_helga 08.08.02, 22:53 Ja bym nawet zamienila rozszerzenie zalacznika na jpg, czemu nie? Ale zadnego zalacznika nie ma. Na przyszlosc lepiej sie postaraj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wild co tam znowu knujesz? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 08.08.02, 23:05 Miło mi! Jestem Ciekawski! czy zamawiała Pani dywan? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: co tam znowu knujesz? 08.08.02, 23:14 Nie zamawialam Jakis swir pytajnik bardzo chce zebym jakis obrazek obejrzala ale chyba nie umie uzywac zalacznikow, bo mu nie wychodzi No i chce zebym zmienila format tego obrazka, czemu nie, jak nie umie to moge zamienic. Ale doprawdy nie wiem, jak tu sie dobrym sercem wykazac w tej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: co tam znowu knujesz? 08.08.02, 23:18 PS. Ten swir pytajnik sie podpisuje jako Krawczyk i Norek. Nie wiem, czy to w dwoch osobach czy rozdwojenie jazni. Ale zawsze to przyjemnie, jak sie maile na nieuzywanej skrzynce dostaje. Przynajmniej do czegos sluzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild co tam znowu knujesz? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 08.08.02, 23:05 Miło mi! Jestem Cekawski! czy zamawiała Pani dywan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild wild o sklonowany wild? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 08.08.02, 23:09 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Do wesolego swira pytajnika (2) 08.08.02, 23:12 No wiec dostalam twoje 2 kolejne listy. Bardzo sie ciesze, ze ty ten zalacznik masz. Ale jak ja mam go obejrzec, skoro dalej go nie mam? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Do wesolego swira pytajnika (3) 08.08.02, 23:20 Dostalam kolejny mail. No dobra, jak chcesz pieprzyc ten zalacznik, to ja go pieprze. Hihiiiiiiiiiii!!!!!!! Leze na klawiaturze i kwicze bezsilnie. Najuprzejmiej dziekuje za rozrywke, kim bys nie byl. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Do wesolego swira pytajnika Helgi 08.08.02, 23:21 Helga,Ty lepiej tego pytajnika nie proś o załącznika!)) Co najwyżej u Maksia zamów dywan,też kolorowy! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Do wesolego swira pytajnika Helgi 08.08.02, 23:24 bykk napisał: > Helga,Ty lepiej tego pytajnika nie proś o załącznika!)) > Co najwyżej u Maksia zamów dywan,też kolorowy! > hej! Hehee ja juz piwo sobie otworzylam i kwicze. Moze mi cos jeszcze napisze? Heheeeeeeee!!!!!!!!! Rozumiesz, ja nie mam innego wyjscia. Do wlasnej skrzynki przeciez odpowedzi pisac nie bede, nie? To nie mam wyboru, musze tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Moze to Michnik? :) 08.08.02, 23:26 Zwracalas sie dzis do niego bezposrednio Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Swir pytajnik. To chyba koniec? 08.08.02, 23:29 Na twom kolejnym liscie nic nie ma. Za to u gory czerwonymi literami widze "Wystąpiły problemy komunikacyjne - PRZEPRASZAMY" Chyba admin cie tropi. Lepiej zmykaj! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Swir pytajnik. Dobra. To pijemy razem:))))) 08.08.02, 23:32 PS. Ale wiesz ze troche nie dbasz o wlasny adres? Co pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Niekonecznie koniec. Ja sie swietniie bawie:) 08.08.02, 23:34 Napisz jake masz pwo. Ja mam ciemnego Zywca Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Tyskie tez moze byc:) 08.08.02, 23:41 No wyobrazam sobie. Kosztuje nielicho. Naprawde ci za rozrywke dzekuje, i z przyjemnoscia toast na twoja czesc wnosze. Dobry jestes Chocby za to nie zaslugujesz zeby ktos cie tropil, heheeeee. Ja mam w nose ta skrzynke. Udaje ze nie widze skad jest nadawca, i niech tak zostanie Uwazaj na admina, bosie w koncu moimi postami zainteresuje i cie cyknie. Ale strzal sam w sobie nie w tym kierunku co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: No takie latwe to nie jest:) 08.08.02, 23:57 Musialabym se zmeczyc, a po co? naliczylam 14 adresow oraz zwrotny adres jakegos karola, ktory pewne nie we o niczym, bo nie przypuszczam, zebys m uprzejmie swoj email zostawal? hihiiiii Az tak dobrze to na swecie nie jest Ale ja sie lepiej bawie teraz. siedze, pije piwo i leje z zabezpieczen na portalu, hihiiii Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re:hej, pytajnik! 09.08.02, 00:12 Ja mam ta druga. Jak chcesz pogadac to wejdz na chat na portalu GW i sie zaloguj jako pytajnik. Bede wiedziala ze to ty bo sie spytam jak sie nazywaja te skrzynki. ok? To ide na Chat na portalu GW, do miasta Wroclaw. Tam na ciebie poczekam. Ja bede Helga, jak tutaj. Tam mozemy przejsc na priva. Odpowiedz Link Zgłoś