peilung 02.06.05, 22:19 Steven Spielberg uznany za najleprzego rezysera... Steven Spielberg jest klasą dla siebie..... www.mopo.de/images/2005/20050602/8xJOx-ximage_8965406.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allegro.con.brio Re: Steven Spielberg uznany za najleprzego rezys 02.06.05, 22:30 Szczerze mówiąc, nie mogę pojąć dlaczego nim się tak zachwycają. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Steven Spielberg uznany za najleprzego rezys 02.06.05, 22:33 A ja pojmuje Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Steven Spielberg uznany za najleprzego rezys 02.06.05, 22:42 bo zachlystujecie sie hochsztaplerami typu waj,waj, waj,waj..nie, qrwa mialo byc inaczej...ale lubicie sobie brac z importu miłoszkowych , wajdolotowych , mickiewiczowiowych , chopinowych , kopernikowych...qrwa no, kogo macie z tak naprawde czystym rodowodem ? bolka i lolka... Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Steven Spielberg uznany za najleprzego rezys 02.06.05, 22:52 Tzn? Za listę szindlera? Oglądając to, nie można się doczekać końca seansu. Prawie jak na titaniku z lionardo don karpio w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Steven Spielberg uznany za najlepszego rezys 02.06.05, 22:55 A w moim przypadku był to bodaj jedyny film tego reżysera, który obejrzałam do końca i z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Steven Spielberg uznany za najleprzego rezys 02.06.05, 22:56 liste to zrobił Wildschwein , i swiat chyżo o nim zapomniał.... a swoja szosą z czego on tera żyje..... Odpowiedz Link Zgłoś