owca.amarantowa 17.06.05, 18:45 ponizszy tekst o spotkaniu w Kampinosie? Zakladamy Ministerstwo Prawdy jedynej prawdziwej i na pewno slusznej rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050617/publicystyka/publicystyka_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Aquanet juz jest takim ministerstwem, no nie? 17.06.05, 19:30 Mam taka propozycje zeby zrobic zrzutke na misie Kubusie Puchatki i wyslac im w charakterze Memento. Rewolicja Moralna Rullez. Odpowiedz Link Zgłoś
drf nowe formy polityki...diagonalne? 17.06.05, 19:46 a moze indywidualizacja ? pzdr drf Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:00 owca.amarantowa napisała: > ponizszy tekst o spotkaniu w Kampinosie? Zakladamy Ministerstwo Prawdy > jedynej prawdziwej i na pewno slusznej > <a href="rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050617/publicystyka/publicystyka_a_1.html" target="_blank">rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050617/publicystyka/publicystyka_a_1.html</a> Jestem pod wrażeniem tego artykułu i tempa jego umieszczenia na łamach Rzepy. Czytałam juz ten artykuł, ale na pewno nie w Rzeczpospolitej ))))) Ale sympatyczny jest ten Pan, będzie ministrem w Ministerstwie Prawdy? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:10 Tak sadze, ze ten przesympatyczny Pan bedzie ministem w nowym Mnisterstwie Prawdy jedynej, niepodwazalnej, globalnie obowiazujacej, ktora sie spisze na kamiennych tabLICACH ku MEmenTO POTomNOsci)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:13 Ja tam uwazam ze doktor frojd jest przede wszystkim kudlaty. Kawalek owczego runa chyba ci podpierniczyl Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:16 kudlatosc bywa mila i przydatna zwlaszcza na zimnych fiordach Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:27 ano pewnie tak owco amarantowa. Tylko tak nie zachwalaj swojego runa bo cie ktos obskubie Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:27 owca.amarantowa napisała: > kudlatosc bywa mila i przydatna zwlaszcza na zimnych fiordach Ty nie gadaj o kudltosci, tylko zastanów się jak może czuc sie człowiek, kŧóry tyle lat nie był w kraju, a miał go po nosem, no moze nie pod nosem tylko dalej, na odległośc rzutu beretem. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:31 Chyba nie najlepiej? I chyba nie zdradze zadnej tajemnicy, bo to kiedys ktos opisywal, ze probowal wrocic jak wybuchly strajki w Gdansku. Promem. Ale go zawrocili, aczkolwiek jedna noge na ziemi owszem postawil. Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa zycze Panu kudlatemu powodzenia... 17.06.05, 20:42 w dzialanosci na rzecz Ministerstwa Prawdy. Chetnie przeczytam o odkryciach tego ministerstwa bez zadnych smichow chichow i calkiem na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: zycze Panu kudlatemu powodzenia... 17.06.05, 20:53 A ja tez bez smichow chichow obiecuje opisac w blogu wszystko co zobacze. A zreszta chyba dziennikarze tez beda. A zreszta mam z tym ciezki dylematy bo jak beda to i zdjecia beda i koniec mojej prywatnosci. Chyba ze jakas burka na lep? Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: zycze Panu kudlatemu powodzenia... 17.06.05, 20:58 tez mysle sobie, ze te burki to bardzo pozyteczne som. Lepsze niz czapki niewidki, bo niby czleka widza, ale NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: zycze Panu kudlatemu powodzenia... 17.06.05, 21:02 patience napisała: > A ja tez bez smichow chichow obiecuje opisac w blogu wszystko co zobacze. A > zreszta chyba dziennikarze tez beda. A zreszta mam z tym ciezki dylematy bo jak > beda to i zdjecia beda i koniec mojej prywatnosci. Chyba ze jakas burka na lep? przypuszczam, że Twoje relacje na blogu będą ciekawsze niż te oficjalne wzmianki w gazetach. Owcy amarantowj proponawalam LPR a Tobie berecik, moze pod moherkiem głowę schowasz czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa e tam twoje propozycje siostro 17.06.05, 21:13 som dla mnie nie do przyjecia. ja siem do zadnych lig i patrii nie zapisujem. jako owca koloru niezwyklego lubie sobie brykac na swobodzie i lubie pogryzc sobie trawe koloru rozowego albo i liliowego. to najpiekniejsze kolory swiata. taka jest moja prawda obiektywnie-subiektywna, moze to nowe ministerstwo prawdy zarzadzi jaka ona jest) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: zycze Panu kudlatemu powodzenia... 17.06.05, 21:18 Berecik? heheeeeeeee a na gembem co? malunek wojenny Apaczow? Kupie se kurtke z kapturem moze? Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwiaty 17.06.05, 21:25 ksztaltu geometryznego i nikt cie nie pozna. Malunki apaczow tez dobre som Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:28 A zebys wiedziala owco jak mnie wygina teraz. Zagrozenie dekonspiracja to nie byle co, szczegolnie jak sie tyle lat zylo w podpiwniczeniach Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:30 patience napisała: > A zebys wiedziala owco jak mnie wygina teraz. Zagrozenie dekonspiracja to nie > byle co, szczegolnie jak sie tyle lat zylo w podpiwniczeniach Agory. to nich Ciebie już przestanie giąć, "cóś" sie wymysli czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:37 No to mysl intensywnie bo peniam Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa jak wygina, to isc na calego... 17.06.05, 22:08 mozna zgiac sie calkiem i udawac scyzoryk Mozesz tez na wozku inwalidzkiem przyjechac. Glowe i giczoly mozesz miec w bandazach i w gipsie (z plasteliny, hehe) i nikt cie nie pozna. Zdjec robic nie musisz, bedziesz jeno kiwac malutkim paluszkiem do anonimowego fotografa. A te geometryczne kwiaty biale na czarnej woalce mialy bec dla konstrastu, zeby trudniej bylo ksztalty oczowo- gebowe pod niemi rozpoznac). Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:33 owca.amarantowa napisała: > ksztaltu geometryznego i nikt cie nie pozna. Malunki apaczow tez dobre som hehehe a po cholerę te biale kwiaty na woalce A zdjecia ? Woalka przeszkadza robic zdjęcia!! Owca ale wymyslilaś, my chcemy mieć koresponedentkę a nie konspirantkę czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:42 Fotograf juz sie zglosil, jest bardzo dobry, widzial Terre i kuma, ze mi ma dac kopie fotek. No ale ma feler, najbardziej w zyciu lubi robic portrety Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:47 patience napisała: > Fotograf juz sie zglosil, jest bardzo dobry, widzial Terre i kuma, ze mi ma dac > kopie fotek. No ale ma feler, najbardziej w zyciu lubi robic portrety pożyczę Ci pompony, skryjesz się za nimi )), gorzej jak zaczniesz z radosci nimi machać to dekonspiracja na całego czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:52 hehe pompony? ty sie owca sama swietnie nadajesz na komandoske. Ta twoja galeria jest SWIETNA. A jesli o mnie chodzi, to rozumiesz, kazdy ma swoje problemy. oni maja duze problemy ojczyzniane, a ja mam maly osobisty dramat forumowo dekonspiracyjny. Hehe ale jaja, chyba pojde sie napic piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 22:01 patience napisała: > hehe pompony? ty sie owca sama swietnie nadajesz na komandoske. Ta twoja galeri > a > jest SWIETNA. A jesli o mnie chodzi, to rozumiesz, kazdy ma swoje problemy. oni > maja duze problemy ojczyzniane, a ja mam maly osobisty dramat forumowo > dekonspiracyjny. Hehe ale jaja, chyba pojde sie napic piwa. Nie rozmumiem o tej dekopnspiracji foriumowej ale to nieażne a najlepsze piwo to jest to www.perla.pl/ i z lodówki czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna patience o galerii ... 17.06.05, 22:10 patience napisała: > Ta twoja galeria jest SWIETNA. wolałabym bez punktacji czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: patience o galerii ... 17.06.05, 22:20 e tam, ta punktacja jest malo wazna, bo jak ktos nie wie o co chodzi, to klika w cokolwiek na probe, sama tak zropbilam na swoim obrazku i dalam sobie jeden punkt Rob ja dalej, bardzo mi sie podoba, zagladam czesto zeby zobaczyc czy czegos nie pzybylo albo sie pogapic. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: patience o galerii ... 18.06.05, 01:31 patience napisała: > e tam, ta punktacja jest malo wazna, bo jak ktos nie wie o co chodzi, to klika > w > cokolwiek na probe, sama tak zropbilam na swoim obrazku i dalam sobie jeden > punkt Rob ja dalej, bardzo mi sie podoba, zagladam czesto zeby zobaczyc czy > czegos nie pzybylo albo sie pogapic. zanim pójdę spać podrzucę wątek, UP! Ciekawa jestem, który gimpolec najbardziej Ci się podoba. Ostatniego chyba za szybko powiesiłam, jakis taki niedokończony, ale wtedy tego nie widziałam. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:21 patience napisała: > Ja tam uwazam ze doktor frojd jest przede wszystkim kudlaty. Kawalek owczego > runa chyba ci podpierniczyl patience chciałam cos napisać, nie mogę, rżę przed monitorem z tej kudłatości , czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:23 Sie nie przejmuj. Ja mu to powiedzialam kiedys, ze pasuje do owcy i nawzajem.) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:37 patience napisała: > Sie nie przejmuj. Ja mu to powiedzialam kiedys, ze pasuje do owcy i nawzajem. > ) Na chłód fiordów bardziej przydałaby się namiastka owcy w postaci swetra ) ... Patience, jak myślisz dojdzie do tego spotkania, do którego chce doprowadzic JD. A jak dojdzie, to tu napieszesz o nim ma siem rozumieć. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:47 Dojsc to na pewno dojdzie, bo ludzie sie szykuja. W sumie jak czytalam te papiery IPNowskie, ogladalam fragmenty filmu z przesluchan robione przez policje, to mi sie ich zrobilo szkoda. Biedne dzieciaki. Heh, oni na tych filmach maja pyzate buzie... W czasach solidarnosci i pozniej bylo latwiej, bo juz nie bylo takiej samotnosci. Mysle ze do dzisiaj sie czasem dziwnie zachowuja, bo w pewnym sensie nie do konca z tego wiezienia wyszli. To tak jak z tym naszym watkiem o milosci, najtrudniej pokocjac siebie. I chyba tez najtrudniej sobie samemu wybaczyc. Te Kubisie Puchatki to nie taki glupi pomysl, w charakterze przytulanek by sie niektorym przydaly. Pepszooony system Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa a coz to siostro koloru niepoprawnego 17.06.05, 20:36 politycznie tak rzycie niepolitycznie? Kudlatosc bardzo pozyteczna jest, a nawet witalna dla nas owieczek. Pomysl sobie co bedzie gdy nas otrZYGa szpetnie (jak niektorych osobikow meskich na lyso i popedza przez fiordy skaliste? Kudlatosc jest sprawa zycia lub smierci i ona bedzie standardem w Ministerstwie Prawdy). Lyski won! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: a coz to siostro koloru niepoprawnego 17.06.05, 20:43 owca.amarantowa napisała: > politycznie tak rzycie niepolitycznie? Kudlatosc bardzo pozyteczna jest, a > nawet witalna dla nas owieczek. Pomysl sobie co bedzie gdy nas otrZYGa szpetnie > > (jak niektorych osobikow meskich na lyso i popedza przez fiordy skaliste? > Kudlatosc jest sprawa zycia lub smierci i ona bedzie standardem w Ministerstwie Prawdy). Lyski won! Jak ostrzygą to w LPR można się zahaczyć, ale z dwojga złego wolałabym wtedy do zatoki skoczyc, jak Wanda do Wisły czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: a coz to siostro koloru niepoprawnego 17.06.05, 20:49 ja tyz, jak mowi moj gazda. Na lyso to gorze niz na golo i jaki wstyd strasliwy. To ja se wskocze do Dunajca Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa MinisterstwoPrawdy © 18.06.05, 13:51 ADAM MICHNIK: "JA JESTEM CHORY..."-kontakt przerwany 12:22 18.06.2005 agat© Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: MinisterstwoPrawdy © 18.06.05, 18:01 Dzieki Agat za donos grypesem z Ministerstwa Prawdy. Pozwole go sobie zinterpretowac obiekywno-subiektywnie: adAM mICHNIk: "Jestem zdrow i was globalnie olewam.... obserwuje was z mojej kryjowki napelnionej dobrymi trunkami i mam ubaw po pachy. Wasz kontakt przerwany, moj jest niezawodny, bo oparty na nanowszej technologii opracowanej dla Globalnego Ministerstwa Podsluchow, Inwigilacji i Jedynie Slusznej Obrobki Prawdy. Zebranie w umowionym miejscu w dziupli) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: MinisterstwoPrawdy © 18.06.05, 19:03 owca.amarantowa napisała: > Dzieki Agat za donos grypesem z Ministerstwa Prawdy. Pozwole go sobie > zinterpretowac obiekywno-subiektywnie: adAM mICHNIk: "Jestem zdrow i was > globalnie olewam.... obserwuje was z mojej kryjowki napelnionej dobrymi > trunkami i mam ubaw po pachy. Wasz kontakt przerwany, moj jest niezawodny, bo > oparty na nanowszej technologii opracowanej dla Globalnego Ministerstwa > Podsluchow, Inwigilacji i Jedynie Slusznej Obrobki Prawdy. Zebranie w umowionym > > miejscu w dziupli) ej owca, może Twoje czarnowidztwo się nie spełni i Adaś wyjdzie z kryjówki , on trunki tylko dla kurazu zażywa )) nieśmiały jest . Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 18:55 pacyniarz napisał: > Czym je robilas? > pacyniarzu przed chwilą lepsze rzeczy oglądałam. Pociagnełam jakieś linki znajdujące sie na Patience blogu, /ale nie wiem dokładnie którego blogu bo ma dwa/, wesżłam do galerii zdjęć i znalazłam świetną fotkę, na kŧórej był monitor jak ekran w sali kinowej, a na jego tle hehehehe wygimpowana głowa, na monitorze obraz strona z Forum gazety i kogos post: Helga pokaż swoje zdjęcie. A najgorsze, że zgubiłam tę stronę i nie moge podlinkować jej aby Ci pokazać. Moje obrazki robiłam gimpem, ale dopiero teraz widzę na nich błedy, ale co tam .. mam fajny pomysł na następny ale muszę przemyśleć jak go zrobić pozdr czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 19:18 Gimpem...Aha. Moim ukochanym jest Photoshop. Jak to ktos napisal: nie miec Photoshopa to tak jakby nie miec systemu operacyjnego. Jak znajdziesz te linki to wrzuc na forum. A swoja droga to o co chodzi z ta dekonspiracja Patience? Garsoniery sie czepiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 19:32 Nie, garsoniera jest cool zabezpieczona, ale wypenialam przed tym kampinosem bo mi przyszlo do glowy ze mnie tam bedzie WIDAC i sie jakos przedstawiac trzeba. To mnie zdekonspiruje. Rozumiesz, tu juz rozni tacy probowali mnie zdekonspirowac przez pare lat i sie nie dalam, Hiacynt mi caly proces zrobil w celach dekonspiracyjnych a ja stawilam odpor. No ale mam pod3jrzenia ze niektorzy bywalcy FA moga byc takze uczestnikami kampionosu to sie zdekonspiruje Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz O kurde blaszka. 18.06.05, 19:35 I co bedzie jak Cie zdekonspiruja?? Uciekniesz z forum? I zamkniesz bloga?? Mam nadzieje, ze nie... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: O kurde blaszka. 18.06.05, 19:59 na razie to mnie wygina strasznie, z tego stresu zaczelam kombinowac zeby aquanet swoja wlasna gazetke zrobil. Bym mogla wymiksowac rss-sy tych blogow podanych przez olega w jeden. a ludnosc by mogla to sobie sciagac, na przyklad wiadomkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 20:06 patience napisała: > Nie, garsoniera jest cool zabezpieczona, ale wypenialam przed tym kampinosem bo > mi przyszlo do glowy ze mnie tam bedzie WIDAC i sie jakos przedstawiac trzeba. > To mnie zdekonspiruje. Rozumiesz, tu juz rozni tacy probowali mnie > zdekonspirowac przez pare lat i sie nie dalam, Hiacynt mi caly proces zrobil w > celach dekonspiracyjnych a ja stawilam odpor. No ale mam pod3jrzenia ze > niektorzy bywalcy FA moga byc takze uczestnikami kampionosu to sie zdekonspiruj > e Zrób rozpoznanie kto się wybiera do Kampinosu ) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 19:53 pacyniarz napisał: > Gimpem...Aha. Moim ukochanym jest Photoshop. Jak to ktos napisal: nie miec Phot > oshopa to tak jakby nie miec systemu operacyjnego. Na photoshopie nigdy nic nie robiłam (. Duzo straciłam pewnie co? Czy to jest darowy program pod Windowsa? > Jak znajdziesz te linki to wrzuc na forum. Popatrzę w historię i jak znajdę to pewnie wrzucę. pacyniarzu, a teraz to już pies pogrzebany, jak rano zacznę szperać po zlinkowanych przez Patience stronach, to skończe na pewno wieczorem ). > A swoja droga to o co chodzi z ta dekonspiracja Patience? > Garsoniery sie czepiaja? Nie wiem co to jest ta Garsoniera. Kiedys w jakiejś Garsonierze opisywali Manie, myslisz, że o tą chodzi )) Chyba nie, co? A o sprawę dekonspiracji, to sam musisz zapytać Patience, bo ja nie za bardzo sie orientuje w tym forumowych zawiłosciach konspiracyjnych .... teraz się okazuje, że jeni to mania, widzisz jak to się wszystko zmienia ) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25320562&a=25322528 czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 20:15 > Na photoshopie nigdy nic nie robiłam (. Duzo straciłam pewnie co? Czy to jes > t > darowy program pod Windowsa? Troche pewnie stracilas. A czy jest darmowy? W zasadzie nie. W zasadzie - podkreslam. > Nie wiem co to jest ta Garsoniera. Kiedys w jakiejś Garsonierze opisywali Manie > , > myslisz, że o tą chodzi )) Chyba nie, co? Nie, to chyba raczej chodzi o fizyczna garsoniere. Ale tez nie rozumiem: garsoniery Patience zalowac. Niech ma cos z zycia kobita. > A o sprawę dekonspiracji, to sam musisz zapytać Patience, bo ja nie za bardzo > sie orientuje w tym forumowych zawiłosciach konspiracyjnych .... Heh i po tym puszczanskim szczycie zobaczymy jak Patience wyglada. ) >teraz się > okazuje, że jeni to mania, widzisz jak to się wszystko zmienia ) Hehehe, dobre. Juz sie gubie w tych wszystkich pacynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 20:26 pacyniarz napisał: > > > Na photoshopie nigdy nic nie robiłam (. Duzo straciłam pewnie co? Czy t > o jes > > t > > darowy program pod Windowsa? > > Troche pewnie stracilas. A czy jest darmowy? W zasadzie nie. W zasadzie - > podkreslam. > > > > Nie wiem co to jest ta Garsoniera. Kiedys w jakiejś Garsonierze opisywali > Manie > > , > > myslisz, że o tą chodzi )) Chyba nie, co? > > Nie, to chyba raczej chodzi o fizyczna garsoniere. Ale tez nie rozumiem: garson > iery Patience zalowac. Niech ma cos z zycia kobita. > > > > > > A o sprawę dekonspiracji, to sam musisz zapytać Patience, bo ja nie za ba > rdzo > > sie orientuje w tym forumowych zawiłosciach konspiracyjnych .... > > Heh i po tym puszczanskim szczycie zobaczymy jak Patience wyglada. ) > > > >teraz się > > okazuje, że jeni to mania, widzisz jak to się wszystko zmienia ) > > > Hehehe, dobre. > Juz sie gubie w tych wszystkich pacynkach. > No dobra, a po czym poznasz ze to Patience, hę. Przecież nie bedzie miała na czole napisane , ej ludziska jestem Patience z Aquanetu czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Intuicja :)) 18.06.05, 20:30 A tak powaznie, to powinna miec t-shirta z napisem Aquanet. )) Albo przynajmniej Terra. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Intuicja :)) 18.06.05, 20:39 pacyniarz napisał: > A tak powaznie, to powinna miec t-shirta z napisem Aquanet. > )) > Albo przynajmniej Terra. > Pacyniarzu, z moją babską intuicją to od razy Patience rozpoznam , mówie Ci ))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Re: Intuicja :)) 18.06.05, 20:45 Patience napisala, ze jest ladniejsza od Szyszkowskiej i ma lepiej utrzymane owlosienie. Mowie Ci - tylko taka jedna tam bedzie. Nie ukryje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Intuicja :)) 18.06.05, 20:53 pacyniarz napisał: > Patience napisala, ze jest ladniejsza od Szyszkowskiej i ma lepiej utrzymane ow > losienie. Mowie Ci - tylko taka jedna tam bedzie. > Nie ukryje sie. No i w ręku ma trzymać ten tajny CD z moim obrazkiem PLaMa_na_słONcu. To bedzie ten znak szczególny czarna_owca ) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Intuicja :)) 18.06.05, 21:26 Wlasnie tego sie obawiam. Dlatego bede cie w realu omijac szerokim lukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Intuicja :)) 18.06.05, 21:43 patience napisała: > Wlasnie tego sie obawiam. Dlatego bede cie w realu omijac szerokim lukiem. Nie omijaj, ja i tak nikomu nie powiem, nawet jak Ciebie zdekonspiruje czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Intuicja :)) 18.06.05, 20:43 Przewidywane cechy szczegolne to czapka pilotka szczelnie zaslaniajaca wlosy, modulator glosu i broda. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Re: Intuicja :)) 18.06.05, 20:48 > Przewidywane cechy szczegolne to czapka pilotka szczelnie zaslaniajaca wlosy, > modulator glosu i broda. I dwoch przystojnych ochroniarzy za plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Patience poczytaj jak 18.06.05, 20:50 europitek napisał: > Przewidywane cechy szczegolne to czapka pilotka szczelnie zaslaniajaca wlosy, > modulator glosu i broda. my Ciebie wystroimy na to spotkanie ))) w pilotce, w wolalce z bialymi kwiatami dobrze, że nie ze spadochronem na plecach , jak komandos to komandos czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa jeszcze moja skromna prozycja... 18.06.05, 20:56 Mozesz na wozku inwalidzkiem przyjechac. Glowe i giczoly mozesz miec w bandazach i w gipsie (z plasteliny, hehe) i nikt cie nie pozna. Zdjec robic nie musisz, bedziesz jeno kiwac malutkim paluszkiem do anonimowego fotografa (musi byc przystojny jak model, hehe). A te geometryczne kwiaty biale na czarnej woalce mialy bec dla konstrastu, zeby trudniej bylo ksztalty oczowo- gebowe pod niemi rozpoznac). Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: Patience poczytaj jak 18.06.05, 20:57 Na miejscu patience tych ochroniarzy, to ustawilbym z przodu, bo to pewnie rosle chlopaki i beda skutecznie zaslaniac widok. A od spadochronu skuteczniejszy jest chyba parasol, bo bardziej uniwersalny i dobrze nadaje sie do maskowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 20:58 Ale watpie czy da sie w moro przebrac. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:01 pacyniarz napisał: > Ale watpie czy da sie w moro przebrac. > pacyniarzu, jak my ją zamaskujemy, to nikt jej nie zobaczy, nawet uczestnicy tego spotkania, a niektórzy to przecież jej koledzy i nie widzieli sie kuupa lat czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
europitek Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:09 owca_czarna napisała: > pacyniarzu, jak my ją zamaskujemy, to nikt jej nie zobaczy, nawet uczestnicy > tego spotkania, a niektórzy to przecież jej koledzy i nie widzieli sie kuupa > lat Wystarczy, ze Ona bedzie ich widziec. Oni i tak wyczuja Jej wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:24 Podrzuciliscie mi swietny pomysl. Rozbije obozowisko w krzakach w charakterze piatej kolumny i sie przebiore za zwierzyne lesna. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:26 patience napisała: > Podrzuciliscie mi swietny pomysl. Rozbije obozowisko w krzakach w charakterze > piatej kolumny i sie przebiore za zwierzyne lesna. nie rób tego, bo Ciebie ktos jeszcze "uszczeli" ( czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:28 Acha, W takim razie za gajowego. Hehe jaja jajami a ja mam liste do obdzwonienia na jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:32 patience napisała: > Acha, W takim razie za gajowego. Hehe jaja jajami a ja mam liste do obdzwonieni > a > na jutro. to idź dzwoń ( - Czerń to warunek istnienia bieli. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Konspiracja :((((((((( 19.06.05, 18:19 pacyniarz napisał: > Heh i po tym puszczanskim szczycie zobaczymy jak Patience wyglada. ) > teraz się okazuje, że jeni to mania, widzisz jak to się wszystko zmienia Pacyniarzu popatrz, Patience i bez naszej pomocy umie doskonale się zakonspirować ( community.webshots.com/photo/119553547/119565384OnpRbE czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Konspiracja :((((((((( 19.06.05, 19:45 hehe faktycznie. To ja. A tu znalazlam jeszcze portrecik doktora frojda ktory wykonalam osobiscie. Tez konspiracyjny. community.webshots.com/photo/119553431/121555646zAwuGE Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Konspiracja :((((((((( 19.06.05, 19:58 patience napisała: > hehe faktycznie. To ja. A tu znalazlam jeszcze portrecik doktora frojda ktory > wykonalam osobiscie. Tez konspiracyjny. > > community.webshots.com/photo/119553431/121555646zAwuGE > ale fantastycznie zorbitowane są te kuloczółki ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Hehehe Dobre :) Po za tym Patience sie spolszczyła 19.06.05, 22:43 Co jest krokiem w dobrym kierunku. A propos zdjecia to przypomnial mi sie filmik Toga tez w tym stylu: "to nie ja bylem duchem cs-a"...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 19.06.05, 18:55 pacyniarz napisał: > > Nie wiem co to jest ta Garsoniera. > Nie, to chyba raczej chodzi o fizyczna garsoniere. Ale tez nie rozumiem: > garsoniery Patience zalowac. pacyniarzu tu jest o garsonierze , wczoraj nie mogłam znależć forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=22908741&v=2&s=0 pozdrawiam czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Garsoniera Patience 19.06.05, 22:35 > pacyniarzu tu jest o garsonierze , wczoraj nie mogłam znależć Wiem, wiem, juz to czytalem. Z lekka zgroza zreszta... Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: Garsoniera Patience 20.06.05, 01:18 nie wiem co tu mam wpisac, sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna po prostu NIC :)) 20.06.05, 01:43 owca.amarantowa napisała: > nie wiem co tu mam wpisac, sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 21:47 Ihiiiiiiiiiiiii! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 21:52 marianna.rokita napisała: > Ihiiiiiiiiiiiii! > DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hehe "Mania to Jeni" jest haslem cwiercwiecza Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 21:56 marianna.rokita napisała: > marianna.rokita napisała: > > > Ihiiiiiiiiiiiii! > > DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Hehe "Mania to Jeni" jest haslem cwiercwiecza chciałabyć ćwierćwiecza, niestety tylko dzisiejszego wieczoru ) czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 21:58 Heheeeeeeeeee Lece, bo gosci mam Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 19:25 Ktos takiego obrazka zrobiL? oo? a ja nic nie wiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 19:56 patience napisała: > Ktos takiego obrazka zrobiL? oo? a ja nic nie wiem?? > D: dobra, dobra Patience, chyba nie chuchi! Helga go zrobiła ??? ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 20:02 JA? qrde skleroza. ide do swoich obrazkow zobaczyc co tam mam. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna errata "duchi" a nie chuchi : sorry 18.06.05, 20:02 owca_czarna napisała: > patience napisała: > > > Ktos takiego obrazka zrobiL? oo? a ja nic nie wiem?? > > > > D: dobra, dobra Patience, chyba nie chuchi! Helga go zrobiła ??? ) > > czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 tak się składa, że moje nazwisko w polączeniu... 18.06.05, 19:35 ...z imieniem dosyć unikalną konstrukcję stwarza, króra znalazła się na liście wyniesionej z warszawskiego IPN przez Wildsteina podobno. I dlatego nie mam ja wątpliwości, że świniaki różne o mnie napisały konkretnie. A teraz wszystkie różne świniaki, zaczynająć od ttych, które napisały a kończąc na tych, którzy listę z moim nazwiskiem wynieśli MOGĄ MNIE JEDYNIE pocałować w dupę, bo ja iem, a jak ktoś by chciał czegokoleiek dowodzić, niech spróbuje sróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: tak się składa, że moje nazwisko w polączeniu 18.06.05, 20:01 babariba666 napisał: > ...z imieniem dosyć unikalną konstrukcję stwarza, króra znalazła się na liście > wyniesionej z warszawskiego IPN przez Wildsteina podobno. I dlatego nie mam ja > wątpliwości, że świniaki różne o mnie napisały konkretnie. > A teraz wszystkie różne świniaki, zaczynająć od ttych, które napisały a kończąc > na tych, którzy listę z moim nazwiskiem wynieśli MOGĄ MNIE JEDYNIE pocałować w > dupę, bo ja iem, a jak ktoś by chciał czegokoleiek dowodzić, niech spróbuje sr > óbować. Czy to Ty, czy nie Ty Babaribo to powinieneś dostać "Zaświadczenie" "Zaświadczenia" o tym, czy nazwisko na "liście Wildsteina" pokrywa się z danymi osoby pytającej, IPN wydaje od 20 kwietnia, kiedy to weszła w życie tzw. mała nowelizacja ustawy o IPN. Do tej pory wydano blisko 7 tysięcy takich zaświadczeń - zawiadamia gazeta." wiadomosci.wp.pl/kat,32516,wid,7346245,wiadomosc.html?ticaid=1&_err=1 czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 ale czegoś cały IPN w dupie mieć raczę... 18.06.05, 21:18 ...a jak ktoś zechce pokazać, że go babariba pokrzywdziła, to niech się ONY do instytutu zgłasza. Ja nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa jeszcze jedna propoza dla patiencji 18.06.05, 21:28 Niniejszym, my stado owiec, baranow i inszej rogacizny-kopycizny, wszelkich kolorow, kszaltow i odmian owlosienia), jak rowniez obciazen religijo- ateistyczno-etnicznych, posluzymy za Twoj kamuflaz. Pojdziemy z Toba jako stadko pokazne a Ty badz jedna z nas. Zamaskujesz sie naszym tlumkiem i nikt Cie nie pozna, jesli to ma byc pelna kospira. Nawet beczec bedziemy na Twoje zawolanie, zeby zagluszyc glosy niezgodne z prawda objawiona przez Ministerstwo Prawdy).... beeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: jeszcze jedna propoza dla patiencji 18.06.05, 21:30 i sie qrwa FSZYSCY dowiecie kto ja jestem. A mi wlasnie chodzilo o cos przeciwnego. Ale jusz mi sie robi wszysko jedno. Moze to jest i pomysl ukryc sie w tlumie. Hmm.. a co by bylo jakbym podala miejsce i date? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 21:36 owczy rodzaj konspracji KONSPIRACJA JAWNA ) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 21:40 Hehe. zabijom mnie. Na razie wiem tyle, ze trzeba zarezerwowac druga polowa lipca, miedzy 20 a 26, w tych dniach. Nadmieniam ze nocleg to namioty bo nie biore odpowiedzialnosci. A blizsze namiary beda potem. Wiadomo tylko ze z Warszawy to spokojnie autobusem mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 21:47 patience napisała: > Hehe. zabijom mnie. Na razie wiem tyle, ze trzeba zarezerwowac druga polowa > lipca, miedzy 20 a 26, w tych dniach. Nadmieniam ze nocleg to namioty bo nie > biore odpowiedzialnosci. A blizsze namiary beda potem. Wiadomo tylko ze z > Warszawy to spokojnie autobusem mozna. To już przygotowania idą cała parą fiufiufiu. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 21:53 skompinuj z wypozyczalni turystycznej namiot, zaladuj konserwy na plecy i kup sobie bilet pociagowy do warszawy. musze zadbac zeby w tym tlumie byly jakies damy, bo inaczej od razu bedzie jasne ktory tajniak to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: n/t 18.06.05, 21:59 patience napisała: > skompinuj z wypozyczalni turystycznej namiot, zaladuj konserwy na plecy i kup > sobie bilet pociagowy do warszawy. musze zadbac zeby w tym tlumie byly jakies > damy, bo inaczej od razu bedzie jasne ktory tajniak to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Nie masz szans. 18.06.05, 22:04 > musze zadbac zeby w tym tlumie byly jakies > damy, bo inaczej od razu bedzie jasne ktory tajniak to ja. I tak Cie poznamy i tak. Nie wykrecisz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Nie masz szans. 18.06.05, 22:05 pacyniarz napisał: > > > musze zadbac zeby w tym tlumie byly jakies > > damy, bo inaczej od razu bedzie jasne ktory tajniak to ja. > > I tak Cie poznamy i tak. Nie wykrecisz sie. Od kiedy damy z plecakami jeżdżą? ) czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Nie masz szans. 18.06.05, 22:25 Damy wakacyjne. Prawdziwej damie trampki niemyte nie straszne. Dama chwilowo w trampkach tym sie rozni do chlystkow, ze ma w plecaku podpalki kominkowe i sie nie musi czolgac w ognisku zeby go zapalic. Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa a czy te namioty beda koedukacyjne:)))))? 18.06.05, 21:51 tylko wtedy warto, a poza tym wlasnie tak: KonsPIRa JAWna w anoNIMOwym tlUMIE)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: a czy te namioty beda koedukacyjne:)))))? 18.06.05, 21:55 mam zamiar poczynic starania zeby sie zlapac na jakis koedukacyjny. Ale jak kto bedzie wolal zycie klasztorne, to takie namioty pewnie sie tez znajda? Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa dobra, stroje obowiazkowe - styl hipi (nie hopi) 18.06.05, 22:06 ja sie tylko pisze na namiot koed. nawet upatrzylan sobie jednego wspolnamiotnika, ale musze najpierw rozpoznac jego plec, bo moze okazac sie ze to klasztor)) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: dobra, stroje obowiazkowe - styl hipi (nie ho 18.06.05, 22:10 owca.amarantowa napisała: > ja sie tylko pisze na namiot koed. nawet upatrzylan sobie jednego > wspolnamiotnika, ale musze najpierw rozpoznac jego plec, bo moze okazac sie ze > to klasztor)) owco te namioty to takie armijne, 10-osobowe, nie mart się o współnamiotników czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Biedula. 18.06.05, 22:24 > > owco te namioty to takie armijne, 10-osobowe, nie mart się o współnamiotników Patience ledwo zywa z tamtad wroci. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Biedula. 18.06.05, 22:27 Z dziesiecioma to faktycznie bylo ciezko. Ale ten pomysl na duza ilosc owieczek wcale nie jest taki glupi, wrecz przeciwnie. Jak komandosi, to musza byc komandoski, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Z nozem w zebach. :) 18.06.05, 22:32 > Jak komandosi, to musza byc i > komandoski, no nie? Bedziesz sie od dziesieciu rysi opedzac. Tym nozem i podpalką ma sie rozumiec. ) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Biedula. 18.06.05, 22:31 pacyniarz napisał: > > > > > owco te namioty to takie armijne, 10-osobowe, nie mart się o współnamiotn > ików > > > Patience ledwo zywa z tamtad wroci. myślisz , że świeże powietrze tak ją zmęczy ))) albo gdy te 9 osób zacznie pochrapywać i ona bedzie zmuszona spać na polanie - wtedy te rysie mogą być bardzo niebezpieczne dla niej czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Zaraz tam pochrapywac. 18.06.05, 22:34 Spokoju jej nie dadza. Albo ona im. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Zaraz tam pochrapywac. 18.06.05, 22:40 pacyniarz napisał: > Spokoju jej nie dadza. Albo ona im. > przeciez jedzie pisać artykuły!!? Będzie robić wywiady, udzielać też ich będzie. Czas zajęty od rana do wieczora czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Zaraz tam pochrapywac. 18.06.05, 22:43 Nie samym pisaniem czlowiek zyje, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Cala dobe Owieczko, cala dobe... 18.06.05, 22:44 >Czas zajęty od rana do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Biedula. 18.06.05, 22:36 To proste. Nie dam im spac albo wywale z namiotu na poniewierke. A w ogole to co, peniasz owca? Szykuj sie, a co Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Zaraz: na co Owca ma sie szykowac?? 18.06.05, 22:42 Jedzie z Toba jako ochroniarz??? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Zaraz: na co Owca ma sie szykowac?? 18.06.05, 22:44 pacyniarz napisał: > Jedzie z Toba jako ochroniarz??? tak,przed tymi rysiami z Kampinosu, Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Zaraz: na co Owca ma sie szykowac?? 18.06.05, 22:44 Jako druga do tego dziesiecioosobowego namiotu. Pieciu mi zupelnie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Zaraz: na co Owca ma sie szykowac?? 18.06.05, 22:49 patience napisała: > Jako druga do tego dziesiecioosobowego namiotu. Pieciu mi zupelnie wystarczy. Patience pieciu? ja zgrzytam zębami daję głowę wszyscy zwieją! czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz No, ladnie... 18.06.05, 22:51 To wy tak obie bedziecie szalec w puszczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: No, ladnie... 18.06.05, 23:00 pacyniarz napisał: > To wy tak obie bedziecie szalec w puszczy??? Jak to szaleć? Obie )))? No cos ty, Patience jedzie tam z racji, że jedzie) czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Patience ma dobre serce... 18.06.05, 22:50 > Jako druga do tego dziesiecioosobowego namiotu. Pieciu mi zupelnie wystarczy. Umie sie dzielic z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Patience ma dobre serce... 18.06.05, 22:54 pacyniarz napisał: > > Jako druga do tego dziesiecioosobowego namiotu. Pieciu mi zupelnie wystar > czy. > Umie sie dzielic z innymi. ja tez mam dobre serce, odstąpię jej trzech hehehehehehe ). czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Jestem pod wrazeniem... 18.06.05, 23:00 > ja tez mam dobre serce, odstąpię jej trzech hehehehehehe ). Plus dwa rysie plus trzy łosie... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Jestem pod wrazeniem... 18.06.05, 23:02 pacyniarz napisał: > > ja tez mam dobre serce, odstąpię jej trzech hehehehehehe ). > > > Plus dwa rysie plus trzy łosie... > ojej pacyniarzu, tam też łosie żyją? Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Przede wszystkim losie... 18.06.05, 23:41 KPN ma losia w herbie. www.kampinoski-pn.gov.pl/ Ale tez zubry na przyklad. www.kampinoski-pn.gov.pl/ohz.php Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Biedula. 19.06.05, 12:19 patience napisała: > To proste. Nie dam im spac albo wywale z namiotu na poniewierke. A w ogole to > co, peniasz owca? Szykuj sie, a co Patience, tak siedzę i myśle, że to ... to..... to zaświadczenie nie należało do JD, prawda?- wiesz o jakim dokumencie mówię. Myśle, że dla kogo innego zostało wydane I tak nie mogę sobie tych wszystkich klockow poukładać, czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 22:00 > Wiadomo tylko ze z > Warszawy to spokojnie autobusem mozna. W godzinke z Wawki dojedziesz. > Nadmieniam ze nocleg to namioty bo nie > biore odpowiedzialnosci. Faktycznie komandosi jestescie. Przyjda rysie z puszczy i was beda podgryzac )) Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 22:08 rysie sa zapraszane do namiotow po wczesniejszym powyrywaniu pazurow i zebow))) Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz :))) 18.06.05, 22:20 No co Ty: Pazurki moga sie przydac do drapania po plecach > rysie sa zapraszane do namiotow po wczesniejszym powyrywaniu pazurow i > zebow))) Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: :))) 18.06.05, 22:31 OK, ale musza byc czyste i chociaz opilowane. Mozna je tez rozmiekczyc i uatrakcyjnic specjalnym wywarem truskawkowo-czekoladowym) Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: Truskawki w calosci i szampan. I pazurki /nt 18.06.05, 22:41 i czekulada z orzechami mandrake musi bec! bez tego nie ma normalnej konspiry))). Tak zapodaje w jawnym grypsie Ministerstwo Prawdy Objawionej) Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Patience przyniesie czekolade 18.06.05, 22:47 A rys przywlecze kure. I imprezka gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Patience przyniesie czekolade 18.06.05, 22:51 pacyniarz napisał: > A rys przywlecze kure. I imprezka gotowa. Pacyniarzu o czym Ty tu znowu opowiadasz? ) Jaką kure a skąd tam kury , he? Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Z kurnika :) 18.06.05, 22:53 Jak wypuscili pierwsza szostke, to niektore sie w kurnikach stolowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Z kurnika :) 18.06.05, 23:06 pacyniarz napisał: > Jak wypuscili pierwsza szostke, to niektore sie w kurnikach stolowaly. > pacyniarzu, pierwszą szóstkę? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa dobra skok na kurnik robim;)) 18.06.05, 23:30 Tylko mi sie pomieszalo, kto ma za rysia robic? owca czarna? A jak zapodaje Ministerwto Prawdy? Tylko co zrobim z kogutami, jesli one tam tez bendom? Za pirze i won?!) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: dobra skok na kurnik robim;)) 18.06.05, 23:49 owca.amarantowa napisała: > Tylko mi sie pomieszalo, kto ma za rysia robic? owca czarna? A jak zapodaje > Ministerwto Prawdy? Tylko co zrobim z kogutami, jesli one tam tez bendom? Za > pirze i won?!) ja za rysia? ja ochroniarzem Patience mam być, a nie łowcą rysiów ) Tylko nie wiem na czym ta ochrona miałaby polegać??? Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Rysiuf. (nie 7 tylko zwyklych) 18.06.05, 23:45 Z tym sie Patience musi zmierzyc: 103 gatunki nicieni...Zgroza... Obszar Kampinoskiego Parku Narodowego ze względu na swą specyficzną mozaikę środowisk o skrajnie odmiennych warunkach (np. żyzności i wilgotności gleby, rzeźby terenu, zbiorowisk roślinnych) stwarza dogodne warunki do życia wielu gatunkom zwierząt m.in. stanowi cenny teren lęgowy ptaków i ważne miejsce na trasie ich wędrówek. Stan poznania fauny KPN jest niezadowalający, udokumentowanych zostało jedynie niecałe 3000 gatunków co stanowi do 20% szacowanej liczby ogólnej dla tego regionu (ok.16 000 gatunków). Wśród nich występuje 220 gatunków chronionych (lista gatunków chronionych). Najsłabiej poznana jest fauna bezkręgowa, wiele grup tych zwierząt nigdy nie było badanych. O jej potencjalnym bogactwie świadczy fakt, że wśród dotychczas zbadanych gatunków mamy: 22 gatunki zagrożone, 28 gatunków objętych ochroną prawną, 13 gatunków nowych dla nauki i 16 gatunków nowych dla Polski oraz wiele nowych dla Mazowsza. Z powodu swej różnorodności biologicznej obszar KPN jest jedną z najważniejszych ostoi fauny niżu polskiego, został także uznany przez UNESCO za rezerwat biosfery, a przez Parlament Europejski za ostoję ptaków o randze europejskiej. Opis szczegółowy Typ - Nicienie Nemathelminthes: 103 gatunków, około 10% nicieni fauny Polski. Typ - Mięczaki Mollusca: 59 gatunków, 15 % fauny Polski. Typ - Pierścienice Annelida: 25 gatunków, 22% fauny Polski. Typ - Bezkręgowce Arthropoda: 2529 gatunków, Gromada: Skorupiaki Crustacea: 93 gatunki, 20% fauny Polski. Gromada: Pajęczaki Arachnida: 390 gatunków, 26% fauny Polski. Gromada: Pareczniki Chilopoda: 14 gatunków, 25% fauny Polski. Gromada: Dwuparce Diplopoda: 8 gatunków, 10% fauny Polski. Gromada: Owady Insecta: 2045 gatunków, 7% fauny Polski. Typ - Kręgowce, Vertebrata: Gromada: Ryby Osteichtyes : 27 gatunków, 47% fauny Polski. Gromada: Płazy, Amphibia : 13 gatunków, 72% fauny Polski. Gromada: Gady, Reptilia : 6 gatunków, 67% fauny Polski. Gromada: Ptaki, Avies : 153 gatunki lęgowe (z 16 rzędów) 70% fauny Polski oraz 27 gatunków ptaków nielęgowych (z 11 rzędów). Wśród gatunków lęgowych do szczególnie cennych zaliczyć należy 2 gatunki zagrożone w skali światowej: lęgowy derkacz, prawdopodobnie lęgowa wodniczka , oraz 30 gatunków zagrożonych w znacznej części areału europejskiego: bąk, bączek, bocian biały, b. Czarny, trzmielojad, błotniak stawowy, błotniak łąkowy, orlik krzykliwy, kropiatka, zielonka, żuraw, brodziec leśny, sowa błotna, rybitwa zwyczajna, rybitwa białoczelna, zimorodek, lelek, dzięcioł czarny, dzięcioł syryjski, dzięcioł białogrzbiety, dzięcioł średni, dzięcioł zielonosiwy, skowronek borowy, świergotek polny, jarzębatka, muchołówka mała, muchołówka białoszyja, gąsiorek i ortolan, (przegląd gatunków ptaków lęgowych). Gromada: Ssaki, Mammalia : 52 gatunki, 65% fauny Polski, z czego 3 gatunki są efektem reintrodukcji: • łoś Alces alces - 11.08.1951 r., przywiezione z Białorusi 2 byki, klępę i 2 łoszaki zapoczątkowały powstanie stabilnej populacji, która obecnie liczy około 115-120 osobników) • bóbr europejski Castor fiber - w kwietniu 1980 r. wypuszczonych zostało 7 osobników (1 para starych, 1 para dwuletnich, 2 roczne samice i 1 roczny samiec) odłowionych na Pojezierzu Suwalskim. Obecnie na terenie KPN mamy 26 stanowisk bobra (szacunkowo około 80 osobników). • ryś Lynx lynx - w grudniu 1992 r. rozpoczęto program reintrodukcji w ramach którego osobniki rysia (urodzone w ogrodach zoologicznych i bezpłatnie przekazane KPN) są po wcześniejszej aklimatyzacji w leśnej wolierze uwalniane w środowisku naturalnym. Celem programu jest stwierdzenie, czy drapieżniki urodzone i wychowane w niewoli są w stanie zaadoptować się w naturze i wypełnić niszę wielkiego drapieżnika. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dwuparce? 18.06.05, 23:48 Nie wiedzialam ze lono przyrody tez uprawia sex grupowy? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Dwuparce? 18.06.05, 23:54 patience napisała: > Nie wiedzialam ze lono przyrody tez uprawia sex grupowy? > szukam tych dwuparców ) co to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa diploda;)) 19.06.05, 00:01 On the abdomen are appendages called swimmerets that females use to hold their eggs. Other groups of arthropods include the Diploda, commonly known as millipedes, and the Chilopoda, or the centipedes. A major difference between these groups is the number of legs on each segment. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Moze lepiej nie jechac? 18.06.05, 23:58 Dwuparce Przedstawiciel krocionogów: rodzaj Julus Systematyka Domena: eukarioty Królestwo: zwierzęta Typ: stawonogi Podtyp: wije Gromada: dwuparce Nazwa systematyczna Diplopoda Dwuparce (Diplopoda; nieprawidłowo: krocionogi) - gromada wijów obejmująca stawonogi o jednej parze szczęk i tułowiu zbudowanym z 11-120 segmentów, na których znajduja sie parzyste odnóża kroczne. Na segmentach 2-4 znajduje sie po 1 parze odnóży, na pozostałych po 2 pary (stąd nazwa gromady). Otwory płciowe znajdują się z przodu tułowia, co było przyczyną, dla której w zaliczano kiedyś dwuparce do przodopłciowych. Większość dwuparców to formy niewielkie; w tropikach spotyka się jednak również dwuparce osiągające 30 cm długości. Zwierzęta kosmopolityczne, występują na wszystkich kontynentach poza okolicami okołobiegunowymi i pustyniami. Systematyka Do dwuparców zalicza się m.in. następujące rodziny (reprezentowane przez gatunki występujące w Polsce): krocionogowate skulicowate węzławcowate strzępnicowate rosochatkowate Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Moze lepiej nie jechac? 19.06.05, 00:00 pacyniarz napisał: > > Dwuparce > > Przedstawiciel krocionogów: rodzaj Julus > Systematyka > Domena: eukarioty > Królestwo: zwierzęta > Typ: stawonogi > Podtyp: wije > Gromada: dwuparce > Nazwa systematyczna > Diplopoda > > Dwuparce (Diplopoda; nieprawidłowo: krocionogi) - gromada wijów obejmująca staw > onogi o jednej parze szczęk i tułowiu zbudowanym z 11-120 segmentów, na których > znajduja sie parzyste odnóża kroczne. Na segmentach 2-4 znajduje sie po 1 parz > e odnóży, na pozostałych po 2 pary (stąd nazwa gromady). Otwory płciowe znajduj > ą się z przodu tułowia, co było przyczyną, dla której w zaliczano kiedyś dwupar > ce do przodopłciowych. Większość dwuparców to formy niewielkie; w tropikach spo > tyka się jednak również dwuparce osiągające 30 cm długości. Zwierzęta kosmopoli > tyczne, występują na wszystkich kontynentach poza okolicami okołobiegunowymi i > pustyniami. > > Systematyka > > Do dwuparców zalicza się m.in. następujące rodziny (reprezentowane przez gatunk > i występujące w Polsce): > krocionogowate > skulicowate > węzławcowate > strzępnicowate > rosochatkowate > to w takim razie duże prawdopodobieństwo, że Patience może bedzie musiała bronić mnie przed tymi dwuparcami czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Bedzie sie dzialo... 19.06.05, 00:02 > to w takim razie duże prawdopodobieństwo, że Patience może bedzie musiała broni > ć > mnie przed tymi dwuparcami Albo Ty dwuparce przed nia ) Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: Moze lepiej nie jechac?:)))))))))))))) 19.06.05, 00:03 o tak, lepiej nie jechac)))))! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Moze lepiej nie jechac?:)))))))))))))) 19.06.05, 00:06 owca.amarantowa napisała: > o tak, lepiej nie jechac)))))! amarantowa, ty prowodyrko jedna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: Moze lepiej nie jechac?:)))))))))))))) 19.06.05, 00:14 Oki, no to juz pojade, gdy hornor i ojczyzna wzywaja, ale sie przemalujem na inny kolor, zeby mnie diplody nie rozpoznaly. Moze byc pomaranczowy? Nowa zadyme zrobim przy okazji i Ministerwo Prawdy nam ja zatwierdzi i zakaloguje w IPN))). Uhahah!! )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: Prowokatorka raczej :)) /nt 19.06.05, 00:25 Ja sie po prostu bawiem) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna to siem cieszem :)))))))))))) nt 19.06.05, 00:28 owca.amarantowa napisała: > Ja sie po prostu bawiem) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna to też :)))))))))))))))))))))))))) a kto 19.06.05, 00:27 pacyniarz napisał: > > załozył wątek, owca, prawda? To nie jest prowodyrem? A prowokatorem, swoja drogą . czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz No tak, to watek owca amarantowego. 19.06.05, 00:33 Ale my mu nabijamy posty. Powinien sie cieszyc. I pewnie sie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Gromada: Dwuparce Diplopoda: 8 gatunków, 10% fauny 18.06.05, 23:56 pacyniarz napisał: > > od razu wszystkie? Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa pacjencjo, koniecznie trzeba wziac diplodozol... 19.06.05, 00:11 i zaopatrzyc w te bron ochroniarzy. Ostatecznie mozna tym diplodom pokazac lustro. Na pewno przestrasza sie swojego otworu gebowego). Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: pacjencjo, koniecznie trzeba wziac diplodozol 19.06.05, 00:20 owca.amarantowa napisała: > i zaopatrzyc w te bron ochroniarzy. Ostatecznie mozna tym diplodom pokazac > lustro. Na pewno przestrasza sie swojego otworu gebowego). owca , nie dosyć już wystroiłaś Patience w te barwne woalki to jeszcze jej bagaz pakujesz. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Amarantowa podszewka pewnie by chciala 19.06.05, 00:24 pojechac z Patience zamiast Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: Amarantowa podszewka pewnie by chciala 19.06.05, 00:28 Amaranta sobie jezdzi gdzie chce.A pacjencje i czarna owce lubie i dobrze im zycze,pacyniarzu. Zle czytasz me czyste intencje. Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: pacjencjo, koniecznie trzeba wziac diplodozol 19.06.05, 00:24 Masz racje siostro! Lstrem juz jej nie mozna obciazac, ale mozna zaproponowac stroj z folii aluminiowej,ktory posluzy temu samemu) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: pacjencjo, koniecznie trzeba wziac diplodozol 19.06.05, 00:31 owca.amarantowa napisała: > Masz racje siostro! Lstrem juz jej nie mozna obciazac, ale mozna zaproponowac > stroj z folii aluminiowej,ktory posluzy temu samemu) a może w to ją ubierzemy , popatrz tylko serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,2760805.html?skad=rss tylko bez tego szpiega w nazwie) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: pacjencjo, koniecznie trzeba wziac diplodozol 19.06.05, 00:34 Niezle, to sie chyba nada. Tylko kto zrobi skok na to muzeum?) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Jak to kto? Pytek , czyli czy Ty :))))))))))))) 19.06.05, 00:37 owca.amarantowa napisała: > Niezle, to sie chyba nada. Tylko kto zrobi skok na to muzeum?) i tak sie potem przfarbujesz i nikt Ciebie nie rozpozna Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: Jak to kto? Pytek , czyli czy Ty :))))))))))) 19.06.05, 00:40 a jak mnie zlapiom i wyslom potem na Guantanamo i Koran bede musiala studowac?: nie przezyje. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Jak to kto? Pytek , czyli czy Ty :))))))))))) 19.06.05, 00:45 owca.amarantowa napisała: > a jak mnie zlapiom i wyslom potem na Guantanamo i Koran bede musiala > studowac?: nie przezyje. Dla dobra Patience poświęcisz się przecież !!! A potem jeszcze opowiesz co tam w bazie słuchać ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: Jak to kto? Pytek , czyli czy Ty :))))))))))) 19.06.05, 00:50 nie idem, bojem siem! a w tym towarzystwie na pewno nie wyrobiem jekem agnostyczka po mieczu i kadzieli) wolem juz w krzyzem polezec na golej posadzce bez dywanow w klasztorze jakims) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna a dlaczego Kampinos? 19.06.05, 01:00 owca.amarantowa napisała: > nie idem, bojem siem! a w tym towarzystwie na pewno nie wyrobiem jekem > agnostyczka po mieczu i kadzieli) wolem juz w krzyzem polezec na golej > posadzce bez dywanow w klasztorze jakims) nie będę wpędzała Ciebie do klasztoru, a jak komandosi sobie wybrali takie miejsce, jakie wybrali to niech biora z sobą płyn na komary. Owca a wiesz skąd wział sie ten Kampinos? Dlaczego akurat wwzystkie spotkania odbywały sie w Kampinosie. Miało to jakąś genezę? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: a dlaczego Kampinos? 19.06.05, 01:07 Nie wiem, pewnie chodzilo zeby puszcza to byla. W koncu komandosi to byli partyzanci, ale zapytam sie wtajemniczonych). Moze to cos ma wspolnego z Laskami? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: a dlaczego Kampinos? 19.06.05, 01:16 owca.amarantowa napisała: > Nie wiem, pewnie chodzilo zeby puszcza to byla. W koncu komandosi to byli > partyzanci, ale zapytam sie wtajemniczonych). Moze to cos ma wspolnego z > Laskami? To jak będziesz cos wiedziala to napisz, rano przeczytam, a teraz idę spać, bo oczy mi się kleją, krzyś to fajnie nazwał- jak pierożki ) a teraz 8 gatunków roboli będzie mi się śniło z Gromady: Dwuparce Diplopoda )) dobranoc ) czarna_owca pamiętej o Kampinosie Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 01:21 Dobranoc siostrzyczko czarna, milych snow robaczywych Ci zycze, ale nie strasznych bynajmniej). --------- Róża Maria Czacka (znana także jako Matka Elżbieta Czacka) urodziła się 22 października 1876 roku w Białej Cerkwi na Ukrainie, jako córka Feliksa Czackiego i Zofii z Ledóchowskich. Zmarła w Laskach 15 maja 1961 roku. Była prawnuczką Tadeusza Czackiego i bratanicą kardynała Włodzimierza Czackiego. W wieku 22 lat zupełnie straciła wzrok. Własną ślepotę potraktowała jako wezwanie do zajęcia się innymi niewidomymi. Podróżowała na Zachód, aby poznać nowoczesne metody pracy z niewidomymi. W 1910 otworzyła pierwszy dom dla grupki niewidomych dziewcząt w Warszawie. W 1911 władze zarejestrowały Towarzystwo Opieki nad Ociemniałymi. Dziś główny ośrodek Towarzystwa znajduje się w Laskach pod Warszawą, na skraju Puszczy Kampinoskiej. Róża Czacka pracowała nad dostosowaniem alfabetu Braille'a do polskiego systemu fonetycznego. Wyniki pracy zostały zatwierdzone w 1934 roku przez ówczesne Ministerstwo Oświecenia Publicznego do użytku we wszystkich szkołach dla niewidomych na terenie Polski. Po pierwszej wojnie światowej utworzyła nowe zgromadzenie zakonne: Siostry Franciszkanki Służebnice Krzyża. Wraz z ks. Korniłowiczem, była jedną z prekursorek katolicyzmu otwartego na inteligencję. Laski i kościół św. Marcina, przy którym znajduje się klasztor sióstr Służebnic Krzyża, stały się wkrótce jednym z ważnych ośrodków inteligencji w warszawskim Kościele. Środowisko zgromadzone wokół Lasek było równoległe, i pod wieloma względami podobne, do krakowskiego środowiska Tygodnika Powszechnego. Została ciężko ranna podczas bombardowań Warszawy w Kampanii wrześniowej. Później, w roku 1944, zadecydowała o ,,przystąpieniu" zgromadzenia do Powstania warszawskiego. Zorganizowano wtedy w Laskach szpitale polowe dla rannych powstańców, przechowywano i dostarczano broń i prowiant oraz przekazywano informacje. W 1950 roku, wskutek pogarszającego się stanu zdrowia, przekazała kierownictwo swojej następczyni. Zmarła w opinii świętości. Pochowana została w Laskach. Uroczystościom pogrzebowym przewodniczył kardynał Stefan Wyszyński. W grudniu 1987 r. Kardynał Józef Glemp otworzył proces beatyfikacyjny Matki Elżbiety. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 12:34 owca.amarantowa napisała: > Dobranoc siostrzyczko czarna, milych snow robaczywych Ci zycze, ale nie > strasznych bynajmniej). Dzięki za materiał, ciekawy, a tak a`propos Lasek to znam dziecko (teraz to już dorosła dziewczyna), które uczyło się w tamtejszej szkole. Urodziło się niewidoma, bo matka zaraziła się toksoplazmozą. (Mańka uważaj, bo chorobę roznoszą koty!!) > miłych robaczywych snów ) ano, czy to miał być sen o Adasiu? )))))))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 19:07 owca_czarna napisała: > > miłych robaczywych snów ) > > ano, czy to miał być sen o Adasiu? )))))))))))))) ---- witaj Siostro, tego to ja juz nijak nie wiem, z czym i z kim kojarzy Ci sie robactwo?)))). Zdaje mi sie, ze w tej dziupli z Adasiem wedlug planow ujawnionych w tajnych grypsach miala siedziec pacjencja, ale moze razem sie zmiescicie, tylko nie pobicje sie wzajem, bo On chyba tego nie zniesie. Wszak jest pacyfista?)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 20:09 owca.amarantowa napisała: > owca_czarna napisała: > > > > miłych robaczywych snów ) > > > > ano, czy to miał być sen o Adasiu? )))))))))))))) > ---- > witaj Siostro, tego to ja juz nijak nie wiem, z czym i z kim kojarzy Ci sie > robactwo?)))). nieeeee źle mnie zrozumiałaś, "robaczywy sen" to taki, który nie powinien się śnić owcom żadnej maści. )))))))))) pozdrawiam czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 20:41 A ktoraz to owca ma kontrole nad swymi snami? Toz to Pon Bucek owcowy kontroluje, tak mowi moj gazda. Nie wiem, cy on wi co godo, ale pedziol, ze cytol w gazecie (ocenzurowanej, wiec moze mo racje? Tylko nie wiem, cy ten Pon Bucek okowita lub insymi farmakopejami sie wspomaga)). Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 21:25 owca.amarantowa napisała: > A ktoraz to owca ma kontrole nad swymi snami? Toz to Pon Bucek owcowy > kontroluje, tak mowi moj gazda. Nie wiem, cy on wi co godo, ale pedziol, ze > cytol w gazecie (ocenzurowanej, wiec moze mo racje? Tylko nie wiem, cy ten > Pon Bucek okowita lub insymi farmakopejami sie wspomaga)). moimi snami to nie Pam Bucek ino sam diobełek rządzi ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 22:48 no to robaczywych snow zycze w diabelskim uscisku. Nie daj sobie jeno przypalic runa owieczko, bo lysa nie kcesz byc chiba)) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 23:27 owca.amarantowa napisała: > no to robaczywych snow zycze w diabelskim uscisku. Nie daj sobie jeno > przypalic runa owieczko, bo lysa nie kcesz byc chiba)) popatrz, ten zwierz na owcę to wygląda, nie? community.webshots.com/photo/4312367/4312367BrQREZMcNI a przed chwila byłam w galerii diabłów, to gorsze niż te robaki w Kampinosie brrrrr czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa a ktoren to zwierz? 19.06.05, 23:35 ja uwielniam te fotke, a zwierzow nie widzem, moze sie w krzaklach pochiwali? ) community.webshots.com/photo/3320694/3460127SNZwBbEjAp Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: a ktoren to zwierz? 19.06.05, 23:48 owca.amarantowa napisała: > ja uwielniam te fotke, a zwierzow nie widzem, moze sie w krzaklach > pochiwali? ) > > community.webshots.com/photo/3320694/3460127SNZwBbEjAp no świetna ta fotka, owca poczytaj jakie podpisy, normalnie REWELKA "tanczac na chmurach w gwiazdozbiorze Oriona" pięknie nie? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Chyba rzeczywiscie ofca za siatka. 20.06.05, 00:03 A ja sobie buszuje w galerii Patience. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Chyba rzeczywiscie ofca za siatka. 20.06.05, 00:11 pacyniarz napisał: > A ja sobie buszuje w galerii Patience. > hehehe ja też ))))))))))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna podoba mi się to zdjęcie :) n/t 20.06.05, 00:22 pacyniarz napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna pewnie, ze ofca :)) n/t 20.06.05, 00:18 pacyniarz napisał: > A ja sobie buszuje w galerii Patience. > Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Owca, odpisalem (gdybys nie zauwazyla) 20.06.05, 00:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415846 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415464 Kurka, mozna sie pogubic w tym watku. Chyba czas na nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, odpisalem (gdybys nie zauwazyla) 20.06.05, 00:33 pacyniarz napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415846 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415464 > Kurka, mozna sie pogubic w tym watku. > Chyba czas na nowy. )))))))) czytałam czytałam. Pacyniarzu, a jak chcesz to zakładaj. Tylko wymysl fajny tytuł czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca, odpisalem (gdybys nie zauwazyla) 20.06.05, 00:44 pacyniarz napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415846 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415464 > Kurka, mozna sie pogubic w tym watku. > Chyba czas na nowy. > Czytam kwity o konieczności przedłużenia aresztu dla JD z 1968 r.Jak człowiek czyta to ciary po polecach chodzą? Zatrzymanie za nic, za chęc do zycia community.webshots.com/photo/14097364/14097364BBWaSYtXnf# czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa TU JEST OWCA CZARNA! :)) 20.06.05, 01:16 zamaskowana jako rys perski! spryciura jedna, a udaje, ze sie rysiow kampinoskich boi, nie mowiac juz o tych wstydliwych robalach!)) A fotki sa rzeczywiscie swietne). Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa to mial byc ten obywatel rodziny feline:)) 20.06.05, 01:20 community.webshots.com/photo/3320694/6753937xJftDPtNmh Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: TU JEST OWCA CZARNA! :)) 20.06.05, 01:25 owca.amarantowa napisała: > zamaskowana jako rys perski! spryciura jedna, a udaje, ze sie rysiow > kampinoskich boi, nie mowiac juz o tych wstydliwych robalach!)) > A fotki sa rzeczywiscie swietne). no i na obejrzenie wszystkich nocy mało. Owca ide spać. Dobranoc Ci mówię Amarantowa Siostrzczko czarna_owca ps a gdzie tą czarną widzisz? Bo tej porze wszystkie owce są czarne. Aaaaaaaa na tamtej fotce! Myslisz, że czarna? )) Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa dobranoc czarna siotrzyczko ! 20.06.05, 01:36 myslisz, ze stado amarantowo-czarane byloby twarzowe na lace podhalanskiej pod mostem teczy?:: spij wiec robaczywie) pa Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: dobranoc czarna siotrzyczko ! 20.06.05, 01:45 owca.amarantowa napisała: > myslisz, ze stado amarantowo-czarane byloby twarzowe na lace podhalanskiej pod > mostem teczy?:: > spij wiec robaczywie) > pa jutro cd albumu ............. pa Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Kombinezon spox. 19.06.05, 00:35 Ale sie bedzie za bardzo w oczy rzucac. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna To kombinezon odpada , szkoda taki ładny :( nt 19.06.05, 00:41 pacyniarz napisał: > Ale sie bedzie za bardzo w oczy rzucac. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna cd ... i wtedy żaden latająco-pełzający 19.06.05, 00:34 owca.amarantowa napisała: > Masz racje siostro! Lstrem juz jej nie mozna obciazac, ale mozna zaproponowac > stroj z folii aluminiowej,ktory posluzy temu samemu) pershing jej nie namierzy. ) Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: cd ... i wtedy żaden latająco-pełzający 19.06.05, 00:39 Trzeba bedzie zakamuflowac ten stroj jakas flora,co dodatkowo go obciazy i nie wiadmomo, czy pacjencja go wtedy udzwignie) Nie wiem jakiej jest postury. Ale mozem zastosowac lewitacje)) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: cd ... i wtedy żaden latająco-pełzający 19.06.05, 00:43 owca.amarantowa napisała: > Trzeba bedzie zakamuflowac ten stroj jakas flora,co dodatkowo go obciazy i nie > wiadmomo, czy pacjencja go wtedy udzwignie) Nie wiem jakiej jest postury. Ale > > mozem zastosowac lewitacje)) lewitacja jakos kojarzy się mi z Helgą, bardziej do niej pasuje niż do Patience )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: cd ... i wtedy żaden latająco-pełzający 19.06.05, 00:56 Czy ona juz ma doswiadczenie osobiste ze stanem niewazkosci? Jesli tak, to znaczy, ze ma wlasciwe humory, bo nie kazdy sie nadaje) Tylko co powiedza zgromadzeni gdy ja zobacza jako anielice bez skrzydel? A moze dorobim jej skrzydla,wtedy nikt jej nie pozna. sama juz nie wiem, ale cos siem wymysli) Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Chyba ma. 19.06.05, 01:24 Ale moze lepiej bez skrzydel, bo ja wezma za Kropiatke albo Jarzebatke, zlapia, zaniosa do lasu i wsadza do dziupli. Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa Re: Chyba ma. 19.06.05, 01:33 No ale w tej dziupli Michnik przecie siedzi. Chyba jej to nie przeszkadza???. a ona w puszczy i tak juz bendzie, wiec nie bendzie problema). Ide jeszcze popracowac, bo za dlugo juz tu harcujem w tem Lesie Kampinoskim gdzie tyle robactwa cudactwa). dobranoc i milych snow zycze Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa dlatego Kampinos? 19.06.05, 01:59 Ewa Kurek-Lesik GDY KLASZTOR ZNACZYŁ ŻYCIE. UDZIAŁ ŻEŃSKICH ZGROMADZEŃ ZAKONNYCH W AKCJI RATOWANIA DZIECI ŻYDOWSKICH W POLSCE W LATACH 1939-1945 Opr. graf.: Joanna Budyn-Kamykowska ISBN 83-7006-063-3 Wydanie pierwsze Rok wydania 1992 s. 174, miękka oprawa Odpowiedz Link Zgłoś
zupagrzybowa Re: dlatego Kampinos? 11.07.05, 17:34 IPN BU 0224/331 np tez a jest wiecej... )) Odpowiedz Link Zgłoś