Gość: Enerde Y - na temat śmierci Diany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 21:24 Y 01-09-2002 14:59 Sugerujesz ze to zydki ? Diana jednak byla puszczalska (...)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Y - na temat śmierci Diany IP: *.man.bialystok.pl 04.09.02, 08:11 Nie mi oceniac ksiezna wali, ale bedac matka nastepcy tronu zle sie prowadzila, byla cudowna kobieta oddana ludziom, sama przerzylam szok jak dowiedzialam sie z radia o jej smierci , bylam wowczas w mikolajkach , ale jej romanse nawet z poddanymi ksiecia zle wplywaly na cala rodzine krolewska i dawaly powody do zdrady dla ksiecia karola. powinna wiedziec jakie miala obowiazki i co jej mozna bylo a co nie, flirtowac mogla zdradzac nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o _________|__________You are?___________|__________ IP: *.rrcnet.com 01.09.02, 21:32 Gość portalu: Enerde napisał(a): zachęcam wszystkich do dania świadectwa prawdom i zamieszczania tutaj wszelkich eleganckich zwrotów, postów i treści w smaku zbliżonym do powyższych. źle jest bowiem, jeśli prawda o kulturze bywa utajniona, wszak to może hamować postęp! ... sjp.pwn.pl/haslo.php?id=25799 wszak to może hamować postęp! ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde Helga do wilda w sprawie p2p IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 21:37 Te chuje co robia ataki na p2p lub systemy pocztowe nazywaja sie sniffersi. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Enerde 01.09.02, 21:46 Nie rób ze siebie... Ty wiesz co? Co widzisz złego w wyrażeniu:"tfu pieprzone kapusie"? Może miałem napisać "cacy kapusie"?) Poza tym strzeliłeś w cytacie malutki błąd! _Byk,to kapuś śLIMAK,a "bykk" to bykk! Uważaj jak cytujesz,już jeden największy cytator forum,błaźnił się, zły uczeń,czy też zły nauczyciel?) hej! Odpowiedz Link Zgłoś
wild Ojcze Enerde! -:) 01.09.02, 21:49 Gość portalu: Enerde napisał(a): > Te chuje co robia ataki na p2p lub systemy pocztowe nazywaja sie > sniffersi. za co? "sniffersi? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Ojcze Enerde! -:) 01.09.02, 22:04 wild napisał: > Gość portalu: Enerde napisał(a): > > > Te chuje co robia ataki na p2p lub systemy pocztowe nazywaja sie > > sniffersi. > > za co? "sniffersi? heheeeee! Chyba tak? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helga do wilda w sprawie p2p 01.09.02, 22:02 Gość portalu: Enerde napisał(a): > Te chuje co robia ataki na p2p lub systemy pocztowe nazywaja sie > sniffersi. To prawda!!!! To sa chuje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
supermario100 Helga zamknij sie wreszcie! Precz z wulgaryzmami! 21.09.02, 14:45 _helga napisała: > Gość portalu: Enerde napisał(a): > > > Te chuje co robia ataki na p2p lub systemy pocztowe nazywaja sie > > sniffersi. > > > To prawda!!!! To sa chuje!!!!!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde Łukasz o obrońcach praw autorskich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 21:39 Łukasz 28-08-2002 18:13 To wszystko zydzi. Audiogalaxy tez padlo przez te insekty. CZas zrobic z nimi, kurwa, porządek. Ten Berman to jebany obrzezaniec. Odpowiedz Link Zgłoś
wild o "obrońcach" "praw" hakerskich do cudzego kompa 01.09.02, 21:43 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2671308 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde mateusz o Marku Polu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 21:44 mateusz 01-09-2002 13:26 M.Pol (nieudacznik, który za sprawą znajomości z Millerem tudzież prostytuowania politycznego trupa pt. "unia pracy" został min.infrastruktury) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde wielonick o wildzie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 21:55 wielonick 29-08-2002 01:40 jestes cwokiem. ty powiniens lezec w severe pod paryzem jako wzorzec debila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde bubus do wilda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 21:56 bubus 29-08-2002 04:59 daj sie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde kokos vs. wild IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 21:58 kokos 30-08-2002 03:01 dziki, ty się lecz, ty się poważnie lecz. Na nogi, bo na mózg za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde rtm życzliwie do helgi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 22:02 rtm 30-08-2002 20:41 jesli helga szukasz pilnie dobrego psychologa moge ci dac adres. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: rtm życzliwie do helgi 01.09.02, 22:06 Gość portalu: Enerde napisał(a): > rtm 30-08-2002 20:41 > jesli helga szukasz pilnie dobrego psychologa moge ci dac adres. > > > Biedak sie zalamie, hihiiii!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde. _Helga do reszty świata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 22:03 _helga 30-08-2002 22:24 Robie to za was, pieprzone chuje. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: _Helga do reszty świata 01.09.02, 22:07 Gość portalu: Enerde. napisał(a): > _helga 30-08-2002 22:24 > Robie to za was, pieprzone chuje. hehee!! To byla chwila slabosci, czyli chwila prawdy co ja mysle o redakcji Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde Re: _Helga do reszty świata IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 21:27 Gość portalu: Enerde. napisał(a): _helga 30-08-2002 22:24 Robie to za was, pieprzone chuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde Helga do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 22:06 _helga 31-08-2002 15:27 Mozecie mnie wszyscy pocalowac w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Helga do wszystkich 01.09.02, 22:12 Gość portalu: Enerde napisał(a): > _helga 31-08-2002 15:27 > Mozecie mnie wszyscy pocalowac w dupe. A to faktycznie bylo do wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Helgi 01.09.02, 22:14 Helga,jesteś tego pewna?) Kuknij tam! pozdrawiam Cię hej! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re:do Bykka:) 01.09.02, 22:22 bykk napisał: > Helga,jesteś tego pewna?) > Kuknij tam! > pozdrawiam Cię > hej! jak sobie przemysle, to juz taka pewna nie jestem. To tez byla chwila slabosci Kuknelam i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Helgi 01.09.02, 22:37 Helga,kukałaś i co? Nic z kukania!) Z automatem mam gadać? Brez sensu1) hej! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re:do Helgi 01.09.02, 22:44 bykk napisał: > Helga,kukałaś i co? > Nic z kukania!) > Z automatem mam gadać? > Brez sensu1) > hej! AAAAAAAA!!!!!!!!!! zaplon opozniony. Dotarlo!!!!!! juz widze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
supermario100 Re: Helga marzy ci sie calowanie w d.... 21.09.02, 14:48 _helga napisała: > Gość portalu: Enerde napisał(a): > > > _helga 31-08-2002 15:27 > > Mozecie mnie wszyscy pocalowac w dupe. > > > A to faktycznie bylo do wszystkich > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Bolek do Helgi w sprawie Kuklińskiego IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 00:26 Re: amerykanskie cioty !!!!!!!!!!!!! Autor: Gość: bolek IP: *.kat.forthnet.gr Data: 30-08-2002 09:39 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- helga ty poniemiecka pindo i tak cie nie .................ze wzgledu chociazby tej husty na glowie co nosisz ..................... krakusy sa najbardziej popierdol....mi ludzmi w polsce. tylko w tak pojebanym miescie mozna bylo.. tego szmaciarza kuklinskiego ,tego smiecia , mozna bylo mu dac honorowe obywatelstwo . krakusy jebusy i kuklinski to takie same smiecia . helga jak zdejmiesz te szmate z glowy to kto wie moze dam ci szanse abys sprawdzila moj wiek hahahahhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . wikul do Gastarbaiter'a IP: 168.143.113.* 02.09.02, 00:34 Gastarbaiter to WIEEEEEELKIE GÓWNO Autor: Gość: wikul IP: *.acn.waw.pl Data: 27-08-2002 00:57 Sam jesteś ścierwo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: wikul do Gastarbaiter'a IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 01:00 Gość portalu: . napisał(a): > Gastarbaiter to WIEEEEEELKIE GÓWNO > Autor: Gość: wikul IP: *.acn.waw.pl > Data: 27-08-2002 00:57 > > Sam jesteś ścierwo . Jeżeli już cytujesz to podpisuj się . Odpowiedz Link Zgłoś
wild |____________________________________________-:)) 02.09.02, 05:19 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: . napisał(a): > > > Gastarbaiter to WIEEEEEELKIE GÓWNO > > Autor: Gość: wikul IP: *.acn.waw.pl > > Data: 27-08-2002 00:57 > > > > Sam jesteś ścierwo . > > > Jeżeli już cytujesz to podpisuj się . -) podpisuj sie jak ktoś "cytuje"? bo? co? najpierw trzeba przestać sie wstydzić za kogoś? -) niepochlebiaj sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Miriam do Hiacynta 21-06-2002 00:11 IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 01:26 Kudy Ci do Perły i do mnie, chamie jeden coś się kwiatowym nickiem nazwał. Gdyby dostał od NAS propozycję pocałowania NAS W DUPĘ, to na kolana powinieneś paść z wdzięczności do Losu, że cię tak wyróżnił. Ale jej nie dostaniesz! nawet nie masz o czym marzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper D_nutka do Perły 07-06-2002 12:30 IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 01:37 Perło, mieniąca się blaskiem tylko po wierzchu! Czyżbyś zaczął dorabiać reklamując sprzęt sexszopów? Czy masz problemy z impotencją cielesną także? Bo o impotencji twojego rozumu mieliśmy się okazję zapoznać wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Perła do d_nutki 07-06-2002 12:47 IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 04:13 Danutko, jesteś wstrętna, obleśna i niezrównoważona emocjonalnie. Oraz niewyżyta oczywiście i nie zdeklarowana płciowo. Co widać po Twoich rozdzierających krzykach na forum: JESTEM ŻYDEM!!! aby za chwilę napisać: JESTEM POLKĄ!!! (...) Twój tyu dostaje kręćka, nie wie biedak, jak się zabrać do roboty. Krzyczysz: mocniej! jeszcze mocniej! za mocno! nie tak mocno!!! w lewo! w prawo! bardziej prosto! Uważaj, bo tyu się w końcu spyta: kto tu kogo pieroli właśnie? A co do impotencji, to doprowadziłaś go już do umysłowej i na tym - poprzestań. Choć to trudna sztuka będzie. Ale jak się ma taką sztukę przed sobą, trudno zachować potencję. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Perła do d_nutki 07-06-2002 12:47 02.09.02, 04:18 Gość portalu: snajper napisał(a): > Danutko, jesteś wstrętna, obleśna i niezrównoważona emocjonalnie. Oraz > niewyżyta oczywiście i nie zdeklarowana płciowo. Co widać po Twoich > rozdzierających krzykach na forum: JESTEM ŻYDEM!!! aby za chwilę napisać: > JESTEM POLKĄ!!! (...) Twój tyu dostaje kręćka, nie wie biedak, jak się zabrać > do roboty. Krzyczysz: mocniej! jeszcze mocniej! za mocno! nie tak mocno!!! w > lewo! w prawo! bardziej prosto! Uważaj, bo tyu się w końcu spyta: kto tu kogo > pieroli właśnie? A co do impotencji, to doprowadziłaś go już do umysłowej i na > tym - poprzestań. Choć to trudna sztuka będzie. Ale jak się ma taką sztukę > przed sobą, trudno zachować potencję. > Naprawde dobre! hihii!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Perla potrafi !!! ;)) (n/t) IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 02.09.02, 13:48 _helga napisała: > Naprawde dobre! hihii!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Perła do d_nutki 09-06-2002 20:18 IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 01:37 więc kto tu lży i obraża ludzi? Po tym co napisałaś tylko kopa w dupę mogłem zaofiarować ci. Jesteś bezczelna i wulgarna. poszła won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Perła do d_nutki 08-06-2002 12:56 IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 01:57 ciebie nie można obrazić, ciebie można kopnąć tylko w dupę, o ile stare buty sie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Perła do d_nutki 08-06-2002 09:27 IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 01:59 Ale teraz to mogę tylko napisać łagodnie: s p i e r d a l a j ode mnie. (...) Ja mogę tylko dać ci kopa w dupę. I buty wyrzucić bo brzydziłbym sie drugi raz założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 02:15 Najlepsze dupcie i cipki mają latynoskie panienki Autor: Gość: MACAM CYCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 01-09-2002 15:59 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Najlepsze dupcie i cipki mają latynoskie panienki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper varski do lisa2 12-04-2002 03:20 IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 02:20 I tak trzymac-poszla do garow kocmoluchu a nie internetem sie zajmowac.Masz tak debilne posty, ze dziwie sie kto jeszcze ma ochote z glupia cipa czas sobie zajmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 02:21 • Re: Najlepsze dupcie i cipki mają latynoskie pani adres: *.ipt.aol.com Gość: Kraken 01-09-2002 19:42 odpowiedz na list odpowiedz cytując I najlatwiej cos od nich 'zlapac" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Najlepsze dupki i cipki maja latynoskie panienki IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 02:24 • Re: Masz rację GMR! adres: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: PZPR 01-09-2002 22:17 odpowiedz na list odpowiedz cytując Jednakże, jest dużo Polek z klasą. Kurestwo eurokołchozniane dyfunduje w głąb kraju co słusznie zauwazyłeś. Miejmy nadzieję, że poznanianki i warszawianki długo zachowaja klasę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Najlepsze dupki i cipki maja latynoskie panie IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 02:27 • Re: dziewczyny z klasa, gdzie szukać? adres: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: PZPR 01-09-2002 23:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując Napewno nie zebraniach młodzieżówki socjalistycznej przy SLD , UP. Aktyw preferuje rózne dziwactwa seksualne. Normalnej kobiety w domu byś nie miał. Nie daj Bóg jakby zwąchała się z Waniek , "szarugą " Nowacką, Sosnowską , etc - zapewniam męski atrybut "figlarz" w nocy obcięty! I co byś wtedy powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Najlepsze dupki i cipki maja latynoskie panie 02.09.02, 02:30 Gość portalu: wikul napisał(a): > > • Re: dziewczyny z klasa, gdzie szukać? adres: > *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl > Gość: PZPR 01-09-2002 23:09 odpowiedz na list > odpowiedz cytując > > Napewno nie zebraniach młodzieżówki socjalistycznej > przy SLD , UP. Aktyw > preferuje rózne dziwactwa seksualne. Normalnej kobiety > w domu byś nie miał. Nie > daj Bóg jakby zwąchała się z Waniek , "szarugą " > Nowacką, Sosnowską , etc - > zapewniam męski atrybut "figlarz" w nocy obcięty! I co > byś wtedy powiedział? > O kurza twarz!!!!! KWICZE. to sie chowac, figlarze nocne, meskie, hihiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Baśka ma najwieksze cyce ! ! ! ! ! ! ! IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 02:31 BAŚKA MA NAJWIĘKSZE CYCE !!!!!!! Autor: Gość: CIPKATOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 01-09-2002 15:57 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- A nie mówiłem, że Baśka ma największe bufory na uczelni!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Baśka ma najwieksze cyce ! ! ! ! ! ! ! 02.09.02, 02:35 Gość portalu: wikul napisał(a): > > > BAŚKA MA NAJWIĘKSZE CYCE !!!!!!! > Autor: Gość: CIPKATOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl > Data: 01-09-2002 15:57 + odpowiedz na list > > + odpowiedz cytując > > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > A nie mówiłem, że Baśka ma największe bufory na uczelni!!!!!!!! > > Panie wikul!!!!!! Bo ja teraz pije piwo. Jeszcze troche, a nie odpowiadam za komentarze, ktore napisze!!!!! heheeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul BAŚKA MA NAJWIĘKSZE CYCE ! ! ! ! ! ! ! IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 02:34 Re: BAŚKA MA NAJWIĘKSZE CYCE !!!!!!! Autor: Gość: Oszołom z RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl Data: 01-09-2002 23:13 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Idź się leczyć zboczeńcu Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: BAŚKA MA NAJWIĘKSZE CYCE ! ! ! ! ! ! ! 02.09.02, 02:38 Gość portalu: wikul napisał(a): > Re: BAŚKA MA NAJWIĘKSZE CYCE !!!!!!! > Autor: Gość: Oszołom z RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl > Data: 01-09-2002 23:13 + odpowiedz na list > > + odpowiedz cytując > > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > Idź się leczyć zboczeńcu > > O co mu chodzi? Jak jakis pan cyce podziwia to chyba nie zboczeniec, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: BAŚKA MA NAJWIĘKSZE CYCE ! ! ! ! ! ! ! IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 02:50 _helga napisała: > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > Re: BAŚKA MA NAJWIĘKSZE CYCE !!!!!!! > > Autor: Gość: Oszołom z RM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl > > Data: 01-09-2002 23:13 + odpowiedz na list > > > > + odpowiedz cytując > > > > > > -------------------------------------------------------------------------- > ---- > - > > - > > Idź się leczyć zboczeńcu > > > > > O co mu chodzi? Jak jakis pan cyce podziwia to chyba nie zboczeniec, nie? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Atak feministek na polskie dzieci IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 02:48 • Re: atak feministek na polskie dzieci!! adres: 213.25.179.* Gość: komodor 30-08-2002 11:26 odpowiedz na list odpowiedz cytując Oszołku powiedz z czego biorą sie twoje i twoich braci z rm obsesje seksualne.czy wam wszystko musi się kojarzyć z dupą? A generalnie siedż i milcz bo dzieci nie masz i nie wiesz nie tylko jak je wychować ale nawet jak je zrobić. Facet który w ramach wakacyjnych lektur czyta grafomanie parafialnego "prof" jrn powinien wypowiadać się z większą skromnością a najlepiej milczec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Atak feministek na polskie dzieci IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 02:54 • Re: atak feministek na polskie dzieci!! adres: *.pcz.czest.pl Gość: brzytwa 30-08-2002 13:57 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: komodor napisał(a): > to,że nie masz łap to mały problem.Znacznie gorzej,że nie masz rozumu ani > żadnej rzeczy która jego jest. Ty za to nie masz honoru czerwona swinio. Mozna ci pluc w gebe a ty swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Atak feministek na polskie dzieci 02.09.02, 03:07 Gość portalu: wikul napisał(a): > • Re: atak feministek na polskie dzieci!! adres: *.pcz.czest.pl > Gość: brzytwa 30-08-2002 13:57 odpowiedz na list > odpowiedz cytując > > Gość portalu: komodor napisał(a): > > > to,że nie masz łap to mały problem.Znacznie > gorzej,że nie masz rozumu ani > > żadnej rzeczy która jego jest. > > Ty za to nie masz honoru czerwona swinio. Mozna ci > pluc w gebe a ty swoje. > Powiem krotko. nie zgadzam sie z przedmowca. brak lap to czasem powazny problem. O rany, gdzie sa te dyskusje ze ich do tej pory nie widzialam?????? heheheeheheh. Wikul, jestem twoja fanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Z przygod Poboznego Ministranta___ Wikula IP: *.proxy.aol.com 02.09.02, 06:31 • zlapalem jeza adres: *.tor.primus.ca Gość: grom 24-08-2002 03:07 odpowiedz na list odpowiedz cytując dzisij rano zlapalem w ogrodzie jeza w mycce co mam z nim zrobic oczekuje propozycji • Wikul natomiast Syfa zlapal na Septyku... adres: *.proxy.aol.com Gość: krzys52 24-08-2002 03:18 odpowiedz na list odpowiedz cytując ...co mozesz sprawdzic na F. Aktualnosci. Chyba, ze i tu przeniesie sie zaraza • Do pośmiewiska forumowego - Kretyna 52 adres: *.acn.waw.pl Gość: wikul 30-08-2002 02:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując Prymitywny imbecylu , prowokując mnie chcesz chyba pochwalić sie że jesteś nosicielem AIDS , w co nie trudno uwierzyć bo stan twego umysłu od dawna na to wskazuje . Twoja chorobliwa nienawiść do religii jest następstwem przykrych dla ciebie wydarzeń związanych z przyłapaniem cię przez katechetę na notorycznym grzebaniu w rozporku . A późniejsze zainteresowania chłopcami musiało doprowadzić do tragicznych następstw j.w. Spustoszenią które spowodował ten wirus u ciebie w miejscu gdzie inni maja rozum sa niestety nieodwracalne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oaza Re: Tradycyjnie siedem IP: *.ngb.army.mil 02.09.02, 10:26 poplecznika ciulu wioskowy... Autor: Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl Data: 02-09-2002 10:23 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------- - 1 zobacz w słowniku co to znaczy 2 mnie nie trzeba analizować, chujogłowie, zawsze podpisuje się własnym nickiem a jak nie to znanym adresem 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oaza Re: Nastajaszczyj katolik do oazy IP: *.ngb.army.mil 02.09.02, 10:55 • cytuję: "żryj piach suko z syfilisem"* adres: *.tgory.pik-net.pl Gość: siedem 02-09-2002 10:49 odpowiedz na list odpowiedz cytując wiesz doskonale ze mozesz mi na warsztat** skoczyc po co się odgrazasz głupiutka? 5040 *-z drobnymi poprawkami. **- na chuj w wrsji ludowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde Oaza do siedem (kwestia rasowości) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 12:04 Oaza 02-09-2002 10:59 Spudłowałeś - jestem rasy aryjskiej bez plamek. A ty? skundlonym psem łańcuchowym po eksperymentach genetycznych bez udziału osób trzecich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde Oaza do siedem (o aborcji tegoż) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 12:06 oaza 02-09-2002 10:59 Pomyślałam teraz, że gdybym przypuszczała że mogę urodzic cos takiego jak siedem to lepiej się wyskrobać Odpowiedz Link Zgłoś