Dodaj do ulubionych

Jakież urocze dwie mężczyzny

26.06.05, 17:20
bi.gazeta.pl/im/5/2786/z2786965G.jpg

To fotka z parady tzw. gejów w Berlinie. Mili ludzie.

---------------------------------------------------------------
- W Polsce, w Warszawie nadal nie jest możliwe przeprowadzenie takiej parady,
jak ta, w Berlinie. Podziwiam odważnych Polaków i Polki, którzy pomimo zakazu
uczestniczyli w demonstracji [Burmistrz Berlina Klaus Wowereit, zdeklarowany
homoseksualista]. Musieli drżeć o swoje życie, a pomimo to zaangażowali się na
rzecz obywatelskiego społeczeństwa i równouprawnienia - powiedział Wowereit.

Polityk SPD jako jeden z pierwszych oświadczył kilka lat temu publicznie, że
jest gejem i że uważa, iż "to dobrze".
-----------------------------------------------------------------

To dobrze smile

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2786929.html
Obserwuj wątek
    • wala.waleczna Re: Jakież urocze dwie mężczyzny 26.06.05, 19:52
      allegro rozkochany jest po katolicku w setkach neonazistów rzucajacych w ludzi
      nie tylko jajami. Pomysl chwile katolku. Jezeli Bóg stworzył pederastów oznacza
      to, ze byli mu na coś potrzebni. Kto wie czy nie testuje w ten sposób twojej
      wiary. Prawdopodobnie wystawia ci własnie niska ocenę a moze nawet
      dyskwalifikuje zupełnie??
      wala
      • v_2 Re: Jakież urocze dwie mężczyzny 26.06.05, 20:10
        Myślisz, że Pan Bóg stworzył ich właśnie takich??? Niemożliwe jest zbyt
        miłosierny...
      • allegro.con.brio Re: Jakież urocze dwie mężczyzny 26.06.05, 20:44
        > Pomysl chwile katolku. Jezeli Bóg stworzył pederastów oznacza
        > to, ze byli mu na coś potrzebni. Kto wie czy nie testuje w ten sposób twojej
        > wiary. Prawdopodobnie wystawia ci własnie niska ocenę a moze nawet
        > dyskwalifikuje zupełnie??

Myślisz że stworzył ich w tych kolorowych sukienkach? Walu, kretynie, rzecz nie
        w tym by ich kamienować, bo i niby jakim prawem? Napisałem że nie mają prawa do
        życia? Mają je i niezależnie od tego czy zamordowany zostanie homoseksualista,
        czarny czy żółty, bandziora powinni powiesić za zabicie człowieka. A z tymi
        wystrojonymi świrusami jest jedynie problem narzucania nam, normalnej części
        społeczeństwa, ich zboczonego prawa. Czyli o normalność idzie.
        • wala.waleczna Re: Jakież urocze dwie mężczyzny 26.06.05, 21:21
          allegro kretynie. Bóg stworzył ludzi nagimi. Myslisz, ze noszenie ubran jest
          sprzeciwianiem sie jego woli?
          Przydało by ci sie więcej TOLERANCJI
          wala
          • allegro.con.brio Re: Jakież urocze dwie mężczyzny 26.06.05, 21:34
            wala.waleczna napisała:

> allegro kretynie. Bóg stworzył ludzi nagimi. Myslisz, ze noszenie ubran jest
            > sprzeciwianiem sie jego woli?
            > Przydało by ci sie więcej TOLERANCJI

Dlaczego tak lekko argumentujesz? Pójdźmy dalej, Bóg stworzył również zoofili.
            Myślisz że igraszki takiego zboczeńca z własną kozą na chodniku były by
            sprzeciwianiem się jego woli? W końcu takimi ich stworzył, kretynie.
            • wala.waleczna Re: Jakież urocze dwie mężczyzny 26.06.05, 23:18
              allegro.con.brio napisał:

> Dlaczego tak lekko argumentujesz? Pójdźmy dalej, Bóg stworzył również zoofili.
              No własnie, tez ich stworzył.
              > Myślisz że igraszki takiego zboczeńca z własną kozą na chodniku były by
              > sprzeciwianiem się jego woli?
              Widziałeś kopulujących na chodniku homosiów?! Gdzie ty bywasz kretynie?!
              > W końcu takimi ich stworzył, kretynie.
              Nie da się ukryć.
              wala
              • allegro.con.brio Re: Jakież urocze dwie mężczyzny 27.06.05, 13:22
                wala.waleczna napisała:

> allegro.con.brio napisał:
                > > Dlaczego tak lekko argumentujesz? Pójdźmy dalej, Bóg stworzył również zoo
                > fili.
                > No własnie, tez ich stworzył.
                > > Myślisz że igraszki takiego zboczeńca z własną kozą na chodniku były by
                > > sprzeciwianiem się jego woli?
                > Widziałeś kopulujących na chodniku homosiów?! Gdzie ty bywasz kretynie?!

Na platformie widziałem, pedalski pomiocie. Bóg też dał ludziom kilka zwojów na
                mózgu więcej, by czymś różnili się od zwierząt. Tobie i podobnym, najwyraźniej
                poodwijało się conieco.
          • sceptyk Oczywiscie, Walu 26.06.05, 21:49
            A jak myslisz, czy do kopulacji oni zdejmuja toto z glowy, czy wala sie
            walecznie w tych naglowkach?
            • wala.waleczna Re: Oczywiscie, Walu 26.06.05, 23:19
              sceptyk napisała:

> A jak myslisz, czy do kopulacji oni zdejmuja toto z glowy, czy wala sie
              > walecznie w tych naglowkach?
              Nie zastanawiałam się nad tym, ale to pewnie ich problem. Moze nawet niczego
              nie zdejmują.
              wala
      • wikul Re: Jakież urocze dwie mężczyzny 26.06.05, 21:36
        wala.waleczna napisała:

>allegro rozkochany jest po katolicku w setkach neonazistów rzucajacych w ludzi
        >nie tylko jajami. Pomysl chwile katolku. Jezeli Bóg stworzył pederastów oznacza
        >to, ze byli mu na coś potrzebni. Kto wie czy nie testuje w ten sposób twojej
        >wiary. Prawdopodobnie wystawia ci własnie niska ocenę a moze nawet
        >dyskwalifikuje zupełnie??
        >wala

Nie interpretuj zamiarów Boga bo nie masz o tym zielonego pojęcia. Chyba że
        uważasz że ty też potrzebny jesteś do czegoś Panu Bogu. Ale w to to juz nikt
        nie uwierzy.
        • wala.waleczna Re: Jakież urocze dwie mężczyzny 26.06.05, 23:21
          wikul napisał:
          > Nie interpretuj zamiarów Boga bo nie masz o tym zielonego pojęcia. Chyba że
          > uważasz że ty też potrzebny jesteś do czegoś Panu Bogu. Ale w to to juz nikt
          > nie uwierzy.
          Dobrze chociaż że ty jestes potrzebny. Nawet tego nie kwestionuję ponieważ
          ciebie tez powołał do zycia. Niezbadane sa wyroki boskie.
          wala
          • gini Re: Pedzie 26.06.05, 23:36
            Musza sie jakos dowartosciowac, wiec usiluja robic za tancerki z Rio, wychodzi
            to mizernie.
            Dla Wali Walecznej w sam raz.
            • gini Re: Walus 26.06.05, 23:43
              www.spiegel.de/img/0,1020,332777,00.jpg
              Nie wysilaj sie chocbys nie wiem cioto co robila to i tak nie dorownasz,
              bidulo, koledzy (kolezanki tez)
              • jaski Re: Walus /Gini 27.06.05, 01:01
                Anka, odnosze przykre wrazenie, ze cos z Toba nie tak ostatnio. Wybacz, ze sie
                wtracam, ale patrzac na to co pisalas kiedys(gdy las mlody byl jeszcze, a wiatr
                inne piesni spiewal) i piszesz teraz mam hmmm, watpliwosci czy to ta sama Gini.
                Tak, wiem, to nie moj interes, mozesz pisac co chcesz, ale........
                • gini Re: Walus /Gini 27.06.05, 01:19
                  jaski napisał:

> Anka, odnosze przykre wrazenie, ze cos z Toba nie tak ostatnio.

Wiesz jak dawno nikt nie mowil do mnie Anka?Az sie rozczulilam...

Wybacz, ze sie
                  > wtracam, ale patrzac na to co pisalas kiedys(gdy las mlody byl jeszcze, a
                  wiatr
                  >
                  > inne piesni spiewal) i piszesz teraz mam hmmm, watpliwosci czy to ta sama
                  Gini.

Nie miej watpliwosci alez ta sama, tylkokrowa pogladow ponoc nie zmienia bo ich
                  nie ma, a ja nie krowa, tylko gini.

> Tak, wiem, to nie moj interes, mozesz pisac co chcesz, ale........

A tutaj musdz podziekowac, za to, ze moge pisac co chce, tylko te adminy
                  spoleczne, czzasami tna.

No wiesz Jaski, ale jak bys mial do wyboru, te sliczna dziewczyne, ze zdjecia ,
                  ktore przytaegal pollak, czy te ze zdjecia, ktore przytargalam ja, ktora bys
                  wybral?
                  • jaski Re: Walus /Gini 27.06.05, 01:38
                    Gini, sorry, wiesz, ze ja z dobrej woli. To glupi post byl i niepotrzebny. Ach,
                    im starszy jestem, tym trudniej mi zrozumiec kobietysmile))
                    • gini Re: Walus /Gini 27.06.05, 01:52
                      jaski napisał:

> Gini, sorry, wiesz, ze ja z dobrej woli. To glupi post byl i niepotrzebny.
                      Ach,
                      >
                      > im starszy jestem, tym trudniej mi zrozumiec kobietysmile))

EE tam Jaski, pieklo jest wybrukowane glowami tych co mieli dobre checi czyli
                      tzw dobra wole, to taka przyjacielska porada od kobiety, ktora w piekle bywa
                      czesto. ale z tych dwoch fotek, ktora Ci sie bardziej podoba?
                      Wiesz pytam tak z kobiecej ciekawosci)))))))))))))))
                      • jaski Re: Walus /Gini 27.06.05, 04:01
                        Wiesz, zawsze wole romantyczne brunetki niz blond walkirie.
                        • wikul A ten ? Też uroczy ? Chyba nie . 28.06.05, 01:08
                          www.amsterdampride.nl/fotos/2003-7.htm
                        • xiazeluka Re: Walus /Gini 28.06.05, 09:37
                          jaski napisał:

> Wiesz, zawsze wole romantyczne brunetki niz blond walkirie.

Czyli Femke Janssen rulez, Izabela Skorupko precz? Zgadzam się z Wami,
                          towarzyszu.
    • patience Super! Flower Power! /nt 28.06.05, 03:55

• allegro.con.brio Re: Super! White Power! /nt 28.06.05, 09:42
        noco?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka