szczesliwym, takoz marzenia. Wiec jest pieknie ... piekna Marianno! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:42 A i rowniez Piekna Kingo Tak tak panowie forumowi sluchac, wiem co mowie. Gwarantuje Wiec tak piekna Kingo Marzenia sa osiagalne, wracaja samolotem juz jutro wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:47 A i Marianna równie piekna, prosze mi wierzyc! A marzenia samolotem ... coz, w koncu to twory latajace pod niebem ... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:48 Kuzwa, zaraz nas wyrzuca na ekwiwalentna promocje DDDDDDDD Ihiiiiiiiii! No ale to bylewatek przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Sas i Kinga! 01.05.05, 23:51 nie udaje.slowo.Kinga slij mu fote !!!!!!!! Niech se IP sprawdzi i laski porowna )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Sas i Kinga! 01.05.05, 23:54 Nio ale prolem byc moze, bo my wszak lekko podobne jestesmy ... ha! Specjalisci, co to Gdanska od Warszawy odroznic nie potrafia! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Dysze?O kurcze chcialbys sie tak nadyszec jak ja:) 01.05.05, 23:56 Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Idździe do jakiegoś klubu 01.05.05, 23:58 bo po pierwsze szczypie w oczy dym z Waszych papierosów, a po drugie zaraz zlezie sie za Wami dresiarstwo i będę bardzo nierad. Ja w każdym razie uciekam. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Podejrzewam, ze sas to kusiokantrop. 01.05.05, 23:57 Stad te wszystkie kusiokantropiczne wypowiedzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita kuśkokantrop :) 01.05.05, 23:58 ty mi przedstawiles mojego ulubionego kropka, tfu, tfu ( uch ) to ja przedstawie ci Kinge Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Prwidlowa biologiczna nazwa gatunku:"Kusiokantrop" 02.05.05, 00:09 Dokladniej: "Kusiokantropus erectus" Poniewaz slowo "kusikantrop" jest dlugie i niewygodne w pisaniu, dopuszcza sie uzycie krotkich form potocznych: kies' lub kiesiunio (ta ostatnia, gdy piszemy o kusiokantropie cos pozytywnego, lub z politowaniem), a zamiast "kusiokantropiczny" dopuszcza sie uzycie skroconej formy "ksiczny". Liczba mnoga od kies' jest "ksie". Na przyklad, zamist moweic: "Forum GW schodzi calkiem na kusiokantropy" (przez analogie do "schodzenia na psy"), mowimy "Forum GW schodzi na ksie", lub jeszcze krocej: "Forum GW calkiem sie sksilo". "Sksic" mozna tez uzywac jako elegantszego synonimu "sp...lic". Wiadomo, ze jak kusiokantrop sie czegokolwiek dotknie, to schrzani, zniszczy, spieprzy. Wiec "sksic" oddaje istote rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Podejrzewam, ze sas to kusiokantrop. 02.05.05, 00:07 Witam Szanownego Pana Przedstawiam sie Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Podejrzewam, ze sas to kusiokantrop. 02.05.05, 00:08 Przedstawiam Kinge Tomku Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Czesc, Kinga! Jesli Marianna mowi, zes klawa, to.. 02.05.05, 00:14 ...na pewno tak jest. Ja jestem t0g, dawniej cs137, jeszcze dawniej swinia137 (z tegoostaniego musialem zrezygnowac, bo z takim nickiem zbyt malo sie wyroznialem z tlumu forumowej nierogacizny). Bedziesz tutaj sie pojawiac czesciej? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita czekaj no mowie ze sobie rozciela palec o puszke 02.05.05, 00:15 z groszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Czesc, Kinga! Jesli Marianna mowi, zes klawa, 02.05.05, 00:15 Alez witam. Bardzo serdecznie. Pojawiac sie zamierzam. Moze tu nawet zamieszkam? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Chwileczke poczekaj, prosze - jakis kwiatek na po- 02.05.05, 00:19 ...witanie zaraz wykombinuje!. Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Chwileczke poczekaj, prosze - jakis kwiatek n 02.05.05, 00:20 Jakies bardzo uroczyste? Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Chwileczke poczekaj, prosze - jakis kwiatek n 02.05.05, 00:25 I gdzie kwiatuszek? Bo bym sobie we wianek wpiela. Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: ty masz wianek ? :) hihi :) n/t 02.05.05, 00:31 No mam A cio? hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Kwiatki na powitanie Kingi 02.05.05, 00:36 groszek.741.com/Wiosna/wiosna1.jpg groszek.741.com/Wiosna/wiosna2.jpg W takim przedwojennym przeboju bylo: I przyszedl Jozio, i przyniosl paczki, `Caluje raczki - caluje raczki, Wiadomo, damy bywaja glodne, Chcesz zdobyc serce, z paczkiem wal!' No, to ja wale z paczkami! (a z ogonkiem, zeby nie bylo nieporozumien). groszek.741.com/Kinga/paczki1.jpg groszek.741.com/Kinga/paczki2.jpg A to jest zdjecie wiochy, w ktorej mieszkam. Jesli przypadkiem masz drukarke komputerowa firmy "HP", to jest 80% szansy, ze ona jest z tej fabryki, ktora na zdjeciu widac ponad slupem latarni. Gory sie zwa "Trzy Siostry" i sa ok. 180 km na wschod od nas. groszek.741.com/Wiosna/wiosna6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita a gdzie dla mnie kwiatki na powitanie dzis?HLIP:(( 02.05.05, 00:39 Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Ach, Marianno, dla Ciebie to jest piosenka.... 02.05.05, 00:44 groszek.741.com/Marianna/Im_your_man.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Kwiatki na powitanie Kingi 02.05.05, 00:40 Ooo! Bardzo dziekuje! Jakie piekne, prawdziwie wiosenne kwiatki! Jestem zbudowana i bardzo mi sie podobaja. Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Kwiatki na powitanie Kingi 02.05.05, 00:48 kingakunowska napisała: > Ooo! Bardzo dziekuje! Jakie piekne, prawdziwie wiosenne kwiatki! Jestem > zbudowana... Tak, wiem. Marianna mowila nawet z uznaniem, ze jestes SWIETNIE zbudowana. Jak Marianna tak mowi, to rzeczywiscie musisz robic piorunujace wrazenie na facetach, a na babach to juz wstrzasajace... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita melduje poslusznie,ze Kinga 02.05.05, 00:50 padla... bedzie jak wstanie Oj wesolo nam dzisiaj bylo. Co do zbudowania, tak tak niczego sobie A ja Tomku musze przytyc Nosze spodnie rozmiar 34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Hehe 02.05.05, 00:02 A juz myslalam psiamac,ze cie z tego forum prasa i media nie przyciagne Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Hehe 02.05.05, 00:04 Ja tam sie chetnie powlocze wszedzie ... a w dobrym towarzystwie .. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Hehe 02.05.05, 00:05 Topsze,topsze Ja sie dzisiaj powloczylam ))))) Buuu zaraz kupie bilet do Oslo Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Hehe 02.05.05, 00:10 Do Londynu?Kiedy lecisz? Tylko nie wydaj calej kasy, na fryzjera i buty jak ostatnio )))) To mi nastupnom razom nie slij kurka wodna smsa z pociongu a przyjezdzoj ! Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Hehe 02.05.05, 00:15 A, jednak sms doszedl! Wyslalam go przed samym Dworcem Centralnym! Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Daj spokój kochanie - oni maja nerwicę seksualną. 02.05.05, 00:11 Im trzeba współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita One jak juz cos :) Ale nie nerwice ale.... 02.05.05, 00:12 faceci sobie pojechali a my taaakie biedne ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita naprawde ?latimeria? 02.05.05, 00:12 Kinga idziemy sie sponiewierac????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Kinga rozciela sobie palec o puszke z groszkiem 02.05.05, 00:14 bedzie za chwile tylko nie o jedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Kinga rozciela sobie palec o puszke z groszki 02.05.05, 00:18 Niestety nie powinnam pic i jesc w tym samy czasie ( i o tej porze!) Odpowiedz Link Zgłoś
felixx2 [...] 02.05.05, 00:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
felixx2 Re: naprawde ?latimeria? 02.05.05, 00:18 kingakunowska napisała: > Gdzie na przyklad? ))))) A wiesz chociaz co to jest latimeria? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Kinga idziemy do parku ???????? :))))))) ihhhiiii! 02.05.05, 00:22 Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Kinga idziemy do parku ???????? :))))))) ihhh 02.05.05, 00:24 Moze byc i park, byle bylo cieplo. Nie lubie, jak mi wieje w jajniki! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Kinga idziemy do parku ???????? :))))))) ihhh 02.05.05, 00:25 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd W jajniki ci wieje ? od kiedy )))))))))))) Ja czegos nie wiem ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Kinga idziemy do parku ???????? :))))))) ihhh 02.05.05, 00:32 Dlatego nosze sweterki welniane )))))))))))) DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: a nos :) a zero sweterkow jak wiesz:) n./t 02.05.05, 00:35 No o nery tez trzeba dbac Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Tobie wieje non stop 02.05.05, 00:27 bo masz przeciąg między paszczą a zaszczą Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:29 a kto babcie walnal szybowcem, he ? Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:33 Pal diabli babcie, powiedz lepiej, czym pachniesz, piekna Marianno? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:34 a kurka wodna nie wiesz? no zapomniala..................... Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:34 Powiedz jeszcze raz ... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:37 Estee Lauder Pleasures (nowe,czyli te z lekkim odcieniem fioletu na butelce, bo sa 2 rodzaje) + Instant Guerlain Za 5 minut pol forum nas skasyfikuje sexualnie za pytanie typu "czym pachniesz piekna Marianno " DDDDDD A ty ? Co teraz idzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:41 A ja mam czarnego Salvadora Dali, od lat ... Zaraz nas stad admin wywali ...heh Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:46 Eee tam wywali.Po to jest bylewatek zeby bzdety wpisywac.Kiedys juz taki byl i jest do tej pory.Jedno miejsce na pierdolki to chyba ok, a nie pisac po calym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
felixx2 Ona taka piękna jak ja bogaty 02.05.05, 00:52 kingakunowska napisała: > Pal diabli babcie, powiedz lepiej, czym pachniesz, piekna Marianno? a pachnie, jesli tak można nazwac, tanimi papierochami. Raz sie z nia spotkałem (na laske za 50). Smrodu nie koge zmyć do dzis Odpowiedz Link Zgłoś
felixx2 [...] 02.05.05, 01:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 A co komu do tego jak wygarniam laski? 02.05.05, 00:40 To miało być lekkie klapnięcie.Ale jestem pilotem od niedawna.W sumie niezła była ta babcia... Odpowiedz Link Zgłoś
7em jesli o psach 02.05.05, 00:20 sprzedam wam fajny tekst [ps lubie tylko swojego psa ale on jest łagodny i zachowuje sie jak "chojrak" z tej kreskowki w cartoon network] ożeniłem go już kilku ludziom 7-proszę odejść z tym psem x-ale on nie gryzie 7-ale ja gryze zawsze odchodzą i ciagnac swoje pedigri 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: jesli o psach 02.05.05, 00:21 hiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! 7 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Dam ci jednego, gdy tylko psina mi sie rozmnozy: 02.05.05, 00:43 ojciec i matka szczekliwe, a i gryza...Bedziesz mial, cos chcial Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Dam ci jednego, gdy tylko psina mi sie rozmno 02.05.05, 00:45 O ja tez chcialam dac kedys Patience pieska, to nie chciala Buzi Kropa, jest wiele do opowiadania Napisze pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Masz licencję pilota? 02.05.05, 00:43 Bo ja właśnie dostałem.I jestem radosny z powodu tego Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Szampan dla Sasa ! Dostal licencje pilota!!!!! :) 02.05.05, 00:45 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk I wszystko byloby dobrze, gdyby nie ta babcia ;) 02.05.05, 00:46 A na powaznie - szczerze gratuluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita oj chyba tak,bo mi sie w glowie kreci :)n/t 02.05.05, 00:51 i nie wiem juz, czy to szampanski wieczor, czy ten pierdzielony szybowiec Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Tylko to,że Cię lubię. 02.05.05, 00:55 Szampany wypite,ale jak trzeba to skoczę Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Tylko to,że Cię lubię. 02.05.05, 00:57 koniecznie idz po szampany Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Polataj sobie z moim szwagrem... 02.05.05, 00:45 Wysoki oficer lotnictwa wojskowego. Ale ostrozny...lata nisko i bardzo powoli. Sobotni horror w TV wysiada Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Kurcze, a mnie zona zabronila... Kurs pilotazu na 02.05.05, 00:59 jednosilnikowych kosztuje ponizej $5 000. Wlasciciel pobliskiej szkoly latania jest zonaty z Polka, wiec go poznalem na jednej polskiej imprezie. Facet opowiadal ciekawe rzeczy - byl w jednym dywizjonie z Gary Powelem i latal na U-2 nad Sowietami. W grafiku byl naznaczony na natepny lot po Garym. Gdyby Gary tego dnia zachorowal, to on by polecial zamiast niego - bo tak wynikalo z regulaminu - i jego by zestrzelili. Facet mi przytaczal statystyki, ze amatorskie latanie na jednosilnikowych maszynach jest 10 razy bezpieczniejsze, niz jazda na motocyklu. Ja to powiedzialem zonie i zaproponowalem, ze sprzedam motocykl i zapisze sie na kurs latania. Zona jednak powiedziala, ze w te statystyki nie wierzy, no i z tego kursu nic nie wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Kurcze, a mnie zona zabronila... Kurs pilotaz 02.05.05, 01:03 Nie daj sie walcz! Przekonacz ja! Rzuc ksiazka,jeszcze raz! ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Kobiety z definicji panicznie boja się latania 02.05.05, 01:10 i pływania.Nawet prowadzenie samochodu to dla nich wysiłek nie lada.Widziałeś kiedyś kobietę jak cofa autem?Jej mózg nie myśli abstrakcyjnie-dlatego skręca tak jakby jechała do przodu.Wyślij żonę na zakupy-i lataj.Lataj. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Kobiety z definicji panicznie boja się latani 02.05.05, 01:13 O sorki, ja cofam calkiem niezle Nawet bardzo lubie Plywania sie nie boje, plywac potrefie swietnie i bardzo lubie. A co do latania tez sie mylisz, jak milam 17 lat robilam kurs latania na szybowcu w areoklubie katowickim( nie ukonczony, bo kaska.....( Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Wyjątek potwierdza regułę :) 02.05.05, 01:20 Mam też ciapowatych kolegów co nie wyjadą na miasto w godzinach szczytu.To tacy "zapracowani" szefowie co czekają aż ruch minie.Ci "pracoholicy" to zwykli tchórze nie majacy pojęcia o prowadzeniu auta. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wyjątek potwierdza regułę :) 02.05.05, 01:30 Teeeraz to bym do auta nie wsiadla o nie!!!! Tak jak i ty hihi nie zlapalbys za drazek Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Szampany już są-wypijemy w aucie. 02.05.05, 01:38 A i drążek jakiś się znajdzie do skrzyni biegów Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Szampany już są-wypijemy w aucie. 02.05.05, 01:47 Ihiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita a aucie szampana ? no sas!!!!!!!!!!!!!! :))))) 02.05.05, 01:48 no to pijemy Odpowiedz Link Zgłoś
felixx2 [...] 02.05.05, 01:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Korek uwalił w dach i tapicerka zalana... 02.05.05, 01:53 to to siup Odpowiedz Link Zgłoś
felixx2 [...] 02.05.05, 01:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Sas domknij drzwi z tylu, bo sie wielonickowy 02.05.05, 01:59 dobija Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Siedział w bagażniku z plastrem na ryju. 02.05.05, 02:04 Chyba się zerwał.Zaraz go uciszę kluczem do kół. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita kurcze faktycznie szampan cieply! schlodz!!!!!!!!! 02.05.05, 02:09 Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Drugiego wsadzę do klimatyzacji. 02.05.05, 02:13 A Ty powiedz w międzyczasie dlaczego jesteś nieszczęsliwa Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Drugiego wsadzę do klimatyzacji. 02.05.05, 02:14 A kto ci tak powiedzial ? ale... Nadstaw ucho ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Bo każda kobieta jest nieszczęśliwa... 02.05.05, 02:18 lub szczęśliwa przez chwilę ...za którą to chwilę gotowa jest oddać wiele chwil. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Bo każda kobieta jest nieszczęśliwa... 02.05.05, 02:19 )))) cicho upijamy sie na wesolo dzis Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Do jutra.Dzięki za miłe towarzystwo. 02.05.05, 02:33 dzieki sas nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś