hasz0 16.05.05, 08:02 Re: ______________________Wyciąć stare drzewa! Autor: centre.gravity Data: 14.05.2005 17:37 + dodaj do ulubionych wątków moher, jak sie znowu uchlales, to idz spac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Re: __________Uch lales 16.05.05, 08:10 www.geocities.com/jedwabne/zblo_w_cudzym_oku.htm Re: podobno <J.T. GROSS> kapowal na swoic Autor: centre.gravity Data: 15.05.2005 00:49 + dodaj do ulubionych wątków jasne. wszyscy znaja sprawe. a w wiezieniu siedzial za zamordowanie pewnej (go) murzynki (a). (Antoni Zambrowski) _____I ty robaczku nie zrozumiałes co ci pisałem? Autor: hasz0 Data: 15.05.2005 11:44 + dodaj do ulubionych wątków ANTONI ZAMBROWSKI nie wiesz kto to jest i kto jest jego tatą? ciebie też o to samo pytałem. Napisz kim jesteś, Ile masz lat. Czy popierasz komunistów i ebeków? Potem szacherku podyskutujemy. Ale dopiero potem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: W radiu ZET Olejnik i Jaruzelski wlasnie leci 16.05.05, 08:33 Slucham! Destabilizacja, interwencja miałaby uzasadnienie... Nie wiedział jakie działania były na dole. To nie były poglady ale działania - tak ocenił go (Jaruzela) Kuroń! ------ A jak będą działali młodzi ze saruchami z Solidarności pardon z moherami - chyba bardziej swiadomie po przeczytaniu Grossa kumpla Michników! -----------> Gazeta.pl > Forum > Aktualności i Media Poniedziałek, 16 maja 2005 Aquanet Re: Przeczytałem post Sasa i naszła mnie taka Autor: centre.gravity Data: 15.05.2005 00:52 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- to nie material ludzki. ten akurat jest zoologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś