Dodaj do ulubionych

czyscie czytaliscie...

17.06.05, 18:45
ponizszy tekst o spotkaniu w Kampinosie? Zakladamy Ministerstwo Prawdy
jedynej prawdziwej i na pewno slusznejsmile
rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050617/publicystyka/publicystyka_a_1.html
Obserwuj wątek
    • patience Aquanet juz jest takim ministerstwem, no nie? 17.06.05, 19:30
      Mam taka propozycje zeby zrobic zrzutke na misie Kubusie Puchatki i wyslac im w
      charakterze Memento. Rewolicja Moralna Rullez.
      • drf nowe formy polityki...diagonalne? 17.06.05, 19:46
        a moze indywidualizacja ?

pzdr
        drf
    • owca_czarna Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:00
      owca.amarantowa napisała:

> ponizszy tekst o spotkaniu w Kampinosie? Zakladamy Ministerstwo Prawdy
      > jedynej prawdziwej i na pewno slusznejsmile
      > <a
      href="rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050617/publicystyka/publicystyka_a_1.html"
      target="_blank">rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050617/publicystyka/publicystyka_a_1.html</a>

Jestem pod wrażeniem tego artykułu i tempa jego umieszczenia na łamach Rzepy.
      Czytałam juz ten artykuł, ale na pewno nie w Rzeczpospolitej smile)))))

Ale sympatyczny jest ten Pan, będzie ministrem w Ministerstwie Prawdy?

czarna_owca
      • owca.amarantowa Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:10
        Tak sadze, ze ten przesympatyczny Pan bedzie ministem w nowym Mnisterstwie
        Prawdy jedynej, niepodwazalnej, globalnie obowiazujacej, ktora sie spisze na
        kamiennych tabLICACH ku MEmenTO POTomNOscismile))
      • patience Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:13
        Ja tam uwazam ze doktor frojd jest przede wszystkim kudlaty. Kawalek owczego
        runa chyba ci podpierniczylwink
        • owca.amarantowa Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:16
          kudlatosc bywa mila i przydatna zwlaszcza na zimnych fiordachwink
          • patience Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:27
            ano pewnie tak owco amarantowa. Tylko tak nie zachwalaj swojego runa bo cie ktos
            obskubiewink
          • owca_czarna Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:27

> kudlatosc bywa mila i przydatna zwlaszcza na zimnych fiordachwink

Ty nie gadaj o kudltosci, tylko zastanów się jak może czuc sie człowiek, kŧóry
            tyle lat nie był w kraju, a miał go po nosem, no moze nie pod nosem tylko dalej,
            na odległośc rzutu beretem.

czarna_owca
            • patience Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:31
              Chyba nie najlepiej? I chyba nie zdradze zadnej tajemnicy, bo to kiedys ktos
              opisywal, ze probowal wrocic jak wybuchly strajki w Gdansku. Promem. Ale go
              zawrocili, aczkolwiek jedna noge na ziemi owszem postawil.
            • owca.amarantowa zycze Panu kudlatemu powodzenia... 17.06.05, 20:42
              w dzialanosci na rzecz Ministerstwa Prawdy. Chetnie przeczytam o odkryciach
              tego ministerstwa bez zadnych smichow chichow i calkiem na serio.
              • patience Re: zycze Panu kudlatemu powodzenia... 17.06.05, 20:53
                A ja tez bez smichow chichow obiecuje opisac w blogu wszystko co zobacze. A
                zreszta chyba dziennikarze tez beda. A zreszta mam z tym ciezki dylematy bo jak
                beda to i zdjecia beda i koniec mojej prywatnosci. Chyba ze jakas burka na lep?
                • owca.amarantowa Re: zycze Panu kudlatemu powodzenia... 17.06.05, 20:58
                  tez mysle sobie, ze te burki to bardzo pozyteczne somwink. Lepsze niz czapki
                  niewidki, bo niby czleka widza, ale NIEsmile.
                • owca_czarna Re: zycze Panu kudlatemu powodzenia... 17.06.05, 21:02
                  patience napisała:

> A ja tez bez smichow chichow obiecuje opisac w blogu wszystko co zobacze. A
                  > zreszta chyba dziennikarze tez beda. A zreszta mam z tym ciezki dylematy bo jak
                  > beda to i zdjecia beda i koniec mojej prywatnosci. Chyba ze jakas burka na lep?

przypuszczam, że Twoje relacje na blogu będą ciekawsze niż te oficjalne wzmianki
                  w gazetach. smile Owcy amarantowj proponawalam LPR a Tobie berecik, moze pod
                  moherkiem głowę schowaszsmile

czarna_owca
                  • owca.amarantowa e tam twoje propozycje siostro 17.06.05, 21:13
                    som dla mnie nie do przyjecia. ja siem do zadnych lig i patrii nie zapisujem.
                    jako owca koloru niezwyklego lubie sobie brykac na swobodzie i lubie pogryzc
                    sobie trawe koloru rozowego albo i liliowego. to najpiekniejsze kolory swiata.
                    taka jest moja prawda obiektywnie-subiektywna, moze to nowe ministerstwo prawdy
                    zarzadzi jaka ona jestwink)
                  • patience Re: zycze Panu kudlatemu powodzenia... 17.06.05, 21:18
                    Berecik? heheeeeeeee a na gembem co? malunek wojenny Apaczow? Kupie se kurtke z
                    kapturem moze?
                    • owca.amarantowa wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwiaty 17.06.05, 21:25
                      ksztaltu geometryznego i nikt cie nie pozna. Malunki apaczow tez dobre somwink
                      • patience Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:28
                        A zebys wiedziala owco jak mnie wygina teraz. Zagrozenie dekonspiracja to nie
                        byle co, szczegolnie jak sie tyle lat zylo w podpiwniczeniach Agory.
                        • owca_czarna Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:30
                          patience napisała:

> A zebys wiedziala owco jak mnie wygina teraz. Zagrozenie dekonspiracja to nie
                          > byle co, szczegolnie jak sie tyle lat zylo w podpiwniczeniach Agory.

to nich Ciebie już przestanie giąć, "cóś" sie wymysli smile

czarna_owca
                          • patience Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:37
                            No to mysl intensywnie bo peniamwink
                        • owca.amarantowa jak wygina, to isc na calego... 17.06.05, 22:08
                          mozna zgiac sie calkiem i udawac scyzoryksmile Mozesz tez na wozku inwalidzkiem
                          przyjechac. Glowe i giczoly mozesz miec w bandazach i w gipsie (z plasteliny,
                          hehe) i nikt cie nie pozna. Zdjec robic nie musisz, bedziesz jeno kiwac
                          malutkim paluszkiem do anonimowego fotografa. A te geometryczne kwiaty biale
                          na czarnej woalce mialy bec dla konstrastu, zeby trudniej bylo ksztalty oczowo-
                          gebowe pod niemi rozpoznacwink).
                      • owca_czarna Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:33

> ksztaltu geometryznego i nikt cie nie pozna. Malunki apaczow tez dobre somwink

hehehe a po cholerę te biale kwiaty na woalce smile A zdjecia ? Woalka przeszkadza
                        robic zdjęcia!! Owca ale wymyslilaś, my chcemy mieć koresponedentkę a nie
                        konspirantkę

czarna_owca
                        • patience Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:42
                          Fotograf juz sie zglosil, jest bardzo dobry, widzial Terre i kuma, ze mi ma dac
                          kopie fotek. No ale ma feler, najbardziej w zyciu lubi robic portretywink
                          • owca_czarna Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:47
                            patience napisała:

> Fotograf juz sie zglosil, jest bardzo dobry, widzial Terre i kuma, ze mi ma dac
                            > kopie fotek. No ale ma feler, najbardziej w zyciu lubi robic portretywink

pożyczę Ci pompony, skryjesz się za nimi smile)), gorzej jak zaczniesz z radosci
                            nimi machać to dekonspiracja na całego big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

czarna_owca
                            • patience Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 21:52
                              hehe pompony? ty sie owca sama swietnie nadajesz na komandoske. Ta twoja galeria
                              jest SWIETNA. A jesli o mnie chodzi, to rozumiesz, kazdy ma swoje problemy. oni
                              maja duze problemy ojczyzniane, a ja mam maly osobisty dramat forumowo
                              dekonspiracyjny. Hehe ale jaja, chyba pojde sie napic piwa.
                              • owca_czarna Re: wiem, woalkie zaloz czarnom w duze biale kwia 17.06.05, 22:01
                                patience napisała:

> hehe pompony? ty sie owca sama swietnie nadajesz na komandoske. Ta twoja galeri
                                > a
                                > jest SWIETNA. A jesli o mnie chodzi, to rozumiesz, kazdy ma swoje problemy. oni
                                > maja duze problemy ojczyzniane, a ja mam maly osobisty dramat forumowo
                                > dekonspiracyjny. Hehe ale jaja, chyba pojde sie napic piwa.

Nie rozmumiem o tej dekopnspiracji foriumowej ale to nieażne
                                a najlepsze piwo to jest to

www.perla.pl/

i z lodówki smile

czarna_owca
                              • owca_czarna patience o galerii ... 17.06.05, 22:10
                                patience napisała:

> Ta twoja galeria jest SWIETNA.

wolałabym bez punktacji

czarna_owca
                                • patience Re: patience o galerii ... 17.06.05, 22:20
                                  e tam, ta punktacja jest malo wazna, bo jak ktos nie wie o co chodzi, to klika w
                                  cokolwiek na probe, sama tak zropbilam na swoim obrazku i dalam sobie jeden
                                  punktwink Rob ja dalej, bardzo mi sie podoba, zagladam czesto zeby zobaczyc czy
                                  czegos nie pzybylo albo sie pogapic.
                                  • owca_czarna Re: patience o galerii ... 18.06.05, 01:31
                                    patience napisała:

> e tam, ta punktacja jest malo wazna, bo jak ktos nie wie o co chodzi, to klika
                                    > w
                                    > cokolwiek na probe, sama tak zropbilam na swoim obrazku i dalam sobie jeden
                                    > punktwink Rob ja dalej, bardzo mi sie podoba, zagladam czesto zeby zobaczyc czy
                                    > czegos nie pzybylo albo sie pogapic.

zanim pójdę spać podrzucę wątek, UP!

Ciekawa jestem, który gimpolec najbardziej Ci się podoba. Ostatniego chyba za
                                    szybko powiesiłam, jakis taki niedokończony, ale wtedy tego nie widziałam.

czarna_owca

• owca_czarna Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:21
          patience napisała:

> Ja tam uwazam ze doktor frojd jest przede wszystkim kudlaty. Kawalek owczego
          > runa chyba ci podpierniczylwink

patience chciałam cos napisać, nie mogę, rżę przed monitorem z tej kudłatości smile,

czarna_owca
          • patience Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:23
            Sie nie przejmuj. Ja mu to powiedzialam kiedys, ze pasuje do owcy i nawzajem.wink)
            • owca_czarna Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:37
              patience napisała:

> Sie nie przejmuj. Ja mu to powiedzialam kiedys, ze pasuje do owcy i nawzajem.wink
              > )

Na chłód fiordów bardziej przydałaby się namiastka owcy w postaci swetra smile) ...

Patience, jak myślisz dojdzie do tego spotkania, do którego chce doprowadzic JD.
              A jak dojdzie, to tu napieszesz o nim ma siem rozumieć.

czarna_owca
              • patience Re: czyscie czytaliscie... 17.06.05, 20:47
                Dojsc to na pewno dojdzie, bo ludzie sie szykuja. W sumie jak czytalam te
                papiery IPNowskie, ogladalam fragmenty filmu z przesluchan robione przez
                policje, to mi sie ich zrobilo szkoda. Biedne dzieciaki. Heh, oni na tych
                filmach maja pyzate buzie... W czasach solidarnosci i pozniej bylo latwiej, bo
                juz nie bylo takiej samotnosci. Mysle ze do dzisiaj sie czasem dziwnie
                zachowuja, bo w pewnym sensie nie do konca z tego wiezienia wyszli. To tak jak z
                tym naszym watkiem o milosci, najtrudniej pokocjac siebie. I chyba tez
                najtrudniej sobie samemu wybaczyc. Te Kubisie Puchatki to nie taki glupi pomysl,
                w charakterze przytulanek by sie niektorym przydaly. Pepszooony systemsad
          • owca.amarantowa a coz to siostro koloru niepoprawnego 17.06.05, 20:36
            politycznie tak rzycie niepolitycznie? Kudlatosc bardzo pozyteczna jest, a
            nawet witalna dla nas owieczek. Pomysl sobie co bedzie gdy nas otrZYGa szpetnie
            (jak niektorych osobikow meskich na lysowink i popedza przez fiordy skaliste?
            Kudlatosc jest sprawa zycia lub smierci i ona bedzie standardem w Ministerstwie
            Prawdywink). Lyski won!
            • owca_czarna Re: a coz to siostro koloru niepoprawnego 17.06.05, 20:43

> politycznie tak rzycie niepolitycznie? Kudlatosc bardzo pozyteczna jest, a
              > nawet witalna dla nas owieczek. Pomysl sobie co bedzie gdy nas otrZYGa szpetnie
              >
              > (jak niektorych osobikow meskich na lysowink i popedza przez fiordy skaliste?
              > Kudlatosc jest sprawa zycia lub smierci i ona bedzie standardem w
              Ministerstwie Prawdywink). Lyski won!

Jak ostrzygą to w LPR można się zahaczyć, ale z dwojga złego wolałabym wtedy do
              zatoki skoczyc, jak Wanda do Wisły smile

czarna_owca
              • owca.amarantowa Re: a coz to siostro koloru niepoprawnego 17.06.05, 20:49
                ja tyz, jak mowi moj gazda. Na lyso to gorze niz na golo i jaki wstyd
                strasliwy. To ja se wskocze do Dunajcawink
                • zupagrzybowa MinisterstwoPrawdy © 18.06.05, 13:51
                  ADAM MICHNIK: "JA JESTEM CHORY..."-kontakt przerwany 12:22 18.06.2005

agat©
                  • owca.amarantowa Re: MinisterstwoPrawdy © 18.06.05, 18:01
                    Dzieki Agat za donos grypesem z Ministerstwa Prawdy. Pozwole go sobie
                    zinterpretowac obiekywno-subiektywnie: adAM mICHNIk: "Jestem zdrow i was
                    globalnie olewam.... obserwuje was z mojej kryjowki napelnionej dobrymi
                    trunkami i mam ubaw po pachy. Wasz kontakt przerwany, moj jest niezawodny, bo
                    oparty na nanowszej technologii opracowanej dla Globalnego Ministerstwa
                    Podsluchow, Inwigilacji i Jedynie Slusznej Obrobki Prawdy. Zebranie w umowionym
                    miejscu w dziuplismile)
                    • owca_czarna Re: MinisterstwoPrawdy © 18.06.05, 19:03

> Dzieki Agat za donos grypesem z Ministerstwa Prawdy. Pozwole go sobie
                      > zinterpretowac obiekywno-subiektywnie: adAM mICHNIk: "Jestem zdrow i was
                      > globalnie olewam.... obserwuje was z mojej kryjowki napelnionej dobrymi
                      > trunkami i mam ubaw po pachy. Wasz kontakt przerwany, moj jest niezawodny, bo
                      > oparty na nanowszej technologii opracowanej dla Globalnego Ministerstwa
                      > Podsluchow, Inwigilacji i Jedynie Slusznej Obrobki Prawdy. Zebranie w umowionym
                      >
                      > miejscu w dziuplismile)

ej owca, może Twoje czarnowidztwo się nie spełni i Adaś wyjdzie z kryjówki smile,
                      on trunki tylko dla kurazu zażywa wink)) nieśmiały jest .
              • pacyniarz Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 18:42
                Czym je robilas?
                • owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 18:55
                  pacyniarz napisał:

> Czym je robilas?
                  >

pacyniarzu przed chwilą lepsze rzeczy oglądałam. Pociagnełam jakieś linki
                  znajdujące sie na Patience blogu, /ale nie wiem dokładnie którego blogu bo ma
                  dwa/, wesżłam do galerii zdjęć i znalazłam świetną fotkę, na kŧórej był monitor
                  jak ekran w sali kinowej, a na jego tle hehehehe wygimpowana głowa, na monitorze
                  obraz strona z Forum gazety i kogos post: Helga pokaż swoje zdjęcie.

A najgorsze, że zgubiłam tę stronę i nie moge podlinkować jej sadaby Ci pokazać.

Moje obrazki robiłam gimpem, ale dopiero teraz widzę na nich błedy, ale co tam
                  .. mam fajny pomysł na następny ale muszę przemyśleć jak go zrobić smile

pozdr

czarna_owca
                  • pacyniarz Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 19:18
                    Gimpem...Aha. Moim ukochanym jest Photoshop. Jak to ktos napisal: nie miec Photoshopa to tak jakby nie miec systemu operacyjnego. smile
                    Jak znajdziesz te linki to wrzuc na forum.
                    A swoja droga to o co chodzi z ta dekonspiracja Patience?
                    Garsoniery sie czepiaja?
                    • patience Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 19:32
                      Nie, garsoniera jest cool zabezpieczona, ale wypenialam przed tym kampinosem bo
                      mi przyszlo do glowy ze mnie tam bedzie WIDAC i sie jakos przedstawiac trzeba.
                      To mnie zdekonspiruje. Rozumiesz, tu juz rozni tacy probowali mnie
                      zdekonspirowac przez pare lat i sie nie dalam, Hiacynt mi caly proces zrobil w
                      celach dekonspiracyjnych a ja stawilam odpor. No ale mam pod3jrzenia ze
                      niektorzy bywalcy FA moga byc takze uczestnikami kampionosu to sie zdekonspirujesad
                      • pacyniarz O kurde blaszka. 18.06.05, 19:35
                        I co bedzie jak Cie zdekonspiruja??
                        Uciekniesz z forum?
                        I zamkniesz bloga??
                        Mam nadzieje, ze nie...
                        sad
                        • patience Re: O kurde blaszka. 18.06.05, 19:59
                          na razie to mnie wygina strasznie, z tego stresu zaczelam kombinowac zeby
                          aquanet swoja wlasna gazetke zrobil. Bym mogla wymiksowac rss-sy tych blogow
                          podanych przez olega w jeden. a ludnosc by mogla to sobie sciagac, na przyklad
                          wiadomkiem.
                      • owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 20:06
                        patience napisała:

> Nie, garsoniera jest cool zabezpieczona, ale wypenialam przed tym kampinosem bo
                        > mi przyszlo do glowy ze mnie tam bedzie WIDAC i sie jakos przedstawiac trzeba.
                        > To mnie zdekonspiruje. Rozumiesz, tu juz rozni tacy probowali mnie
                        > zdekonspirowac przez pare lat i sie nie dalam, Hiacynt mi caly proces zrobil w
                        > celach dekonspiracyjnych a ja stawilam odpor. No ale mam pod3jrzenia ze
                        > niektorzy bywalcy FA moga byc takze uczestnikami kampionosu to sie zdekonspiruj
                        > esad

Zrób rozpoznanie kto się wybiera do Kampinosu smile)
                    • owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 19:53
                      pacyniarz napisał:

> Gimpem...Aha. Moim ukochanym jest Photoshop. Jak to ktos napisal: nie miec Phot
                      > oshopa to tak jakby nie miec systemu operacyjnego. smile

Na photoshopie nigdy nic nie robiłam sad(. Duzo straciłam pewnie co? Czy to jest
                      darowy program pod Windowsa?

> Jak znajdziesz te linki to wrzuc na forum.

Popatrzę w historię i jak znajdę to pewnie wrzucę. pacyniarzu, a teraz to już
                      pies pogrzebany, jak rano zacznę szperać po zlinkowanych przez Patience
                      stronach, to skończe na pewno wieczorem smile).

> A swoja droga to o co chodzi z ta dekonspiracja Patience?
                      > Garsoniery sie czepiaja?

Nie wiem co to jest ta Garsoniera. Kiedys w jakiejś Garsonierze opisywali Manie,
                      myslisz, że o tą chodzi smile)) Chyba nie, co?

A o sprawę dekonspiracji, to sam musisz zapytać Patience, bo ja nie za bardzo
                      sie orientuje w tym forumowych zawiłosciach konspiracyjnych .... teraz się
                      okazuje, że jeni to mania, widzisz jak to się wszystko zmienia smile)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25320562&a=25322528

czarna_owca

• pacyniarz Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 20:15

> Na photoshopie nigdy nic nie robiłam sad(. Duzo straciłam pewnie co? Czy to jes
                        > t
                        > darowy program pod Windowsa?

Troche pewnie stracilas. A czy jest darmowy? W zasadzie nie. W zasadzie -
                        podkreslam.

> Nie wiem co to jest ta Garsoniera. Kiedys w jakiejś Garsonierze opisywali Manie
                        > ,
                        > myslisz, że o tą chodzi smile)) Chyba nie, co?

Nie, to chyba raczej chodzi o fizyczna garsoniere. Ale tez nie rozumiem: garsoniery Patience zalowac. Niech ma cos z zycia kobita. big_grin

> A o sprawę dekonspiracji, to sam musisz zapytać Patience, bo ja nie za bardzo
                        > sie orientuje w tym forumowych zawiłosciach konspiracyjnych ....

Heh i po tym puszczanskim szczycie zobaczymy jak Patience wyglada. smile)

>teraz się
                        > okazuje, że jeni to mania, widzisz jak to się wszystko zmienia smile)

Hehehe, dobre. smile
                        Juz sie gubie w tych wszystkich pacynkach.
                        • owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 20:26
                          pacyniarz napisał:

>
                          > > Na photoshopie nigdy nic nie robiłam sad(. Duzo straciłam pewnie co? Czy t
                          > o jes
                          > > t
                          > > darowy program pod Windowsa?
                          >
                          > Troche pewnie stracilas. A czy jest darmowy? W zasadzie nie. W zasadzie -
                          > podkreslam.
                          >
                          >
                          > > Nie wiem co to jest ta Garsoniera. Kiedys w jakiejś Garsonierze opisywali
                          > Manie
                          > > ,
                          > > myslisz, że o tą chodzi smile)) Chyba nie, co?
                          >
                          > Nie, to chyba raczej chodzi o fizyczna garsoniere. Ale tez nie rozumiem: garson
                          > iery Patience zalowac. Niech ma cos z zycia kobita. big_grin
                          >
                          >
                          >
                          >
                          > > A o sprawę dekonspiracji, to sam musisz zapytać Patience, bo ja nie za ba
                          > rdzo
                          > > sie orientuje w tym forumowych zawiłosciach konspiracyjnych ....
                          >
                          > Heh i po tym puszczanskim szczycie zobaczymy jak Patience wyglada. smile)
                          >
                          >
                          > >teraz się
                          > > okazuje, że jeni to mania, widzisz jak to się wszystko zmienia smile)
                          >
                          >
                          > Hehehe, dobre. smile
                          > Juz sie gubie w tych wszystkich pacynkach.
                          >

No dobra, a po czym poznasz ze to Patience, hę. Przecież nie bedzie miała na
                          czole napisane , ej ludziska jestem Patience z Aquanetusmile

czarna_owca
                          • pacyniarz Intuicja :)) 18.06.05, 20:30
                            A tak powaznie, to powinna miec t-shirta z napisem Aquanet.
                            smile))
                            Albo przynajmniej Terra.
                            • owca_czarna Re: Intuicja :)) 18.06.05, 20:39
                              pacyniarz napisał:

> A tak powaznie, to powinna miec t-shirta z napisem Aquanet.
                              > smile))
                              > Albo przynajmniej Terra.
                              >
                              Pacyniarzu, z moją babską intuicją to od razy Patience rozpoznam , mówie Ci smile)))

czarna_owca
                              • pacyniarz Re: Intuicja :)) 18.06.05, 20:45
                                Patience napisala, ze jest ladniejsza od Szyszkowskiej i ma lepiej utrzymane owlosienie. smile Mowie Ci - tylko taka jedna tam bedzie. big_grin
                                Nie ukryje sie.
                                • owca_czarna Re: Intuicja :)) 18.06.05, 20:53
                                  pacyniarz napisał:

> Patience napisala, ze jest ladniejsza od Szyszkowskiej i ma lepiej utrzymane ow
                                  > losienie. smile Mowie Ci - tylko taka jedna tam bedzie. big_grin
                                  > Nie ukryje sie.

No i w ręku ma trzymać ten tajny CD z moim obrazkiem PLaMa_na_słONcu. To bedzie
                                  ten znak szczególny

czarna_owca smile)
                              • patience Re: Intuicja :)) 18.06.05, 21:26
                                Wlasnie tego sie obawiam. Dlatego bede cie w realu omijac szerokim lukiem.
                                • owca_czarna Re: Intuicja :)) 18.06.05, 21:43
                                  patience napisała:

> Wlasnie tego sie obawiam. Dlatego bede cie w realu omijac szerokim lukiem.

Nie omijaj, ja i tak nikomu nie powiem, nawet jak Ciebie zdekonspiruje smile

czarna_owca
                            • europitek Re: Intuicja :)) 18.06.05, 20:43
                              Przewidywane cechy szczegolne to czapka pilotka szczelnie zaslaniajaca wlosy,
                              modulator glosu i broda.
                              • pacyniarz Re: Intuicja :)) 18.06.05, 20:48

> Przewidywane cechy szczegolne to czapka pilotka szczelnie zaslaniajaca wlosy,
                                > modulator glosu i broda.

I dwoch przystojnych ochroniarzy za plecami.
                              • owca_czarna Patience poczytaj jak 18.06.05, 20:50
                                europitek napisał:

> Przewidywane cechy szczegolne to czapka pilotka szczelnie zaslaniajaca wlosy,
                                > modulator glosu i broda.

my Ciebie wystroimy na to spotkanie smile))) w pilotce, w wolalce z bialymi
                                kwiatami dobrze, że nie ze spadochronem na plecach , jak komandos to komandos

czarna_owca
                                • owca.amarantowa jeszcze moja skromna prozycja... 18.06.05, 20:56
                                  Mozesz na wozku inwalidzkiem
                                  przyjechac. Glowe i giczoly mozesz miec w bandazach i w gipsie (z plasteliny,
                                  hehe) i nikt cie nie pozna. Zdjec robic nie musisz, bedziesz jeno kiwac
                                  malutkim paluszkiem do anonimowego fotografa (musi byc przystojny jak model,
                                  hehe). A te geometryczne kwiaty biale
                                  na czarnej woalce mialy bec dla konstrastu, zeby trudniej bylo ksztalty oczowo-
                                  gebowe pod niemi rozpoznacwink).

• europitek Re: Patience poczytaj jak 18.06.05, 20:57
                                  Na miejscu patience tych ochroniarzy, to ustawilbym z przodu, bo to pewnie
                                  rosle chlopaki i beda skutecznie zaslaniac widok.
                                  A od spadochronu skuteczniejszy jest chyba parasol, bo bardziej uniwersalny i
                                  dobrze nadaje sie do maskowania.
                                • pacyniarz W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 20:58
                                  Ale watpie czy da sie w moro przebrac. smile
                                  • owca_czarna Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:01
                                    pacyniarz napisał:

> Ale watpie czy da sie w moro przebrac. smile
                                    >

pacyniarzu, jak my ją zamaskujemy, to nikt jej nie zobaczy, nawet uczestnicy
                                    tego spotkania, a niektórzy to przecież jej koledzy i nie widzieli sie kuupa lat

czarna_owca
                                    • europitek Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:09
                                      owca_czarna napisała:
                                      > pacyniarzu, jak my ją zamaskujemy, to nikt jej nie zobaczy, nawet uczestnicy
                                      > tego spotkania, a niektórzy to przecież jej koledzy i nie widzieli sie kuupa
                                      > lat

Wystarczy, ze Ona bedzie ich widziec. Oni i tak wyczuja Jej wzrok.
                                      • patience Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:24
                                        Podrzuciliscie mi swietny pomysl. Rozbije obozowisko w krzakach w charakterze
                                        piatej kolumny i sie przebiore za zwierzyne lesna.
                                        • owca_czarna Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:26
                                          patience napisała:

> Podrzuciliscie mi swietny pomysl. Rozbije obozowisko w krzakach w charakterze
                                          > piatej kolumny i sie przebiore za zwierzyne lesna.

nie rób tego, bo Ciebie ktos jeszcze "uszczeli" sad(

czarna_owca
                                          • patience Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:28
                                            Acha, W takim razie za gajowego. Hehe jaja jajami a ja mam liste do obdzwonienia
                                            na jutro.
                                            • owca_czarna Re: W puszczy bedzie ostatecznie. 18.06.05, 21:32
                                              patience napisała:

> Acha, W takim razie za gajowego. Hehe jaja jajami a ja mam liste do obdzwonieni
                                              > a
                                              > na jutro.

to idź dzwoń sad(

-
                                              Czerń to warunek istnienia bieli.
                        • owca_czarna Konspiracja :((((((((( 19.06.05, 18:19
                          pacyniarz napisał:

> Heh i po tym puszczanskim szczycie zobaczymy jak Patience wyglada. smile)
                          > teraz się okazuje, że jeni to mania, widzisz jak to się wszystko zmienia

Pacyniarzu popatrz, Patience i bez naszej pomocy umie doskonale się
                          zakonspirować sad(

community.webshots.com/photo/119553547/119565384OnpRbE
                          czarna_owca
                          • patience Re: Konspiracja :((((((((( 19.06.05, 19:45
                            hehe faktycznie. To ja. A tu znalazlam jeszcze portrecik doktora frojda ktory
                            wykonalam osobiscie. Tez konspiracyjny.

community.webshots.com/photo/119553431/121555646zAwuGE
                            • owca_czarna Re: Konspiracja :((((((((( 19.06.05, 19:58
                              patience napisała:

> hehe faktycznie. To ja. A tu znalazlam jeszcze portrecik doktora frojda ktory
                              > wykonalam osobiscie. Tez konspiracyjny.
                              >
                              > community.webshots.com/photo/119553431/121555646zAwuGE
                              >

ale fantastycznie zorbitowane są te kuloczółki smile)

czarna_owca
                              • pacyniarz A w ogole to najlepszy jest szop pracz. /nt 19.06.05, 22:53

• pacyniarz Hehehe Dobre :) Po za tym Patience sie spolszczyła 19.06.05, 22:43
                            Co jest krokiem w dobrym kierunku. A propos zdjecia to przypomnial mi sie filmik Toga tez w tym stylu: "to nie ja bylem duchem cs-a"...hehe
                        • owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 19.06.05, 18:55
                          pacyniarz napisał:

> > Nie wiem co to jest ta Garsoniera.

> Nie, to chyba raczej chodzi o fizyczna garsoniere. Ale tez nie rozumiem:
                          > garsoniery Patience zalowac.

pacyniarzu tu jest o garsonierze , wczoraj nie mogłam znależć

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=22908741&v=2&s=0
                          pozdrawiam

czarna_owca
                          • pacyniarz Garsoniera Patience 19.06.05, 22:35
                            > pacyniarzu tu jest o garsonierze , wczoraj nie mogłam znależć

Wiem, wiem, juz to czytalem. Z lekka zgroza zreszta...
                            • owca.amarantowa Re: Garsoniera Patience 20.06.05, 01:18
                              nie wiem co tu mam wpisac, sorry!
                              • owca_czarna po prostu NIC :)) 20.06.05, 01:43

> nie wiem co tu mam wpisac, sorry!
                      • marianna.rokita Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 21:47
                        Ihiiiiiiiiiiiii!
                        big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                        • marianna.rokita Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 21:52
                          marianna.rokita napisała:

> Ihiiiiiiiiiiiii!
                          > big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hehe "Mania to Jeni" jest haslem cwiercwiecza big_grin
                          • owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 21:56
                            marianna.rokita napisała:

> marianna.rokita napisała:
                            >
                            > > Ihiiiiiiiiiiiii!
                            > > big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                            >
                            > Hehe "Mania to Jeni" jest haslem cwiercwiecza big_grin

chciałabyć ćwierćwiecza, niestety tylko dzisiejszego wieczoru smile)

czarna-owca
                            • marianna.rokita Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 21:58
                              Heheeeeeeeeee smile
                              Lece, bo gosci mam big_grin
                  • patience Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 19:25
                    Ktos takiego obrazka zrobiL? oo? a ja nic nie wiem??
                    • owca_czarna Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 19:56
                      patience napisała:

> Ktos takiego obrazka zrobiL? oo? a ja nic nie wiem??
                      >

Dbig_grinbig_grinbig_grin: dobra, dobra Patience, chyba nie chuchi! Helga go zrobiła ??? smile)

czarna_owca
                      • patience Re: Owca, fajne te obrazki. 18.06.05, 20:02
                        JA? qrde skleroza. ide do swoich obrazkow zobaczyc co tam mam.
                      • owca_czarna errata "duchi" a nie chuchi : sorry 18.06.05, 20:02
                        owca_czarna napisała:

> patience napisała:
                        >
                        > > Ktos takiego obrazka zrobiL? oo? a ja nic nie wiem??
                        > >
                        >
                        > Dbig_grinbig_grinbig_grin: dobra, dobra Patience, chyba nie chuchi! Helga go zrobiła ??? smile)
                        >
                        > czarna_owca
    • babariba666 tak się składa, że moje nazwisko w polączeniu... 18.06.05, 19:35
      ...z imieniem dosyć unikalną konstrukcję stwarza, króra znalazła się na liście wyniesionej z warszawskiego IPN przez Wildsteina podobno. I dlatego nie mam ja wątpliwości, że świniaki różne o mnie napisały konkretnie.
      A teraz wszystkie różne świniaki, zaczynająć od ttych, które napisały a kończąc na tych, którzy listę z moim nazwiskiem wynieśli MOGĄ MNIE JEDYNIE pocałować w dupę, bo ja iem, a jak ktoś by chciał czegokoleiek dowodzić, niech spróbuje sróbować.
      • owca_czarna Re: tak się składa, że moje nazwisko w polączeniu 18.06.05, 20:01
        babariba666 napisał:

> ...z imieniem dosyć unikalną konstrukcję stwarza, króra znalazła się na liście
        > wyniesionej z warszawskiego IPN przez Wildsteina podobno. I dlatego nie mam ja
        > wątpliwości, że świniaki różne o mnie napisały konkretnie.
        > A teraz wszystkie różne świniaki, zaczynająć od ttych, które napisały a kończąc
        > na tych, którzy listę z moim nazwiskiem wynieśli MOGĄ MNIE JEDYNIE pocałować w
        > dupę, bo ja iem, a jak ktoś by chciał czegokoleiek dowodzić, niech spróbuje sr
        > óbować.

Czy to Ty, czy nie Ty Babaribo to powinieneś dostać "Zaświadczenie"

"Zaświadczenia" o tym, czy nazwisko na "liście Wildsteina" pokrywa się z danymi
        osoby pytającej, IPN wydaje od 20 kwietnia, kiedy to weszła w życie tzw. mała
        nowelizacja ustawy o IPN. Do tej pory wydano blisko 7 tysięcy takich zaświadczeń
        - zawiadamia gazeta."

wiadomosci.wp.pl/kat,32516,wid,7346245,wiadomosc.html?ticaid=1&_err=1
        czarna_owca
        • babariba666 ale czegoś cały IPN w dupie mieć raczę... 18.06.05, 21:18
          ...a jak ktoś zechce pokazać, że go babariba pokrzywdziła, to niech się ONY do instytutu zgłasza. Ja nie będę.
    • owca.amarantowa jeszcze jedna propoza dla patiencji 18.06.05, 21:28
      Niniejszym, my stado owiec, baranow i inszej rogacizny-kopycizny, wszelkich
      kolorow, kszaltow i odmian owlosieniawink), jak rowniez obciazen religijo-
      ateistyczno-etnicznych, posluzymy za Twoj kamuflaz. Pojdziemy z Toba jako
      stadko pokazne a Ty badz jedna z nas. Zamaskujesz sie naszym tlumkiem i nikt
      Cie nie pozna, jesli to ma byc pelna kospira. Nawet beczec bedziemy na Twoje
      zawolanie, zeby zagluszyc glosy niezgodne z prawda objawiona przez Ministerstwo
      Prawdywink)....
      beeeee....
      • patience Re: jeszcze jedna propoza dla patiencji 18.06.05, 21:30
        i sie qrwa FSZYSCY dowiecie kto ja jestem. A mi wlasnie chodzilo o cos
        przeciwnego. Ale jusz mi sie robi wszysko jedno. Moze to jest i pomysl ukryc sie
        w tlumie. Hmm.. a co by bylo jakbym podala miejsce i date?
        • owca.amarantowa dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 21:33
          • owca_czarna Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 21:36
            owczy rodzaj konspracji KONSPIRACJA JAWNA smile)
          • patience Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 21:40
            Hehe. zabijom mnie. Na razie wiem tyle, ze trzeba zarezerwowac druga polowa
            lipca, miedzy 20 a 26, w tych dniach. Nadmieniam ze nocleg to namioty bo nie
            biore odpowiedzialnosci. A blizsze namiary beda potem. Wiadomo tylko ze z
            Warszawy to spokojnie autobusem mozna.
            • owca_czarna Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 21:47
              patience napisała:

> Hehe. zabijom mnie. Na razie wiem tyle, ze trzeba zarezerwowac druga polowa
              > lipca, miedzy 20 a 26, w tych dniach. Nadmieniam ze nocleg to namioty bo nie
              > biore odpowiedzialnosci. A blizsze namiary beda potem. Wiadomo tylko ze z
              > Warszawy to spokojnie autobusem mozna.

To już przygotowania idą cała parą smile fiufiufiu.
              • patience Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 21:53
                skompinuj z wypozyczalni turystycznej namiot, zaladuj konserwy na plecy i kup
                sobie bilet pociagowy do warszawy. musze zadbac zeby w tym tlumie byly jakies
                damy, bo inaczej od razu bedzie jasne ktory tajniak to ja.
                • owca_czarna :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: n/t 18.06.05, 21:59
                  patience napisała:

> skompinuj z wypozyczalni turystycznej namiot, zaladuj konserwy na plecy i kup
                  > sobie bilet pociagowy do warszawy. musze zadbac zeby w tym tlumie byly jakies
                  > damy, bo inaczej od razu bedzie jasne ktory tajniak to ja.
                • pacyniarz Nie masz szans. 18.06.05, 22:04

> musze zadbac zeby w tym tlumie byly jakies
                  > damy, bo inaczej od razu bedzie jasne ktory tajniak to ja.

I tak Cie poznamy i tak. Nie wykrecisz sie. smile
                  • owca_czarna Re: Nie masz szans. 18.06.05, 22:05
                    pacyniarz napisał:

>
                    > > musze zadbac zeby w tym tlumie byly jakies
                    > > damy, bo inaczej od razu bedzie jasne ktory tajniak to ja.
                    >
                    > I tak Cie poznamy i tak. Nie wykrecisz sie. smile

Od kiedy damy z plecakami jeżdżą? smile)

czarna-owca
                    • patience Re: Nie masz szans. 18.06.05, 22:25
                      Damy wakacyjne. Prawdziwej damie trampki niemyte nie straszne. Dama chwilowo w
                      trampkach tym sie rozni do chlystkow, ze ma w plecaku podpalki kominkowe i sie
                      nie musi czolgac w ognisku zeby go zapalic.
            • owca.amarantowa a czy te namioty beda koedukacyjne:)))))? 18.06.05, 21:51
              tylko wtedy warto, a poza tym wlasnie tak: KonsPIRa JAWna w anoNIMOwym
              tlUMIEwink))
              • patience Re: a czy te namioty beda koedukacyjne:)))))? 18.06.05, 21:55
                mam zamiar poczynic starania zeby sie zlapac na jakis koedukacyjny. Ale jak kto
                bedzie wolal zycie klasztorne, to takie namioty pewnie sie tez znajda?
                • owca.amarantowa dobra, stroje obowiazkowe - styl hipi (nie hopi) 18.06.05, 22:06
                  ja sie tylko pisze na namiot koed. nawet upatrzylan sobie jednego
                  wspolnamiotnika, ale musze najpierw rozpoznac jego plec, bo moze okazac sie ze
                  to klasztorsmile))
                  • owca_czarna Re: dobra, stroje obowiazkowe - styl hipi (nie ho 18.06.05, 22:10

> ja sie tylko pisze na namiot koed. nawet upatrzylan sobie jednego
                    > wspolnamiotnika, ale musze najpierw rozpoznac jego plec, bo moze okazac sie ze
                    > to klasztorsmile))

owco te namioty to takie armijne, 10-osobowe, nie mart się o współnamiotników smile

czarna_owca
                    • pacyniarz Biedula. 18.06.05, 22:24

>
                      > owco te namioty to takie armijne, 10-osobowe, nie mart się o współnamiotników

Patience ledwo zywa z tamtad wroci. smile
                      • patience Re: Biedula. 18.06.05, 22:27
                        Z dziesiecioma to faktycznie bylo ciezko. Ale ten pomysl na duza ilosc owieczek
                        wcale nie jest taki glupi, wrecz przeciwnie. Jak komandosi, to musza byc
                        komandoski, no nie?
                        • owca.amarantowa Re: Biedula. 18.06.05, 22:32
                          Natura ma swoje prawa!smile)
                        • pacyniarz Z nozem w zebach. :) 18.06.05, 22:32

> Jak komandosi, to musza byc i
                          > komandoski, no nie?

Bedziesz sie od dziesieciu rysi opedzac. Tym nozem i podpalką ma sie rozumiec.
                          smile)
                      • owca_czarna Re: Biedula. 18.06.05, 22:31
                        pacyniarz napisał:

>
                        > >
                        > > owco te namioty to takie armijne, 10-osobowe, nie mart się o współnamiotn
                        > ików
                        >
                        >
                        > Patience ledwo zywa z tamtad wroci. smile

myślisz , że świeże powietrze tak ją zmęczy smile))) albo gdy te 9 osób zacznie
                        pochrapywać i ona bedzie zmuszona spać na polanie - wtedy te rysie mogą być
                        bardzo niebezpieczne dla niejsmile

czarna_owca
                        • pacyniarz Zaraz tam pochrapywac. 18.06.05, 22:34
                          Spokoju jej nie dadza. Albo ona im. smile
                          • owca_czarna Re: Zaraz tam pochrapywac. 18.06.05, 22:40
                            pacyniarz napisał:

> Spokoju jej nie dadza. Albo ona im. smile
                            >

przeciez jedzie pisać artykuły!!? Będzie robić wywiady, udzielać też ich
                            będzie. smile Czas zajęty od rana do wieczora

czarna_owca
                            • patience Re: Zaraz tam pochrapywac. 18.06.05, 22:43
                              Nie samym pisaniem czlowiek zyje, no nie?
                            • pacyniarz Cala dobe Owieczko, cala dobe... 18.06.05, 22:44
                              >Czas zajęty od rana do wieczora
                        • patience Re: Biedula. 18.06.05, 22:36
                          To proste. Nie dam im spac albo wywale z namiotu na poniewierke. A w ogole to
                          co, peniasz owca? Szykuj sie, a cowink
                          • pacyniarz Zaraz: na co Owca ma sie szykowac?? 18.06.05, 22:42
                            Jedzie z Toba jako ochroniarz???
                            • owca_czarna Re: Zaraz: na co Owca ma sie szykowac?? 18.06.05, 22:44
                              pacyniarz napisał:

> Jedzie z Toba jako ochroniarz???

tak,przed tymi rysiami z Kampinosu,
                            • patience Re: Zaraz: na co Owca ma sie szykowac?? 18.06.05, 22:44
                              Jako druga do tego dziesiecioosobowego namiotu. Pieciu mi zupelnie wystarczy.
                              • owca_czarna Re: Zaraz: na co Owca ma sie szykowac?? 18.06.05, 22:49
                                patience napisała:

> Jako druga do tego dziesiecioosobowego namiotu. Pieciu mi zupelnie wystarczy.

Patience pieciu? ja zgrzytam zębami daję głowę wszyscy zwieją!

czarna-owca
                                • pacyniarz No, ladnie... 18.06.05, 22:51
                                  To wy tak obie bedziecie szalec w puszczy???
                                  • owca_czarna Re: No, ladnie... 18.06.05, 23:00
                                    pacyniarz napisał:

> To wy tak obie bedziecie szalec w puszczy???

Jak to szaleć? Obie smile)))? No cos ty, Patience jedzie tam z racji, że jedziesmile)

czarna-owca
                              • pacyniarz Patience ma dobre serce... 18.06.05, 22:50
                                > Jako druga do tego dziesiecioosobowego namiotu. Pieciu mi zupelnie wystarczy.

Umie sie dzielic z innymi. smile
                                • owca_czarna Re: Patience ma dobre serce... 18.06.05, 22:54
                                  pacyniarz napisał:

> > Jako druga do tego dziesiecioosobowego namiotu. Pieciu mi zupelnie wystar
                                  > czy.
                                  > Umie sie dzielic z innymi. smile

ja tez mam dobre serce, odstąpię jej trzech hehehehehehe smile).

czarna_owca
                                  • pacyniarz Jestem pod wrazeniem... 18.06.05, 23:00
                                    > ja tez mam dobre serce, odstąpię jej trzech hehehehehehe smile).

Plus dwa rysie plus trzy łosie...
                                    • owca_czarna Re: Jestem pod wrazeniem... 18.06.05, 23:02
                                      pacyniarz napisał:

> > ja tez mam dobre serce, odstąpię jej trzech hehehehehehe smile).
                                      >
                                      >
                                      > Plus dwa rysie plus trzy łosie...
                                      >

ojej pacyniarzu, tam też łosie żyją?
                                      • pacyniarz Przede wszystkim losie... 18.06.05, 23:41
                                        KPN ma losia w herbie.
                                        www.kampinoski-pn.gov.pl/
                                        Ale tez zubry na przyklad.
                                        www.kampinoski-pn.gov.pl/ohz.php
                          • owca_czarna Re: Biedula. 19.06.05, 12:19
                            patience napisała:

> To proste. Nie dam im spac albo wywale z namiotu na poniewierke. A w ogole to
                            > co, peniasz owca? Szykuj sie, a cowink

Patience, tak siedzę i myśle, że to ... to..... to zaświadczenie nie należało do
                            JD, prawda?- wiesz o jakim dokumencie mówię. Myśle, że dla kogo innego zostało
                            wydane crying I tak nie mogę sobie tych wszystkich klockow poukładać,

czarna_owca
            • pacyniarz Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 22:00

> Wiadomo tylko ze z
              > Warszawy to spokojnie autobusem mozna.

W godzinke z Wawki dojedziesz.

> Nadmieniam ze nocleg to namioty bo nie
              > biore odpowiedzialnosci.

Faktycznie komandosi jestescie.
              Przyjda rysie z puszczy i was beda podgryzac smile))
              • owca.amarantowa Re: dawaj! jak konspira to tylko jawna:)))) 18.06.05, 22:08
                rysie sa zapraszane do namiotow po wczesniejszym powyrywaniu pazurow i
                zebowwink)))
                • pacyniarz :))) 18.06.05, 22:20
                  No co Ty: Pazurki moga sie przydac do drapania po plecach smile

> rysie sa zapraszane do namiotow po wczesniejszym powyrywaniu pazurow i
                  > zebowwink)))
                  • owca.amarantowa Re: :))) 18.06.05, 22:31
                    OK, ale musza byc czyste i chociaz opilowane. Mozna je tez rozmiekczyc i
                    uatrakcyjnic specjalnym wywarem truskawkowo-czekoladowymsmile)
                    • pacyniarz Truskawki w calosci i szampan. I pazurki /nt 18.06.05, 22:36

• owca.amarantowa Re: Truskawki w calosci i szampan. I pazurki /nt 18.06.05, 22:41
                        i czekulada z orzechami mandrake musi bec! bez tego nie ma normalnej
                        konspirysmile))). Tak zapodaje w jawnym grypsie Ministerstwo Prawdy Objawionejsmile)
                        • pacyniarz Patience przyniesie czekolade 18.06.05, 22:47
                          A rys przywlecze kure. I imprezka gotowa. smile
                          • owca_czarna Re: Patience przyniesie czekolade 18.06.05, 22:51
                            pacyniarz napisał:

> A rys przywlecze kure. I imprezka gotowa. smile

Pacyniarzu o czym Ty tu znowu opowiadasz? smile) Jaką kure a skąd tam kury , he?
                            • pacyniarz Z kurnika :) 18.06.05, 22:53
                              Jak wypuscili pierwsza szostke, to niektore sie w kurnikach stolowaly.
                              • owca_czarna Re: Z kurnika :) 18.06.05, 23:06
                                pacyniarz napisał:

> Jak wypuscili pierwsza szostke, to niektore sie w kurnikach stolowaly.
                                >

pacyniarzu, pierwszą szóstkę?

czarna_owca
                                • owca.amarantowa dobra skok na kurnik robim;)) 18.06.05, 23:30
                                  Tylko mi sie pomieszalo, kto ma za rysia robic? owca czarna? A jak zapodaje
                                  Ministerwto Prawdy? Tylko co zrobim z kogutami, jesli one tam tez bendom? Za
                                  pirze i won?!wink)
                                  • owca_czarna Re: dobra skok na kurnik robim;)) 18.06.05, 23:49

> Tylko mi sie pomieszalo, kto ma za rysia robic? owca czarna? A jak zapodaje
                                    > Ministerwto Prawdy? Tylko co zrobim z kogutami, jesli one tam tez bendom? Za
                                    > pirze i won?!wink)

ja za rysia? ja ochroniarzem Patience mam być, a nie łowcą rysiów smile) Tylko nie
                                    wiem na czym ta ochrona miałaby polegać??? smile
                                • pacyniarz Rysiuf. (nie 7 tylko zwyklych) 18.06.05, 23:45
                                  Z tym sie Patience musi zmierzyc:
                                  103 gatunki nicieni...Zgroza...

Obszar Kampinoskiego Parku Narodowego ze względu na swą specyficzną mozaikę środowisk o skrajnie odmiennych warunkach (np. żyzności i wilgotności gleby, rzeźby terenu, zbiorowisk roślinnych) stwarza dogodne warunki do życia wielu gatunkom zwierząt m.in. stanowi cenny teren lęgowy ptaków i ważne miejsce na trasie ich wędrówek.
                                  Stan poznania fauny KPN jest niezadowalający, udokumentowanych zostało jedynie niecałe 3000 gatunków co stanowi do 20% szacowanej liczby ogólnej dla tego regionu (ok.16 000 gatunków). Wśród nich występuje 220 gatunków chronionych (lista gatunków chronionych). Najsłabiej poznana jest fauna bezkręgowa, wiele grup tych zwierząt nigdy nie było badanych. O jej potencjalnym bogactwie świadczy fakt, że wśród dotychczas zbadanych gatunków mamy: 22 gatunki zagrożone, 28 gatunków objętych ochroną prawną, 13 gatunków nowych dla nauki i 16 gatunków nowych dla Polski oraz wiele nowych dla Mazowsza.
                                  Z powodu swej różnorodności biologicznej obszar KPN jest jedną z najważniejszych ostoi fauny niżu polskiego, został także uznany przez UNESCO za rezerwat biosfery, a przez Parlament Europejski za ostoję ptaków o randze europejskiej.

Opis szczegółowy
                                  Typ - Nicienie Nemathelminthes: 103 gatunków, około 10% nicieni fauny Polski.
                                  Typ - Mięczaki Mollusca: 59 gatunków, 15 % fauny Polski.
                                  Typ - Pierścienice Annelida: 25 gatunków, 22% fauny Polski.
                                  Typ - Bezkręgowce Arthropoda: 2529 gatunków,
                                  Gromada: Skorupiaki Crustacea: 93 gatunki, 20% fauny Polski.
                                  Gromada: Pajęczaki Arachnida: 390 gatunków, 26% fauny Polski.
                                  Gromada: Pareczniki Chilopoda: 14 gatunków, 25% fauny Polski.
                                  Gromada: Dwuparce Diplopoda: 8 gatunków, 10% fauny Polski.
                                  Gromada: Owady Insecta: 2045 gatunków, 7% fauny Polski.

Typ - Kręgowce, Vertebrata:
                                  Gromada: Ryby Osteichtyes : 27 gatunków, 47% fauny Polski.
                                  Gromada: Płazy, Amphibia : 13 gatunków, 72% fauny Polski.
                                  Gromada: Gady, Reptilia : 6 gatunków, 67% fauny Polski.
                                  Gromada: Ptaki, Avies : 153 gatunki lęgowe (z 16 rzędów) 70% fauny Polski oraz 27 gatunków ptaków nielęgowych (z 11 rzędów).
                                  Wśród gatunków lęgowych do szczególnie cennych zaliczyć należy 2 gatunki zagrożone w skali światowej: lęgowy derkacz, prawdopodobnie lęgowa wodniczka , oraz 30 gatunków zagrożonych w znacznej części areału europejskiego: bąk, bączek, bocian biały, b. Czarny, trzmielojad, błotniak stawowy, błotniak łąkowy, orlik krzykliwy, kropiatka, zielonka, żuraw, brodziec leśny, sowa błotna, rybitwa zwyczajna, rybitwa białoczelna, zimorodek, lelek, dzięcioł czarny, dzięcioł syryjski, dzięcioł białogrzbiety, dzięcioł średni, dzięcioł zielonosiwy, skowronek borowy, świergotek polny, jarzębatka, muchołówka mała, muchołówka białoszyja, gąsiorek i ortolan, (przegląd gatunków ptaków lęgowych).

Gromada: Ssaki, Mammalia : 52 gatunki, 65% fauny Polski, z czego 3 gatunki są efektem reintrodukcji:
                                  • łoś Alces alces - 11.08.1951 r., przywiezione z Białorusi 2 byki, klępę i 2 łoszaki zapoczątkowały powstanie stabilnej populacji, która obecnie liczy około 115-120 osobników)
                                  • bóbr europejski Castor fiber - w kwietniu 1980 r. wypuszczonych zostało 7 osobników (1 para starych, 1 para dwuletnich, 2 roczne samice i 1 roczny samiec) odłowionych na Pojezierzu Suwalskim. Obecnie na terenie KPN mamy 26 stanowisk bobra (szacunkowo około 80 osobników).
                                  • ryś Lynx lynx - w grudniu 1992 r. rozpoczęto program reintrodukcji w ramach którego osobniki rysia (urodzone w ogrodach zoologicznych i bezpłatnie przekazane KPN) są po wcześniejszej aklimatyzacji w leśnej wolierze uwalniane w środowisku naturalnym. Celem programu jest stwierdzenie, czy drapieżniki urodzone i wychowane w niewoli są w stanie zaadoptować się w naturze i wypełnić niszę wielkiego drapieżnika.
                                  • patience Re: Dwuparce? 18.06.05, 23:48
                                    Nie wiedzialam ze lono przyrody tez uprawia sex grupowy?
                                    • owca_czarna Re: Dwuparce? 18.06.05, 23:54
                                      patience napisała:

> Nie wiedzialam ze lono przyrody tez uprawia sex grupowy?
                                      >

szukam tych dwuparców smile) co to jest ?
                                      • pacyniarz Moze lepiej nie wiedziec.../nt :) 18.06.05, 23:56

• owca.amarantowa diploda;)) 19.06.05, 00:01
                                          On the abdomen are appendages called swimmerets that females use to hold their
                                          eggs. Other groups of arthropods include the Diploda, commonly known as
                                          millipedes, and the Chilopoda, or the centipedes. A major difference between
                                          these groups is the number of legs on each segment.
                                      • pacyniarz Moze lepiej nie jechac? 18.06.05, 23:58

Dwuparce

Przedstawiciel krocionogów: rodzaj Julus
                                        Systematyka
                                        Domena: eukarioty
                                        Królestwo: zwierzęta
                                        Typ: stawonogi
                                        Podtyp: wije
                                        Gromada: dwuparce
                                        Nazwa systematyczna
                                        Diplopoda

Dwuparce (Diplopoda; nieprawidłowo: krocionogi) - gromada wijów obejmująca stawonogi o jednej parze szczęk i tułowiu zbudowanym z 11-120 segmentów, na których znajduja sie parzyste odnóża kroczne. Na segmentach 2-4 znajduje sie po 1 parze odnóży, na pozostałych po 2 pary (stąd nazwa gromady). Otwory płciowe znajdują się z przodu tułowia, co było przyczyną, dla której w zaliczano kiedyś dwuparce do przodopłciowych. Większość dwuparców to formy niewielkie; w tropikach spotyka się jednak również dwuparce osiągające 30 cm długości. Zwierzęta kosmopolityczne, występują na wszystkich kontynentach poza okolicami okołobiegunowymi i pustyniami.

Systematyka

Do dwuparców zalicza się m.in. następujące rodziny (reprezentowane przez gatunki występujące w Polsce):
                                        krocionogowate
                                        skulicowate
                                        węzławcowate
                                        strzępnicowate
                                        rosochatkowate
                                        • owca_czarna Re: Moze lepiej nie jechac? 19.06.05, 00:00
                                          pacyniarz napisał:

>
                                          > Dwuparce
                                          >
                                          > Przedstawiciel krocionogów: rodzaj Julus
                                          > Systematyka
                                          > Domena: eukarioty
                                          > Królestwo: zwierzęta
                                          > Typ: stawonogi
                                          > Podtyp: wije
                                          > Gromada: dwuparce
                                          > Nazwa systematyczna
                                          > Diplopoda
                                          >
                                          > Dwuparce (Diplopoda; nieprawidłowo: krocionogi) - gromada wijów obejmująca staw
                                          > onogi o jednej parze szczęk i tułowiu zbudowanym z 11-120 segmentów, na których
                                          > znajduja sie parzyste odnóża kroczne. Na segmentach 2-4 znajduje sie po 1 parz
                                          > e odnóży, na pozostałych po 2 pary (stąd nazwa gromady). Otwory płciowe znajduj
                                          > ą się z przodu tułowia, co było przyczyną, dla której w zaliczano kiedyś dwupar
                                          > ce do przodopłciowych. Większość dwuparców to formy niewielkie; w tropikach spo
                                          > tyka się jednak również dwuparce osiągające 30 cm długości. Zwierzęta kosmopoli
                                          > tyczne, występują na wszystkich kontynentach poza okolicami okołobiegunowymi i
                                          > pustyniami.
                                          >
                                          > Systematyka
                                          >
                                          > Do dwuparców zalicza się m.in. następujące rodziny (reprezentowane przez gatunk
                                          > i występujące w Polsce):
                                          > krocionogowate
                                          > skulicowate
                                          > węzławcowate
                                          > strzępnicowate
                                          > rosochatkowate
                                          >

to w takim razie duże prawdopodobieństwo, że Patience może bedzie musiała bronić
                                          mnie przed tymi dwuparcami smile

czarna_owca
                                          • pacyniarz Bedzie sie dzialo... 19.06.05, 00:02

> to w takim razie duże prawdopodobieństwo, że Patience może bedzie musiała broni
                                            > ć
                                            > mnie przed tymi dwuparcami smile

Albo Ty dwuparce przed nia smile)
                                        • owca.amarantowa Re: Moze lepiej nie jechac?:)))))))))))))) 19.06.05, 00:03
                                          o tak, lepiej nie jechacsmile)))))!
                                          • owca_czarna Re: Moze lepiej nie jechac?:)))))))))))))) 19.06.05, 00:06

> o tak, lepiej nie jechacsmile)))))!

amarantowa, ty prowodyrko jedna!!!!!
                                            • owca.amarantowa Re: Moze lepiej nie jechac?:)))))))))))))) 19.06.05, 00:14
                                              Oki, no to juz pojade, gdy hornor i ojczyzna wzywaja, ale sie przemalujem na
                                              inny kolor, zeby mnie diplody nie rozpoznaly. Moze byc pomaranczowy? Nowa
                                              zadyme zrobim przy okazji i Ministerwo Prawdy nam ja zatwierdzi i zakaloguje w
                                              IPNsmile))). Uhahah!! smile))))))
                                            • pacyniarz Prowokatorka raczej :)) /nt 19.06.05, 00:22

• owca.amarantowa Re: Prowokatorka raczej :)) /nt 19.06.05, 00:25
                                                Ja sie po prostu bawiemwink)
                                                • owca_czarna to siem cieszem :)))))))))))) nt 19.06.05, 00:28

> Ja sie po prostu bawiemwink)
                                              • owca_czarna to też :)))))))))))))))))))))))))) a kto 19.06.05, 00:27
                                                pacyniarz napisał:

>
                                                >
                                                załozył wątek, owca, prawda? To nie jest prowodyrem? A prowokatorem, swoja drogą .

czarna-owca
                                                • pacyniarz No tak, to watek owca amarantowego. 19.06.05, 00:33
                                                  Ale my mu nabijamy posty. Powinien sie cieszyc.
                                                  I pewnie sie cieszy.
                                    • pacyniarz Od razu Ci sie wpakuja do namiotu/nt :)) 18.06.05, 23:54

• owca_czarna Gromada: Dwuparce Diplopoda: 8 gatunków, 10% fauny 18.06.05, 23:56
                                        pacyniarz napisał:

>
                                        >
                                        od razu wszystkie?
                                        • pacyniarz Tak i jeszcze ptaki w 16 rzedach :))) /nt 19.06.05, 00:00

• owca.amarantowa pacjencjo, koniecznie trzeba wziac diplodozol... 19.06.05, 00:11
      i zaopatrzyc w te bron ochroniarzy. Ostatecznie mozna tym diplodom pokazac
      lustro. Na pewno przestrasza sie swojego otworu gebowegowink).
      • owca_czarna Re: pacjencjo, koniecznie trzeba wziac diplodozol 19.06.05, 00:20

> i zaopatrzyc w te bron ochroniarzy. Ostatecznie mozna tym diplodom pokazac
        > lustro. Na pewno przestrasza sie swojego otworu gebowegowink).

owca , nie dosyć już wystroiłaś Patience w te barwne woalki to jeszcze jej
        bagaz pakujesz. smile

czarna_owca
        • pacyniarz Amarantowa podszewka pewnie by chciala 19.06.05, 00:24
          pojechac z Patience zamiast Ciebie.
          • owca.amarantowa Re: Amarantowa podszewka pewnie by chciala 19.06.05, 00:28
            Amaranta sobie jezdzi gdzie chce.A pacjencje i czarna owce lubie i dobrze im
            zycze,pacyniarzu. Zle czytasz me czyste intencje.
            • pacyniarz Jesli tak...Serdecznosci. /nt 19.06.05, 00:29

• owca.amarantowa Re: pacjencjo, koniecznie trzeba wziac diplodozol 19.06.05, 00:24
          Masz racje siostro! Lstrem juz jej nie mozna obciazac, ale mozna zaproponowac
          stroj z folii aluminiowej,ktory posluzy temu samemusmile)
          • owca_czarna Re: pacjencjo, koniecznie trzeba wziac diplodozol 19.06.05, 00:31

> Masz racje siostro! Lstrem juz jej nie mozna obciazac, ale mozna zaproponowac
            > stroj z folii aluminiowej,ktory posluzy temu samemusmile)

a może w to ją ubierzemy , popatrz tylko

serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,2760805.html?skad=rss
            tylko bez tego szpiega w nazwiesmile)

czarna_owca
            • owca.amarantowa Re: pacjencjo, koniecznie trzeba wziac diplodozol 19.06.05, 00:34
              Niezle, to sie chyba nada. Tylko kto zrobi skok na to muzeum?wink)
              • owca_czarna Jak to kto? Pytek , czyli czy Ty :))))))))))))) 19.06.05, 00:37

> Niezle, to sie chyba nada. Tylko kto zrobi skok na to muzeum?wink)

i tak sie potem przfarbujesz i nikt Ciebie nie rozpozna smile
                • owca.amarantowa Re: Jak to kto? Pytek , czyli czy Ty :))))))))))) 19.06.05, 00:40
                  a jak mnie zlapiom i wyslom potem na Guantanamo i Koran bede musiala
                  studowac?:smile nie przezyje.
                  • owca_czarna Re: Jak to kto? Pytek , czyli czy Ty :))))))))))) 19.06.05, 00:45

> a jak mnie zlapiom i wyslom potem na Guantanamo i Koran bede musiala
                    > studowac?:smile nie przezyje.

Dla dobra Patience poświęcisz się przecież !!! A potem jeszcze opowiesz co tam w
                    bazie słuchać smile)

czarna_owca
                    • owca.amarantowa Re: Jak to kto? Pytek , czyli czy Ty :))))))))))) 19.06.05, 00:50
                      nie idem, bojem siem! a w tym towarzystwie na pewno nie wyrobiem jekem
                      agnostyczka po mieczu i kadzielismile) wolem juz w krzyzem polezec na golej
                      posadzce bez dywanow w klasztorze jakimswink)
                      • owca_czarna a dlaczego Kampinos? 19.06.05, 01:00

> nie idem, bojem siem! a w tym towarzystwie na pewno nie wyrobiem jekem
                        > agnostyczka po mieczu i kadzielismile) wolem juz w krzyzem polezec na golej
                        > posadzce bez dywanow w klasztorze jakimswink)

nie będę wpędzała Ciebie do klasztoru, a jak komandosi sobie wybrali takie
                        miejsce, jakie wybrali to niech biora z sobą płyn na komary.

Owca a wiesz skąd wział sie ten Kampinos? Dlaczego akurat wwzystkie spotkania
                        odbywały sie w Kampinosie. Miało to jakąś genezę?

czarna_owca
                        • owca.amarantowa Re: a dlaczego Kampinos? 19.06.05, 01:07
                          Nie wiem, pewnie chodzilo zeby puszcza to byla. W koncu komandosi to byli
                          partyzanci, ale zapytam sie wtajemniczonychwink). Moze to cos ma wspolnego z
                          Laskami?
                          • owca_czarna Re: a dlaczego Kampinos? 19.06.05, 01:16

> Nie wiem, pewnie chodzilo zeby puszcza to byla. W koncu komandosi to byli
                            > partyzanci, ale zapytam sie wtajemniczonychwink). Moze to cos ma wspolnego z
                            > Laskami?

To jak będziesz cos wiedziala to napisz, rano przeczytam, a teraz idę spać, bo
                            oczy mi się kleją, krzyś to fajnie nazwał- jak pierożki smile)

a teraz 8 gatunków roboli będzie mi się śniło z Gromady: Dwuparce Diplopoda smile))

dobranoc smile)

czarna_owca

pamiętej o Kampinosie
                            • owca.amarantowa Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 01:21
                              Dobranoc siostrzyczko czarna, milych snow robaczywych Ci zycze, ale nie
                              strasznych bynajmniejsmile).

---------
                              Róża Maria Czacka (znana także jako Matka Elżbieta Czacka) urodziła się 22
                              października 1876 roku w Białej Cerkwi na Ukrainie, jako córka Feliksa
                              Czackiego i Zofii z Ledóchowskich. Zmarła w Laskach 15 maja 1961 roku. Była
                              prawnuczką Tadeusza Czackiego i bratanicą kardynała Włodzimierza Czackiego. W
                              wieku 22 lat zupełnie straciła wzrok. Własną ślepotę potraktowała jako wezwanie
                              do zajęcia się innymi niewidomymi. Podróżowała na Zachód, aby poznać nowoczesne
                              metody pracy z niewidomymi. W 1910 otworzyła pierwszy dom dla grupki
                              niewidomych dziewcząt w Warszawie. W 1911 władze zarejestrowały Towarzystwo
                              Opieki nad Ociemniałymi. Dziś główny ośrodek Towarzystwa znajduje się w Laskach
                              pod Warszawą, na skraju Puszczy Kampinoskiej.

Róża Czacka pracowała nad dostosowaniem alfabetu Braille'a do polskiego systemu
                              fonetycznego. Wyniki pracy zostały zatwierdzone w 1934 roku przez ówczesne
                              Ministerstwo Oświecenia Publicznego do użytku we wszystkich szkołach dla
                              niewidomych na terenie Polski.

Po pierwszej wojnie światowej utworzyła nowe zgromadzenie zakonne: Siostry
                              Franciszkanki Służebnice Krzyża. Wraz z ks. Korniłowiczem, była jedną z
                              prekursorek katolicyzmu otwartego na inteligencję. Laski i kościół św. Marcina,
                              przy którym znajduje się klasztor sióstr Służebnic Krzyża, stały się wkrótce
                              jednym z ważnych ośrodków inteligencji w warszawskim Kościele. Środowisko
                              zgromadzone wokół Lasek było równoległe, i pod wieloma względami podobne, do
                              krakowskiego środowiska Tygodnika Powszechnego.

Została ciężko ranna podczas bombardowań Warszawy w Kampanii wrześniowej.
                              Później, w roku 1944, zadecydowała o ,,przystąpieniu" zgromadzenia do Powstania
                              warszawskiego. Zorganizowano wtedy w Laskach szpitale polowe dla rannych
                              powstańców, przechowywano i dostarczano broń i prowiant oraz przekazywano
                              informacje.

W 1950 roku, wskutek pogarszającego się stanu zdrowia, przekazała kierownictwo
                              swojej następczyni. Zmarła w opinii świętości. Pochowana została w Laskach.
                              Uroczystościom pogrzebowym przewodniczył kardynał Stefan Wyszyński. W grudniu
                              1987 r. Kardynał Józef Glemp otworzył proces beatyfikacyjny Matki Elżbiety.

• owca_czarna Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 12:34

> Dobranoc siostrzyczko czarna, milych snow robaczywych Ci zycze, ale nie
                                > strasznych bynajmniejsmile).

Dzięki za materiał, ciekawy, a tak a`propos Lasek to znam dziecko (teraz to już
                                dorosła dziewczyna), które uczyło się w tamtejszej szkole. Urodziło się
                                niewidoma, bo matka zaraziła się toksoplazmozą. (Mańka uważaj, bo chorobę
                                roznoszą koty!!)

> miłych robaczywych snów smile)

ano, czy to miał być sen o Adasiu? smile))))))))))))))

czarna_owca
                                • owca.amarantowa Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 19:07
                                  owca_czarna napisała:

> > miłych robaczywych snów smile)
                                  >
                                  > ano, czy to miał być sen o Adasiu? smile))))))))))))))
                                  ----
                                  witaj Siostro, tego to ja juz nijak nie wiem, z czym i z kim kojarzy Ci sie
                                  robactwo?)))). Zdaje mi sie, ze w tej dziupli z Adasiem wedlug planow
                                  ujawnionych w tajnych grypsach miala siedziec pacjencja, ale moze razem sie
                                  zmiescicie, tylko nie pobicje sie wzajem, bo On chyba tego nie zniesie. Wszak
                                  jest pacyfista?smile))))))
                                  • owca_czarna Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 20:09

> owca_czarna napisała:
                                    >
                                    > > > miłych robaczywych snów smile)
                                    > >
                                    > > ano, czy to miał być sen o Adasiu? smile))))))))))))))
                                    > ----
                                    > witaj Siostro, tego to ja juz nijak nie wiem, z czym i z kim kojarzy Ci sie
                                    > robactwo?)))).

nieeeee źle mnie zrozumiałaś, "robaczywy sen" to taki, który nie powinien się
                                    śnić owcom żadnej maści. smile))))))))))

pozdrawiam

czarna_owca
                                    • owca.amarantowa Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 20:41
                                      A ktoraz to owca ma kontrole nad swymi snami? Toz to Pon Bucek owcowy
                                      kontroluje, tak mowi moj gazda. Nie wiem, cy on wi co godo, ale pedziol, ze
                                      cytol w gazecie (ocenzurowanejsmile, wiec moze mo racje? Tylko nie wiem, cy ten
                                      Pon Bucek okowita lub insymi farmakopejami sie wspomagawink)).
                                      • owca_czarna Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 21:25

> A ktoraz to owca ma kontrole nad swymi snami? Toz to Pon Bucek owcowy
                                        > kontroluje, tak mowi moj gazda. Nie wiem, cy on wi co godo, ale pedziol, ze
                                        > cytol w gazecie (ocenzurowanejsmile, wiec moze mo racje? Tylko nie wiem, cy ten
                                        > Pon Bucek okowita lub insymi farmakopejami sie wspomagawink)).

moimi snami to nie Pam Bucek ino sam diobełek rządzi smile)

czarna_owca
                                        • owca.amarantowa Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 22:48
                                          no to robaczywych snow zycze w diabelskim uscisku. Nie daj sobie jeno
                                          przypalic runa owieczko, bo lysa nie kcesz byc chibasmile))
                                          • owca_czarna Re: a dlaczego Kampinos? - moze dlatego 19.06.05, 23:27

> no to robaczywych snow zycze w diabelskim uscisku. Nie daj sobie jeno
                                            > przypalic runa owieczko, bo lysa nie kcesz byc chibasmile))

popatrz, ten zwierz na owcę to wygląda, nie?

community.webshots.com/photo/4312367/4312367BrQREZMcNI
                                            a przed chwila byłam w galerii diabłów, to gorsze niż te robaki w Kampinosiewink
                                            brrrrr

czarna_owca
                                            • owca.amarantowa a ktoren to zwierz? 19.06.05, 23:35
                                              ja uwielniam te fotke, a zwierzow nie widzem, moze sie w krzaklach
                                              pochiwali? smile)

community.webshots.com/photo/3320694/3460127SNZwBbEjAp
                                              • owca_czarna Re: a ktoren to zwierz? 19.06.05, 23:48

> ja uwielniam te fotke, a zwierzow nie widzem, moze sie w krzaklach
                                                > pochiwali? smile)
                                                >
                                                > community.webshots.com/photo/3320694/3460127SNZwBbEjAp

no świetna ta fotka, owca poczytaj jakie podpisy, normalnie REWELKA

"tanczac na chmurach w gwiazdozbiorze Oriona"

pięknie nie?

czarna_owca
                                            • pacyniarz Chyba rzeczywiscie ofca za siatka. 20.06.05, 00:03
                                              A ja sobie buszuje w galerii Patience.
                                              • owca_czarna Re: Chyba rzeczywiscie ofca za siatka. 20.06.05, 00:11
                                                pacyniarz napisał:

> A ja sobie buszuje w galerii Patience.
                                                >

hehehe ja też smile)))))))))))))))))

czarna_owca
                                                • pacyniarz "Helga moze jakas fotkem nam pokazesz?" :))) /nt 20.06.05, 00:18

• owca_czarna podoba mi się to zdjęcie :) n/t 20.06.05, 00:22
                                                    pacyniarz napisał:

>
                                                    >
                                              • owca_czarna pewnie, ze ofca :)) n/t 20.06.05, 00:18
                                                pacyniarz napisał:

> A ja sobie buszuje w galerii Patience.
                                                >
                                                • pacyniarz Owca, odpisalem (gdybys nie zauwazyla) 20.06.05, 00:26
                                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415846
                                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415464
                                                  Kurka, mozna sie pogubic w tym watku.
                                                  Chyba czas na nowy.
                                                  • owca_czarna Re: Owca, odpisalem (gdybys nie zauwazyla) 20.06.05, 00:33
                                                    pacyniarz napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415846
                                                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415464
                                                    > Kurka, mozna sie pogubic w tym watku.
                                                    > Chyba czas na nowy.

smile)))))))) czytałam czytałam. Pacyniarzu, a jak chcesz to zakładaj. Tylko wymysl
                                                    fajny tytułsmile

czarna_owca
                                                  • owca_czarna Re: Owca, odpisalem (gdybys nie zauwazyla) 20.06.05, 00:44
                                                    pacyniarz napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415846
                                                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25349765&a=25415464
                                                    > Kurka, mozna sie pogubic w tym watku.
                                                    > Chyba czas na nowy.
                                                    >

Czytam kwity o konieczności przedłużenia aresztu dla JD z 1968 r.Jak człowiek
                                                    czyta to ciary po polecach chodzą? Zatrzymanie za nic, za chęc do zycia sad

community.webshots.com/photo/14097364/14097364BBWaSYtXnf#

czarna_owca
                                                  • owca.amarantowa TU JEST OWCA CZARNA! :)) 20.06.05, 01:16
                                                    zamaskowana jako rys perski! spryciura jedna, a udaje, ze sie rysiow
                                                    kampinoskich boi, nie mowiac juz o tych wstydliwych robalach!wink))
                                                    A fotki sa rzeczywiscie swietnesmile).
                                                  • owca.amarantowa to mial byc ten obywatel rodziny feline:)) 20.06.05, 01:20
                                                    community.webshots.com/photo/3320694/6753937xJftDPtNmh
                                                  • owca_czarna Re: TU JEST OWCA CZARNA! :)) 20.06.05, 01:25

> zamaskowana jako rys perski! spryciura jedna, a udaje, ze sie rysiow
                                                    > kampinoskich boi, nie mowiac juz o tych wstydliwych robalach!wink))
                                                    > A fotki sa rzeczywiscie swietnesmile).

no i na obejrzenie wszystkich nocy mało. Owca ide spać. Dobranoc Ci mówię
                                                    Amarantowa Siostrzczko smile

czarna_owca

ps a gdzie tą czarną widzisz? Bo tej porze wszystkie owce są czarnesmile. Aaaaaaaa
                                                    na tamtej fotce! Myslisz, że czarna? smile))
                                                  • owca.amarantowa dobranoc czarna siotrzyczko ! 20.06.05, 01:36
                                                    myslisz, ze stado amarantowo-czarane byloby twarzowe na lace podhalanskiej pod
                                                    mostem teczy?::smile
                                                    spij wiec robaczywiesmile)
                                                    pa
                                                  • owca_czarna Re: dobranoc czarna siotrzyczko ! 20.06.05, 01:45

> myslisz, ze stado amarantowo-czarane byloby twarzowe na lace podhalanskiej pod
                                                    > mostem teczy?::smile
                                                    > spij wiec robaczywiesmile)
                                                    > pa

jutro cd albumu ............. pa
            • pacyniarz Kombinezon spox. 19.06.05, 00:35
              Ale sie bedzie za bardzo w oczy rzucac.
              • owca_czarna To kombinezon odpada , szkoda taki ładny :( nt 19.06.05, 00:41
                pacyniarz napisał:

> Ale sie bedzie za bardzo w oczy rzucac.
          • owca_czarna cd ... i wtedy żaden latająco-pełzający 19.06.05, 00:34

> Masz racje siostro! Lstrem juz jej nie mozna obciazac, ale mozna zaproponowac
            > stroj z folii aluminiowej,ktory posluzy temu samemusmile)

pershing jej nie namierzy. smile)
            • owca.amarantowa Re: cd ... i wtedy żaden latająco-pełzający 19.06.05, 00:39
              Trzeba bedzie zakamuflowac ten stroj jakas flora,co dodatkowo go obciazy i nie
              wiadmomo, czy pacjencja go wtedy udzwigniesmile) Nie wiem jakiej jest postury. Ale
              mozem zastosowac lewitacjesmile))
              • owca_czarna Re: cd ... i wtedy żaden latająco-pełzający 19.06.05, 00:43

> Trzeba bedzie zakamuflowac ten stroj jakas flora,co dodatkowo go obciazy i nie
                > wiadmomo, czy pacjencja go wtedy udzwigniesmile) Nie wiem jakiej jest postury. Ale
                >
                > mozem zastosowac lewitacjesmile))

lewitacja jakos kojarzy się mi z Helgą, bardziej do niej pasuje niż do Patience
                smile))))))))))))))
                • owca.amarantowa Re: cd ... i wtedy żaden latająco-pełzający 19.06.05, 00:56
                  Czy ona juz ma doswiadczenie osobiste ze stanem niewazkosci? Jesli tak, to
                  znaczy, ze ma wlasciwe humory, bo nie kazdy sie nadajewink) Tylko co powiedza
                  zgromadzeni gdy ja zobacza jako anielice bez skrzydel? A moze dorobim jej
                  skrzydla,wtedy nikt jej nie pozna. sama juz nie wiem, ale cos siem
                  wymyslismile)
                  • pacyniarz Chyba ma. 19.06.05, 01:24
                    Ale moze lepiej bez skrzydel, bo ja wezma za Kropiatke albo Jarzebatke, zlapia, zaniosa do lasu i wsadza do dziupli.
                    • owca.amarantowa Re: Chyba ma. 19.06.05, 01:33
                      No ale w tej dziupli Michnik przecie siedzi. Chyba jej to nie przeszkadza???. a
                      ona w puszczy i tak juz bendzie, wiec nie bendzie problemasmile). Ide jeszcze
                      popracowac, bo za dlugo juz tu harcujem w tem Lesie Kampinoskim gdzie tyle
                      robactwa cudactwawink).
                      dobranoc i milych snow zyczesmile
                      • pacyniarz A Bog zaplac i wzajemnie. :) /nt 19.06.05, 01:35

• owca.amarantowa dlatego Kampinos? 19.06.05, 01:59
      Ewa Kurek-Lesik
      GDY KLASZTOR ZNACZYŁ ŻYCIE. UDZIAŁ ŻEŃSKICH ZGROMADZEŃ ZAKONNYCH W AKCJI
      RATOWANIA DZIECI ŻYDOWSKICH W POLSCE W LATACH 1939-1945

Opr. graf.: Joanna Budyn-Kamykowska
      ISBN 83-7006-063-3
      Wydanie pierwsze
      Rok wydania 1992
      s. 174, miękka oprawa

• zupagrzybowa Re: dlatego Kampinos? 11.07.05, 17:34
        IPN BU 0224/331

np tez a jest wiecej...