andrzejg 29.06.05, 21:07 Już od jakiegos czasu nie widzę wpisów tego , którego mam na mysli. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Czy zabanowali go na amen? 29.06.05, 21:10 Tez zauwazylam, ale raczej podejrzewam wakacje. W przypadku bana by wiedzial jak dac znac, a na wakacjach nas zwyczajnie olewa Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: myślicie o Krzysiu ???? :D:D:D:D:D:D nt 29.06.05, 21:15 hehe tez o nim myslalam. Zaczelo mi go brakowac Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: myślicie o Krzysiu ???? :D:D:D:D:D:D nt 29.06.05, 21:17 patience napisała: > hehe tez o nim myslalam. Zaczelo mi go brakowac może andrzejg miał na myśli ... Pana # Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg ooo!! 29.06.05, 21:19 owca_czarna napisała: > > może andrzejg miał na myśli ... Pana # > jaka znawczyni tematu zgaduj zgadula ) A. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: ooo!! 29.06.05, 21:34 andrzejg napisał: > owca_czarna napisała: > > > > > może andrzejg miał na myśli ... Pana # > > > > jaka znawczyni tematu > > zgaduj zgadula > ) > > A. mimo wszystko obstawiam tesknotę za postami Krzysia ). Jakoś tak łyso bez niego ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita owca! 29.06.05, 21:17 Owca pozwol ze Cie wysciskam Oto powod)))))))))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25834983 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: owca! 29.06.05, 21:24 marianna.rokita napisała: > Owca pozwol ze Cie wysciskam Oto powod)))))))))))) > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25834983 hehe, suuper, swój podpis też tam złożyłam ) Podszedł do problemu jak prawdziwy psiarz. Kwachy po swojej Sabie rozpaczały jak ja po moim bokserku pozdr czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: owca! 29.06.05, 21:29 to podrzuc watek w gore mam zamiar sie dlugo cieszyc ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Andrzeju 29.06.05, 21:19 Myslisz,ze sie przeloguje ????? Mylisz sie Serdeczne uściski dłoni )) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg vice versa 29.06.05, 21:20 marianna.rokita napisała: > Serdeczne uściski dłoni )) całuski ) A. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: vice versa 29.06.05, 21:22 Andrzeju, cos Cie jednak zgubilo brak jednego znaczka " ) " Jenisiej zawsze wstawia TRZY. Całuski )) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: vice versa 29.06.05, 21:24 marianna.rokita napisała: > Andrzeju, > cos Cie jednak zgubilo brak jednego znaczka " ) " > Jenisiej zawsze wstawia TRZY. > > Całuski )) Bo Jenisiej to Jenisiej , a ja to ja. A. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: vice versa 29.06.05, 21:28 A ja to ja Niezmiennie całuski )) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a on? 29.06.05, 21:31 O na to, to nie pozwole Jak mozna zostawic Jenisieja ? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Andrzeju, spoko. Nie zabanowali mnie;) 30.06.05, 03:18 Lato jest, tam za oknem też nieźle. Nie będę się wdawał w szczegóły, bo zaraz tu jakimś obcasem zarobię, ale Pan mnie wyczuwa? Cału... To znaczy serdeczny uścisk dłoni Całuski dla pięknych oczywiście, niewątpliwie Pań)) jeni P.S. A może to nie o mnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 czy tu jest Krzysiu? moze 30.06.05, 03:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25829405 Odpowiedz Link Zgłoś
siodmy.aniol chyba k52 dal sobie na wstrzymanie - ma powod 30.06.05, 13:10 powodem tym jest to, iz - korzystajac z niepowstrzymanej gadatliwosci t0g (kiedy go sie tylko odpowiednio podpusci, sypie bardzo ladnie) oraz internetu namierzylem, gdzie dokladnie mieszka k52. poniewaz jestem siodmym.aniolem - tym ktory zstepuje i wylewa czary gniewu Pana na przewrotnych, k52 stwierdzil - jak mysle - ze lepiej sie troche wycofac. tym bardziej, ze jestem zbrodniarzem po odsiadce. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Jeśli zauważycie u siebie osłabienie inteligencji, 30.06.05, 13:49 precyzji myslenia, pamięci, krytycyzmu, rozhamowanie sfery uczuciowo-popędowej, np. seksualnej, w euforii lub w depresji, bezsenność, drażliwość lub inne objawy neurasteniczne, urojenia wielkościowe lub bogactwa, prześladowcze, zacinanie sie w mowie, uporczywe powtarzanie w sygnaturkach hipotezy o kłamstwach, bełkotliwą mowę, przymus nazywania rozmówcy towarzyszem, brak reakcji źrenicowej lub jej osłabienie przy zachowanej akomodacji oka, wzmożenie odruchów ściegnowych, napięcie mięśni okolicy barkowo-szyjnej, osłabienie zwierzaczy nie piszcie na aquanecie - idźcie natychmiast po poradę medyczną do najbliższego ZOZu. Odpowiedz Link Zgłoś