kretenczyk 29.08.02, 10:37 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34475,992076.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kretenczyk Re: Urbanowym oprawcom! Mein Gott !!! 29.08.02, 10:41 kretenczyk napisał: A to na zachętę... "Coraz częściej też skojarzenia seksualne zestawiane są z religijnymi. W zeszłym roku młodzi telewidzowie wybrali najlepszy teledysk lat 90. Wygrał "Miedvidek" rockowego zespołu Lucie. Zebrał aż 300 tys. głosów (zwykle w konkursach muzycznych bierze udział nie więcej niż 20 tys. osób). Pluszowy niedźwiadek najpierw odbywa stosunek z kobietą, potem podczas mszy - już jako ksiądz - wkłada jej do ust komunię. Kończy swój żywot na krzyżu, z koroną cierniową na pluszowej głowie. Telewizje długo wzbraniały się przed emisją klipu, ale kiedy wygrał w "powszechnym głosowaniu", telewizja publiczna zaczęła go pokazywać nawet popołudniami. Reżyser wideoklipu Filip Rencz otrzymał za swe dzieło nagrodę czeskiej Akademii Muzycznej." www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34475,992076.html Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 O Mein Gott !!! Kreteńczyku! Co ty nam za 29.08.02, 11:23 swinstwa w porzadnym (!) katolickim kraju proponujesz !!!??????!!! Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Spokojnie to tylko czeskie kompleksy....... IP: *.echostar.pl 29.08.02, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 Re: Spokojnie to tylko czeskie kompleksy....... 29.08.02, 11:40 Kompleks małego członka....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Spokojnie to tylko czeskie kompleksy....... IP: *.echostar.pl 29.08.02, 11:49 bigda1 napisał: > Kompleks małego członka....? Pewnie tak, diabelnie małego.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem "Byłam w czeskiej Ostrawie" IP: *.tgory.pik-net.pl 29.08.02, 12:12 i usiadłem w szlycznej cafejce gdzie kelnerki i kelnerzy mają elaganckie fartuchy a krzesła nie są z McDonaldowego aluminium i przyszedł Pan Czech z psem kokerspaniel i Pan Czech podsunął mu nogę i pies gwałcił mu tą nogę i kiedy pies skończył Pan posadził łonego na krześle i dał mu buzi. jaki z tego morał? co kraj to obyczaj 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 Re: 'Byłam w czeskiej Ostrawie' 29.08.02, 14:54 Gość portalu: siedem napisał(a): > i usiadłem w szlycznej cafejce gdzie kelnerki i kelnerzy mają elaganckie > fartuchy a krzesła nie są z McDonaldowego aluminium i przyszedł Pan Czech z > psem kokerspaniel i Pan Czech podsunął mu nogę i pies gwałcił mu tą nogę i > kiedy pies skończył Pan posadził łonego na krześle i dał mu buzi. > > jaki z tego morał? > co kraj to obyczaj > > 5040 Zona byla na urlopie...? Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 Re: Spokojnie to tylko czeskie kompleksy....... 29.08.02, 14:52 Gość portalu: XXL napisał(a): > bigda1 napisał: > > > Kompleks małego członka....? > > Pewnie tak, diabelnie małego.......... Chodzilo mi oczywiscie o czlonka Unii Europejskiej... Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś