Gość: ON -ryba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:35 Wszystkim komu mówie, że jestem rybą robią wielkie oczy i mówią nie nie... Z kim rybki dobrze sie czują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.prenet.pl 10.07.06, 21:55 Mój mężczyzna jest zodiakalną rybka a ja byczkiem i dogadujemy się świetnie.Jesteśmy ze sobą już 5 latek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:58 Powiem ci ża ja tez mam czasmi uprzedzenia co do ryb,nie wiem moze źle trafiłam ale nie potrafie sie czasami dogadac z ludzimi z pod tego znaku, jestem zodiakalna panną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.net / *.flatpla.net 10.07.06, 22:01 ja jestem zodiakalna ryba, nie mialam zbytni szczescia w milosci, przyznaje ale teraz jestem bardzo szczesliwa! ale faceci ryby to nie nigdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:10 no z panną mam doczynienia i jest bardzo trudno :D:D inne charaktery a jednak sie kumplujemy.. co do Pań Ryb: najlepszym partnerem jest dla nas Skorpion albo Raczek.. a dla panow Ryb to niewiem.. ;] na necie jest pelno artykolow.. wpiszcie w google i juz ;] prawda, rybki są bardzo romantyczne, czasami aż za bardzo rozmarzone.. niektorych moze to troszke denerwowac no ale.. takie są rybki :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:12 tak to prawda panna i ryba to nie dobry układ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:22 bo podobno rybki pływaja...bardzo,ale czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:25 Jestem rybą, byłam w pięcioletnim związku z "rybkiem", ale nie był to dobry układ.Dwie osoby średnio życiowe, rozmarzone, bujające w obłokach...To dobre we wczesnym narzeczeństwie.Jestem singlem, ale lubię swoją "rybiość", wrażliwość. Czasem utrudnia mi życie niezdecydowanie, ale ogólnie nie jest źle.Z dwoma skorpionami na troje znanych nawet przyjaźń się nie klei.Słyszałam, że dla ryb dobre znaki, mające coś wspólnego z wodą. Z rakiem może byłoby też nie najgorzej...Pozdrawiam wszystkie rybki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:50 Rybka... lubi pływac ja polecam Polmos Lublin ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:54 No, nie każda. Ja mogę jeden niewielki kieliszek lub 0, 25 piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astrolog Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:54 Z nikim, panierka za gorąca, mąka wierci w nosie, a jajko jest śliskie. Rybki najlepiej czują się z wędkarzem,wódką i ogórkiem (może nawet Michałem). Najlepszy partner dla rybek to ślepy rybak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Gdzie te rybki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 00:08 No i co, tak mało nas jest? Odezwijcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielka ryba Re: Gdzie te rybki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 00:49 Też jestem panem Rybą i charakterek potwierdzam mamy siakiś dziwny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Gdzie te rybki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 01:08 A jak Ci z nim jest, zaprzyjaźniony jesteś ze swoim charakterkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybostan Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.org 11.07.06, 01:28 ja też jestem panem rybką i jestem w zwiazku z raczyca juz od 5 lat:D (polecam raczyce-przyjemne stworzonka-zwłaszcza te czarne)nie nażekam ona jedynie na to że duzo pale i się spuźniam ale do drobnostki:P pozdrawiam raczki i rybki(no i reszte zodiaczków tez) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:04 dlaczego kobiety nie lubią romantycznych facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:59 Ja lubię, tylko że też jestem Rybą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:17 Najlepiej ze samym sobą :( To żałosne, ale taki jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: 87.239.176.* 11.07.06, 14:58 ja mam faceta rybe ja jestem lwem i nie dogadujemy sie w ogle nie chce z nim juz byc,on by tylko siedzial w domu nie ma w sobie zadnej energii a mnie roznosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On-Ryba Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:01 a ja jestem rybą i też nie potrafie usiedzieć w domu- roznosi mnie też tak jak ciebie :) ja mam nic nie robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: 87.239.176.* 11.07.06, 15:11 to jestem w szoku:-)))) bo ryby glownie sa domatorami i sa spokojni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:02 A ja jestem choleryczka i wybywam często z domu, nie lubie tylko imprez, spędów itp. Moja koleżanka Wodnik uwielbia siedziec w domu i trudno ją ruszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.34.pl / 80.51.236.* 11.07.06, 15:33 Gość portalu: ON -ryba napisał(a): > Wszystkim komu mówie, że jestem rybą robią wielkie oczy i mówią nie nie... > Z kim rybki dobrze sie czują? Ćwoku !!! słownik do łapska weź i pisz tak "w ogóle" !!! buraku jeden !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On-Ryba Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:33 O Co ci Chodzi Stęchły Kawałku Śmierdzącego Gówna? Pogniewany Na Cały Świat Jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:55 Mój mąż jest zodiakalną Rybą, ja Skorpionem i obym nie zapeszyła, związek jest bardzo udany. Charakterek mam bardzo ciężki - kto mnie zna to pewnie się teraz uśmiecha pod nosem - ale wszystko zależy od nas samych. Związek to szkoła kompromisów. Życzę wszystkim zodiakalnym Rybom aby znalazły swoje drugie połowy i były szczęśliwe - to bardzo wartościowi ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 16:17 Ja jestem Ryba, moja kobietka jest Panna. I wbrew opinia nasz zwiazek poki co jest udany. Jestesmy razem juz 6,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala syrenka Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:49 :) no a ja jestem rybką i jak narazie pociągają mnie sami romantycy, z olowkiem za uchem ;p hehe, kocham plywac.. i w ogole zyc w zgodzie z naturą.. lubie spokoj i cisze chociaż czasem lubie zaszalec :) chcialabym jednak spotkać kogoś rownie rozmarzonego, spontanicznego no ale.. ;] czasem też chcialabym z nim gdzies wyjsc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielka ryba Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 11:19 jakie to słodkie co napisałaś Rybko, niestety mam małe uszka i ołówek ciężko zamontować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Czy ryby mają wogóle jakiś partnerów???? IP: *.21.pl / *.21.pl 12.07.06, 19:10 Jestem rybką, poznałałam lwa i jak powiedziałam mu przed ołtarzem, że: "nie zostawię Cię aż do śmierci" to tak zrobię. Brak słów by opisać to jak nam jest wspaniale. Życzę Wam spotkać swoją drugą połowę. Odpowiedz Link Zgłoś