Dodaj do ulubionych

"Bylewatek" cz II.

01.05.05, 23:33
Pamietacie bylewatek 1 ?
No to lecimy z dwojka smile
Achhh jak mi dobrze, komu tak dobrze jak mnie ?
smile
Obserwuj wątek
    • kingakunowska Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:36
      Mnie równie dobrze ... nie narzekam! Jest nie byle jak!
      • marianna.rokita Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:38
        Mogloby byc lepiej, no nie Kingo?
        Londyn i Oslo daleeeeeeeeeko big_grin
        sad
        Ty masz do Oslo blizej sad((
        • kingakunowska Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:39
          Podobno nieosigalne cele czynia czlowieka najbardziej szczesliwym, takoz
          marzenia. Wiec jest pieknie ... piekna Marianno!
          • marianna.rokita Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:42
            A i rowniez Piekna Kingo smile Tak tak panowie forumowi sluchac, wiem co mowie.
            Gwarantujesmile
            Wiec tak piekna Kingo smile
            Marzenia sa osiagalne, wracaja samolotem juz jutro wieczorembig_grin
            • kingakunowska Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:47
              A i Marianna równie piekna, prosze mi wierzyc!
              A marzenia samolotem ... coz, w koncu to twory latajace pod niebem ...
              • marianna.rokita Re: "Bylewatek" cz II. 01.05.05, 23:48
                Kuzwa, zaraz nas wyrzuca na ekwiwalentna promocje big_grinDDDDDDDD
                Ihiiiiiiiii!

No ale to bylewatek przeciez big_grin
    • sas15 Udajesz:( 01.05.05, 23:50
      • marianna.rokita Sas i Kinga! 01.05.05, 23:51
        nie udaje.slowo.Kinga slij mu fote !!!!!!!! Niech se IP sprawdzi i laski
        porowna smile))))))
        • kingakunowska Re: Sas i Kinga! 01.05.05, 23:54
          Nio ale prolem byc moze, bo my wszak lekko podobne jestesmy ... ha!
          Specjalisci, co to Gdanska od Warszawy odroznic nie potrafia!
        • sas15 Tak tylko dyszysz bez sensu.Wstydź się. 01.05.05, 23:55
          • marianna.rokita Dysze?O kurcze chcialbys sie tak nadyszec jak ja:) 01.05.05, 23:56

• allegro.con.brio Idździe do jakiegoś klubu 01.05.05, 23:58
              bo po pierwsze szczypie w oczy dym z Waszych papierosów, a po drugie zaraz
              zlezie sie za Wami dresiarstwo i będę bardzo nierad. Ja w każdym razie uciekam.
              • marianna.rokita allegro alez to bylewatek :) Buziiiiiiii! n/t 01.05.05, 23:59

• t0g Podejrzewam, ze sas to kusiokantrop. 01.05.05, 23:57
          Stad te wszystkie kusiokantropiczne wypowiedzi na forum.
          • marianna.rokita kuśkokantrop :) 01.05.05, 23:58
            ty mi przedstawiles mojego ulubionego kropka, tfu, tfu ( uch big_grin ) to ja
            przedstawie ci Kinge smile
            • t0g Prwidlowa biologiczna nazwa gatunku:"Kusiokantrop" 02.05.05, 00:09
              Dokladniej: "Kusiokantropus erectus"

Poniewaz slowo "kusikantrop" jest dlugie i niewygodne w pisaniu, dopuszcza sie
              uzycie krotkich form potocznych: kies' lub kiesiunio (ta ostatnia, gdy piszemy o
              kusiokantropie cos pozytywnego, lub z politowaniem), a zamiast
              "kusiokantropiczny" dopuszcza sie uzycie skroconej formy "ksiczny".

Liczba mnoga od kies' jest "ksie".

Na przyklad, zamist moweic: "Forum GW schodzi calkiem na kusiokantropy" (przez
              analogie do "schodzenia na psy"), mowimy "Forum GW schodzi na ksie", lub jeszcze
              krocej: "Forum GW calkiem sie sksilo".

"Sksic" mozna tez uzywac jako elegantszego synonimu "sp...lic". Wiadomo, ze jak
              kusiokantrop sie czegokolwiek dotknie, to schrzani, zniszczy, spieprzy. Wiec
              "sksic" oddaje istote rzeczy.
          • kingakunowska Re: Podejrzewam, ze sas to kusiokantrop. 02.05.05, 00:07
            Witam Szanownego Pana smile Przedstawiam sie smile
            • marianna.rokita Re: Podejrzewam, ze sas to kusiokantrop. 02.05.05, 00:08
              Przedstawiam Kinge smile Tomku smile
            • t0g Czesc, Kinga! Jesli Marianna mowi, zes klawa, to.. 02.05.05, 00:14
              ...na pewno tak jest. Ja jestem t0g, dawniej cs137, jeszcze dawniej swinia137 (z
              tegoostaniego musialem zrezygnowac, bo z takim nickiem zbyt malo sie wyroznialem
              z tlumu forumowej nierogacizny). Bedziesz tutaj sie pojawiac czesciej?
              • marianna.rokita czekaj no mowie ze sobie rozciela palec o puszke 02.05.05, 00:15
                z groszkiem smile
                • t0g Jezus, Maria! Ale chyba nie z groszkiem.741? 02.05.05, 00:17

• kingakunowska Re: Czesc, Kinga! Jesli Marianna mowi, zes klawa, 02.05.05, 00:15
                Alez witam. Bardzo serdecznie. Pojawiac sie zamierzam. Moze tu nawet zamieszkam?
                • t0g Chwileczke poczekaj, prosze - jakis kwiatek na po- 02.05.05, 00:19
                  ...witanie zaraz wykombinuje!.
                  • kingakunowska Re: Chwileczke poczekaj, prosze - jakis kwiatek n 02.05.05, 00:20
                    Jakies bardzo uroczyste?
                    • kingakunowska Re: Chwileczke poczekaj, prosze - jakis kwiatek n 02.05.05, 00:25
                      I gdzie kwiatuszek? Bo bym sobie we wianek wpiela.
                      • marianna.rokita ty masz wianek ? :) hihi :) n/t 02.05.05, 00:27

• kingakunowska Re: ty masz wianek ? :) hihi :) n/t 02.05.05, 00:31
                          No mam smile A cio? hi hi
                      • felixx2 gdzie masz ten wianek? Na nodze? 02.05.05, 00:28
                  • t0g Kwiatki na powitanie Kingi 02.05.05, 00:36
                    groszek.741.com/Wiosna/wiosna1.jpg
                    groszek.741.com/Wiosna/wiosna2.jpg
                    W takim przedwojennym przeboju bylo:

I przyszedl Jozio, i przyniosl paczki,
                    `Caluje raczki - caluje raczki,
                    Wiadomo, damy bywaja glodne,
                    Chcesz zdobyc serce, z paczkiem wal!'

No, to ja wale z paczkami! (a z ogonkiem, zeby nie bylo nieporozumien).

groszek.741.com/Kinga/paczki1.jpg
                    groszek.741.com/Kinga/paczki2.jpg
                    A to jest zdjecie wiochy, w ktorej mieszkam. Jesli przypadkiem masz drukarke
                    komputerowa firmy "HP", to jest 80% szansy, ze ona jest z tej fabryki, ktora na
                    zdjeciu widac ponad slupem latarni. Gory sie zwa "Trzy Siostry" i sa ok. 180 km
                    na wschod od nas.

groszek.741.com/Wiosna/wiosna6.jpg
                    • marianna.rokita a gdzie dla mnie kwiatki na powitanie dzis?HLIP:(( 02.05.05, 00:39

• t0g Ach, Marianno, dla Ciebie to jest piosenka.... 02.05.05, 00:44
                        groszek.741.com/Marianna/Im_your_man.mp3
                    • kingakunowska Re: Kwiatki na powitanie Kingi 02.05.05, 00:40
                      Ooo! Bardzo dziekuje! Jakie piekne, prawdziwie wiosenne kwiatki! Jestem
                      zbudowana i bardzo mi sie podobaja. Dziekuje!
                      • t0g Re: Kwiatki na powitanie Kingi 02.05.05, 00:48
                        kingakunowska napisała:

> Ooo! Bardzo dziekuje! Jakie piekne, prawdziwie wiosenne kwiatki! Jestem
                        > zbudowana...

Tak, wiem. Marianna mowila nawet z uznaniem, ze jestes SWIETNIE zbudowana. Jak
                        Marianna tak mowi, to rzeczywiscie musisz robic piorunujace wrazenie na
                        facetach, a na babach to juz wstrzasajace...
                        • marianna.rokita melduje poslusznie,ze Kinga 02.05.05, 00:50
                          padla... bedzie jak wstanie smile
                          Oj wesolo nam dzisiaj bylo.

Co do zbudowania, tak tak niczego sobie smile

A ja Tomku musze przytyc sad
                          Nosze spodnie rozmiar
                          34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          !!!!!!!!
      • kingakunowska Re: Udajesz:( 01.05.05, 23:55
        What makes you think like that?
        • marianna.rokita Hehe 02.05.05, 00:02
          A juz myslalam psiamac,ze cie z tego forum prasa i media nie przyciagne Kingasmile
          • kingakunowska Re: Hehe 02.05.05, 00:04
            Ja tam sie chetnie powlocze wszedzie ... a w dobrym towarzystwie ..wink
            • marianna.rokita Re: Hehe 02.05.05, 00:05
              Topsze,topsze smile
              Ja sie dzisiaj powloczylam smile)))))
              Buuu zaraz kupie bilet do Oslo smile
              • kingakunowska Re: Hehe 02.05.05, 00:08
                Ja jutro sie wybieram po bilet wink)))))
                • marianna.rokita Re: Hehe 02.05.05, 00:10
                  Do Londynu?Kiedy lecisz?
                  Tylko nie wydaj calej kasy, na fryzjera i buty jak ostatnio smile))))
                  To mi nastupnom razom nie slij kurka wodna smsa z pociongu a przyjezdzoj !
                  • kingakunowska Re: Hehe 02.05.05, 00:15
                    A, jednak sms doszedl! Wyslalam go przed samym Dworcem Centralnym!
              • latimeria1 zostaw mojego sasa w spokoju bo cie sponiewieram 02.05.05, 00:09
                • sas15 Daj spokój kochanie - oni maja nerwicę seksualną. 02.05.05, 00:11
                  Im trzeba współczuć.
                  • marianna.rokita One jak juz cos :) Ale nie nerwice ale.... 02.05.05, 00:12
                    faceci sobie pojechali a my taaakie biedne smile)))))))
                • marianna.rokita naprawde ?latimeria? 02.05.05, 00:12
                  Kinga idziemy sie sponiewierac?????
                  smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • marianna.rokita Kinga rozciela sobie palec o puszke z groszkiem 02.05.05, 00:14
                    bedzie za chwile big_grin

tylko nie o jedzeniu smile
                    • kingakunowska Re: Kinga rozciela sobie palec o puszke z groszki 02.05.05, 00:18
                      Niestety nie powinnam pic i jesc w tym samy czasie ( i o tej porze!)
                    • sas15 To dobrze,że nie o opakowanie prezerwatywy 02.05.05, 00:34
                      • marianna.rokita prawda? sas ? :) n/t 02.05.05, 00:39

• felixx2 [...] 02.05.05, 00:17
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • kingakunowska Re: naprawde ?latimeria? 02.05.05, 00:17
                    Gdzie na przyklad? smile)))))
                    • felixx2 Re: naprawde ?latimeria? 02.05.05, 00:18
                      kingakunowska napisała:

> Gdzie na przyklad? smile)))))

A wiesz chociaz co to jest latimeria?
                    • sas15 W Parku 02.05.05, 00:20
                      • marianna.rokita Kinga idziemy do parku ???????? :))))))) ihhhiiii! 02.05.05, 00:22

• kingakunowska Re: Kinga idziemy do parku ???????? :))))))) ihhh 02.05.05, 00:24
                          Moze byc i park, byle bylo cieplo. Nie lubie, jak mi wieje w jajniki!
                          • marianna.rokita Re: Kinga idziemy do parku ???????? :))))))) ihhh 02.05.05, 00:25
                            big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                            DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

W jajniki ci wieje ? od kiedy smile)))))))))))) Ja czegos nie wiem smile)))))
                            • kingakunowska Re: Kinga idziemy do parku ???????? :))))))) ihhh 02.05.05, 00:32
                              Dlatego nosze sweterki welniane smile))))))))))))
                              big_grinDDDDDD
                              • marianna.rokita a nos :) a zero sweterkow jak wiesz:) n./t 02.05.05, 00:33

• kingakunowska Re: a nos :) a zero sweterkow jak wiesz:) n./t 02.05.05, 00:35
                                  No o nery tez trzeba dbac tongue_out
                          • sas15 Tobie wieje non stop 02.05.05, 00:27
                            bo masz przeciąg między paszczą a zaszcząsmile
                            • marianna.rokita Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:29
                              a kto babcie walnal szybowcem, he ?
                              • kingakunowska Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:33
                                Pal diabli babcie, powiedz lepiej, czym pachniesz, piekna Marianno?
                                • marianna.rokita Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:34
                                  a kurka wodna nie wiesz?
                                  no zapomniala.....................
                                  • kingakunowska Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:34
                                    Powiedz jeszcze raz ...
                                    • marianna.rokita Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:37
                                      Estee Lauder Pleasures (nowe,czyli te z lekkim odcieniem fioletu na butelce, bo
                                      sa 2 rodzaje) + Instant Guerlain big_grin

Za 5 minut pol forum nas skasyfikuje sexualnie za pytanie typu "czym pachniesz
                                      piekna Marianno smile" big_grinDDDDDD

A ty ? Co teraz idzie ?
                                      • kingakunowska Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:41
                                        A ja mam czarnego Salvadora Dali, od lat ...
                                        Zaraz nas stad admin wywali ...heh
                                        • marianna.rokita Re: Ty sie lepiej na temat wiatrow nie odzywaj 02.05.05, 00:46
                                          Eee tam wywali.Po to jest bylewatek zeby bzdety wpisywac.Kiedys juz taki byl i
                                          jest do tej pory.Jedno miejsce na pierdolki to chyba ok, a nie pisac po calym
                                          forum ?
                                • felixx2 Ona taka piękna jak ja bogaty 02.05.05, 00:52
                                  kingakunowska napisała:

> Pal diabli babcie, powiedz lepiej, czym pachniesz, piekna Marianno?

a pachnie, jesli tak można nazwac, tanimi papierochami. Raz sie z nia spotkałem
                                  (na laske za 50). Smrodu nie koge zmyć do dzis
                                  • felixx2 [...] 02.05.05, 01:00
                              • sas15 A co komu do tego jak wygarniam laski? 02.05.05, 00:40
                                To miało być lekkie klapnięcie.Ale jestem pilotem od niedawna.W sumie niezła
                                była ta babcia...
                • 7em jesli o psach 02.05.05, 00:20
                  sprzedam wam fajny tekst [ps lubie tylko swojego psa ale on jest łagodny i
                  zachowuje sie jak "chojrak" z tej kreskowki w cartoon network] ożeniłem go już
                  kilku ludziom

7-proszę odejść z tym psem
                  x-ale on nie gryzie
                  7-ale ja gryze

zawsze odchodzą i ciagnac swoje pedigri
                  5040
                  • marianna.rokita Re: jesli o psach 02.05.05, 00:21
                    hiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! 7smile
                  • sas15 Pies co nie gryzie jest gowno wart. 02.05.05, 00:23
                    • sas15 I ma przy tym szczękać-na maxymalną rozwartość. 02.05.05, 00:25
                      • kropekuk Dam ci jednego, gdy tylko psina mi sie rozmnozy: 02.05.05, 00:43
                        ojciec i matka szczekliwe, a i gryza...Bedziesz mial, cos chcialwink
                        • marianna.rokita Re: Dam ci jednego, gdy tylko psina mi sie rozmno 02.05.05, 00:45
                          O ja tez chcialam dac kedys Patience pieska, to nie chciala smile

Buzi Kropa, jest wiele do opowiadania smileNapisze pozniej smile
    • sas15 Masz licencję pilota? 02.05.05, 00:43
      Bo ja właśnie dostałem.I jestem radosny z powodu tegosmile
      • marianna.rokita Szampan dla Sasa ! Dostal licencje pilota!!!!! :) 02.05.05, 00:45

• kropekuk I wszystko byloby dobrze, gdyby nie ta babcia ;) 02.05.05, 00:46
          A na powaznie - szczerze gratuluje!!!
          • marianna.rokita ja tez :) n/t 02.05.05, 00:47

• sas15 Tak naprawdę to chyba zawadziłem 02.05.05, 00:49
            o mariannę...
            • marianna.rokita oj chyba tak,bo mi sie w glowie kreci :)n/t 02.05.05, 00:51
              i nie wiem juz, czy to szampanski wieczor, czy ten pierdzielony szybowiec big_grin
              • sas15 Tylko to,że Cię lubię. 02.05.05, 00:55
                Szampany wypite,ale jak trzeba to skoczęsmile
                • marianna.rokita Re: Tylko to,że Cię lubię. 02.05.05, 00:57
                  koniecznie idz po szampany big_grin
                  • sas15 To miłe.Nie spodziewałem się tak bajecznej 02.05.05, 01:01
                    eskapady.
      • kropekuk Polataj sobie z moim szwagrem... 02.05.05, 00:45
        Wysoki oficer lotnictwa wojskowego. Ale ostrozny...lata nisko i bardzo powoli.
        Sobotni horror w TV wysiada wink
        • sas15 :). 02.05.05, 00:52
        • t0g Kurcze, a mnie zona zabronila... Kurs pilotazu na 02.05.05, 00:59
          jednosilnikowych kosztuje ponizej $5 000. Wlasciciel pobliskiej szkoly latania
          jest zonaty z Polka, wiec go poznalem na jednej polskiej imprezie. Facet
          opowiadal ciekawe rzeczy - byl w jednym dywizjonie z Gary Powelem i latal na U-2
          nad Sowietami. W grafiku byl naznaczony na natepny lot po Garym. Gdyby Gary tego
          dnia zachorowal, to on by polecial zamiast niego - bo tak wynikalo z regulaminu
          - i jego by zestrzelili.

Facet mi przytaczal statystyki, ze amatorskie latanie na jednosilnikowych
          maszynach jest 10 razy bezpieczniejsze, niz jazda na motocyklu. Ja to
          powiedzialem zonie i zaproponowalem, ze sprzedam motocykl i zapisze sie na kurs
          latania. Zona jednak powiedziala, ze w te statystyki nie wierzy, no i z tego
          kursu nic nie wyszlo...
          • marianna.rokita Re: Kurcze, a mnie zona zabronila... Kurs pilotaz 02.05.05, 01:03
            Nie daj sie walcz! Przekonacz ja! Rzuc ksiazka,jeszcze raz!
            smile)))))
          • sas15 Kobiety z definicji panicznie boja się latania 02.05.05, 01:10
            i pływania.Nawet prowadzenie samochodu to dla nich wysiłek nie lada.Widziałeś
            kiedyś kobietę jak cofa autem?Jej mózg nie myśli abstrakcyjnie-dlatego skręca
            tak jakby jechała do przodu.Wyślij żonę na zakupy-i lataj.Lataj.
            • marianna.rokita Re: Kobiety z definicji panicznie boja się latani 02.05.05, 01:13
              O sorki, ja cofam calkiem niezle smile Nawet bardzo lubie smile
              Plywania sie nie boje, plywac potrefie swietnie i bardzo lubie.
              A co do latania tez sie mylisz, jak milam 17 lat robilam kurs latania na
              szybowcu w areoklubie katowickim( nie ukonczony, bo kaska.....sad(
              • sas15 Wyjątek potwierdza regułę :) 02.05.05, 01:20
                Mam też ciapowatych kolegów co nie wyjadą na miasto w godzinach szczytu.To tacy
                "zapracowani" szefowie co czekają aż ruch minie.Ci "pracoholicy" to zwykli
                tchórze nie majacy pojęcia o prowadzeniu auta.
                • marianna.rokita Re: Wyjątek potwierdza regułę :) 02.05.05, 01:30
                  Teeeraz to bym do auta nie wsiadla o nie!!!!
                  Tak jak i ty hihi nie zlapalbys za drazek smile
                  • sas15 Szampany już są-wypijemy w aucie. 02.05.05, 01:38
                    A i drążek jakiś się znajdzie do skrzyni biegówsmile
                    • marianna.rokita Re: Szampany już są-wypijemy w aucie. 02.05.05, 01:47
                      Ihiiiiiiii big_grin
                      • sas15 Rajcują mnie takie chichy strasznie :) 02.05.05, 01:48
                        • marianna.rokita tja......... :) 02.05.05, 01:48

• sas15 Dobranoc. 02.05.05, 01:57
                            • marianna.rokita I nawzajem :) n/t 02.05.05, 01:58

• sas15 Poważnie gadam ;))) 02.05.05, 01:47
                      • marianna.rokita a aucie szampana ? no sas!!!!!!!!!!!!!! :))))) 02.05.05, 01:48
                        no to pijemy smile
                        • felixx2 [...] 02.05.05, 01:50
                        • sas15 Korek uwalił w dach i tapicerka zalana... 02.05.05, 01:52
                          No to zdrówko.
                          • marianna.rokita Re: Korek uwalił w dach i tapicerka zalana... 02.05.05, 01:53
                            to to siup smile
                            • sas15 Trochę za ciepły-chyba dlatego tak buzuje:) 02.05.05, 02:02
                        • felixx2 [...] 02.05.05, 01:52
                          • sas15 Spadaj konusie i nie dobijaj się do auta! 02.05.05, 01:58
                            • marianna.rokita Sas domknij drzwi z tylu, bo sie wielonickowy 02.05.05, 01:59
                              dobija smile
                              • sas15 Siedział w bagażniku z plastrem na ryju. 02.05.05, 02:04
                                Chyba się zerwał.Zaraz go uciszę kluczem do kół.
                                • sas15 Ten alkoholik jak poczuje "wino 02.05.05, 02:07
                                  • sas15 To jest nie do uspokojenia 02.05.05, 02:07
                                    • marianna.rokita kurcze faktycznie szampan cieply! schlodz!!!!!!!!! 02.05.05, 02:09

• sas15 Drugiego wsadzę do klimatyzacji. 02.05.05, 02:13
                                        A Ty powiedz w międzyczasie dlaczego jesteś nieszczęsliwasmile
                                        • marianna.rokita Re: Drugiego wsadzę do klimatyzacji. 02.05.05, 02:14
                                          A kto ci tak powiedzial ?

ale...

Nadstaw ucho smile)))))
                                          • sas15 Bo każda kobieta jest nieszczęśliwa... 02.05.05, 02:18
                                            lub szczęśliwa przez chwilę ...za którą to chwilę gotowa jest oddać wiele chwil.
                                            • marianna.rokita Re: Bo każda kobieta jest nieszczęśliwa... 02.05.05, 02:19
                                              smile))))
                                              cicho upijamy sie na wesolo dzis smile
                                              • sas15 Do jutra.Dzięki za miłe towarzystwo. 02.05.05, 02:25
                                                Kolorowych snów.sas
                                                • marianna.rokita Re: Do jutra.Dzięki za miłe towarzystwo. 02.05.05, 02:33
                                                  dzieki sas nawzajem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka