kataryna.kataryna 24.06.05, 17:07 Dlaczego wsiąkł wątek Portera o Drze Mengele, który nie jest przestępcą??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Gdzie wątek Portera? 24.06.05, 17:15 kataryna.kataryna napisała: > Dlaczego wsiąkł wątek Portera o Drze Mengele, który nie jest przestępcą??? > > No wlasnie, nawet na osle nie ma, podobno na tym forum nie ma cenzury. Przestancie sie bawic jak dzieci i oddajcie watek . Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Gdzie wątek Portera? 24.06.05, 17:20 Nożyczkowy na oślą go wydelegował, zresztą podobnie jak kilka innych. PS. Cenzor z tymi nożycami to uważaj coby o pejsy nie zahaczyć niechcący, to by było nieszczęście (( Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Re: Gdzie wątek Portera? 25.06.05, 12:07 kataryna.kataryna napisała: > Dlaczego wsiąkł wątek Portera o Drze Mengele, który nie jest przestępcą??? Pozdrawiam, kataryno. Zbiór cenzorków coraz bardziej się określa. Już nie tylko jako przynoszący wstyd rodzajowi ludzkiemu, ale wręcz jako przynoszący wstyd sami sobie. Wątek portera był bardzo dobry. Pewnie dlatego musiał zniknąć. Mnie w nim podobało się to, że na tym forum, oprócz dokowskiego i mnie, kolejna osoba piętnuje ciemniaków (siódemki nie wliczam, bo on nie używa tego pojęcia prawidłowo). Oto stosowny fragment: "Amicus Wańkowicz sed magis veritas amica! Przecież Melchior Wańkowicz został skazany prawomocnym wyrokiem sądu na dwa lata z zawieszeniem. Za czasów Gomułkowskiej dyktatury ciemniaków. Był więc przestepcą. A nie był przestępcą np. Salomon Morel. Ani Helena Wolińska. Z braci Michników przestępcą był Adam. Rewelacja. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7" Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:16 tęsknisz ? to masz ... www.auschwitz.dk/Mengele.htm ---------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=25632105 Zobacz sobie najpierw co bylo w tym poscie, porownaj konrtekst zamiast sie oburzac. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Dyktatura ciemniakow spolecznych 25.06.05, 12:24 Najpierw wycinaja post w kosmos po czym go przywracaja pozwalaja cos dopisac, nastepnie wywalaja znowu na osla lawke tym razem. Oczywiscie zwalaja to na jakas anonimowa osobe , ktora klikala w czerwony koszyczek . Zaklamanie , admin,istracji i spolecznych siega szczytow. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Dyktatura ciemniakow spolecznych 25.06.05, 12:28 ja to pier'dule , dla mnie konkrety ważne... miej w dupie idiotów klikerów... uwazam ,ze system kastracji (qrwa na forum a nie w temacie pedryli) jest nuieuprawniony.... ------------ pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:27 abprall napisał: > tęsknisz ? to masz ... > > <a href="htt p://www.auschwitz.dk/Mengele.htm" target="_blank">www.auschwitz.dk/Mengele.htm</a> > > > ---------------- > pieprzone cywile Za cenzurą i rządami mundurowych? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:34 co ty biedaku wiesz o mundurowych , a latał ty na wrtulnikach (wiertolotach , helikopterach nad Długosiodłem w pozorowanej A-wojnie ??? a potem szybko nad port gdynia by obliczyć ile chojow padnie podczas pracy po A-ataku w porcie ??? a 7 flotylle ty znał...? a był ty ty kiedy w Swinemuende ??? ----------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:44 abprall napisał: > co ty biedaku wiesz o mundurowych , a latał ty na wrtulnikach (wiertolotach , > helikopterach nad Długosiodłem w pozorowanej A-wojnie ??? a potem szybko nad > port gdynia by obliczyć ile chojow padnie podczas pracy po A-ataku w porcie ??? > a 7 flotylle ty znał...? > a był ty ty kiedy w Swinemuende ??? > > ----------- > pieprzone cywile ZAWODOWCY SĄ niestety bardzo potrzebni, zawsze to pisałem. Ale nie jako władcy republiki. Choć praw politycznych też bym im oczywiście NIE ograniczał, zwłaszcza po przejściu w stan spoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:49 zawsze na ciebie liczyłem...ale my nie w stanie spoczynku ,jeno na małej przepustce...jak trza to jeszcze dopier'dolimy republice...... ---------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li Można mały koncert 27.06.05, 00:54 życzeń? abprall napisał: > zawsze na ciebie liczyłem...ale my nie w stanie spoczynku ,jeno na małej > przepustce...jak trza to jeszcze dopier'dolimy republice...... > > > ---------- > pieprzone cywile Tak, można? To proponuję: islamskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 14:07 > ZAWODOWCY SĄ niestety bardzo potrzebni, A są. Ale pamietaj, że peerelowski oficer elwupe był zaowodowcem w zakresie strzelania do cywilów. Gdyby wybuchła wojna, to te tchórzliwe trepy posrałyby sie w swoje mundurki i tyle. Kiedyś w czasie manewrów w 1981 roku zapalił się las. Trepy wiali, jak zające. Zostawili wojsko, czołgi, sprzęt... ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
sen.dzia.li Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 15:05 porter11 napisał: > > ZAWODOWCY SĄ niestety bardzo potrzebni, > A są. Ale pamietaj, że peerelowski oficer elwupe był zaowodowcem w zakresie > strzelania do cywilów. Gdyby wybuchła wojna, to te tchórzliwe trepy posrałyby > sie w swoje mundurki i tyle. Kiedyś w czasie manewrów w 1981 roku zapalił się > las. Trepy wiali, jak zające. Zostawili wojsko, czołgi, sprzęt... To tchórzostwo to jakiś wyróżnik Polaków (polskich czerwonych oficerów) czy cecha typowa w ogóle dla "żołnierza komuny" głupio, kłamliwie nazywanego - "żołnierz wolności" (w nazwie gazety)? Bo jeśli chodzi Ci przede wszystkim o Polaków, to mój wcześniejszy rozmówca będzie z Ciebie zadowolony, on zawsze podkreśla wyższość iwanów, davidow i helmutów. Natomiast jeśli to tchórzostwo to typowa cecha komunistycznego oficera w ogóle, to rozumiem, że ZSRR przegrał wojnę z Niemcami hitlerowskimi po krótkiej, kompromitującej próbie oporu, a komunistyczna armia Wietnamczyków też nie odnotowała specjalnych sukcesów - rzucali broń, gdy tylko ich rodacy z południa i Amerykanie tupnęli nogą. W kwestiach fundamentalnych. Ja zawsze uważałem, że władza komunistów nie opiera się na partii, esbecji i temu podobnych służbach, ZOMO czy czymś takim, lecz na armii. Ja nigdy nie zapominam, że komunistyczni żołnierze jeżdżą po ludziach czołgami (jak w Pekinie). Odpowiedz Link Zgłoś
porter11 Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 18:44 W czasie drugiej wojny światowej, każdy żołnierz walczył o coś, w co wierzył. Oprócz kacapów, którzy po prostu ustawiali za wojskiem oddział NKWD z cekaemami i pędzili wojsko jak bydło na rzeź. Nie było miejsca na odwage, patriotyzm, na nic. A LWP czerpała z doswiadczeń krasnej armii. Sztabowcy kończyli w Moskwie Woroszyłówkę. ----------------------------------------- Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. (c) bzyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 18:49 porter11 napisał: > W czasie drugiej wojny światowej, każdy żołnierz walczył o coś, w co wierzył. > Oprócz kacapów, którzy po prostu ustawiali za wojskiem oddział NKWD z cekaemami > > i pędzili wojsko jak bydło na rzeź. Nie było miejsca na odwage, patriotyzm, na > nic. A LWP czerpała z doswiadczeń krasnej armii. Sztabowcy kończyli w Moskwie > Woroszyłówkę. > > ----------------------------------------- > Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą. > (c) bzyk7 Masz absolutnie racje brachu ! A teraz TVN popie.. w kierunku nowego totalitaryzmu Ujawniony fragment scenariusza TVN ma takie same cechy, jak scenariusze materiałów propagandowych III Rzeszy czy "agitek" stalinowskich - stwierdza prof.Stanisław Krajski. Odpowiedz Link Zgłoś