Dodaj do ulubionych

Gdzie wątek Portera?

24.06.05, 17:07
Dlaczego wsiąkł wątek Portera o Drze Mengele, który nie jest przestępcą???
Obserwuj wątek
    • gini Re: Gdzie wątek Portera? 24.06.05, 17:15
      kataryna.kataryna napisała:

> Dlaczego wsiąkł wątek Portera o Drze Mengele, który nie jest przestępcą???
      >
      > No wlasnie, nawet na osle nie ma, podobno na tym forum nie ma cenzury.
      Przestancie sie bawic jak dzieci i oddajcie watek .
      • lisekrudy Oddajcie watek, wredni cenzorzy ________n/t 24.06.05, 17:19
    • sz0k Re: Gdzie wątek Portera? 24.06.05, 17:20
      Nożyczkowy na oślą go wydelegował, zresztą podobnie jak kilka innych.

PS. Cenzor z tymi nożycami to uważaj coby o pejsy nie zahaczyć niechcący, to by
      było nieszczęście sad((
    • karlin Ale szybcy 24.06.05, 17:27
      Nawet polubownie się nie da.
    • nick.kertiz Re: Gdzie wątek Portera? 25.06.05, 12:07
      kataryna.kataryna napisała:

> Dlaczego wsiąkł wątek Portera o Drze Mengele, który nie jest przestępcą???

Pozdrawiam, kataryno. Zbiór cenzorków coraz bardziej się określa. Już nie tylko
      jako przynoszący wstyd rodzajowi ludzkiemu, ale wręcz jako przynoszący wstyd
      sami sobie.

Wątek portera był bardzo dobry. Pewnie dlatego musiał zniknąć. Mnie w nim
      podobało się to, że na tym forum, oprócz dokowskiego i mnie, kolejna osoba
      piętnuje ciemniaków (siódemki nie wliczam, bo on nie używa tego pojęcia
      prawidłowo). Oto stosowny fragment:

"Amicus Wańkowicz sed magis veritas amica! Przecież Melchior Wańkowicz został
      skazany prawomocnym wyrokiem sądu na dwa lata z zawieszeniem. Za czasów
      Gomułkowskiej dyktatury ciemniaków. Był więc przestepcą. A nie był przestępcą
      np. Salomon Morel. Ani Helena Wolińska. Z braci Michników przestępcą był Adam.
      Rewelacja.
      -----------------------------------------
      Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą.
      (c) bzyk7"
      • abprall Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:16
        tęsknisz ? to masz ...

www.auschwitz.dk/Mengele.htm

----------------
        pieprzone cywile
        • gini Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:21
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=25632105
          Zobacz sobie najpierw co bylo w tym poscie, porownaj konrtekst zamiast sie
          oburzac.
          • gini Re: Dyktatura ciemniakow spolecznych 25.06.05, 12:24
            Najpierw wycinaja post w kosmos po czym go przywracaja pozwalaja cos dopisac,
            nastepnie wywalaja znowu na osla lawke tym razem.
            Oczywiscie zwalaja to na jakas anonimowa osobe , ktora klikala w czerwony
            koszyczek .
            Zaklamanie , admin,istracji i spolecznych siega szczytow.
            • abprall Re: Dyktatura ciemniakow spolecznych 25.06.05, 12:28
              ja to pier'dule , dla mnie konkrety ważne...
              miej w dupie idiotów klikerów...
              uwazam ,ze system kastracji (qrwa na forum a nie w temacie pedryli) jest
              nuieuprawniony....

------------
              pieprzone cywile
        • nick.kertiz Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:27
          abprall napisał:

> tęsknisz ? to masz ...
          >
          > <a href="htt p://www.auschwitz.dk/Mengele.htm"
          target="_blank">www.auschwitz.dk/Mengele.htm</a>
          >
          >
          > ----------------
          > pieprzone cywile

Za cenzurą i rządami mundurowych? Nie.
          • abprall Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:34
            co ty biedaku wiesz o mundurowych , a latał ty na wrtulnikach (wiertolotach ,
            helikopterach nad Długosiodłem w pozorowanej A-wojnie ??? a potem szybko nad
            port gdynia by obliczyć ile chojow padnie podczas pracy po A-ataku w porcie ???
            a 7 flotylle ty znał...?
            a był ty ty kiedy w Swinemuende ???

-----------
            pieprzone cywile
            • sen.dzia.li Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:44
              abprall napisał:

> co ty biedaku wiesz o mundurowych , a latał ty na wrtulnikach (wiertolotach ,
              > helikopterach nad Długosiodłem w pozorowanej A-wojnie ??? a potem szybko nad
              > port gdynia by obliczyć ile chojow padnie podczas pracy po A-ataku w
              porcie ???
              > a 7 flotylle ty znał...?
              > a był ty ty kiedy w Swinemuende ???
              >
              > -----------
              > pieprzone cywile

ZAWODOWCY SĄ niestety bardzo potrzebni, zawsze to pisałem. Ale nie jako władcy
              republiki. Choć praw politycznych też bym im oczywiście NIE ograniczał,
              zwłaszcza po przejściu w stan spoczynku.
              • abprall Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 12:49
                zawsze na ciebie liczyłem...ale my nie w stanie spoczynku ,jeno na małej
                przepustce...jak trza to jeszcze dopier'dolimy republice......

----------
                pieprzone cywile
                • sen.dzia.li Można mały koncert 27.06.05, 00:54
                  życzeń?

abprall napisał:

> zawsze na ciebie liczyłem...ale my nie w stanie spoczynku ,jeno na małej
                  > przepustce...jak trza to jeszcze dopier'dolimy republice......
                  >
                  >
                  > ----------
                  > pieprzone cywile

Tak, można? To proponuję: islamskiej.
              • porter11 Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 14:07
                > ZAWODOWCY SĄ niestety bardzo potrzebni,

A są. Ale pamietaj, że peerelowski oficer elwupe był zaowodowcem w zakresie
                strzelania do cywilów. Gdyby wybuchła wojna, to te tchórzliwe trepy posrałyby
                sie w swoje mundurki i tyle. Kiedyś w czasie manewrów w 1981 roku zapalił się
                las. Trepy wiali, jak zające. Zostawili wojsko, czołgi, sprzęt...
                (c) bzyk7
                • sen.dzia.li Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 15:05
                  porter11 napisał:

> > ZAWODOWCY SĄ niestety bardzo potrzebni,

> A są. Ale pamietaj, że peerelowski oficer elwupe był zaowodowcem w zakresie
                  > strzelania do cywilów. Gdyby wybuchła wojna, to te tchórzliwe trepy posrałyby
                  > sie w swoje mundurki i tyle. Kiedyś w czasie manewrów w 1981 roku zapalił się
                  > las. Trepy wiali, jak zające. Zostawili wojsko, czołgi, sprzęt...

To tchórzostwo to jakiś wyróżnik Polaków (polskich czerwonych oficerów) czy
                  cecha typowa w ogóle dla "żołnierza komuny" głupio, kłamliwie
                  nazywanego - "żołnierz wolności" (w nazwie gazety)? Bo jeśli chodzi Ci przede
                  wszystkim o Polaków, to mój wcześniejszy rozmówca będzie z Ciebie zadowolony,
                  on zawsze podkreśla wyższość iwanów, davidow i helmutów. Natomiast jeśli to
                  tchórzostwo to typowa cecha komunistycznego oficera w ogóle, to rozumiem, że
                  ZSRR przegrał wojnę z Niemcami hitlerowskimi po krótkiej, kompromitującej
                  próbie oporu, a komunistyczna armia Wietnamczyków też nie odnotowała
                  specjalnych sukcesów - rzucali broń, gdy tylko ich rodacy z południa i
                  Amerykanie tupnęli nogą.

W kwestiach fundamentalnych. Ja zawsze uważałem, że władza komunistów nie
                  opiera się na partii, esbecji i temu podobnych służbach, ZOMO czy czymś takim,
                  lecz na armii. Ja nigdy nie zapominam, że komunistyczni żołnierze jeżdżą po
                  ludziach czołgami (jak w Pekinie).
                  • porter11 Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 18:44
                    W czasie drugiej wojny światowej, każdy żołnierz walczył o coś, w co wierzył.
                    Oprócz kacapów, którzy po prostu ustawiali za wojskiem oddział NKWD z cekaemami
                    i pędzili wojsko jak bydło na rzeź. Nie było miejsca na odwage, patriotyzm, na
                    nic. A LWP czerpała z doswiadczeń krasnej armii. Sztabowcy kończyli w Moskwie
                    Woroszyłówkę.

(c) bzyk7
                    • niezlomny.prawicowiec Re: Josef Mengele, Angel of Death 25.06.05, 18:49
                      porter11 napisał:

> W czasie drugiej wojny światowej, każdy żołnierz walczył o coś, w co wierzył.
                      > Oprócz kacapów, którzy po prostu ustawiali za wojskiem oddział NKWD z
                      cekaemami
                      >
                      > i pędzili wojsko jak bydło na rzeź. Nie było miejsca na odwage, patriotyzm,
                      na
                      > nic. A LWP czerpała z doswiadczeń krasnej armii. Sztabowcy kończyli w Moskwie
                      > Woroszyłówkę.
                      >
                      > -----------------------------------------
                      > Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą.
                      > (c) bzyk7

Masz absolutnie racje brachu !
                      A teraz TVN popie.. w kierunku nowego totalitaryzmu
                      Ujawniony fragment scenariusza TVN ma takie same cechy, jak scenariusze
                      materiałów propagandowych III Rzeszy czy "agitek" stalinowskich - stwierdza
                      prof.Stanisław Krajski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka