_helga 31.08.02, 15:51 Na przyszlosc umieszczaj wszystkie swoje manifesty w jednym watku. Nikt ci nie broni pisac czego chcesz. Nie przeszkadzaj jednak innym! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_helga Re: Hegelko! kto to ten ... ? 31.08.02, 16:01 wild napisał: > :} A bo ja wiem? Jakis manifestant. Niech manifestuje, ale dlaczego w tylu watkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem kapslok ci sie wcisnął Helu /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 31.08.02, 15:53 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 Re: kapslok ci sie wcisnął Helu /nt 31.08.02, 15:55 siedem, co ty, w robocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem będziesz mnie jak ślimak o seks wypytywał IP: *.tgory.pik-net.pl 31.08.02, 16:01 ślimakowi bym jakoś pomógł. beneficjentowi opieki społecznej nie wyjaśnie jak to jest wstawać o 6 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
siedem7 Re: będziesz mnie jak ślimak o seks wypytywał 31.08.02, 16:15 co tam seks, wspolczuje robotnej soboty. zycze przyjemnej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem wyłaź gadzie z mojego nika! /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 31.08.02, 16:21 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: będziesz mnie jak ślimak o seks wypytywał IP: *.csk.pl / *.csk.pl 01.09.02, 20:40 Wiecie bylam w sobote w szoku, nie bylam nawet elegancko ubrana, ani uczesana , ani wymalowana, a sama bylam w szoku nie podobalam sie sobie choc nie zrobilam nic zlego , nawet nie chcialam nikogo prowokowac, ale stalo sie cos czego bym nigdy nie przypuszczala, smieje sie z tego jak latwo facetom zawrocic w glowie. ALE TO CIAGLE NIE TEN KTOREGO SZUKAM. Wystarczy gadka, a facetom chyba brak jest szczerych rozmow. Byl 1 incydent, ktorego ja nie zrobilam ( nawet nie sprowokowalam)a mi sie nie podobal, dlatego nie ufam facetom. Odpowiedz Link Zgłoś
zaparty Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! 31.08.02, 16:12 _helga napisała: > Na przyszlosc umieszczaj wszystkie swoje manifesty w jednym watku. Nikt ci > nie broni pisac czego chcesz. Nie przeszkadzaj jednak innym! > Odpowiedz Link Zgłoś
zaparty Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! 31.08.02, 16:13 zaparty napisał: > _helga napisała: > > > Na przyszlosc umieszczaj wszystkie swoje manifesty w jednym watku. Nikt ci > > > nie broni pisac czego chcesz. Nie przeszkadzaj jednak innym! > > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! 02.09.02, 18:48 zaparty napisał: > zaparty napisał: > > > _helga napisała: > > > > > Na przyszlosc umieszczaj wszystkie swoje manifesty w jednym watku. Ni > kt ci > > > > > nie broni pisac czego chcesz. Nie przeszkadzaj jednak innym! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesi Wolność wypowiedzi tak. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 18:32 Ale ma prośbę: nie krzycz! Sądzisz, że mnogość wątków ułatwi innym zapoznanie się z tym co masz do powiedzenia? W moim wypadku osiągnąłeś efekt odwrotny. Nie chce mi się tyle razy "klikać" myszą żeby zapoznać się z twoimi (?) tekstami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Wolność wypowiedzi tak. IP: *.csk.pl / *.csk.pl 01.09.02, 20:46 Najwazniejsze jest, abym ja zrozumiala, nikt inny nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Wolność wypowiedzi tak. IP: *.csk.pl / *.csk.pl 01.09.02, 20:47 A GLOSNE MYSLENIE POMAGA MI ZROZUMIEC SAMA SIEBIE I WLASNIE O TO MI CHODZI Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wolność wypowiedzi tak. 01.09.02, 22:54 Gość portalu: dorota napisał(a): > A GLOSNE MYSLENIE POMAGA MI ZROZUMIEC SAMA SIEBIE > I WLASNIE O TO MI CHODZI To dobrze, że o coś Ci chodzi, bo mnie o nic nie chodzi. Rączki całuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl / *.csk.pl 01.09.02, 20:42 Masz racje kazdy tu ma prawo pisac co tylko chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.09.02, 01:54 _helga napisała: > Na przyszlosc umieszczaj wszystkie swoje manifesty w jednym watku. Nikt ci > nie broni pisac czego chcesz. Nie przeszkadzaj jednak innym! > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga ten zaparty to nie tylko spamer. 01.09.02, 03:06 To spamer nawiedzony Zaspamowal wszystkie fora jak leci tymi swoimi postami. A przed chwila wchodze na forum kraj, patrze, a tam wycie !!!! Na znawce. Znawca jest nawiedzony przeciwko AK: Re: Patriotyzm to ideologia glupich kmiotow adres: *.vline.pl / 172.16.1.* Gość: znawca 31-08-2002 21:50 Pozatym AK-owcy autentycznie zabijali niewinnych polskich chlopow. Widac lubili mordowac. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ten zaparty to nie tylko spamer. 01.09.02, 03:10 _helga napisała: > To spamer nawiedzony Zaspamowal wszystkie fora jak leci tymi swoimi postami. > A przed chwila wchodze na forum kraj, patrze, a tam wycie !!!! Na znawce. > Znawca jest nawiedzony przeciwko AK: > > > Re: Patriotyzm to ideologia glupich kmiotow > adres: *.vline.pl / 172.16.1.* > Gość: znawca 31-08-2002 21:50 > > Pozatym AK-owcy autentycznie zabijali niewinnych polskich chlopow. Widac lubili > > mordowac. > > UPS!!!! Chyba sie zle poczulam. Jeden spamuje, a drugi nienawidzi AK. Ja nie lubie spamerow oraz nienawidzacych AK. Obaj jakos polaczyli mi sie w jedno. Najuprzejmiej obu panow przepraszam, ale i tak was nie lubie. Publicznosc, prosze o naigrywanie sie z umiarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ten zaparty to nie tylko spamer. IP: *.kolega.cerbera.to.dobry.pies 02.09.02, 19:01 _helga napisała: > To spamer nawiedzony Zaspamowal wszystkie fora jak leci tymi swoimi postami. > A przed chwila wchodze na forum kraj, patrze, a tam wycie !!!! Na znawce. > Znawca jest nawiedzony przeciwko AK: > > > Re: Patriotyzm to ideologia glupich kmiotow > adres: *.vline.pl / 172.16.1.* > Gość: znawca 31-08-2002 21:50 > > Pozatym AK-owcy autentycznie zabijali niewinnych polskich chlopow. Widac lubili > > mordowac. > Ej, Helgo, chyba mało przebywasz na 'Kraj' skoro nie wiesz kto to ten 'znawca'. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ten zaparty to nie tylko spamer. 05.09.02, 13:38 Gość portalu: pollak napisał(a): > _helga napisała: > > > To spamer nawiedzony Zaspamowal wszystkie fora jak leci tymi swoimi post > ami. > > A przed chwila wchodze na forum kraj, patrze, a tam wycie !!!! Na znawce. > > Znawca jest nawiedzony przeciwko AK: > > > > > > Re: Patriotyzm to ideologia glupich kmiotow > > adres: *.vline.pl / 172.16.1.* > > Gość: znawca 31-08-2002 21:50 > > > > Pozatym AK-owcy autentycznie zabijali niewinnych polskich chlopow. Widac l > ubili > > > > mordowac. > > > > Ej, Helgo, chyba mało przebywasz na 'Kraj' skoro nie wiesz kto to ten 'znawca'. > Owszem. Wlasciwie to prawie wcale nie bywam. Dziekuje za litosc nad moja pomylka Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! 01.09.02, 14:42 Do licha. Tymi manifestami zaspamowales juz chyba wszystkie fora i plodzisz nastepne. Przeciez tego nikt nie czyta. Niektore watki maja powyzej 100 postow. Wszystkie twoje manifesty by sie swietnie zmiescily w jednym watku!!!! Razem z komentarzami. ILE TEGO JESZCZE BEDZIE???????? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! 01.09.02, 20:04 _helga napisała: > Do licha. Tymi manifestami zaspamowales juz chyba wszystkie fora i plodzisz > nastepne. Przyganial kociol garnkowi. R PS. Pani Helgo tak mi ta belka w oku uwiera, ze nie wiem czym hipokryta czy narcyz. Porady !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! 01.09.02, 20:28 rycho7 napisał: > _helga napisała: > > > Do licha. Tymi manifestami zaspamowales juz chyba wszystkie fora i plodzis > z > > nastepne. > > Przyganial kociol garnkowi. > > R > PS. Pani Helgo tak mi ta belka w oku uwiera, ze nie wiem czym hipokryta czy > narcyz. Porady !!!! Hehe? Nie wiem? Moze losowanko zrobmy, to sie okaze? A od spamerow niech mi pan nie przygania bo przywale! Nie cierpie spamerow. W calej swojej karierze tylko raz puscilam ten sam post na kilku forach. W JEDNYM watku a nie dziesieciu! i z podaniem gdzie one sa!!! To ten o rocznicy sierpnia. Spam polega na tym ze przeszkadzasz innym uzytkownikom. ten cymbal mogl spokojnie wszystkie swoje manifesty w jednym watku zmiescic. przede wszystkim dla wlasnego dobra zreszta, bo jak znajdzie kogos, kto chce z nim o tych manifestach dyskutowac, to ten dyskutant musi sie zapoznac kolejno z tymi preambulami i czesciami. A watki maja to do siebie, ze zyja wlasnym zyciem. Po pewnym czasie ich drogi sie rozchodza, jedne spadaja, inne winduja w gore. Dla dobra reszty uzytkownikow tez. On nie jest jedynym uzytkownikiem portalu. Nie kazdy ma ochote zapoznawac sie z jego glebokimi przemysleniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 20:55 Helga napisała: "Spam polega na tym ze przeszkadzasz innym uzytkownikom. ten cymbal mogl spokojnie wszystkie swoje manifesty w jednym watku zmiescic. przede wszystkim dla wlasnego dobra zreszta, bo jak znajdzie kogos, kto chce z nim o tych manifestach dyskutowac, to ten dyskutant musi sie zapoznac kolejno z tymi preambulami i czesciami. A watki maja to do siebie, ze zyja wlasnym zyciem. Po pewnym czasie ich drogi sie rozchodza, jedne spadaja, inne winduja w gore." ============== Wątki Zapartego zawieraja prawdę absolutną i nie są przeznaczone do dyskusji a jedynie do przyjęcia do wiadomości) Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robas Prawda! Gosciu nudzi jak malo kto. IP: *.asapsoftware.com 03.09.02, 20:44 _helga napisała: > Na przyszlosc umieszczaj wszystkie swoje manifesty w jednym watku. Nikt ci > nie broni pisac czego chcesz. Nie przeszkadzaj jednak innym! > Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! 05.09.02, 13:43 _helga napisała: > Na przyszlosc umieszczaj wszystkie swoje manifesty w jednym watku. Nikt ci > nie broni pisac czego chcesz. Nie przeszkadzaj jednak innym! > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! 05.09.02, 14:31 maretina napisała: > _helga napisała: > > > Na przyszlosc umieszczaj wszystkie swoje manifesty w jednym watku. Nikt ci > > > nie broni pisac czego chcesz. Nie przeszkadzaj jednak innym! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 06.09.02, 17:07 Masz rację Helga że nikt tego nie czyta , ale to przeszkadza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek ZAPARTY!!!! TY SPAMERZE !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 21:50 wiesiek napisał : Na przyszlosc umieszczaj wszystkie swoje manifesty w jednym watku. Nikt ci nie broni pisac czego chcesz. Nie przeszkadzaj jednak innym! Odpowiedz Link Zgłoś