Dodaj do ulubionych

To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą tragedię

IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 08:13
Schylając mocno głowe przed tragedią zwykłych ludzi , powyższy tytuł niech
będzie moim komentarzem do tego aktu terroryzmu , bo buta i brak pokory
polityków amerykańskich i żydowskich względem bliźniego jest faktycznym ojcem
tej tragedii.
Obserwuj wątek
    • Gość: vox Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.wsjoe.czest.pl 12.09.01, 08:35
      Dokładnie tak!!! Ameryka powinna podziękować Izraelowi. Dziwi mnie natomiast
      fakt wychodzenia Polski przed szereg! Oto Kwaśniewski wygłasza pseudo-orędzia,
      w TV autorytety z Izraela wypowiadają się o winnych nie widząc "belki w swym
      oku", a jakiś Uri R. z Izraela mówi, że z drugiej strony to dobrze, bo
      Amerykanie poznają smak terroryzmu!!! Niezła bazczelność! Czy Polska była
      wcześniej wrogiem państw arabskich??? Chyba nie, bo budowaliśmy instalacje dla
      przemysłu petrochemicznego i wydobywczego, sprzedawaliśmy sprzęt wojskowy itd.
      Teraz ktoś czyli Polski podatnik zapłaci za mobilizowanie dodatkowych sił wokół
      izraelskich i amerykańskich ambasad. Co więcej już zabezpieczamy wszytkie duże
      firmy amerykańskie w Polsce?
      • Gość: knockout Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.piekary.oho.com.pl 12.09.01, 09:25
        Gość portalu: vox napisał(a):

>Chyba nie, bo budowaliśmy instalacje dla
        > przemysłu petrochemicznego i wydobywczego, sprzedawaliśmy sprzęt wojskowy itd.

stary, jak czytam twoje posty to sie ciesze ze cie nie znam. Jak mozna cieszysc
        sie z faktu (albo uwazac go za pozytywny) ze sprzedawalismy bron krajom, ktore sa
        co najmniej podejrzewane o wspieranie terroru. Wiem, ze zaraz odpowiesz, ze USA
        robily to samo, ty lewaku, i niestety bedziesz mial racje. Kontynuujac - z tego,
        co sie slyszy, to budowalismy rowniez isntalacje do bardzo specyficznej galezi
        przemyslu chemicznego, czaisz o co chodzi. Wstyd i ganba jak to mawiaja na
        Slasku.
        • Gość: vivi o noworodek bez grzechu się znalazł! IP: *.biaman.pl 16.09.01, 21:53
          A Talibowie to dzieki komu maja Afganistan?
          Nic nie jest czarne, albo białe.
    • Gość: # Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.09.01, 08:43
      Gość portalu: JA napisał(a):

> Schylając mocno głowe przed tragedią zwykłych ludzi , powyższy tytuł niech
      > będzie moim komentarzem do tego aktu terroryzmu , bo buta i brak pokory
      > polityków amerykańskich i żydowskich względem bliźniego jest faktycznym ojcem
      > tej tragedii.

Zawsze niewinni placa cene najwyzsza za rachunki wystawiowne przez
      kochajacych tylko siebie i mamone. Demokracja ulegla zwyrodnieniu i od lat 80
      zaczela sluzyc mamonie. Czas na otrzezwienie i spojrzenie na potrzeby innych.

Nie da sie zyc na wyspie przepychu za nic majac otaczajacy ocean biedy.
      Kiedys trzeba to zrozumiec. Przeciez to poczatek 21wieku. Wieku szczytu
      G7 za 4 metrowa krata bez dziennikarzy.
      • Gość: borsuk Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.01, 09:25
        # napisal
        <<Nie da sie zyc na wyspie przepychu za nic majac otaczajacy ocean biedy.
        Kiedys trzeba to zrozumiec. Przeciez to poczatek 21wieku. Wieku szczytu
        G7 za 4 metrowa krata bez dziennikarzy.>>

No i tak z wojujacego konserwatysty wylazl zwykly bolszewik
        • Gość: knockout Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.piekary.oho.com.pl 12.09.01, 09:28

> <<Nie da sie zyc na wyspie przepychu za nic majac otaczajacy ocean biedy.
          >
          > Kiedys trzeba to zrozumiec. Przeciez to poczatek 21wieku. Wieku szczytu
          > G7 za 4 metrowa krata bez dziennikarzy.>>
          >
          > No i tak z wojujacego konserwatysty wylazl zwykly bolszewik

dokladnie! a "kapitalizm to najwyzsze stadium imperializmu". Co za koles ...
        • Gość: ? Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.15.tuwien.teleweb.at 12.09.01, 18:28
          Gość portalu: borsuk napisał(a):

> # napisal
          > <<Nie da sie zyc na wyspie przepychu za nic majac otaczajacy ocean biedy.
          >
          > Kiedys trzeba to zrozumiec. Przeciez to poczatek 21wieku. Wieku szczytu
          > G7 za 4 metrowa krata bez dziennikarzy.>>
          >
          > No i tak z wojujacego konserwatysty wylazl zwykly bolszewik

Ale myslacy-a to w polsce jest w wysokiej cenie.
    • Gość: Perła Re: TY, pewno ci wizy nie dali do Ameryki IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 08:45

> tej tragedii.

Słuchaj TY złodzieju, teraz jesteś w PRACY i masz pracować a nie okradać swojego
      pracodawcę, którym jest Elektrownia Bełchatów. Pobiegłeś do innego działu aby
      kompa zmienić? Elektrownie są pierwszym celem ataków i pożytek z tego będzie
      taki, że twój komunistyczny i antycywilizacyjny tyłek wyleci w powietrze. Perła
      • Gość: ps Re: TY, pewno ci wizy nie dali do Ameryki IP: 212.160.165.* 12.09.01, 08:56
        Widze ze Perle nic ta tragedia nie nauczyla.
        Krytyn kretynem pozostanie.
      • Gość: ps Re: TY, pewno ci wizy nie dali do Ameryki IP: 212.160.165.* 12.09.01, 08:56
        Widze ze Perle nic ta tragedia nie nauczyla.
        Krytyn kretynem pozostanie.
      • Gość: JA Re Upokorzony Dureń Perła niech się martwi o siebie... IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 09:19
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> Gość portalu: JA napisał(a):
        >
        > > Schylając mocno głowe przed tragedią zwykłych ludzi , powyższy tytuł niech
        >
        > > będzie moim komentarzem do tego aktu terroryzmu , bo buta i brak pokory
        > > polityków amerykańskich i żydowskich względem bliźniego jest faktycznym oj
        > cem
        > > tej tragedii.
        >
        >
        > Słuchaj TY złodzieju, teraz jesteś w PRACY i masz pracować a nie okradać swojeg
        > o
        > pracodawcę, którym jest Elektrownia Bełchatów. Pobiegłeś do innego działu aby
        > kompa zmienić? Elektrownie są pierwszym celem ataków i pożytek z tego będzie
        > taki, że twój komunistyczny i antycywilizacyjny tyłek wyleci w powietrze. Perła

Mija odpowiedź nie jest odpowiedzią do tego Zwykłego Durnia Perły - z tego typu
        chłystkiem i ostatnim produktem trawienia / wiadomo o co chodzi / nie chcę
        rozmawiać . Mali ludzie typu perła niech jak inne ,,forumpotworki" istnieją w
        świecie przyrody , bo tu jest miejsce nie tylko dla padalcy , hijen ,
        karaluchów ...tu w przyrodzie jest takze miejsce i dla perły.
        Zdaję sobię sprawę , że upokorzenie jakiego doznał z mijej strony jest bolesne,
        ale dla tego potworka była to jedynie asłuszna kara .
        Dla tego końcowego produktu trawienia niech słuszną ripostą będzie opinia
        poniżej , a jego koledzy z forum niech sobe skorygują opinie o tym zwykłym
        forumiarskim łajdaku.
        Ps. Przykro mi , że w tym tragicznym i godnym głębokiego zastanowienia temacie ,
        znalazła się moja riposta niegodna tej smutnej chwili...ale organizm sam
        zareagował na powyższe łajdactwo , które kojarzy mi się tylko z tańcem szalonego
        zboczeńca na grobach bliskich .
        Jeszcze raz przepraszam.
        JA
        • Gość: Perła Re: TY NUDNY gnojku IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 10:21

> Gość portalu: Perła napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: JA napisał(a):
          > >
          > > > Schylając mocno głowe przed tragedią zwykłych ludzi , powyższy tytuł
          > niech
          > >
          > > > będzie moim komentarzem do tego aktu terroryzmu , bo buta i brak poko
          > ry
          > > > polityków amerykańskich i żydowskich względem bliźniego jest faktyczn
          > ym oj
          > > cem
          > > > tej tragedii.
          > >
          > >
          > > Słuchaj TY złodzieju, teraz jesteś w PRACY i masz pracować a nie okradać s
          > wojeg
          > > o
          > > pracodawcę, którym jest Elektrownia Bełchatów. Pobiegłeś do innego działu
          > aby
          > > kompa zmienić? Elektrownie są pierwszym celem ataków i pożytek z tego będz
          > ie
          > > taki, że twój komunistyczny i antycywilizacyjny tyłek wyleci w powietrze.
          > Perła
          >
          > Mija odpowiedź nie jest odpowiedzią do tego Zwykłego Durnia Perły - z tego typu
          >
          > chłystkiem i ostatnim produktem trawienia / wiadomo o co chodzi / nie chcę
          > rozmawiać . Mali ludzie typu perła niech jak inne ,,forumpotworki" istnieją w
          > świecie przyrody , bo tu jest miejsce nie tylko dla padalcy , hijen ,
          > karaluchów ...tu w przyrodzie jest takze miejsce i dla perły.
          > Zdaję sobię sprawę , że upokorzenie jakiego doznał z mijej strony jest bolesne
          > ,
          > ale dla tego potworka była to jedynie asłuszna kara .
          > Dla tego końcowego produktu trawienia niech słuszną ripostą będzie opinia
          > poniżej , a jego koledzy z forum niech sobe skorygują opinie o tym zwykłym
          > forumiarskim łajdaku.
          > Ps. Przykro mi , że w tym tragicznym i godnym głębokiego zastanowienia temacie
          > ,
          > znalazła się moja riposta niegodna tej smutnej chwili...ale organizm sam
          > zareagował na powyższe łajdactwo , które kojarzy mi się tylko z tańcem szaloneg
          > o
          > zboczeńca na grobach bliskich .
          > Jeszcze raz przepraszam.
          > JA

To moja słabość, że tak NUDNEMU gnojowi daję się sprowokować. Czy TY masz jaja w
          ogóle? Piszesz do dziewczyny na forum, że się seksujesz. Chyba z twoimi pieskami.
          Żal mi ich. TY naucz się pisać po polsku zanim cokolwiek wybełkoczasz tutaj. Ale
          szumowina żałosna. To tak jest gdy cham jak TY myśli, że dowcipny jest. Perełka
          • Gość: JA Re: Do lubelskiego CAPA IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 22:44

>
            > > Gość portalu: Perła napisał(a):
            > To moja słabość, że tak NUDNEMU gnojowi daję się sprowokować. Czy TY masz jaja
            > w
            > ogóle? Piszesz do dziewczyny na forum, że się seksujesz. Chyba z twoimi pieskam
            > i.
            > Żal mi ich. TY naucz się pisać po polsku zanim cokolwiek wybełkoczasz tutaj. Al
            > e
            > szumowina żałosna. To tak jest gdy cham jak TY myśli, że dowcipny jest. Perełka

Lubelski CAPIE - perło - zboczeńcu , wrzuć sobie na luz i odwal się odemnie .
            Z własnej i nieprzymuszonej woli już trzeci raz ośmieszyłeś sie na
            forum .Straciłeś twarz. Nawet twoi ostatni sympatycy dostrzegli jakie z ciebie
            dno . Jesteś zerem !!!
            A propo piesków o których tak tu namiętnie piszesz.
            Ty jesteś ostatnim produktem przewodu pokarmowego. Gdybys nie mógł zrozumiec
            powiem jasno - jestes Psie Gó..o .

• Gość: Perła Re: Do złodzieja z Elektrowni Bełchatów IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 23:50

> Gość portalu: Perła napisał(a):
              >
              > >
              > > > Gość portalu: Perła napisał(a):
              > > To moja słabość, że tak NUDNEMU gnojowi daję się sprowokować. Czy TY masz
              > jaja
              > > w
              > > ogóle? Piszesz do dziewczyny na forum, że się seksujesz. Chyba z twoimi pi
              > eskam
              > > i.
              > > Żal mi ich. TY naucz się pisać po polsku zanim cokolwiek wybełkoczasz tuta
              > j. Al
              > > e
              > > szumowina żałosna. To tak jest gdy cham jak TY myśli, że dowcipny jest. Pe
              > rełka
              >
              > Lubelski CAPIE - perło - zboczeńcu , wrzuć sobie na luz i odwal się odemnie .
              > Z własnej i nieprzymuszonej woli już trzeci raz ośmieszyłeś sie na
              > forum .Straciłeś twarz. Nawet twoi ostatni sympatycy dostrzegli jakie z ciebie
              > dno . Jesteś zerem !!!
              > A propo piesków o których tak tu namiętnie piszesz.
              > Ty jesteś ostatnim produktem przewodu pokarmowego. Gdybys nie mógł zrozumiec
              > powiem jasno - jestes Psie Gó..o .
              >

No i widzisz Kosurku, wracasz do starych upodobań z WP. Cóż to, kazali ci dmuchać
              nadgodziny? Odwalić się od Ciebie? Onegdaj sam ci to proponowałem, ale ty śmieciu
              nawet dziewczynę, która cię darzy sympatią tak okłamujesz, że mi wstyd za ciebie
              jest. To forum mnie już nie interesuje. Ale ty tak. I wiesz co ci powiem?
              Dokładnie to co bodajby miesiąc temu odemnie usłyszałeś. I wtedy skończą się
              żarty. Bo takiej obłudnej świni to nie spotkałem nigdy. To jak piszę wynika tylko
              z tego, że staram się dopasować do języka który znasz. I na tym koniec. Sprawa
              aktualna jest.
              A tak na koniec to ci napiszę, że powinieneś gnojku wiedzieć co to lojalność
              jest. Gdybyś nie wiedział o czym piszę to wyjaśniam, że ustosunkowałem się
              merytorycznie do twojego wątku.
              Kosurku nie jestem mściwy jak to powinieneś już czuć. Ale dla ciebie zrobię
              wyjątek. Pamiętaj, że specjalnie dla ciebie. Tak ci to już obiecuję, że aż mi
              wstyd za opóźnienie.
              • Gość: JA Re: Capie lubelski mam już Ciebie dość- ty się lecz psycholu... IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 13.09.01, 01:49

>
                > > Gość portalu: Perła napisał(a): > >
                > > Lubelski CAPIE - perło - zboczeńcu , wrzuć sobie na luz i odwal się odemni
                > e .
                > > Z własnej i nieprzymuszonej woli już trzeci raz ośmieszyłeś sie na
                > > forum .Straciłeś twarz. Nawet twoi ostatni sympatycy dostrzegli jakie z ci
                > ebie
                > > dno . Jesteś zerem !!!
                > > A propo piesków o których tak tu namiętnie piszesz.
                > > Ty jesteś ostatnim produktem przewodu pokarmowego. Gdybys nie mógł zrozumi
                > ec
                > > powiem jasno - jestes Psie Gó..o .
                > >
                >
                > No i widzisz Kosurku, wracasz do starych upodobań z WP. Cóż to, kazali ci dmuch
                > ać
                > nadgodziny? Odwalić się od Ciebie? Onegdaj sam ci to proponowałem, ale ty śmiec
                > iu
                > nawet dziewczynę, która cię darzy sympatią tak okłamujesz, że mi wstyd za ciebi
                > e
                > jest. To forum mnie już nie interesuje. Ale ty tak. I wiesz co ci powiem?
                > Dokładnie to co bodajby miesiąc temu odemnie usłyszałeś. I wtedy skończą się
                > żarty. Bo takiej obłudnej świni to nie spotkałem nigdy. To jak piszę wynika tyl
                > ko
                > z tego, że staram się dopasować do języka który znasz. I na tym koniec. Sprawa
                > aktualna jest.
                > A tak na koniec to ci napiszę, że powinieneś gnojku wiedzieć co to lojalność
                > jest. Gdybyś nie wiedział o czym piszę to wyjaśniam, że ustosunkowałem się
                > merytorycznie do twojego wątku.
                > Kosurku nie jestem mściwy jak to powinieneś już czuć. Ale dla ciebie zrobię
                > wyjątek. Pamiętaj, że specjalnie dla ciebie. Tak ci to już obiecuję, że aż mi
                > wstyd za opóźnienie.

Nie strasz , nie strasz , bo sie .... Nędzny psycholu przyp ..... sie do mnie jak
                gó..o do buta .
                Wreszcie wszystkim na forum pokazałeś swoją twarz , twarz zwyczajnej szmaty .Nie
                jest prawda , ze to forum cię nie interesuje . Ty okazałes sie dla wszystkich
                zwyczajną szmatą , pokazałeś swoja prawdziwa twarz i zdajesz sobie sprawe z
                tego , że budzisz niesmak .
                Ja ciebie psycholu z Lublina , nie znam , nie znałem i nie chce znać - dla mnie
                JESTEŚ ZEREM , a zero poznaje na odległość...Ty nawet zwyczajna szmatą nie
                potrafisz byc .
                Lecz się . To jedno co ci mogę doradzic .
                A na koniec : takich gnojków jak ty nigdy sie nie bałem , wyrzuć się na luz .
                Upokorzyłem cie i to boli...niestety będziesz musiał tym chodzic . Dyskusje z
                toba kończe ostatecznie !
    • Gość: empero Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.fwlr1.az.home.com 12.09.01, 09:07
      Przez takie wypowiedzi wstydzę się za moich rodaków, chyba że masz na imię
      Muhammad. Pokora i buta? Czyli że w wyniku tych terrorystycznych ataków, Bush
      padnie na kolana i pokornie przeprosi extremistów islamskich za (akty terroru)?
      Powiem ci tylko tyle szejku, że duch w tym kraju (USA) daleki jest od pokory.
      Ale buta? Butem ci w dupę na bliski wschód.
      Za ostatnie zdanie przepraszam ( z pokorą )
      • Gość: # Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.09.01, 09:18
        Ty sie empero temperuj.
        Polacy uratowali dziesiatki tysiecy Zydow, uratowali Europe dwa razy w ubieglym wieku od
        komunizmu i faszyzmu zwanego u Was dla obrzucenia Polski blotem "nazizmem".

Ofiar Polakow nie zliczysz - uratowalismy politykom amerykanskim dupe w Iraku.

Teraz amabasador Izraela, ktory oczernil nasz narod ,
        wystepuje w PVnieP jak swojej tubie propagandowej,
        zamiast zwinac manatki w 24 h.
        Polacy sa jedynym krajem w Europie bezkrytycznie podziwiajacym Ameryke.
        i zasluzyli sobie na wdziecznosc i szacunek. Gdzie Ty byles jak my bylismy w potrzebie ?

Nie zachowuj sie w domu dobroczyncy jak gbur !!!

I wkla
      • jean-baptiste Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag 12.09.01, 09:21
        Gość portalu: empero napisał(a):

> Przez takie wypowiedzi wstydzę się za moich rodaków, chyba że masz na imię
        > Muhammad. Pokora i buta? Czyli że w wyniku tych terrorystycznych ataków, Bush
        > padnie na kolana i pokornie przeprosi extremistów islamskich za (akty terroru)?
        > Powiem ci tylko tyle szejku, że duch w tym kraju (USA) daleki jest od pokory.
        > Ale buta? Butem ci w dupę na bliski wschód.
        > Za ostatnie zdanie przepraszam ( z pokorą )
        >

Ameryka niestety przygląda się temu co dzieje się na Bliskim Wschodzie.
        Powinni zdecydowanie (tak jak np. w Serbii) rozdzielić nienawidzące się narody i
        trzymać je na smyczy, tak krótko, żeby nie mogli się zabijać.

• Gość: Ella Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 10:52
          Odpowiedzią na twój post jest tytuł tego wątku. Zaraz podniósłby się larum, że
          znowu Usa wtrącają się. Niektórzy chcieliby żeby USA były "straznikiem"
          światowego pokoju i jednoczesnie chyliły głowę przed resztą świata.
      • Gość: JA Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 09:28

> padnie na kolana i pokornie przeprosi extremistów islamskich za (akty terroru)?

Miło mi kolego perły .
        >

• Gość: jurek1 DOSYĆ!!!!!!! IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 09:48
          Panowie dosyć tej przepychanki małego Kazia w piaskownicy. Trochę ciszej nad tą
          trumną.

Wystawiacie sobie odpowiednie świadectwo, poza tym autor wątku wystawił sobie
          żałosne świadectwo ze znajomości języka polskiego.
          • Gość: borsuk Nie DOSYĆ!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.01, 10:17
            mily jurku 1,
            jacek#jw ponizej napisal :
            <<Przedtem, nawet w Europie, nie było jednolitego, jednoznacznego stanowiska
            wobec tych miejsc, czy zdarzeń, które wyraźnym sygnałem rodzącego się
            terroryzmu. Dopiero teraz, po tragedii wszyscy mówią to samo.>>
            Niestety nie jest to calkiem dokladne. Ten temat jest tego najlepszym
            przykladem. Zarazone nienawiscia umysly produkuja ciagle te same idee.
            I nie licz na to, ze "powyzszy tytul schyli kiedys glowe" - bo o ten kwiatek Ci
            zapewne chodzilo - tylko jezeli uczciwi ludzie beda siedziec cicho.
            Takich glosow nie mozna pozostawic bez odpowiedzi.

• Gość: JA Re: DOSYĆ IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 11:52
            Gość portalu: jurek1 napisał(a):

> Panowie dosyć tej przepychanki małego Kazia w piaskownicy. Trochę ciszej nad tą
            >
            > trumną.
            ZGODA - TO JUŻĄ WYJAŚNIŁEM >
            >
            > Wystawiacie sobie odpowiednie świadectwo, poza tym autor wątku wystawił sobie
            > żałosne świadectwo ze znajomości języka polskiego.

DLACZEGO ?

Ps.Uważam , że autor tego postu wystawił sobie żałosne świadectwo , z
            umiejętności analizy tekstów i zdolności logicznego myślenia .

Jurek1.
            Dostosowałeś sie w tym temacie do Twego przyjaciela perły - nie dziwie się - ten
            sam poziom .
            Ty nie chciałeś zadumy w tym temacie - Ty jak Twój idol - w temacie wymagającym
            rozwagi , próbujesz idiotycznego tańca na grobach Tych co zginęli .
            Więc spadaj .
      • Gość: . Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.age.pl 12.11.01, 16:29

>

• jacek#jw Re: Nie, to tolerancja w imię demokracji 12.09.01, 09:51
      Spowodowała tę tragedię. Tolerancja wobec zachowań godzących w podstawowe
      wartości człowieka. Usprawiedliwiane są akty terroru w imię swoiście pojmowanej
      wolności, w imię obrony świata przed globalizacją, w imię walki o
      niepodległość, w obronie godności osobistej wielu innych szczytnych celów. Dla
      mnie terroryzm zostanie zawsze terroryzmem i należy go zwalczać już w pierwszym
      momencie, gdy się objawi.
      • Gość: Carmina Co za szalony pomysł! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 09:58
        Naprawdę istnieje cos, co tłumaczy sprawców tej tragedii? Niepojęte.
        • jacek#jw Re: Co za szalony pomysł! 12.09.01, 10:02
          Gość portalu: Carmina napisał(a):

> Naprawdę istnieje cos, co tłumaczy sprawców tej tragedii? Niepojęte.

Nic tego nie usprawiedliwi! Ale nawet to co w tej chwili się dzieje, jest
          swoistym uznaniem skuteczności terroryzmu. Przedtem, nawet w Euopie, nie było
          jednolitego, jednoznacznego stanowiska wobec tych miejsc, czy zdarzeń, które
          wyraźnym sygnałem rodzącego się terroryzmu. Dopiero teraz, po tragedii wszyscy
          mówią to samo.
          • Gość: # Re: Co za szalony pomysł! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 12.09.01, 11:50
            Mozna tylko zwalczac terroryzm
            - jak wiekszosc "sprawiedliwych" i oburzonych za nic majacych oponentow,
            gardzacych i wyzywajacych nieadekwatnie do ich wypowiedzi.

Emocje bez kultury i logiki - zastepujac jedno pycha a drugie emocjami
            podzwierzecymi.

Przypomina mi to niedawna walke o pokoj.
            Kazda proba analizy pzryczyn, chocby najbardziej oczywistych
            spotyka sie z "bluzgami". Latwo poznac kto nawozi glebe pod
            przyszly terroryzm w naszym kraju.
            Olechowski "niewiniatko" wczoraj obrzucil blotem roakow za goszczenie, uzbrajanie
            i szkolenie terrorystow oraz zarzucil zawisc rodakom "nieudacznikom", zadroszczacym majatku
            "zaradnym inaczej" a dzis borsuk nazwal mnie bolszewikiem, za skrytykowanie szczytu G7 +1
            tj. uprawiania polityki globalnej wg teorii spiskowej.
            Co to sie porobilo ? Powylazilo wiecej szydel z worka niz dziurek miedzy osnowa.
            Czy ktos sie zastanowil co dobre dla Polski ? Bez emocji ?
            • Gość: JA Re: Co za szalony pomysł! IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 13:48
              Gość portalu: # napisał(a):

> Mozna tylko zwalczac terroryzm
              > - jak wiekszosc "sprawiedliwych" i oburzonych za nic majacych oponentow,
              > gardzacych i wyzywajacych nieadekwatnie do ich wypowiedzi.
              >
              > Emocje bez kultury i logiki - zastepujac jedno pycha a drugie emocjam
              > i
              > podzwierzecymi.
              >
              > Przypomina mi to niedawna walke o pokoj.
              > Kazda proba analizy pzryczyn, chocby najbardziej oczywistych
              > spotyka sie z "bluzgami". Latwo poznac kto nawozi glebe pod
              > przyszly terroryzm w naszym kraju.
              > Olechowski "niewiniatko" wczoraj obrzucil blotem roakow za goszcze
              > nie, uzbrajanie
              > i szkolenie terrorystow oraz zarzucil zawisc rodakom "nieudacznikom", zadroszc
              > zacym majatku
              > "zaradnym inaczej" a dzis borsuk nazwal mnie bolszewikiem, za skrytykowanie szc
              > zytu G7 +1
              > tj. uprawiania polityki globalnej wg teorii spiskowej.
              > Co to sie porobilo ? Powylazilo wiecej szydel z worka niz dziurek miedzy
              > osnowa.
              > Czy ktos sie zastanowil co dobre dla Polski ? Bez emocji ?

Widzisz # , dla borsuka jedynym argumentem w tej trudnej , było nie było
              duskusji jest słowo ,, ty bolszewiku ".Teraz już wiesz kto te glebę nawozi >
              JA

• Gość: JA Re: Co za szalony pomysł! IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 13:48
              Gość portalu: # napisał(a):

> Mozna tylko zwalczac terroryzm
              > - jak wiekszosc "sprawiedliwych" i oburzonych za nic majacych oponentow,
              > gardzacych i wyzywajacych nieadekwatnie do ich wypowiedzi.
              >
              > Emocje bez kultury i logiki - zastepujac jedno pycha a drugie emocjam
              > i
              > podzwierzecymi.
              >
              > Przypomina mi to niedawna walke o pokoj.
              > Kazda proba analizy pzryczyn, chocby najbardziej oczywistych
              > spotyka sie z "bluzgami". Latwo poznac kto nawozi glebe pod
              > przyszly terroryzm w naszym kraju.
              > Olechowski "niewiniatko" wczoraj obrzucil blotem roakow za goszcze
              > nie, uzbrajanie
              > i szkolenie terrorystow oraz zarzucil zawisc rodakom "nieudacznikom", zadroszc
              > zacym majatku
              > "zaradnym inaczej" a dzis borsuk nazwal mnie bolszewikiem, za skrytykowanie szc
              > zytu G7 +1
              > tj. uprawiania polityki globalnej wg teorii spiskowej.
              > Co to sie porobilo ? Powylazilo wiecej szydel z worka niz dziurek miedzy
              > osnowa.
              > Czy ktos sie zastanowil co dobre dla Polski ? Bez emocji ?

Widzisz # , dla borsuka jedynym argumentem w tej trudnej , było nie było
              duskusji jest słowo ,, ty bolszewiku ".Teraz już wiesz kto te glebę nawozi >
              JA

• Gość: lik do X i innych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 01:08
              X - często zgadzałem się z Twoimi opiniami na tym forum, ale widzę, że Ty po
              prostu zerem jesteś albo durniem, do wyboru, podobnie jak niejaki "JA".
              Zastasawianie się nad przyczynami? Czy was, za przeproszeniem, popier...???
              Zastanawiacie się nad przyczynami ataku na niewinnych ludzi, matki, ojców,
              dzieci? Buta, G7, oberpolicjant?? Krew mnie zalewa jak czytam podobnie
              kretyńskie wypociny! CZym jest takie "szukanie przyczyn" jeśli nie próbą
              usprawiedliwienia ohydnej zbrodni?! Przyczyna jest prosta - żyją na świecie
              skurwysyny, którym atak na cywilów daje szczęście! Takie zwierzęta należy
              wyłapać i ukarać, niezależnie od tego czy są to Żydzi, Arabowie, Polacy,
              Amerykanie czy ktokolwiek. Tymczasem niedługo przeczytam, że to Olechowski jest
              sprawcą zła i właściwie gdyby go ktoś zabił to dałoby się to racjonalnie
              wytłumaczyć - wiadomo, "nachapał się", "nakradł", "żerował na cudzej nędzy"
              itp, itd. Palnijcie się w głowę! Współczuję Wam serdecznie.
              • Gość: JA Re: do lik i innych IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 13.09.01, 02:23
                Gość portalu: lik napisał(a):

> X - często zgadzałem się z Twoimi opiniami na tym forum, ale widzę, że Ty po
                > prostu zerem jesteś albo durniem, do wyboru, podobnie jak niejaki "JA".
                >

Każdy ma prawo do własnego osadu pewnych faktów , ale nikt / tym bardziej ty /nie
                masz prawa ubliżać - chyba , ze to jest twój jedyny argument w dyskusji.Jeżeli
                tak , to żegnam , zostawiająć cie w oparach czosnku . Chyba już ci raz to
                mówiłem -WROCŁAWSKI DURNIU.
                • Gość: lik Re: do lik i innych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 02:45
                  Niestety, nigdy mi tego jeszcze nie mówiłeś.
                  W dziedzinie ubliżania nie dorastam ci do pięt.
      • Gość: JA Re: Nie, to tolerancja w imię demokracji IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 13:31
        jacek#jw napisał(a):

> Spowodowała tę tragedię. Tolerancja wobec zachowań godzących w podstawowe
        > wartości człowieka. Usprawiedliwiane są akty terroru w imię swoiście pojmowanej
        >
        > wolności, w imię obrony świata przed globalizacją, w imię walki o
        > niepodległość, w obronie godności osobistej wielu innych szczytnych celów. Dla
        > mnie terroryzm zostanie zawsze terroryzmem i należy go zwalczać już w pierwszym
        >
        > momencie, gdy się objawi.

Masz rację Jacku# , lecz jest w tej tragedii jeden szczegół który wielu ludzi
        chce pominąc w dyskusji.
        Czytałem życiorys LADENA .Ojcem tego terrorysty jest USA .Tak Jacku# terroryzm ,
        zawsze powinien być terroryzmem niezależnie od naszych poglądów ., ale powinniśmy
        też pamiętać , że nauczyciela terrorysty należy postawic w rzedzie terrorystów .
        Tyle ku refleksji do wszystkich .
        Pozdrawiam
        JA

• jacek#jw Re: Nie, to tolerancja w imię demokracji 12.09.01, 16:43
          Nie twierdzę, że USA są bez winy. Ale w tym przypadku to one są ofiarą. A jaki
          będzie odwet?
          • Gość: JA Re: Nie, to tolerancja w imię demokracji IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 22:07
            jacek#jw napisał(a):

> Nie twierdzę, że USA są bez winy. Ale w tym przypadku to one są ofiarą. A jaki
            > będzie odwet?

Jacku#.
            Dostrzegam tą tragedię . Wcale nie twierdzę , że powinno się terroryzm
            usprawiedliwiać , ale też słowo odwet nie jest tu na miejscu .
            Nie za bardzo mogłem zrozumiec słowa Papieża , ,,żeby diabeł nie miał ostatniego
            słowa " / czy coś takiego /- czyżby to było namawianie do odwetu ?!
            Pamietajmy . Każda akcja , budzi reakcje >

• Gość: r Re: Nie, to tolerancja w imię demokracji IP: 216.41.73.* 17.09.01, 01:48
        Kawalek semantyki.Jakie znaczenie ma dla Ciebie
        slowo"terroryzm"?Czy czlowiek poniewierany przez
        lata,mktory siega w koncu do ekstremalnych srodkow
        samoobrony,to terrorysta,czy moze ktos,kto
        nie znajdujac innego wyjscia czyni skok dzikiego
        zwierzecia w obronie wlasnej?Nie wiem gdzie
        mieszkasz,ale prosze-przyjrzyj sie dobrze B.Wsch pod
        katem: Kto kogo....Pozdrowienia
    • Gość: Kros Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 12:11
      Dziwna jest moralnośc ludzi. Jak Palestyńczyk morduje Żyda, to dobrze, jak Żyd
      morduje Palestyńczyka, to trzeba mordować Amerykanów. Mnie najbardziej niepokoi
      stan umysłów naszej młodzieży, dzieje sie coś naprawdę złego. Stadiony, zadymy,
      przemoc, gwałt, absurdalny antysemityzm, usprawiedliwieanie potwornych
      morderstw terrorystów. Widać świat nie może się obyć bez wojen, bo inaczej nie
      mają jak się wyładować pęczniejące pokłady agresji. Natomiast nie widać żadnych
      sensownych pomysłów, jak naprawiać ten świat. Niedobrze.
      • Gość: ali Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 12.09.01, 14:22
        wystarczy czytac by stwierdzic ze dla mediow dobrze jak morduja palestynczyka
        czyli jak bogaty morduje biednego
        wystarczy posluchac ambasadora izraela w polsce jakie rachuby ma pan ambasador
        wystarczy ocenic prezydenta stanow zjednoczonych
        ktory zabral tylek do schronu i marzy o drugim zwyciestwie nad zolta rasa
        tu muzulmanami co dla niego pewnie wszystko jedno (brudni biedni i smierdza
        jak murzyni: (( )
        wystarczy przeczytac ksiecia by nie byc zdziwionym zamachem
        ale przeciez lepiej rozpoznawac nalepki po piwie niz sie troche doksztalcic z
        dziedziny demokra cji i natury czlowieka
        mamy festiwal cynizmu i strachu wladzy
        koszty jak zwykle poniesli goncy sekretarki\
        bosowie pewnie jeszcze nie wstali do biura
        jesli tam bywaja
        gdyby 5% wydatkow na sluzby specjalne i zbrojenia wydano by na pomoc dla
        krajow biednych
        nigdy do takiej tragedi by nie doszlo
        a ile wydadza bogaci na odwet to wystarczy policzyc koszty z serbi
        kto zarobi oczywiste
        nie ty szary obywatelu
        • Gość: jacek#jw Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: 213.25.190.* 12.09.01, 14:55
          A co z Baskami, czy oni też są biedni? Co z Kurdami, czy im potrzebna w tej
          chwili pomoc materialna? A jak jest w Czeczeni, komu dać pieniądze Rosji czy
          Czeczenom? Co z Irlandią? Czy nasi mafiosi wysadzający mieszkania, by dokopać
          konkurencji też potrzebują wzmocnienia finansowego? Nie, terroryzm ma różne
          oblicza i należy z nim walczyć, tak jak walczy się ze złem. Co wcale nie
          oznacza, że należy ignorować biedę i nie liczyć się z innymi. Biedne kraje to
          nie jedyne źródło terroryzmu, dlatego należy nie tylko pomagać, ale i
          zabezpieczać się.
        • Gość: snajper Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.waw.cdp.pl 13.09.01, 18:27
          Gość portalu: ali napisał(a):

> wystarczy czytac by stwierdzic ze dla mediow dobrze jak morduja palestynczyka
          > czyli jak bogaty morduje biednego
          > wystarczy posluchac ambasadora izraela w polsce jakie rachuby ma pan ambasador
          > wystarczy ocenic prezydenta stanow zjednoczonych
          > ktory zabral tylek do schronu i marzy o drugim zwyciestwie nad zolta rasa
          > tu muzulmanami co dla niego pewnie wszystko jedno (brudni biedni i smierdza
          > jak murzyni: (( )
          > wystarczy przeczytac ksiecia by nie byc zdziwionym zamachem
          > ale przeciez lepiej rozpoznawac nalepki po piwie niz sie troche doksztalcic z
          > dziedziny demokra cji i natury czlowieka
          > mamy festiwal cynizmu i strachu wladzy
          > koszty jak zwykle poniesli goncy sekretarki\
          > bosowie pewnie jeszcze nie wstali do biura
          > jesli tam bywaja
          > gdyby 5% wydatkow na sluzby specjalne i zbrojenia wydano by na pomoc dla
          > krajow biednych
          > nigdy do takiej tragedi by nie doszlo

Takie same argumenty maja dresiarze, wymuszający od sklepikarzy haracze. Oddacie
          nam 5% swoich zysków i nic złego was nie spotka. Jesteś zwolennikiem takich
          >datków< ? Może sam je zbierasz ?

> a ile wydadza bogaci na odwet to wystarczy policzyc koszty z serbi
          > kto zarobi oczywiste
          > nie ty szary obywatelu

• Gość: DAREK Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 16:51
      NIE ZDZIWYŁBYM SIĘ GDYBY TO ŻYDZI MACZALI PALCE W STRZSZNE TRAGEDII, ONI
      NAJWIECEJ NA TYM ZYSKAJĄ. ŚWIADCZĄ O TYM WCZORAJSZE WYPOWIEDZI AMBASADORA
      IZRZELA. KORZYSTAJĄC Z CZASU ANTENOWEGO ZACZĄŁ ROZWIJAĆ SIĘ NA TEMAT ABIDŻANU.
      TO WSZYSTKO CO SIĘ STAŁO TO JAKIŚ TOTALNY HOROR.
      • Gość: Tytus Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.ti.telenor.net 12.09.01, 18:43
        Obludnicy USA zwolennicy , a gdzie bylo wasze wspolczucie , litosc ,
        moralnosc ............. jak Serbie bombardowali !
        Nie plakaliscie jak usmazyli amerykancy zywcem cala stacje TV w Belgradzie ...
        Gdzie wasz obiektywizm trupi , to jedne trupy sa wartosciowe a inne trupy to
        smiec co !
        Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie !

Tytus

• Gość: borsuk Re: buta i prowokacja ale czyja IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.01, 19:04
          JA napisal:
          >Widzisz # , dla borsuka jedynym argumentem w tej trudnej , było nie było
          >duskusji jest słowo ,, ty bolszewiku ".Teraz już wiesz kto te glebę nawozi >
          Dodaj jeszcze : "wiemy kto za tym stoi i komu to sluzy" i bedziemy mieli pelny
          repertuar.
          Jezeli sie chce zaczac trudna ale uczciwa dyskusje to nie tytuluje sie jej
          "To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą tragedię",
          bo jest to tylko prymitywna propaganda.
          A jezeli # chce, zebym wyjasnil dlaczego ataki na G7 uwazam za bolszewizm, to
          moge mu dac pola wszedzie, ale nie w tym watku i nie od razu, bo teraz sa
          wazniejsze sprawy niz urazona milosc wlasna.
          A ty Tytusie moglbys sie oburzac gdyby Amerykanie w odwet za morderstwa ser
          bskie, zrzucili bombe na Budapeszt
          • Gość: JA Re: buta i prowokacja ale czyja -JA do borsuka IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 22:32
            Gość portalu: borsuk napisał(a):

> JA napisal:
            > >Widzisz # , dla borsuka jedynym argumentem w tej trudnej , było nie było
            > >duskusji jest słowo ,, ty bolszewiku ".Teraz już wiesz kto te glebę nawozi
            > >
            > Dodaj jeszcze : "wiemy kto za tym stoi i komu to sluzy" i bedziemy mieli pelny
            > repertuar.
            > Jezeli sie chce zaczac trudna ale uczciwa dyskusje to nie tytuluje sie jej
            > "To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą tragedię",
            > bo jest to tylko prymitywna propaganda.
            > A jezeli # chce, zebym wyjasnil dlaczego ataki na G7 uwazam za bolszewizm, to
            > moge mu dac pola wszedzie, ale nie w tym watku i nie od razu, bo teraz sa
            > wazniejsze sprawy niz urazona milosc wlasna.
            > A ty Tytusie moglbys sie oburzac gdyby Amerykanie w odwet za morderstwa ser
            > bskie, zrzucili bombe na Budapeszt

Widzisz .
            JA chciałem oddzielić w dyskusji tragedie niewinnych ludzi / podkreśliłem to w
            rozwinięciu tematu /, od poszukiwania przyczyny tego aktu terroryzmu . Jest prawo
            akcji i reakcji- to coś miało gdzieś początek . Pogląd ujęty w tytule jest moim
            poglądem i oczekiwałem od innych forumiarzy ich spojrzenia na ten problem bez
            obluzgiwania sie nawzajem w zależności od opcji która sie reprezentuje .No , cóz
            Ty zacząłeś ...przykro mi , ze musze Ci to powiedzieć ...Ale masz szanse na
            rzeczywiste włączenie się w dyskusję .
            Pozdrawiam
            JA
        • Gość: JA Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 12.09.01, 22:21
          Gość portalu: Tytus napisał(a):

> Obludnicy USA zwolennicy , a gdzie bylo wasze wspolczucie , litosc ,
          > moralnosc ............. jak Serbie bombardowali !
          > Nie plakaliscie jak usmazyli amerykancy zywcem cala stacje TV w Belgradzie ...
          > Gdzie wasz obiektywizm trupi , to jedne trupy sa wartosciowe a inne trupy to
          > smiec co !
          > Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie !
          >
          > Tytus

Tytus .
          O dziwo , tym razem i ja sie zgadzam z Twoimi rozważaniami ...bo widząc wielką
          tragedię niewinnych ludzi , trzeba też dostrzegać i takie przyczynki .
          >
          >

• Gość: ethanol Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: 151.112.27.* 12.09.01, 20:40
      ktokolwiek by to byl oddal wielka przysluge izraelitom. Swiat juz ostatnio
      strofowal izraelitow za numery w palestynie, a teraz wszyscy beda nienawidziec
      palestycznykow. Nawet jest oni tego nie zrobili, to fakt, ze po tej tragedii
      tanczyli i cieszyli sie na ulicy dyskfalifikuje ich.
      • Gość: JA Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 13.09.01, 01:30
        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> ktokolwiek by to byl oddal wielka przysluge izraelitom. Swiat juz ostatnio
        > strofowal izraelitow za numery w palestynie, a teraz wszyscy beda nienawidziec
        > palestycznykow. Nawet jest oni tego nie zrobili, to fakt, ze po tej tragedii
        > tanczyli i cieszyli sie na ulicy dyskfalifikuje ich.

My Polacy tez cieszyliśmy sie w 44r kiedy bombardowano LIPSK , BERLIN...widzisz
        jakąs różnicę ? Chyba różnice czasu .
        • Gość: snajper Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.waw.cdp.pl 13.09.01, 18:48

> Gość portalu: ethanol napisał(a):
          >
          > > ktokolwiek by to byl oddal wielka przysluge izraelitom. Swiat juz ostatnio
          > > strofowal izraelitow za numery w palestynie, a teraz wszyscy beda nienawid
          > > ziec palestycznykow. Nawet jest oni tego nie zrobili, to fakt, ze po tej
          > > tragedii tanczyli i cieszyli sie na ulicy dyskfalifikuje ich.
          >
          > My Polacy tez cieszyliśmy sie w 44r kiedy bombardowano LIPSK , BERLIN...widzisz
          > jakąs różnicę ? Chyba różnice czasu .

Różnica jest podstawowa. Niemcy winni byli wywołania wojny, mordowali w obozach
          zagłady. Gdzie jest wina Amerykanów ? W 1944 Niemcy były w stanie wojny, którą
          same wywołały. Czy USA prowadzi z kimś teraz wojnę ?
          • Gość: AJWAJ Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 14.09.01, 17:05
            Gość portalu: snajper napisał(a):

>
            > > Gość portalu: ethanol napisał(a):
            > >
            > > > ktokolwiek by to byl oddal wielka przysluge izraelitom. Swiat juz ost
            > atnio
            > > > strofowal izraelitow za numery w palestynie, a teraz wszyscy beda nie
            > nawid
            > > > ziec palestycznykow. Nawet jest oni tego nie zrobili, to fakt, ze po
            > tej
            > > > tragedii tanczyli i cieszyli sie na ulicy dyskfalifikuje ich.
            > >
            > > My Polacy tez cieszyliśmy sie w 44r kiedy bombardowano LIPSK , BERLIN...wi
            > dzisz
            > > jakąs różnicę ? Chyba różnice czasu .
            >
            > Różnica jest podstawowa. Niemcy winni byli wywołania wojny, mordowali w obozach
            >
            > zagłady. Gdzie jest wina Amerykanów ? W 1944 Niemcy były w stanie wojny, którą
            > same wywołały. Czy USA prowadzi z kimś teraz wojnę ?

snajper .
            Powiedz dlaczego tylko Amerykanie i wy Żydzi zamykacie swoje ambasady - dlaczego
            się boicie !Dlaczego nie zamyka swych ambasad Monaco , Rumunia , Boliwia , Peru...
            DLACZEGO ????!!!!
            A historii Polski to się ucz. Kiedy to Niemcy wywołały Polsce wojnę ???
            Niemcy mordowali w obozach , a amerykanie zrzucali napalm na Wietnam , żeby było
            inm widniej co ?
            A wy strzelacie do właścicieli ziemi arabskiej dlatego , że oni to lubia ?
            Oj , oj...
            • Gość: snajper Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.waw.cdp.pl 17.09.01, 15:35
              Gość portalu: AJWAJ napisał(a):

> Gość portalu: snajper napisał(a):
              >
              > >
              > > > Gość portalu: ethanol napisał(a):
              > > >
              > > > > ktokolwiek by to byl oddal wielka przysluge izraelitom. Swiat juz ostatnio
              > > > > strofowal izraelitow za numery w palestynie, a teraz wszyscy beda nienawi
              > > > > ziec palestycznykow. Nawet jest oni tego nie zrobili, to fakt, ze po tej
              > > > > tragedii tanczyli i cieszyli sie na ulicy dyskfalifikuje ich.
              > > >
              > > > My Polacy tez cieszyliśmy sie w 44r kiedy bombardowano LIPSK , BERLIN ...wi
              > > > dzisz jakąs różnicę ? Chyba różnice czasu .
              > >
              > > Różnica jest podstawowa. Niemcy winni byli wywołania wojny, mordowali w oboz
              > > ach zagłady. Gdzie jest wina Amerykanów ? W 1944 Niemcy były w stanie wojny,
              > > którą same wywołały. Czy USA prowadzi z kimś teraz wojnę ?
              >
              > snajper .
              > Powiedz dlaczego tylko Amerykanie i wy Żydzi

>Wy Żydzi< ??? Jestem Polakiem, ciołku.

> zamykacie swoje ambasady - dlaczego
              > się boicie ! Dlaczego nie zamyka swych ambasad Monaco , Rumunia , Boliwia , Peru
              > ...
              > DLACZEGO ????!!!!

Ponieważ terroryści islamscy nazywają USA Wielkim Sztanem, a Izrael - Małym
              Szatanem i likwidacja tych dwóch państw jest ich marzeniem. A jeśli nie
              zlikwidować nie mogą, to przynajmniej starają się zabić jak najwięcej ich
              obywateli.

> A historii Polski to się ucz. Kiedy to Niemcy wywołały Polsce wojnę ???

A co, może Polacy wywołały II WŚ ??? Napadając na radiostację w Gliwicach ??? A
              może to Franek Dolas ją wywołał ???

> Niemcy mordowali w obozach , a amerykanie zrzucali napalm na Wietnam , żeby był
              > o im widniej co ?

No i co z tego ? Co ma piernik do wiatraka ? Napisz jeszcze jak Amerykanie
              zabijali Indian i męczyli Murzynów.

> A wy strzelacie do właścicieli ziemi arabskiej dlatego , że oni to lubia ?
              > Oj , oj...

Jakoś nie pamiętam, abym strzelał do jakiegoś właściciela ziemi. Ani arabskiej,
              ani żadnej innej. Choć Ty pewnie wiesz lepiej.
    • Gość: zyx Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.rdu.bellsouth.net 12.09.01, 21:19
      Pomijajc, ze ci "butni" gwarantuja wolnosc twojego tylka, bos golodupiec od tysiaca lat i zawsze
      przegrywasz wojny, to jako czlonek cywilizacji ludzkiej postulujesz branie a nie dawanie z siebie. Gnidy
      takie nie maja zbyt duzego prawz do krytykowania innych, nie?

> tej tragedii.

• Gość: Tytus Re: Amerykanskie ASY IP: *.ti.telenor.net 12.09.01, 22:12
        Ci butni nie potrafia zabezpieczyc USA i nie mozewmy na nich polegac . Bronil
        Clinton muzulmanow w Bosni siejac teror i zniszcenie . Nie weszli do Serbi bo
        sie bali a teraz terorystami sa Albany ............
        Chcieli robic Amerykanie porzadek w Somali to ich kamieniami i kijami pogonili
        won . Weszli marines do Libanu i byli tam do pierwszego wybuchu ciezarowki ....
        W Iranie dostali piaskiem w oczy ............
        Tylko w wojnie golfowej dzieki ANGLIKOM odniesli polowiczny sukces , bo
        Sadamowi moga skoczyc !
        Amerykanie potrafia walczyc do ostatniego zolnierza bratniej armii .
        USA chce bawic sie w oberpolicjanta , ale wszedzie osmiesza sie militarnie i
        moralnie .

Tytus
        • Gość: Ella Re: Amerykanskie ASY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 23:10
          Jak na razie to te "amerykańske Asy" skopane w Somalii,Iranie itd są największym
          mocarstwem na świecie.
          Bronil
          > Clinton muzulmanow w Bosni siejac teror i zniszcenie . Nie weszli do Serbi bo
          > sie bali a teraz terorystami sa Albany ............
          A tego to już zupełnie nie rozumiem. Mieli wejść do Serbii czy nie? To
          terroryzmowi albańskiemu winne są USA?b Nie paniemaju
          Pozdr Elka
      • Gość: JA Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 13.09.01, 01:27
        Gość portalu: zyx napisał(a):

> Pomijajc, ze ci "butni" gwarantuja wolnosc twojego tylka, bos golodupiec od tys
        > iaca lat i zawsze
        > przegrywasz wojny, to jako czlonek cywilizacji ludzkiej postulujesz branie a ni
        > e dawanie z siebie. Gnidy
        > takie nie maja zbyt duzego prawz do krytykowania innych, nie?
        >
        >
        >
        >
        > cem
        > > tej tragedii.
        >

ZYX - niech tą madrość wypiszą ci na twojej macewie .
        O mój tyłek szmato sie nie martw - ja sobie rade dam .

• Gość: Jonek Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 00:33

> tej tragedii.

Jeżeli cię dobrze zrozumiałem, to jeżeli spotkałbym cię na ulicy, dałbym po buzi
      i z lekka skopał, a potem dowodził, że sprowokowała mnie twoja buta i brak pokory
      (!?), to musiałbyś mnie przeprosić?
      • Gość: JA Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 13.09.01, 01:21
        Gość portalu: Jonek napisał(a):

>
        >
        > cem
        > > tej tragedii.
        >
        > Jeżeli cię dobrze zrozumiałem, to jeżeli spotkałbym cię na ulicy, dałbym po buz
        > i
        > i z lekka skopał, a potem dowodził, że sprowokowała mnie twoja buta i brak poko
        > ry
        > (!?), to musiałbyś mnie przeprosić?

A mówi sie o was , że w Polsce jest was tylko kilka tysiecy, czyżbyście
        wszyscy ,,siedzieli przed internetem " , a nie lepiej się przyczic za winklem i
        strzelić jakiemus dziecku w plecy . Zreszta spadam z tej strony bo bardzo jedzie
        czosnkiem .

• Gość: will JA - ty arabski psie .. IP: *.optimus.waw.pl 13.09.01, 01:07

> tej tragedii.

J : jak śmiesz pluć w twarz amerykanom ,którzy zostali zdradziecko zaatakowani
      i usprawiedliwiać parszywych arabskich gnojów rzekomą butą USA ,
      dla takich działań nie ma usprawiedliwienia .
      jak nie podoba Ci się polityka USA to wyp... do Afganistanu albo Libii tam
      będziesz mógł na nich pluć do woli.
      Polska racja stanu to solidarność z USA , kto myśli inaczej to won na Białoruś
      do Libii , na Kubę ,do Chin lub do Arafata.
      • Gość: JA Re: willus - ty ludzka szmato... IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 13.09.01, 01:17
        Gość portalu: will napisał(a):

>
        >
        > cem
        > > tej tragedii.
        >
        > J : jak śmiesz pluć w twarz amerykanom ,którzy zostali zdradziecko zaatakowani
        > i usprawiedliwiać parszywych arabskich gnojów rzekomą butą USA ,
        > dla takich działań nie ma usprawiedliwienia .
        > jak nie podoba Ci się polityka USA to wyp... do Afganistanu albo Libii tam
        > będziesz mógł na nich pluć do woli.
        > Polska racja stanu to solidarność z USA , kto myśli inaczej to won na Białoruś
        > do Libii , na Kubę ,do Chin lub do Arafata.

Tylko taką szmate jak ty stac na taka wypowiedź..Coś mi tutaj pachnie czosnkiem i
        cebulą ...Tfu...

• Gość: ethanol Re: willus - ty ludzka szmato... IP: 151.112.27.* 13.09.01, 01:55
          a ty willus wypierdalaj zapierdalac w kibucu !!!
          • Gość: JA Re:ethanol nie poznaję Cię IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 13.09.01, 02:45
            Gość portalu: ethanol napisał(a):

> a ty willus wypierdalaj zapierdalac w kibucu !!!

Zawsze obok siebie , a teraz razem .
            JA
        • Gość: zyzio bzzzzzz... IP: *.pl 13.09.01, 02:15
          ... tak pierdział smrodkiem obesranego nacjonalisty pewien down o
          megalomańskiej ksywie JA (120 cm wzrostu, jak stanie na dwóch łapach i założy
          kapelusz)...

... pierdział tak, pierdział, aż sam już nie mógł wytrzymać swojego fetoru...

... więc pierdnął po raz ostatni, a następnie wybełkotał: "coś mi tutaj pachnie
          czosnkiem i cebulą"...

I poszedł. Ale smród po nim pozostał. Kiedy tu wróci, a jego smród jeszcze tu
          będzie, ten imbecyl JA kolejny wiadomo czyj spisek wywęszy. Z tej okazji
          wypuści jeszcze ze dwa bengale spod ogona i wtedy nareszcie go poznacie.
          TO SKUNKS. Nie róbcie mu krzywdy. Ten skunks jest pod ochroną - powinien jak
          najszybciej znaleźć się w rezerwacie.
          • Gość: JA Re: bzzzzzz - to ludzka szmata IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 13.09.01, 02:42
            Gość portalu: zyzio napisał(a):

> ... tak pierdział smrodkiem obesranego nacjonalisty pewien down o
            > megalomańskiej ksywie JA (120 cm wzrostu, jak stanie na dwóch łapach i założy
            > kapelusz)...
            >
            > ... pierdział tak, pierdział, aż sam już nie mógł wytrzymać swojego fetoru...
            >
            > ... więc pierdnął po raz ostatni, a następnie wybełkotał: "coś mi tutaj pachnie
            >
            > czosnkiem i cebulą"...
            >
            > I poszedł. Ale smród po nim pozostał. Kiedy tu wróci, a jego smród jeszcze tu
            > będzie, ten imbecyl JA kolejny wiadomo czyj spisek wywęszy. Z tej okazji
            > wypuści jeszcze ze dwa bengale spod ogona i wtedy nareszcie go poznacie.
            > TO SKUNKS. Nie róbcie mu krzywdy. Ten skunks jest pod ochroną - powinien jak
            > najszybciej znaleźć się w rezerwacie.

Nie ukryjesz sie zmieniając IP - szmate poznaje sie na odległość .Ha , ha ,
            ha ....

• Gość: zyzio i znowu zrobiłeś bzzzzzz... IP: *.pl 13.09.01, 03:51

> Nie ukryjesz sie zmieniając IP - szmate poznaje sie na odległość .Ha , ha ,
              > ha ....

Śmierdzielku niewypróżniony, a cóż ty mała gnidko możesz wiedzieć na temat IP ?
              Tyś chyba w kondomie miesiąc przeleżał, zanim cię mamusia znalazła ?
              Weź jakiś młotek i spróbuj sobie zmienić IP... A potem idź na psy poszczekać,
              może kundelki się zlitują i cię nie obszczają, a może któryś ci wyjaśni, co to
              jest IP i dlaczego znów spierdziałeś się pod wiatr ...
              • Gość: JA Re: widzisz ethanol , żyda poznaje sie nie tylko po zapachu czosnku... IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 13.09.01, 03:57
                Gość portalu: zyzio napisał(a):

ha ,ha , ha ...

• Gość: snajper Re: willus - ty ludzka szmato... IP: *.waw.cdp.pl 13.09.01, 18:53

> Gość portalu: will napisał(a):
          >
          > >
          > > > Schylając mocno głowe przed tragedią zwykłych ludzi , powyższy tytuł niech
          > > > będzie moim komentarzem do tego aktu terroryzmu , bo buta i brak pokory
          > > > polityków amerykańskich i żydowskich względem bliźniego jest faktycznym
          > > > ojcem tej tragedii.
          > >
          > > J : jak śmiesz pluć w twarz amerykanom ,którzy zostali zdradziecko zaatakowani
          > > i usprawiedliwiać parszywych arabskich gnojów rzekomą butą USA ,
          > > dla takich działań nie ma usprawiedliwienia .
          > > jak nie podoba Ci się polityka USA to wyp... do Afganistanu albo Libii tam
          > > będziesz mógł na nich pluć do woli.
          > > Polska racja stanu to solidarność z USA , kto myśli inaczej to won na Białoruś
          > > do Libii , na Kubę ,do Chin lub do Arafata.
          >
          > Tylko taką szmate jak ty stac na taka wypowiedź..Coś mi tutaj pachnie czosnkiem
          > i cebulą ...Tfu...

Jakbyś się nie obżerał czonskiem i cebulą, to by ci nie pachniało. Tfu !

• Gość: snajper Re: JA- ty szmato... IP: *.waw.cdp.pl 13.09.01, 18:55

> Tylko taką szmate jak ty stac na taka wypowiedź..Coś mi tutaj pachnie czosnkiem
          > i cebulą ...Tfu...

Jakbyś się nie obżerał czosnkiem i cebulą, to by ci nie pachniało. Tfu !

• Gość: AJWAJ Re: Snajper zdecyduj się kto jest tą szmatą .Pewnie ty SNAJPER !!! IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 14.09.01, 16:52
            Ale was tam dużo w tej Warszawie .Chyba cała Warszawa cuchnie czosnkiem !
            • Gość: snajper Re: Snajper zdecyduj się kto jest tą szmatą .Pewnie ty SNAJPER !!! IP: *.waw.cdp.pl 17.09.01, 15:38
              Gość portalu: AJWAJ napisał(a):

> Ale was tam dużo w tej Warszawie .Chyba cała Warszawa cuchnie czosnkiem !

Jeśli przyjedziesz, to pewnie niestety będzie cuchnąć. Chyba, że tydzień przed
              przyjazdem przestaniesz się wreszcie tym czosnkiem obżerać.
      • Gość: AJ Re: JA - ty arabski psie .. IP: *.chello.pl 16.09.01, 15:10
        Od pewnego czasu ktoś używa (przypadkowolub celowo mój nick:
        JA (Capital Letters, stąd zamienię moje inicjały.
        Zaznaczam, że nie jestem żadnym sympatykiem islamu, tym bardziej "arabskim
        psem" lub oględniej tym, który wykorzystuje religię do np celów
        terrorystycznych. Dobrzy chrześcijanie też w imię religii też nieźle kiedyś (na
        szczęście było to bardzo dawno) "rozrabiali".
        Nie jestem również gorącym zwolennikiem "niewinnych" Amerykanów.
        Oczywiście zginęli (bądź są poszkodowani) całkowicie niewinni ludzie.
        Tylko dlaczego tak przywódcy Ameryki tak bezgranicznie popierają tylko Izrael.
        Przecież tak samo robili także w czasach. gdy obecni przywódcy tego państwa
        byli czołowymi terrorystami świata. Co wtedy ten terroryzm był "dobry".
        A państwa takie jak Iran, Afganistan -jeszcze kilka lat czołowe placówki anty-
        CCCP.
        Wiem: "Nie ma wiecznych wrogów i przyjaciół, są tylko wieczne interesy ".
        Myślę, że chwila refleksji jest jednak konieczna.
    • Gość: karol Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: 212.160.238.* 13.09.01, 20:02
      riposta dla Ja : jest tylko jedno słowo dla ciebie.... skurwysynie !
      • Gość: Barwa Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.access.nacamar.de 13.09.01, 23:43
        No i parchate gadziny zwietrzyly sie i gonia madrych ludzi po forum...

Paaaaszly parchy !!
        • Gość: Tytus Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: *.ti.telenor.net 16.09.01, 08:18
          Jedynym panstwem na calym Swiecie , ktore bedzie konsumowalo zyski polityczno -
          militarne z zamachow terrorystycznych na USA jest .............
          Kto wykorzystal siatke Salema syna Ladena do zamachow w USA ?
          O tym sie juz mowi bardzo glosno w USA .
          Moze Jihadd , choc do konca nie jest to jeszcze pewne .
          Tylko cztrech zamachowcow mozna laczyc z ben Ladenem .
          5 lat szykowali atak zamachowcy i nikt o tym nie wiedzial !!!!!!!!!!!!!!!!!!
          W to nie uwierze . W dzisiejszym swiecie kazda tajemnica rozprzestrzenia sie z
          predkoscia swiatla !!!!!!!!

Tytus

• Gość: karol BARWy inteligencji IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 19:27
          lub inteligentni inaczej.
    • Gość: vivi popieram JA 100% IP: *.biaman.pl 16.09.01, 21:49
      Zgadzam się w 100%
      • Gość: Egon Re: popieram JA 100% IP: *.proxy.aol.com 17.09.01, 00:52
        Gość portalu: vivi napisał(a):

> Zgadzam się w 100%

Ty podpierac mozesz dupe swoja pod kranikiem,WIELBLADZI WYRZUTKU.
        FRIDAY,SEPTEMBER 21-st,2001 ist the beginning of YOURs NEW LIFE WITH
        allah!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: karol ty słaba mówic polski jezyk IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 19:25
          więc pisz po Angielsku.
        • Gość: karol ty słaba mówic polski jezyk IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 19:27
          więc pisz po Angielsku.
    • Gość: r Re: To buta USA i prowokacja polityków żydowskich sprowokowały tą trag IP: 216.41.73.* 17.09.01, 01:34

> Schylając mocno głowe przed tragedią zwykłych ludzi ,
      powyższy tytuł niech
      > będzie moim komentarzem do tego aktu terroryzmu , bo
      buta i brak pokory
      > polityków amerykańskich i żydowskich względem
      bliźniego jest faktycznym ojcem
      > tej tragedii.

Mala kontrybucja do tego,co napisales.

1)Na dzien przed atakiem,wiezien iranskiej narodowosci
      zadzwonil z niemieckiego wiezienia do wlad hameriki
      uprzedzajac ich o pewnym ataku.
      2)Sczatki samolotu znad Pittsburga znaleziono juz na 6
      mil od miejsca upadku.Znaczy,zostal zestrzelony.
      3)Student z brazylijskiego universytetu -Mirio
      Calvarho pisze,ze jego profesor powiedzial im,ze newsy o
      celebrowaniu przez palestynczykow katastrofy w NY
      pochodza z 1991,kiedy celebrowali atak Saddama na
      Kuwejt.Profesor ma ten film w swojej tasmotece od 10
      lat.
      4)W dziesiejszej TV:"Mossad vaguely warned US about
      possibility of attack......."

Poniatno??????Ta sprawa smierdzi bardziej,niz by sie
      moglo snic greckim filozofom....
      • Gość: snajper To politycy żydowscy sprowokowali tę tragedię. IP: *.waw.cdp.pl 17.09.01, 15:52
        Gość portalu: r napisał(a):

>
        > > polityków amerykańskich i żydowskich względem bliźniego jest faktycznym ojcem
        > > tej tragedii.
        >
        > Mala kontrybucja do tego,co napisales.
        >
        > 1)Na dzien przed atakiem,wiezien iranskiej narodowosci zadzwonil z niemieckiego
        > wiezienia do wlad hameriki uprzedzajac ich o pewnym ataku.
        > 2)Sczatki samolotu znad Pittsburga znaleziono juz na 6 mil od miejsca
        > upadku.Znaczy,zostal zestrzelony.
        > 3)Student z brazylijskiego universytetu -Mirio Calvarho pisze,ze jego profesor
        > powiedzial im,ze newsy o celebrowaniu przez palestynczykow katastrofy w NY
        > pochodza z 1991,kiedy celebrowali atak Saddama na Kuwejt.Profesor ma ten film w
        > swojej tasmotece od 10 lat.
        > 4)W dziesiejszej TV:"Mossad vaguely warned US about possibility of
        > attack......."
        >
        > Poniatno??????Ta sprawa smierdzi bardziej,niz by sie moglo snic greckim
        > filozofom....

Masz całkowitą rację. To Żydzi stoją za tym zamachem terrorystycznym. W końcu to
        oni najwięcej zyskują. Tak samo zresztą wygląda sprawa z przereklamowanym
        holokaustem. Kto w końcu na nim naprawdę skozrystał ? Wszak nie Niemcy. Cóż oni z
        tego mieli ? Trochę mydła, trochę materiałów z ludzkich włosów, troche biżuterii.
        A jakie ponieśli wydatki ! Budowa obozów, transport, łapanki. To wszystko
        kosztuje. A leniwi Żydzi nie chcieli nawet odpracować swojego utrzymania w
        obozach i uciekali przez komin. To może Polacy skorzystali na holokauście ?
        Wzięli żydowskie sklepiki, warsztaty, mieszkania i kamienice, rzeczy osobiste,
        troche biżuterii. Tyle co nic. Naprawdę zyskali jedynie Żydzi. Miliony dolarów
        odszkodowań już wyciśniętych, miliony jeszcze do wyciśnięcia. Tak, to Żydzi
        zorganizowali swój holocaust.

Przepraszam osoby normalne, ale i snajperowi ma prawo szajba odbić, jak czyta
        takie brednie jak w tym wątku.

• Gość: Luki Snajper, ludzi tutaj pop... IP: 141.63.88.* 17.09.01, 17:17
          > Przepraszam osoby normalne, ale i snajperowi ma prawo szajba odbić, jak czyta
          > takie brednie jak w tym wątku.

Snajper, ja juz prawie do forum nie zagladam - szkoda mi nerwow
          na czytanie pierdol. Po prostu tych ludzi pop.... i tyle.
          Mam nadzieje, ze tacy jak oni sa w mniejszosci. Niestety - glosnej.
          Ale frustracja zawsze jest glosna.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich normalnych LUDZI.
          A pozostalym zycze szybkiego powrotu do zdrowia, w naszym wspolnym interesie.

Luki

PS. Wszystkich wrazliwcow przepraszam za niektore uzyte slowa.
          Jednak ich nie wycofuje.
          • Gość: snajper Re: Snajper, ludzi tutaj pop... IP: *.waw.cdp.pl 19.09.01, 13:49
            Gość portalu: Luki napisał(a):

> > Przepraszam osoby normalne, ale i snajperowi ma prawo szajba odbić, jak czyta
            > > takie brednie jak w tym wątku.
            >
            > Snajper, ja juz prawie do forum nie zagladam - szkoda mi nerwow
            > na czytanie pierdol. Po prostu tych ludzi pop.... i tyle.
            > Mam nadzieje, ze tacy jak oni sa w mniejszosci. Niestety - glosnej.
            > Ale frustracja zawsze jest glosna.
            >
            > Serdecznie pozdrawiam wszystkich normalnych LUDZI.
            > A pozostalym zycze szybkiego powrotu do zdrowia, w naszym wspolnym interesie.
            >
            > Luki
            >
            > PS. Wszystkich wrazliwcow przepraszam za niektore uzyte slowa.
            > Jednak ich nie wycofuje.

Jeśli wszyscy normalni ludzie pójdą w Twoje ślady i zrezygnują z pisania na tym
            forum, to będzie można przeczytać na nim tylko głosy popaprańców. Czy naprawdę
            uważasz, że można zostawiać je bez komentarza ? Czy nie uważasz, że takie forum
            może być traktowane (przez niektórych) jako świadectwo naszej, Polaków, kondycji
            moralnej ? Że będzie źle o nas świadczyło ? Wszak milczenie to oznaka zgody.
            Zgody na zło, na głupotę, na nienawiść, na nieuctwo. Nie jest to w końcu jakieś
            forum LPR czy innego RM. Jest to forum niecenzurowane, na którym każdy może się
            wypowiedzieć. Czy naszych głosów ma na nim zabraknąć ?

Serdecznie pozdrawiam.
        • Gość: P@P@J Re: To politycy żydowscy sprowokowali tę tragedię. IP: *.o1.com 28.10.01, 03:04
          Gość portalu: snajper napisał(a):

>
          > Masz całkowitą rację. To Żydzi stoją za tym zamachem terrorystycznym. W końcu t
          > o
          > oni najwięcej zyskują. Tak samo zresztą wygląda sprawa z przereklamowanym
          > holokaustem. Kto w końcu na nim naprawdę skozrystał ? Wszak nie Niemcy. Cóż oni
          > z
          > tego mieli ? Trochę mydła, trochę materiałów z ludzkich włosów, troche biżuteri
          > i.
          > A jakie ponieśli wydatki ! Budowa obozów, transport, łapanki. To wszystko
          > kosztuje. A leniwi Żydzi nie chcieli nawet odpracować swojego utrzymania w
          > obozach i uciekali przez komin. To może Polacy skorzystali na holokauście ?
          > Wzięli żydowskie sklepiki, warsztaty, mieszkania i kamienice, rzeczy osobiste,
          > troche biżuterii. Tyle co nic. Naprawdę zyskali jedynie Żydzi. Miliony dolarów
          > odszkodowań już wyciśniętych, miliony jeszcze do wyciśnięcia. Tak, to Żydzi
          > zorganizowali swój holocaust.
          >
          > Przepraszam osoby normalne, ale i snajperowi ma prawo szajba odbić, jak czyta
          > takie brednie jak w tym wątku.
          >
          Widzisz snajper, jak czasami udaje ci sie zejsc na ziemie.
          Szkoda tylko ze swoja prawde uwazasz za ironie,a ironie za prawde, ale to nic-----
          --ten typ tak ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka