messja 29.07.05, 16:49 za sceptyka. malo sie znamy, ale wszystko przed nami. palenie rzuce potem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Re: wychodze za maz 29.07.05, 16:52 Hehe dobre tym razem Gratuluje DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
patience za sceptyka? 29.07.05, 17:02 A po co? Dasz sie raz przywiazac obraczka slubna, a bedzie cie do konca zycia umoralnial. A do poznawania blogoslawionych tajemnic zycia w zupelnosci wystarczy ksiadz raz w tygodniu i z bezpiecznej odleglosci, to jest ambony. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: za sceptyka? 29.07.05, 17:26 Ja tez wychodze Juz obwieszczakam tutaj. Ale wobec wpisow wielonickowego watek poelcial na Osla caly. Pokaze dzisiaj nawet noge mojego slubnego Coz taki sezon jest. Co prawda ja wychodze tylko po to,zeby kogos odmoralnic Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: za sceptyka? 29.07.05, 17:45 patience napisała: > A po co? Dasz sie raz przywiazac obraczka slubna, a bedzie cie do konca zycia > umoralnial. A do poznawania blogoslawionych tajemnic zycia w zupelnosci > wystarczy ksiadz raz w tygodniu i z bezpiecznej odleglosci, to jest ambony. Patience, czy na tym forum każdy opowiada o swoich osobistych decyzjach życiowych? Mam nadzieję, że jak Mańka zajdzie w ciążę, a potem dorobi się potomka nie będzie ględzić o smółce i pępowinie. Patience dla Ciebie znacznie ciekawszą opowieść, ale ... tylko na priv. Opisywałaś, że masz skrzynkę obwarowaną jak forteca, dlatego chciałabym dostać do niej przepustkę ... czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 18:00 marianna.rokita napisała: > Bede gadac > A co nie wolno ? > > mijać się z Tobą na forum. Mój post zdecydowanie nie jest adresowany do Ciebie, więc nie wciskaj się między wódkę a zakąskę. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 18:12 ja z wiadomych wzgledow wolalabym,zebys odpierniczyla sie od moich postow i tego co pisze Jak bede chciala pisac o sraczce kota, to nie Twoja sprawa Wolnoc TOMKU w swoim domku ( swoj domek = post ) A nastepnym razem radze mniej chlac i paplac. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 18:30 marianna.rokita napisała: > A nastepnym razem radze mniej chlac i paplac. udawanie to moja specjalność, to był plan abyś sie trąbo otworzyła ... prywatnie jestem wrogiem picia i palenia. pie.. pie.. tylko to Ci zostało. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 18:35 Dziekuje Warto hehe wiedziec ;] Wiesz tyle, na ile ja ci pozwolilam ))) No i koniecznie napisz do newsruma, dobrze Ci zaplaci za inf. Widzisz Trabo, ale tej informacji,ktora bardzo chcialas dostac nie dostalasNie mam w zwyczaju sprzedawac nawet wirtualnych znajomych. I nawet takich,z ktorymi jestem aktualnie obrazona. I bdb O dzis jestes owca szaraTj.masz szarego nicka. Bye Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 18:46 marianna.rokita napisała: > Widzisz Trabo, ale tej informacji,ktora bardzo chcialas dostac nie dostalasNi > e > mam w zwyczaju sprzedawac nawet wirtualnych znajomych. I nawet takich,z ktorymi > jestem aktualnie obrazona. > I bdb Ależ mi wielka tajemnica, parę razy zapytałam się kim jest P_A_T_I_E_N_C_E, kim jest P_a_c_y_n_i_a_r_z, kim jest J_e_n_i_s_i_e_j? Kuźwa przecież to normalne, gdy ktoś nowy przychodzi i nikogo nie zna, to pyta, no nie? A skąd ja mogłam wiedzieć kim oni są, tym bardziej, że Patience, pewnie niechcąco i nieświadomie pomogła mi w "programowo-komputerowej" sprawie. I pewnie nawet o tym nie wie, że to byłam ja ,,, dotyczyła ona wolnego oprogramowania na pewnej stronie internetowej, stąd moja ciekawość. czarna-owca > O dzis jestes owca szaraTj.masz szarego nicka. Bye Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 18:38 owca_czarna napisała: > udawanie to moja specjalność, to był plan abyś sie trąbo otworzyła ... prywatni > e > jestem wrogiem picia i palenia. to stoję przed poważnym wyborem... piję sporadycznie i symbolicznie aale pale...w ilosciach ...pie...pie Mańki rekordzistki > > pie.. pie.. tylko to Ci zostało. > ale od dawna nikt mi się nie oświadczył, więc wybór ciągle mam przed sobą ups skłamałam oświadczył? prawie! i lubi dym...tyle, ze z komina > czarna_owca > > > Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 18:54 danutki napisała: > owca_czarna napisała: > > > udawanie to moja specjalność, to był plan abyś sie trąbo otworzyła ... > prywatni > > e > > jestem wrogiem picia i palenia. > > > to stoję przed poważnym wyborem... > piję sporadycznie i symbolicznie > aale pale...w ilosciach ...pie...pie Mańki rekordzistki > > > > pie.. pie.. tylko to Ci zostało. > > > > ale od dawna nikt mi się nie oświadczył, więc wybór ciągle mam przed sobą > > ups > skłamałam > oświadczył? > prawie! > i lubi dym...tyle, ze z komina > > czarna_owca Danutko, paliłam 20 lat, zachorowałam na płuca. Mam obturacyjną niewydolność płuc dlatego teoretycznie jestem wrogiem palenia. Praktycznie guzik mnie to obachodzi, czy ktoś pali czy nie. W mojej obecności nie można, bo się duszę i wtedy każdy odech strasznie boli. Nie palę 3 lata. na moje pal ile wlezie, bo to fajnie puścic sobie dymka ) czarna_owca ps, zastanawiasz się ile mam lat, ano troche juz mam Odpowiedz Link Zgłoś
anna_bis Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 19:00 Współczuję Ci Owca ))) Trzymaj się i nie denerwuj się z wiadomych powodów,nie warto "tym czymś" zawracać sobie gitary! Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 19:13 owca_czarna napisała: > ps, zastanawiasz się ile mam lat, ano troche juz mam > telepatia przy czytaniu? 23+... w tak późnym wieku raczej się człowiek nie rozpala no trudno i tak jesteś kobietą więc związek intymny odpada Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: z wiadomych względów wolałabym 30.07.05, 12:54 danutki napisała: > owca_czarna napisała: > > > ps, zastanawiasz się ile mam lat, ano troche juz mam > > > > > telepatia przy czytaniu? > 23+... > w tak późnym wieku raczej się człowiek nie rozpala > no trudno > i tak jesteś kobietą więc związek intymny odpada feeeeeeeee, ale zasmarkałam klawiaturę. 20 lat palenia, to tak jakby wypalić cały (prawdziwy , kolejowy) wagon papierochów. Przeliczyłam jeszcze raz, 20 lat - trochę za dużo zaokrgliłam. No może wypaliłam 3/4 wagonu )) Inaczej dawno miałabym "włókninę" zamiast płuc. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: z wiadomych względów wolałabym 30.07.05, 13:04 owca_czarna napisała: > 20 lat palenia, to tak jakby wypalić > cały (prawdziwy , kolejowy) wagon papierochów. Przeliczyłam jeszcze raz, 20 lat > - trochę za dużo zaokrgliłam. No może wypaliłam 3/4 wagonu )) Inaczej dawno > miałabym "włókninę" zamiast płuc. > > czarna_owca > > > > niech policzę\ 3/4 wagonu przez 20 lat to ja mam wypalone... cały wagon i jeszcze 1/3 z następnego wagonu przerażające! chyba, ze pomyliłam się ww obliczeniach Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: z wiadomych względów wolałabym 30.07.05, 13:07 danutki napisała: > owca_czarna napisała: > > > 20 lat palenia, to tak jakby wypalić > > cały (prawdziwy , kolejowy) wagon papierochów. Przeliczyłam jeszcze raz, > 20 > lat > > - trochę za dużo zaokrgliłam. No może wypaliłam 3/4 wagonu )) Inaczej > > dawno > > miałabym "włókninę" zamiast płuc. > > > > czarna_owca > > > > > > > > > > niech policzę\ > 3/4 wagonu przez 20 lat > to ja mam wypalone... > cały wagon i jeszcze 1/3 z następnego wagonu > przerażające! > chyba, ze pomyliłam się ww obliczeniach > > > według innej metody licząc to mi wychodzi...1,35 wagona za dużo i tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: z wiadomych względów wolałabym 30.07.05, 13:21 Danusiu, Owca nie chce się przyznać, ale zaczęła dość wczesnie chyba w wieku 5 lat, wiec teraz ma 28. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: z wiadomych względów wolałabym 30.07.05, 13:42 ewa8a napisała: > Danusiu, Owca nie chce się przyznać, ale zaczęła dość wczesnie chyba w wieku 5 > lat, wiec teraz ma 28. wiek rozpoczęcia palenia ma wpływ na ilosć wypalonych wagonów? chyba tylko wtedy, kiedy...ta z kosą te wagony też pali i jest szybsza Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: z wiadomych względów wolałabym 30.07.05, 16:19 ewa8a napisała: > Danusiu, Owca nie chce się przyznać, ale zaczęła dość wczesnie chyba w wieku 5 > lat, wiec teraz ma 28. Kiedyś napisałam, że wydarzenia marcowe "obserwowałam" z wysokości piaskownicy. Na pewno "piekłam" jakieś babki piaskowe, ale czy już miałam peta w zębach???? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: z wiadomych względów wolałabym 30.07.05, 16:40 owca_czarna napisała: > ewa8a napisała: > > > Danusiu, Owca nie chce się przyznać, ale zaczęła dość wczesnie chyba w wi > eku 5 > > lat, wiec teraz ma 28. > > Kiedyś napisałam, że wydarzenia marcowe "obserwowałam" z wysokości piaskownicy. > Na pewno "piekłam" jakieś babki piaskowe, ale czy już miałam peta w zębach???? > > > czarna_owca > a ja nie podpowiem nie moja piaskownica Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: z wiadomych względów wolałabym 30.07.05, 14:08 owca_czarna napisała: > Inaczej dawno > miałabym "włókninę" zamiast płuc. > > czarna_owca Tak czy inaczej znamy genezę nicku "czarna" owca. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: z wiadomych względów wolałabym 30.07.05, 15:01 allegro.con.brio napisał: > owca_czarna napisała: > > > Inaczej dawno > > miałabym "włókninę" zamiast płuc. > > > > czarna_owca > > > Tak czy inaczej znamy genezę nicku "czarna" owca. > eee tam, już się trochę wybieliłam ) www.jajex.com/pokaz.php?sort=f&obr=99 czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 18:36 marianna.rokita napisała: > ja z wiadomych wzgledow wolalabym,zebys odpierniczyla sie od moich postow i teg > o > co pisze Jak bede chciala pisac o sraczce kota, to nie Twoja sprawa > Wolnoc TOMKU w swoim domku > ( swoj domek = post ) > > A nastepnym razem radze mniej chlac i paplac. Mańka, nie boj się nie powiem nikomu coś mi gadała, przypuszczam, że wszystkim to samo paplałaś, nie jestem świnią. Ty wprost przeciwnie. Do Pati mam inną sprawę .... czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 18:47 Kochanie, wybacz, ale skoro po pijaku paplesz jak sie nazywasz, a potem na trzezwo masz pretensje ( piszesz spierd...., itp.itp. ),ze pisze do Ciebie na gg ( tylko i wylacznie na gg i tylko i wylacznie do Ciebie )per " X.Y", to sorry zastanow sie sama nad soba. Chcialas nazwisk forumowych poza tym i identyfikacji i ich nie dostalas. Na tym polega moje swinstwo ? A swinia jestes ty. Udawanie to rzeczywiscie twoja specjalnosc. Powodzenia zycze w dalszum wyciaganiu info i checi, tak jak napisalas, "zeby sie ktos otworzyl".Hehhe tym razem zeby polamiesz:] S.P.I.E.R.D.A.L.A.J Szarzejesz. Nieodwolalnie. Nieodwracalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_bis Re: Ludzie spokój ,taż 3. wesela sie szykujom 29.07.05, 18:53 No właśnie i wychodzi szydło z worka.Zaraz kopnę w kosz!!! A nie robiłam tego nigdy i chyba nie chce mi się. Ale się upał daje we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Ludzie spokój ,taż 3. wesela sie szykujom 29.07.05, 19:00 anna_bis napisała: > No właśnie i wychodzi szydło z worka.Zaraz kopnę w kosz!!! > A nie robiłam tego nigdy i chyba nie chce mi się. > Ale się upał daje we znaki. jest mi obojętne, czy kopiesz czy nie. Wstydzę sie tylko ze przez taka gó..arę łzy cisną mi sie do oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_bis Re: Ludzie spokój ,taż 3. wesela sie szykujom 29.07.05, 19:03 Szerokim łukiem "takie się omija"-nie wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Ludzie spokój ,taż 3. wesela sie szykujom 29.07.05, 19:19 owca_czarna napisała: > > jest mi obojętne, czy kopiesz czy nie. Wstydzę sie tylko ze przez taka gó..arę > łzy cisną mi sie do oczu. > > > owieczko kto ciebie śmiał az tak skrzywdzić? nie wstydź się łez ofiaruję ci do ich otarcia mój rękaw? gdybym była facetem-choć jeden dziei do tego znała tajniki karateków z tej Mańki to bym wiatraczek zrobiła za jedną twoją łzę Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Ludzie spokój ,taż 3. wesela sie szykujom 29.07.05, 19:29 owca_czarna napisała: > jest mi obojętne, czy kopiesz czy nie. Wstydzę sie tylko ze przez taka gó..arę > łzy cisną mi sie do oczu. > > > chyba wiem co czujesz... mnie kiedyś,nie tak dawno znowu, moja najlepsza kolezanka-na moich oczach- zdradzała z moim najlepszym wtedy przyjacielem-kolegą czy mi wstyd tamtych łez? może czasami... kiedy sobie przypomnę te moje łzy... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: z wiadomych względów wolałabym 29.07.05, 18:57 marianna.rokita napisała: > Kochanie, wybacz, ale skoro po pijaku paplesz jak sie nazywasz, a potem na > trzezwo masz pretensje ( piszesz spierd...., itp.itp. ),ze pisze do Ciebie na g > g > ( tylko i wylacznie na gg i tylko i wylacznie do Ciebie )per " X.Y", to sorry > zastanow sie sama nad soba. > Chcialas nazwisk forumowych poza tym i identyfikacji i ich nie dostalas. Na tym > polega moje swinstwo ? > A swinia jestes ty. Udawanie to rzeczywiscie twoja specjalnosc. Powodzenia zycz > e > w dalszum wyciaganiu info i checi, tak jak napisalas, "zeby sie ktos > otworzyl".Hehhe tym razem zeby polamiesz:] > S.P.I.E.R.D.A.L.A.J > > Szarzejesz. Nieodwolalnie. Nieodwracalnie. Nie spodlę się do Twojego poziomu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
alkor_9 Re: z wiadomych względów wolałbym 29.07.05, 19:33 Re: z wiadomych względów wolałabym Autor: marianna.rokita Data: 29.07.2005 18:47 S.P.I.E.R.D.A.L.A.J Szarzejesz.Nieodwołalnie.Nieodwracalnie. ------------------------------------------ Niegrzeczne dziewczynki wiedzą kiedy skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Oj, manka, manka... 29.07.05, 19:44 Trudno sie oprzec wrazeniu, ze twoj rozwoj emocjonalny sie zatrzymal na poziomie 5 letniego dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Oj, manka, manka... 29.07.05, 19:56 patience napisała: > Trudno sie oprzec wrazeniu, ze twoj rozwoj emocjonalny sie zatrzymal na poziomi > e > 5 letniego dziecka... Z drugiej strony, niekiedy naiwnośc ludzka nie ma granic. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Oj, manka, manka... 29.07.05, 19:59 A wyobraz sobie jakby wygladal swiat, gdyby nie bylo na nim ludzi ufnych i przyjaznie nastawionych do otoczenia. Szczerze powiedziawszy wcale bym nie chciala, zeby sie ci ufni i przyjazni zamieniali w podejrzliwych paranoikow takich jak ja... lub ty)) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Oj, manka, manka... 29.07.05, 20:04 patience napisała: > A wyobraz sobie jakby wygladal swiat, gdyby nie bylo na nim ludzi ufnych i > przyjaznie nastawionych do otoczenia. Szczerze powiedziawszy wcale bym nie > chciala, zeby sie ci ufni i przyjazni zamieniali w podejrzliwych paranoikow > takich jak ja... Ano. W sumie ciekawie ten świat stworzony jest. Jedni machają pomponami by drudzy mogli je kraść bądź golić wełnę. > lub ty)) Łot? Ju tokin tu mi? Jestem bardzo ufny. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Oj, manka, manka... 29.07.05, 21:17 allegro.con.brio napisał: Allegro, ale skoro tak wszystko można, jak tu jest napisane forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=27104883&a=27107271 to ja założę kącik Linuksa. Mam ochote zainstalować Mandrivę i rozpracować Red Hata, wieć tak długo będę Ci głowę zawracała, az się nauczę (to około 50 000 wpisow) chyba ... wcześniej zwiejesz mi, gdzie pieprz rośnie. ))))) Allegro, masz rację, wierzę ludziom aż do bólu. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Oj, manka, manka... 29.07.05, 21:29 owca_czarna napisała: > Hata, wieć tak długo będę Ci głowę zawracała, az się nauczę (to około 50 000 > wpisow) chyba ... wcześniej zwiejesz mi, gdzie pieprz rośnie. ))))) Ja się na tym mało znam. > Allegro, masz rację, wierzę ludziom aż do bólu. A wiesz że jestem Dżordż Busz i z Białego Domu piszę? A widzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Oj, manka, manka... 29.07.05, 21:36 allegro.con.brio napisał: > owca_czarna napisała: > > > > Hata, wieć tak długo będę Ci głowę zawracała, az się nauczę (to około 50 > 000 > > wpisow) chyba ... wcześniej zwiejesz mi, gdzie pieprz rośnie. ))))) > > Ja się na tym mało znam. to bedziesz miał okazje pogłębić swoją wiedzę ))) A kto mi pomógł podmontować odtwarzacz CD. Allegro czy Ty wiesz ilu ludziom w realu opowiadałam o swoim problemie. Wszystko było OK, do momentu, gdy padło słowo Linux, potem wykręcali się bólem paznokci. > > Allegro, masz rację, wierzę ludziom aż do bólu. > A wiesz że jestem Dżordż Busz i z Białego Domu piszę? A widzisz! Witaj Dżordż Zawsze chciałam Cię poznać czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Oj, manka, manka... 29.07.05, 22:05 owca_czarna napisała: > to bedziesz miał okazje pogłębić swoją wiedzę ))) Mało kto do tego tak podchodzi. U mnie jest też krucho z czasem. > A kto mi pomógł podmontować odtwarzacz CD. Hm, przepięcie taśmy Ci pomogło (zdaje się). > Witaj Dżordż Zawsze chciałam Cię poznać Czy Ty też myślisz że jestem podobny do szympansa jak się uśmiecham? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Oj, manka, manka... 29.07.05, 22:19 allegro.con.brio napisał: > owca_czarna napisała: > > > to bedziesz miał okazje pogłębić swoją wiedzę ))) > > Mało kto do tego tak podchodzi. U mnie jest też krucho z czasem. > > > > A kto mi pomógł podmontować odtwarzacz CD. > > Hm, przepięcie taśmy Ci pomogło (zdaje się). > > > Witaj Dżordż Zawsze chciałam Cię poznać > > > Czy Ty też myślisz że jestem podobny do szympansa jak się uśmiecham? Ale nikt nie wpadł na pomysł z taśmą!!!!!!!!!!!! Na taśmie były dwie "wtyczki" i tą, którą użyłam była "wyrobiona" i nie kontaktowala. Widzisz, ale Ty wiedziałaś a ja tydzień czasu siedziałam i klęłam nad Linuksem i nad moim pomysłem jego instalacji. Ale wiesz co, ani przez chwilę nie pomyslałam, żeby zamontować windę. Potem, gdy zaczął śmigać, kamień z serca mi spadł i przeprosiłam go ) a za Twoją pomoc modły wznosiłm. e tam, zaraz podobny do szympansa, nie widzę Ciebie w klatce czrna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Oj, manka, manka... 30.07.05, 14:05 owca_czarna napisała: > przeprosiłam go ) a za Twoją pomoc modły wznosiłm. Mam nadzieję że chociaz nie do żadnych budd czy innych allachów, tylko do tego jedynego, chrześcijańskieg Boga. > e tam, zaraz podobny do szympansa, nie widzę Ciebie w klatce www.bushorchimp.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Oj, manka, manka... 30.07.05, 14:32 allegro.con.brio napisał: > owca_czarna napisała: > > > przeprosiłam go ) a za Twoją pomoc modły wznosiłm. > > Mam nadzieję że chociaz nie do żadnych budd czy innych allachów, tylko do tego > jedynego, chrześcijańskieg Boga. bo boga Re tez nie ) > > e tam, zaraz podobny do szympansa, nie widzę Ciebie w klatce > > www.bushorchimp.com/ "toczka w toczkę" czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_lock Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 11:32 Odpowiadasz na : alkor_9 napisał: > Re: z wiadomych względów wolałabym > Autor: marianna.rokita > Data: 29.07.2005 18:47 > S.P.I.E.R.D.A.L.A.J > Szarzejesz.Nieodwołalnie.Nieodwracalnie. > ------------------------------------------ Niegrzeczne dziewczynki wiedzą kiedy skończyć. Chyba raczej "niehigieniczna pani" )) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 11:42 "Blanko", Kochanienka dialog netowy to se prowadz ze swoja siecia. Mnie nudzisz. Nowy nick na portalu zalozony specjalnie po to,zeby polatac za mna jak kundel, dopominajac sie o uwage ? Uwazaj zebym ja nie spuscila sfory. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 11:44 Ok.Jak chcesz. Sfora i zabawki naszykowane Wsjewa haroszjewa Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_lock Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 11:56 Odpowiadasz na : marianna.rokita napisała: > Ok.Jak chcesz. Sfora i zabawki naszykowane > > Wsjewa haroszjewa Co słychać ze słynnym ślubem-niunia? Całuski ŚLICZNA))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 11:59 Slychac "Niunia". W przygotowaniu. I ja sie ciesze i szczerze mowiac nie jestes mi w stanie zepsuc mojej radosci.Staraj sie staraj, a bardzo sie spocisz jedynie. Dziekuje za pamiec w kazdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_lock Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 12:07 To ty się staraj ,by godnie wypaść przed Wielebnym. A i złość piękności szkodzi. P.S. Zaznaczam również,że w TEM temacie to Messja wychodzi za mąż,więc się wkręcaj tu. Całuski śliczna)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 12:09 W tym temacie to wszyscy wychodza za maz bez mala. Betty sie oswiadczyla Pollakowi.Wiec co do wkrecania hmmm... wchodze tam gdzie lubie Do do slicznej i caluskow, na to ma monopol Jeni A on zdaje sie teraz smacznie spi )) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_lock Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 12:17 marianna.rokita napisała: > Do do slicznej i caluskow, na to ma monopol Jeni A on zdaje sie teraz > smacznie spi )) Śpii??? Fajnie! To odpowiedz mi na to: Odnieś się do swoich ról w tych filmach. Jakie masz odczucia, Podobało sie,zagrasz jeszcze,????? Please napisz cos na ten temat . A może masz jakieś blogi swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 12:30 "1.Jakie masz odczucia," To juz moja sprawa "2. Podobało sie,zagrasz jeszcze,????? " jw Ciekawym jest to, ze hehe nie majac innych argumentow, najczesciej wypomina mi sie albo filmy, albo pornokariere )))) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_lock Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 12:41 Odpowiadasz na : marianna.rokita napisała: > Ciekawym jest to, ze hehe nie majac innych argumentow, najczesciej wypomina mi sie albo filmy, albo pornokariere )))) --- Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: z wiadomych względów wolałbym 31.07.05, 12:48 Kochana, bez odbioru to sobie napisz do meza. Poza tym, nic nie potwierdzilam To zaden dowod hehehe Idz go przedstaw w sadzie, to sie usmieja Ciekawe, ze taki nowy nick od poczatku swojej bytnosci lata za mna po forum jak piesek. Ynteresuyace. A teraz mnie Blanko pocaluj w poly wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: za sceptyka? 29.07.05, 18:06 okiej, zajrzyj do swojej skrzynki w sprawie instrukcji obslugi. Wlasnie wyslalam Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: za sceptyka? 29.07.05, 18:24 patience napisała: > okiej, zajrzyj do swojej skrzynki w sprawie instrukcji obslugi. Wlasnie wyslala > m wyszłabym, ale sceptyk codziennie rano przypominałby ...wprawdzie wie, ze go kocham, ale sceptycznie tą wzajemność widzi Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wychodze za maz 30.07.05, 13:50 hiperrealizm napisał: > A on o tym wie? a czy to wazne? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wychodze za maz 31.07.05, 16:46 hiperrealizm napisał: > Dla niego chyba tak. niewatpliwie, ale teraz juz wie wiec nie masz juz powodu do zmartwien. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: wychodze za maz 29.07.05, 19:30 Żeby było według wszelkich prawideł, wpierw powinnaś kupić sobie skuter. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio no i 29.07.05, 20:09 wywrzeszczeć, że kolorowe koperty są niewinne. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: no i 30.07.05, 13:51 allegro.con.brio napisał: > wywrzeszczeć, że kolorowe koperty są niewinne. > > ?? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: no i 30.07.05, 13:58 To są wcześniejsze etapy w życiu Maryjanny, które razem z nią tu przechodziliśmy. Pomijam już rolę w filmie i kocącą się kotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: no i 30.07.05, 14:14 allegro.con.brio napisał: > To są wcześniejsze etapy w życiu Maryjanny, które razem z nią tu > przechodziliśmy. Pomijam już rolę w filmie i kocącą się kotkę. > w takim razie przepraszam i obiecuje poprawe. mam wrazenie, ze bez wiekszego wysilku w przyszlosci bede bardziej na bierzaco. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: ps. 30.07.05, 14:22 messja napisała: > o co wlasciwie chodzilo z tymi kopertami? Po prostu były niewinne. Całej prawdy nie zna nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: ps. 30.07.05, 15:59 No, ja z tego wydedukowalam jeszcze, ze winne sa koperty niekolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: ps. 30.07.05, 16:47 patience napisała: > No, ja z tego wydedukowalam jeszcze, ze winne sa koperty niekolorowe. zaraz zaraz...czy nie spiewali ...puste koperty? ciekawe kto je opróżniał pod biurkiem Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: no i 30.07.05, 14:20 messja napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > To są wcześniejsze etapy w życiu Maryjanny, które razem z nią tu > > przechodziliśmy. Pomijam już rolę w filmie i kocącą się kotkę. > > > > w takim razie przepraszam i obiecuje poprawe. mam wrazenie, ze bez wiekszego > wysilku w przyszlosci bede bardziej na bierzaco. Twoje wejście i tak było całkiem_dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wychodze za maz 30.07.05, 13:51 allegro.con.brio napisał: > Żeby było według wszelkich prawideł, wpierw powinnaś kupić sobie skuter. > > ? Odpowiedz Link Zgłoś
oneline Re: wyjdź za mnie 29.07.05, 21:25 Messja se -panie-czyta i boki zrywa, udało jej się-brawo!!!! A ta -od bicia rekordów- (wiecie kogo mam na myśli) to ma za swoje i dobrze,bo -panie- co za dużo to i świnia nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wyjdź za mnie 30.07.05, 13:52 oneline napisał: > Messja se -panie-czyta i boki zrywa, podgladales? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wyjdź za mnie 30.07.05, 13:56 mosze_singer napisał: > messja_singer dobrze brzmi nie przecze, ale dlaczego dla Ciebie mialabym zrezygnowac ze Sceptyka? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Dziekuje Ci, Messjo 30.07.05, 21:17 Bron naszej przyszlosci. Niech Cie nie zwioda jedni tacy. Teraz, jak zobaczyli, ze wreszcie zdecydowalas sie na ten milowy krok, to jak grzyby po deszczu nagle sie kandydaci pojawiaja. Koniunkturalisci, qrde... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Ja ja zachecam do czegos innego 30.07.05, 23:40 Namawiam do tego zeby cie zdekomponowala, zreorientowala i zdemoralizowala. Czyli full serwis oprocz obraczki slubnej zebys nie mial tytulu prawnego do umoralniania. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Dziekuje Ci, Sceptyku 31.07.05, 16:44 sceptyk napisała: > Bron naszej przyszlosci. Niech Cie nie zwioda jedni tacy. > > Teraz, jak zobaczyli, ze wreszcie zdecydowalas sie na ten milowy krok, to jak > grzyby po deszczu nagle sie kandydaci pojawiaja. Koniunkturalisci, qrde... dziekuje Ci Sceptyku. domyslalam sie, ze moge na Ciebie liczyc. proponuje by Perla byl naszym swiadkiem. zreszta mamy duzo czasu by omowic szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: wychodze za maz 30.07.05, 22:24 Gratuluje. Ja mam zamiar oswiadczyc sie Pollakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: wychodze za maz 30.07.05, 23:46 betty napisała: > Gratuluje. > Ja mam zamiar oswiadczyc sie Pollakowi. a ja chciałam Pacyniarzowi, ale "kompiuter mu siem popsuł" więc trochę bez sensu pisać i tak tego nie przeczyta: czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: No co wy, dziewczyny? 30.07.05, 23:51 a gdzie wolnosc jednostki oraz feministyczne idealy? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: No co wy, dziewczyny? 30.07.05, 23:56 patience napisała: > a gdzie wolnosc jednostki oraz feministyczne idealy? Parience, chciałam być ino tylko TRENDY ))))). Feminizm traktuję wybiórczo czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: No co wy, dziewczyny? 30.07.05, 23:59 owca_czarna napisała: > Parience, chciałam być ino tylko TRENDY ))))). Bylas KUL, a Patience to upolitycznila Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: No co wy, dziewczyny? 31.07.05, 00:05 Nieprawda, zachowuje zdrowy rozsadek. Glownie dlatego ze sie za oknem zrobilo chlodniej. Te upaly tak mieszaja w glowie ze sie sama zaczelam zastanawiac komy by tu sie oswiadczyc. Ale pierwszy blysk i grzmot pioruna za oknem natychmiast mnie otrzezwil. Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: No co wy, dziewczyny? 31.07.05, 00:37 Mnie z kolei grzmot pioruna ukierunkowal w strone wybranka. Tak juz zostanie. Bedzie moj Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: No co wy, dziewczyny? 31.07.05, 00:03 no wiec mysle ze to przez te upaly, czujnosc rewolucyjna oslabla i dziewczyny sme dobrowolnie ida na rzez. Chcialam powiedziec obraczkowanie. A potem zrobi sie chlodniej, oprzytomnieja, a ty brudne meskie skarpety na srodku dywanu. Nie mowiac o wlascicielu... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: No co wy, dziewczyny? 31.07.05, 00:13 patience napisała: > no wiec mysle ze to przez te upaly, czujnosc rewolucyjna oslabla i dziewczyny > sme dobrowolnie ida na rzez. Chcialam powiedziec obraczkowanie. A potem zrobi > sie chlodniej, oprzytomnieja, a ty brudne meskie skarpety na srodku dywanu. Nie > mowiac o wlascicielu... wtedy takie skarpety bierze sie w paluchi i wkłada do kieszeni spodni, tak aby w pracy wyciągnął ... jako chusteczke do nosa czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: No co wy, dziewczyny? 31.07.05, 00:19 owca_czarna napisała: > patience napisała: > > > no wiec mysle ze to przez te upaly, czujnosc rewolucyjna oslabla i > > dziewczyny same dobrowolnie ida na rzez. Chcialam powiedziec obraczkowanie. > > A potem zrobi sie chlodniej, oprzytomnieja, a tu brudne meskie skarpety > > na srodku dywanu. Nie mowiac o wlascicielu... > wtedy takie skarpety bierze sie w paluchi i wkłada do kieszeni spodni, tak > aby w pracy wyciągnął ... jako chusteczke do nosa > > czarna_owca o O 0 ! Dobre...)) Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: No co wy, dziewczyny? 31.07.05, 12:45 patience napisała: > > > o O 0 ! Dobre...)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: byłam ci ja dziś już... 31.07.05, 12:51 na Jarmarku św. Dominika stragany wypełnione jak...na jarmark przystało ale jak weszłam w pewną boczną uliczke z budami rękodzieła artystycznego to... oniemiałam prawie z wrazenia JEST!!! suknia slubna dla mnie! polski len skrzyżowany z jutą jak na worki do ziemiaków cóż za styl!!! cały mój!!! na slub wsam raz i kazdy egzemplaarz indywidualny no tak... ale gdzie mój narzeczony? czy tez tym stylem sukni slubnej byłby zachwycony? noooo...te wory...i taa juuuuta... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: byłam ci ja dziś już... 31.07.05, 12:58 Kupuj, i sie komus oswiadczaj Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: byłam ci ja dziś już... 31.07.05, 13:48 marianna.rokita napisała: > Kupuj, i sie komus oswiadczaj to, ze styl sukienki mi odpowiadał-gorzej z ceną, bo artysta doliczył chyba 10000% do wartości materii lnu z jutą + dodatki-to jednak nie jest w moim stylu oświadczać się pierwsza rozróżniaam jeszcze...zaloty od konsumcji Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wychodze za maz 31.07.05, 16:53 betty napisała: > Gratuluje. > Ja mam zamiar oswiadczyc sie Pollakowi. > wolalabym gdyby zamiast zwierzac mi sie z prywatnych spraw zechciala pani odpowiedziec na pytanie, ktore ostatnio pani zadalam. ignorowanie tego typu pytania wyglada bowiem, ze posunela sie pani do kolejnego pomowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: wychodze za maz 31.07.05, 20:46 Uch Ty... Ja do Ciebie z sercem na dloni, a Ty tak? Dreczysz mnie, wiesz? Zrobie Ci prezent slubny i ustosunkuje sie merytorycznie przy Twym slubnym kobiercu. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Messjo, nie męcz 31.07.05, 21:55 betty napisała: > Uch Ty... Ja do Ciebie z sercem na dloni, a Ty tak? > Dreczysz mnie, wiesz? > Zrobie Ci prezent slubny i ustosunkuje sie merytorycznie przy Twym slubnym kobi > ercu. Bo zmyje się z wątku nim zdąży się oświadczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Messjo, nie męcz 01.08.05, 13:35 allegro.con.brio napisał: > betty napisała: > > > Uch Ty... Ja do Ciebie z sercem na dloni, a Ty tak? > > Dreczysz mnie, wiesz? > > Zrobie Ci prezent slubny i ustosunkuje sie merytorycznie przy Twym slubny > m kobi > > ercu. > > > Bo zmyje się z wątku nim zdąży się oświadczyć. biorac nawet jej pomowienia i klamstwa pod uwage, az tak bedzie ci zal? Odpowiedz Link Zgłoś
messja w koncu 01.08.05, 16:08 betty napisała: Uciekam! > udalo sie pani cos madrego powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wychodze za maz 01.08.05, 13:33 betty napisała: > Uch Ty... Ja do Ciebie z sercem na dloni, a Ty tak? > Dreczysz mnie, wiesz? > Zrobie Ci prezent slubny i ustosunkuje sie merytorycznie przy Twym slubnym kobi > ercu. jesli dla pani jej wlasne klamstwa i pomowienia to dobry temat do zartow, to wzbudza pani we mnie jeszcze wiekszy niesmak. jak juz wspominalam taka postawa nie przynosi blasku funkcji, ktora pani reprezentuje a jedynie ja kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: wychodze za maz 31.07.05, 21:54 betty napisała: > Gratuluje. > Ja mam zamiar oswiadczyc sie Pollakowi. Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: wychodze za maz 31.07.05, 22:14 allegro.con.brio napisał: > Kiedy? Czekam na odpowiedni moment. Zeby nie spartaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wychodze za maz 01.08.05, 13:34 betty napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > Kiedy? > > Czekam na odpowiedni moment. Zeby nie spartaczyc > jak wszystko inne do tej pory? Odpowiedz Link Zgłoś
perla a co z weselem jest? 31.07.05, 12:33 mniemam, iz w Bristolu będzie. Tak w ogóle zaproszony czuję się, bo przyjacielem Sceptyka jestem. Na życzenie, po pół litrze, mogę kankana na stołach zatańczyć właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: a co z weselem jest? 31.07.05, 13:50 perla napisał: > mniemam, iz w Bristolu będzie. > Tak w ogóle zaproszony czuję się, bo przyjacielem Sceptyka jestem. > Na życzenie, po pół litrze, mogę kankana na stołach zatańczyć właśnie. > a ten przyjaciel Sceptyk to nie ten, który jako przyjaciel przyjaciela co ma ww porywach z 5,5 do 6? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a co z weselem jest? 31.07.05, 16:48 perla napisał: > mniemam, iz w Bristolu będzie. nie mowilismy jeszcze o szczegolach. > Tak w ogóle zaproszony czuję się, bo przyjacielem Sceptyka jestem. > Na życzenie, po pół litrze, mogę kankana na stołach zatańczyć właśnie. > to swietna propozycja. mam nadzieje, ze Sceptyk nie bedzie mial mi za zle jesli powiem, iz oboje jestesmy zaszczyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty perlo ty moja ! 31.07.05, 17:29 przyjacielu kochany ! pochwalilem cie, ze robisz postepy i stalo sie – spoczales na laurach. trace do ciebie cierpliwosc, ale postanowilem, ze naucze cie poprawnej budowy zdan, jestem wyjatkowo cierpliwy. no, ale do rzeczy : poprawa wypracowania > a co z weselem jest? wersja poprawna : co jest z weselem ? > mniemam, iz w Bristolu będzie wersja poprawna : mniemam, iz bedzie w bristolu > Tak w ogóle zaproszony czuję się, bo przyjacielem Sceptyka jestem. wersja poprawna : tak w ogole – czuje sie zaproszony, bo jestem przyjacielem sceptyka > Na życzenie, po pół litrze, mogę kankana na stołach zatańczyć właśnie. prawie dobrze, wykreslic odziedziczona po przodku nalecialosc jezykowa, w postaci slowa ,,wlasnie’’ perlo- tragedia ! na koniec – ocena : komunikatywnosc jezyka 3 bogactwo slownictwa 3 leksyka 3 przejrzystosc kompozycji logicznej 2 epicki rozmach 3 szyk, tradycyjnie juz 1 do roboty chlopcze, nie szwedac mi sie tu po forum, tylko pracowac nad soba ! i na boga, nie pij tyle, masz slaba glowe, zadnych kankanow. jeszcze spadniesz ze stolu i zrobisz sobie krzywde ! ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: perlo ty moja ! 31.07.05, 21:46 perlisty napisał: > przyjacielu kochany ! > pochwalilem cie, ze robisz postepy i stalo sie – spoczales na laurach. tr > ace do > ciebie cierpliwosc, ale postanowilem, ze naucze cie poprawnej budowy zdan, > jestem wyjatkowo cierpliwy. no, ale do rzeczy : > > poprawa wypracowania > > > a co z weselem jest? > wersja poprawna : co jest z weselem ? > > > mniemam, iz w Bristolu będzie > wersja poprawna : mniemam, iz bedzie w bristolu > > > Tak w ogóle zaproszony czuję się, bo przyjacielem Sceptyka jestem. > wersja poprawna : tak w ogole – czuje sie zaproszony, bo jestem przyjacie > lem > sceptyka > > > Na życzenie, po pół litrze, mogę kankana na stołach zatańczyć właśnie. > prawie dobrze, wykreslic odziedziczona po przodku nalecialosc jezykowa, w > postaci slowa ,,wlasnie’’ > > perlo- tragedia ! na koniec – ocena : > > komunikatywnosc jezyka 3 > bogactwo slownictwa 3 > leksyka 3 > przejrzystosc kompozycji logicznej 2 > epicki rozmach 3 > szyk, tradycyjnie juz 1 > > do roboty chlopcze, nie szwedac mi sie tu po forum, tylko pracowac nad soba ! i > > na boga, nie pij tyle, masz slaba glowe, zadnych kankanow. jeszcze spadniesz ze > > stolu i zrobisz sobie krzywde ! > > > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 nudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: perlo ty moja ! 31.07.05, 21:54 perlisty napisał: > [...] > na boga, nie pij tyle, masz slaba glowe, zadnych kankanow. jeszcze spadniesz ciulisty - ortografia 0 Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: perlo ty moja ! 31.07.05, 22:24 perlisty napisał: > komunikatywnosc jezyka 3 > bogactwo slownictwa 3 > leksyka 3 > przejrzystosc kompozycji logicznej 2 > epicki rozmach 3 > szyk, tradycyjnie juz 1 > wiecej luzu. przeciez sa wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: a co z weselem jest? 01.08.05, 01:24 perla napisał: > mniemam, iz w Bristolu będzie. Hm, w Bristolu, powiadasz? Bylem pewien, ze Messja jest z Londynu. Tam w kazdym razie wyslalem bukiety i pierscionek i stamtad pierwszej raty posagu sie spodziewam. A moze by zrobic wesele w Paryzu? Jesli chodzi o kankana, to tam by najlepiej pasowal. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: a co z weselem jest? 01.08.05, 13:38 sceptyk napisała: > perla napisał: > > > mniemam, iz w Bristolu będzie. > > Hm, w Bristolu, powiadasz? Bylem pewien, ze Messja jest z Londynu. Tam w kazdym > > razie wyslalem bukiety i pierscionek i stamtad pierwszej raty posagu sie > spodziewam. nie klam, bo nie zansz adresu, a poza tym to cos Ci sie pomylilo. posag to ewentualnie po slubie i nie dla Ciebie, a dla OBOJGA nowozencow. > > A moze by zrobic wesele w Paryzu? Jesli chodzi o kankana, to tam by najlepiej > pasowal. wysmienity pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Stosowna piosenka.... 01.08.05, 03:17 groszek.741.com/Aktualnosci/na_dziendobry.mp3 Posłuchasz, to zrozumiesz, czemu stosowna... Dokładnie w 2 minuty i 10 sekund od rozpoczęcia utworu następują słowa, z których wynika, że to stosowna piosenka właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Stosowna piosenka.... 01.08.05, 03:19 t0g,kociku, wiadomosc w watku "wstawaj...." Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio t0g 01.08.05, 15:58 Masz to gdzies w nieco lepszej jakości niż ta którą zamieściłeś na stronie? Jeśli tak to mógłbyś to podesłać bądź podrzucić na jakiegoś ftpa? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: t0g 01.08.05, 20:14 Mogę spróbować przekonwertować z płyty na mp3 z najwyższą jakością, na którą pozwala moj program. Plik musi jednak pozostać mniejszy, niż 5 MB, bo na tyle tylko pozwala mój "groszek". Większy (czyli bez konwersji?) ewentualnie mógłbym, spróbować przesłać na Twój adres e-mailem. Ja robię kompresję na mp3 stereo --> mono i ze znacznym obniżeniem częstotliwości próbkowania, bo do celów forumowych taka jakość wystarcza, a pliki są rozsądnej wielkości (poniżej 1 MB). Mogę jednak wrócić do nastaw dających znacznie wyższą jakość. Tylko mi przypominaj, to za dzień-dwa będzie gotowe. Mógłbyś ewentualnie też przesłać mi jakiś "bezpieczny" adres pocztowy (np. znajomego, który nie zamierza w ogóle działac na Forum GW) i ja wtedy mogę Ci przesłać płytki zwyczajnie pocztą. Teraz przypominam sobie, że miałem Ci też posłac jedną symfonię Griega. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: t0g 01.08.05, 22:22 t0g napisał: > Mogę spróbować przekonwertować z płyty na mp3 z najwyższą jakością, na którą > pozwala moj program. Plik musi jednak pozostać mniejszy, niż 5 MB, bo na tyle > tylko pozwala mój "groszek". Większy (czyli bez konwersji?) ewentualnie mógłbym > , > spróbować przesłać na Twój adres e-mailem. Wiesz, się nie spodziewałem, a już otrzymałem od kogoś życzliwego mailem. W każdym razie dziękuję za zainteresowanie się moją prośbą. > znajomego, który nie zamierza w ogóle działac na Forum GW) i ja wtedy mogę Ci > przesłać płytki zwyczajnie pocztą. Teraz przypominam sobie, że miałem Ci też > posłac jedną symfonię Griega. Ja mogę udostępnić w razie czego jakiegoś roboczego bardzo testowego eftepa. Bo mi na tego Griega smaka narobiłeś. A tak wogóle to ponoć gazetowa załącznik do 20 mega przyjmie. Chociaż ja całkiem niedawno w trzech partiach wysłałem ok. 17 mega - poszło gładko i przyjemnie. Nawet dostarczyłem prostą instrukcję scalenia podzielonych plików (bez żadnych dodatkowych winrarów ): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=26769435&a=26818118 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Messjo, Sceptyku! 01.08.05, 10:14 messja napisała: > za sceptyka. malo sie znamy, ale wszystko przed nami. palenie rzuce potem... Najlepsze zyczenia. Miodu, slodyczy i miekkich dywanow pod nogami. Mam nadzieje, ze na wesele zostane z Wilkiem moim zaproszona. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Messjo, Sceptyku! 01.08.05, 13:39 lady_hawk napisała: > messja napisała: > > > za sceptyka. malo sie znamy, ale wszystko przed nami. palenie rzuce potem > ... > > Najlepsze zyczenia. Miodu, slodyczy i miekkich dywanow pod nogami. dziekujemy. > > Mam nadzieje, ze na wesele zostane z Wilkiem moim zaproszona. oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Messjo, Sceptyku! 01.08.05, 14:00 messja napisała: > lady_hawk napisała: > > > messja napisała: > > > > > za sceptyka. malo sie znamy, ale wszystko przed nami. palenie rzuce > potem > > ... > > > > Najlepsze zyczenia. Miodu, slodyczy i miekkich dywanow pod nogami. > > dziekujemy. > > > > > Mam nadzieje, ze na wesele zostane z Wilkiem moim zaproszona. > > oczywiscie. i ja dołąaczam się do zyczeń długich słodkich lat na wesele się nie wpraszam, bo....brak mi sponsora na suknię szytą z worka jutowego czy lnianego może Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Messjo, Sceptyku! 01.08.05, 14:07 danutki napisała: > i ja dołąaczam się do zyczeń długich słodkich lat dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
messja ale, ale Drogi Sceptyku 01.08.05, 16:09 prosze nie zapomnij poprosic Jabbura o moja reke. przeciez wiesz jakie to wazne by sie zgodzil! Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst_ Re: wychodze za maz 01.08.05, 21:25 messja napisała: > za sceptyka. A po co? Że pozwolę sobie zadać pytanie sceptyczne. )) Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: wychodze za maz 01.08.05, 22:09 miriamfirst_ napisała: > messja napisała: > > > za sceptyka. > > A po co? Że pozwolę sobie zadać pytanie sceptyczne. > bo tak. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Po co? - z messjochizmu, oczywiscie. 01.08.05, 22:20 etam. zonaty jestes, ze tak czarno to widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Po co? - z messjochizmu, oczywiscie. 02.08.05, 09:39 messja napisała: > etam. zonaty jestes, ze tak czarno to widzisz? Żonaty-m, zaiste. Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Po co? - z messjochizmu, oczywiscie. 02.08.05, 09:51 t0g napisał: > messja napisała: > > > etam. zonaty jestes, ze tak czarno to widzisz? > > Żonaty-m, zaiste. ale speptyczne zapytanie Miriam uważam jednak za...zasadne wszak miłość nie tłumaczy kazdego głupstwa...poza oczywiscie głupstwami młodosci Messji-po raz pierwszy w swoim zyciu czynisz ten krok...zamożpójścia? zamożpójscie...czy to nie przypadkiem- etymologicznie rzecz ujmując- nie jest chodzenie za mężem tam gdzie on chadza? Tomku napisz może po łacinie dawną przysięgę małżeńska w moim wykonaniu spolszczoną jej wersję-gdzie ty Kajus, tam ja Kaja a kajać sie nie od Kai właśnie pochodzi? idzie tak za tym Kajusem i się co rusz kaja, ze ...potyka się idąc tak za tym Kajusem krok w krok Odpowiedz Link Zgłoś
messja wara wam od naszego szczescia 02.08.05, 14:14 ja za Sceptykiem chocby i w ogien. nie zdolacie mnie odwiesc od mojego zamiaru zazdrosne plotkarki! Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: wara wam od naszego szczescia 02.08.05, 14:28 messja napisała: > ja za Sceptykiem chocby i w ogien. nie zdolacie mnie odwiesc od mojego zamiaru > zazdrosne plotkarki! poplotkować trochę nie można? przynajmniej dałas pokaz jaak ty tego sceptyka kochasz... az po ogień to zyczę wam aby tego wzajemnego ognia (ku sobie) wam nigdy nie zabrakło Odpowiedz Link Zgłoś
rokita.mariana Re: Po co? - z messjochizmu, oczywiscie. 02.08.05, 16:52 t0g napisał: > > > Żonaty-m, zaiste. a zona juz wie ze sie bzykales z manią? jak znam zycie to sie dowie Odpowiedz Link Zgłoś