mlodydemokrata 07.07.05, 21:03 Dzisiaj o godzinie 15.00 na strnie internetowej forum.demokraci.pl ruszyło forum dyskusyjne. Wśród moderatorów m. in. Andrzej Potocki i Marian Filar Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Re: FORUM NA STRONIE DEMOKRACI.PL 07.07.05, 21:06 Tja... Potoker modem ? O dzizas swiat sie przekreca ; ) Zaloze sie,mowiac zlosliwie, ze za tydzien zapomni,ze byl modem i skonczy sie tak jak z lista dyskusyjna kiedys niejakiego Macieja K. i konkurencji Zawolaj go tutaj, niech sam opowie o nowej inicjatywie Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 A szofer Frasyniuk co mówi "peee" 07.07.05, 22:14 to olej zmienia w autobusie?Nie czaruj tym odpadem bo zwymiotuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzes3333 Re: FORUM NA STRONIE DEMOKRACI.PL 07.07.05, 23:29 To jedna z tych nielicznych partii, ktorych nie interesuje publiczna wymiana ciosow. Poza tym olbrzymi plus za poparcie Henryki Bochniarz w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: FORUM NA STRONIE DEMOKRACI.PL 07.07.05, 23:33 Ramzes hehNie da sie czasem uniknac potyczek. A co do Bochniarzowej, zaglosuje na nia, bo nie ma teraz lepszego kandydata. Gdyby jednak jakis byl, to nie wiem, czy dalej bylaby ona w brana w moim przypadku pod uwage. Niestety szanse marniusie. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: FORUM NA STRONIE DEMOKRACI.PL 07.07.05, 23:41 ty mlodydemokrata , przywalają ci ... ale bądz twardy i nie przejmuj sie , ale tak miedzy nami to forumdemokraci tez mnie nie intersuje ..no, zeby cie pocieszyc to powiem , że zadna w polsce partia mi nie imponuje i mam do nich bardzo negatywny stosunek... jakie to partie wlasciwie sa w tym landzie (?), to takie formacje volks-parasiten-sturmu.... a ile macie plutonów na campie ? bo nie powiesz ,ze macie garnizon ... -------------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
mlodydemokrata Re: FORUM NA STRONIE DEMOKRACI.PL 08.07.05, 00:37 Demokraci.pl są pierwszą partią w Polsce, która na swojej stronie prowadzi forum! forum.demokraci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: FORUM NA STRONIE DEMOKRACI.PL 08.07.05, 00:46 Moj drogi, poza agitacja,ktora spaliles, przydalo by sie kilka slow do ludu Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: FORUM NA STRONIE DEMOKRACI.PL 08.07.05, 07:15 > Demokraci.pl są pierwszą partią w Polsce, która na swojej stronie prowadzi foru > m! NO I PIERWSZA, ktora wprowadzila obiektywne sondaze. jak oceniasz partie demokratyczna? bardzo dobrze, dobrze, rewelacyjnie, szalenie potrzebna, wysmienita, najlpesza? odpowiedzi 83, 56, 97, 48, 92, 116% 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Hehe, sympatycznie pewnie będzie 08.07.05, 01:04 Cóś takiego w oko mi wpadło: > Aby móc wypowiadać się na forum - zarejestruj się w serwisie > sympatycy.demokraci.pl No, milusia kanapa, chamstwo na salon nie wejdzie. Elektorat też ominie z daleka. Pijcie sobie z dzióbków, młodzi, demokratyczni chłopcy i dziewczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Hehe, sympatycznie pewnie będzie 08.07.05, 01:22 Jeni buuuuuzi Masz racje Myszku Mlody kolega przerznal wybory wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Hehe, sympatycznie pewnie będzie 08.07.05, 01:40 marianna.rokita napisała: > Jeni buuuuuzi Masz racje Myszku Panna Rokita ma rację - mamy w Polsce demokrację. > Mlody kolega przerznal wybory wlasnie Ale za to pogada sobie na swoim forum. Sam ze sobą. Całuski, Śliczna)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Hehe, sympatycznie pewnie będzie 08.07.05, 01:42 Ja to Ci zawsze najpierw caluski daje A Ty mi pozniej Moze mu zrobimy krotki kurs linkowania? I PR ? A potem wyslemy fakture na Biuro Krajowe ul Marszalkowska Wawa Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Hehe, sympatycznie pewnie będzie 08.07.05, 01:42 A jak bedzie gadal sam ze soba wyslemy tam Wikula i Gini )) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej To byłoby nieuczciwe 08.07.05, 01:50 marianna.rokita napisała: > A jak bedzie gadal sam ze soba wyslemy tam Wikula i Gini )) Jako sympatyków, hehe? ))))) Padam, Śliczna. Mogłabyś mi się przyśnić? Całuski czułe na dobranoc)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: To byłoby nieuczciwe 08.07.05, 01:52 Jak zawsze przysnic Masz liscik jak zwykle Twoje zdrowko jak zwykle)) Ps. Mam dwa kg cebuli w domu....Ty juz wiesz ????? DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
galba Kurde - kusi mnie... 08.07.05, 11:07 ... żeby im wrzucić granat do szamba. Kol. 7 też by mógł ale musiałby się trochę "udemokratyzować" - pejsy i inne czosnki chyba nie wchodzą w grę? G. > Dzisiaj o godzinie 15.00 na strnie internetowej > forum.demokraci.pl > ruszyło forum dyskusyjne. Wśród moderatorów m. in. Andrzej Potocki i Marian Fil > ar > Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
galba OK - haczyk zarzucony 08.07.05, 11:47 Kilka postów zamieszczonych. Kulturalnych i na temat - zobaczymy czy się ostaną. Tylko nick troche prowokacyjny. G. > ... żeby im wrzucić granat do szamba. > > Kol. 7 też by mógł ale musiałby się trochę "udemokratyzować" - pejsy i inne > czosnki chyba nie wchodzą w grę? > > G. > > > Dzisiaj o godzinie 15.00 na strnie internetowej > > forum.demokraci.pl > > ruszyło forum dyskusyjne. Wśród moderatorów m. in. Andrzej Potocki i Mari > an > Fil > > ar > > Serdecznie zapraszamy > > Odpowiedz Link Zgłoś
galba ... żyłka zerwana 08.07.05, 12:12 Wszstkie posty zostały usunięte - a nie były ani obraźliwe, ani wrogie. Na pytanie czy państwo powinno łożyć na prywatne placówki kulturalne odpowedziałem, że publicznych pieniędzy nie powinno się wydawać na kulturę bo jak sobie sama nie radzi to znaczy, że jest nikomu niepotrzebna. Cóż - widać "demokraci" nie lubią jak ktoś odbiega od ich szablonu. G. > Kilka postów zamieszczonych. Kulturalnych i na temat - zobaczymy czy się ostaną > . > Tylko nick troche prowokacyjny. > > G. > > > ... żeby im wrzucić granat do szamba. > > > > Kol. 7 też by mógł ale musiałby się trochę "udemokratyzować" - pejsy i in > ne > > czosnki chyba nie wchodzą w grę? > > > > G. > > > > > Dzisiaj o godzinie 15.00 na strnie internetowej > > > forum.demokraci.pl > > > ruszyło forum dyskusyjne. Wśród moderatorów m. in. Andrzej Potocki > i Mari > > an > > Fil > > > ar > > > Serdecznie zapraszamy > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mlodydemokrata Re: ... żyłka zerwana 09.07.05, 11:29 Zalogowałeś się jako "nie sympatyk"? Wszystkie twoje posty zostały skasowane za niezgodność z regulaminem (dane osobowe). Ale zaprotestowałem u administratora. Wolałbym - jako jeden z moderatorów - sam skrzyżować z tobą szable. Myślę że system logowania imieniem i nazwiskiem na stronie sympatyków powinien zostać zmieniony. Trwają dyskusje n.t. nowej formuły. Zaloguj się pod swoim nazwiskiem a z przyjemnością pokonam cię na argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: ... żyłka zerwana 09.07.05, 11:48 > Zaloguj się pod swoim nazwiskiem a z przyjemnością pokonam cię na argumenty Galba i nie zapomnij podać adresu zamieszkania, miejsca pracy, numeru telefonu domowego, komórkowego, faxu, nr. pesel, nr. rejestracyjnego pojazdu, aktualnego zdjęcia... Panowie z PeDe sprawdzą wiarygodność danych, no a potem to już możesz spokojnie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
perli :)))) 09.07.05, 12:53 ciekawa jestem jak wygląda w takim razie -pokonanie na argumenty- ? Nie dość, że młody, demokratyczny, to jeszcze perfekcyjnie zawzięty! Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: ... żyłka zerwana 09.07.05, 15:31 mlodydemokrata napisał: > Zalogowałeś się jako "nie sympatyk"? > Wszystkie twoje posty zostały skasowane za niezgodność z regulaminem (dane osob > owe). > Ale zaprotestowałem u administratora. Wolałbym - jako jeden z moderatorów - sam > skrzyżować z tobą > szable. Myślę że system logowania imieniem i nazwiskiem na stronie sympatyków p > owinien zostać > zmieniony. Trwają dyskusje n.t. nowej formuły. > Zaloguj się pod swoim nazwiskiem a z przyjemnością pokonam cię na argumenty juz mi ciebie zal. tak juz mam ze zawsze serce mi sie kraje nad slabszymi. kup zgrzewke prozaku i wodkie [koniecnzie z akcyza]. albo wiesz co? poloz sie na ziemi na plecach podnies jedna noge do góry i popros zeby cie od razy wywlokl z tego zalosnego getta. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Kurde - kusi mnie... 09.07.05, 15:24 > Kol. 7 też by mógł ale musiałby się trochę "udemokratyzować" - pejsy i inne juz tam robilem zadyme. nie wpuscili mnie. w rubryce ulubiona piosenka wpisalem "bruklinska rada zydów" kazika. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_niebieska Upsejmie sie uplasa Andzeja 09.07.05, 15:26 o wpuscenie dyskutantuf! Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Ma... khym, khym... ryj... Anna a mówiłaś że już 09.07.05, 15:39 opuszczasz forum... Odpowiedz Link Zgłoś