Gość: Enerde siedem do Sala (o niedokrwieniu mózgu) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 12:09 siedem 02-09-2002 11:41 niedokrwienie wywołane krwotokiem wewnętrznym [a brzuszek sie nadymał? przep. nadął] skutkuje w pierwszej kolejności osłabieniem funkcji mózgowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK kretyn5040-siedem na ludowo IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.09.02, 12:18 • cytuję: "żryj piach suko z syfilisem"* adres: *.tgory.pik-net.pl Gość: siedem 02-09-2002 10:49 odpowiedz na list odpowiedz cytując wiesz doskonale ze mozesz mi na warsztat** skoczyc po co się odgrazasz głupiutka? 5040 *-z drobnymi poprawkami. **- na chuj w wrsji ludowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde gini do Vinniczka (???) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 12:27 gini 30-08-2002 12:04 Vinniczku ,no i znowu zmieniles nicka!!! Ale dupcia krecisz fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enerde bykk do siedem (lokalizuje) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 12:29 bykk 30-08-2002 12:05 Siódemka.czy to ten po prawej, z tyu, o kurwa nie, z tyłu?)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Snajper do luki 23-07-2002 14:10 IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 02.09.02, 14:08 I kto to mówi ? Zapluty z nienawiści antysemita bez żadnych zasad. Mający w pogardzie prawdę, uczciwość i moralność. Kretyn posługujący się kłamstwem, bo na prawdziwe argumenty intelektualnie go nie stać. Pogrobowiec sadystycznych faszystów z trupimi główkami na mundurach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul JESTEM IDIOTĄ ! ! ! ! ! ! ! ! IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 22:37 JESTEM IDIOTĄ!!!!!!!! Autor: Gość: waw IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 28-08-2002 19:23 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Na cholerę płaciłem po 40% podatku, dziś zapłaciłbym 7,5%. Chyba się pochlastam. Zwłaszcza, że w firmie też płaciłem i nie ma mi czego darować. To jakś paranoja!!! Komuchy to idioci, ale komuch i wizjoner Kołodko to niebezpieczny paranoik. To rzadkiej urody głupek ekonomiczny. No chyba, że chodzi o igrzyska dla plebsu, zwłaszcza gdy do skutku dojdzie składanie deklaracji majątkowych, ot będzie można powywijać szabelką i pokazać ludowi tych bogaczy okradających ich na codzień. Chlera poniosło mnie, ale ten debil Kołodko kamień ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wild to już było... 02.09.02, 22:41 JESTEM IDIOTĄ ! ! ! ! ! ! ! ! Autor: Gość: wikul IP: *.acn.waw.pl Data: 02-09-2002 22:37 + dodaj do ulubionych wątków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Oszołom z RM do Ani IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 22:53 Re: Do Ani adres: *.poznan.sdi.tpnet.pl Gość: Oszołom z RM 30-08-2002 14:32 odpowiedz na list odpowiedz cytując Mówiłaś kiedyś że jesteś niska pan Roman jest wysoki...masz jakieś kompleksy na punktcie wzrostu? trzeba było się prawidłowo odżywiać..witaminy węglowodany a nie palić ćmiki i wóde chlać w babskim kiblu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Od brzytwy do Ani IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 22:57 Re: Do Ani adres: *.pcz.czest.pl Gość: brzytwa 30-08-2002 14:33 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: ania napisał(a): > oszolom, co ty bredzisz? > ja sie pytalam co ty ogladasz na video, a nie co roman giertych robi ze swoja > zona - niewiele mnie to obchodzi, tym bardziej, ze gdy na niego patrze robi mi > sie lekko niedobrze Za to na widok urbana dostajesz pewnie wielokrotnego orgazmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Zdzisio do brzytwy i Oszołoma IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 23:02 Re: Giertych a sex (DO BRZYTWY I OSZOŁOMA) adres: 213.158.195.* Gość: zdzisio 30-08-2002 16:19 odpowiedz na list odpowiedz cytując Chłopaki - tak sobie czytam te wasze napuszone wypociny i robi mi się słabo. No dobra - brzytwa, oszołom - koniec wersalu - weźcie się jebnijcie w wasze zakute ciemne łby 5-cio kilogramowym młotkiem. Możliwe że wam to nie pomoże ale na pewno nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Co w imię miłości mozna wybaczyć kobiecie ? IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 22:42 • Re: Co w imię miłości można wybaczyć kobiecie? douglasmclloyd 27-08-2002 23:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: marlog napisał(a): > W imie milosci mozna wybaczyc kobiecie wszystko Niby prawda ale nie warto. Lepiej od razu posłać ją w cholerę. > czasami tylko nie mozna > niektorych rzeczy zapomiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Co w imię miłości mozna wybaczyć kobiec IP: *.man.bialystok.pl 04.09.02, 08:35 Jestem kobieta i nie wiem jaka jest psychika mezczyzn, ale myle ze nigdy mezczyzna ( prawdziwy mezczyzna) nie wybaczylby zdrady, bo kobieta zdradzajac juz nic nie czuje do partnera i jest on jej obojetny, a obojetnosci w zwiazku sie nie wybacza ( zdrada kobiety to jak sprzedaz zwiazku , jest czyms okropnym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 23:12 • przelece wszystko co sie rusza ! adres: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Gość: czort 02-09-2002 01:42 odpowiedz na list odpowiedz cytując jakem czort ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 23:19 • Re: Alkohol w czopkach? p_as 02-09-2002 14:47 odpowiedz na list odpowiedz cytując Co za piramidalne bzdury! Sam se wtykaj w d... ten alkohol w czopkach i niech mamusia uszyje Ci spodnie z klapami, chlopczyku. Ja tam jestem zwolennikiem tradycyjnych metod spozywania szlachetnych trunkow, i przeciwnikiem pchania palcow w dupe. Tak sobie jak i bliznim. No, ale to Ciebie akurat chyba rajcuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 23:23 cześć hołota!!! Autor: tygrysek_@NOSPAM.gazeta.pl Data: 02-09-2002 07:40 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- ..żyjecie jeszcze??,..albo już całkiem was wóda wykończyła??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 23:28 • Re: Nie wiem, co robić............. adres: 193.74.43.* Gość: kijanka 29-08-2002 14:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując No właśnie to presja wywierana przez takich buców jak bejzbol, powoduje że wpadasz w panikę, a zupełnie nie potrzebnie. warto poczekać żeby stworzyć fajny związek, nie koniecznie oparty na młodych cyckach !! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 23:33 Crimen, czy mogę cię lekko Autor: Gość: apf IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 30-08-2002 19:45 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- kopnąć w dupę?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 23:38 kukułeczka kuka) Autor: lena8@NOSPAM.gazeta.pl Data: 02-09-2002 20:43 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Srodek nocy - trzecia nad ranem. Do domu powraca zmeczony, po libacji z kolegami mezczyzna. Otwiera drzwi cichutko, delikatnie skrada sie w przedpokoju, zeby tylko nie obudzil zony. Nagle slychac zgrzyt zegara, wysuwa sie kukulka i kuka 3 razy. -O, Cholera - mysli zaniepokojony mezczyzna - "ale wiem co zrobic - dokukam jeszcze 8 razy i zona nawet jak sie obudzila, bedzie myslala, ze wrócilem o 110. Jak postanowil, tak zrobil, i zadowolony z siebie polozyl sie spac. Rano budzi go zona. -Kochanie, musisz dzisiaj wczesnie wstac -A po co? Przeciez dzis sobota. -Musisz wstac i oddac nasz zegar do naprawy -A co sie stalo? -Cos jest nie w porzadku z kukulką Wyobraz sobie zakukala w nocy 3 razy, potem zachichotala szyderczo, pare razy beknela, dokukala 8 razy, puscila baka, zaryczala jak wól i poszla do lazienki sie porzygac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 23:42 Re: Mam okropnie duza lechtaczke adres: *.nas15.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net Gość: polishAM 18-08-2002 12:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując Nie uwierzylbym gdybym nie widzial. A w zasadzie gdybym nie czul jezykiem. To mi sie zdarzylo z nieziemska dziewczyna. Jako dziewczyna bedziesz zawsze zaspokojona sksualnie, no chyba ze Twoj chlop jest totalnym lodowcem. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol monopol do Enerde 02.09.02, 23:18 monopol do Enerde 02-09-2002 23:18 W dupiu się chyba idealnie poprzewracało co poniektórym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 02.09.02, 23:49 • Re: Mam okropnie duza lechtaczke adres: *.proxy.aol.com Gość: al 21-08-2002 05:33 odpowiedz na list odpowiedz cytując Przypomnialo mi sie zwierzenie jednego kumpla drugiemu. - Moja stara ma lechtaczke jak ogorek. = Co? Taka duza? - Nie. Taka kwasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 03.09.02, 22:16 Re: CZY WIECIE ŻE JESTEM GEJEM? Autor: xiazeluka@NOSPAM.gazeta.pl Data: 03-09-2002 18:40 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: V.C napisał(a): > TAK TO PRAWDA I WCALE SIE TEGO NIE WSTYDZĘ! To chuj Ci w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Bykk do Hiacynta 03-09-2002 22:28 IP: *.acn.waw.pl 03.09.02, 23:33 Dałeś dupy,kurwiszonie pedalski. (...),tfu,kundlu śmietnikowy! Łazisz z forum na forum jak ta kurwa po naszych Plantach i judzisz między ludźmi! Pierdol się szmaciaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Bykk do Hiacynta 03-09-2002 22:27 IP: *.acn.waw.pl 03.09.02, 23:37 Ta menda forumowa hicyszmat wielki,układa regulamin dla Stoika i Sceptyka! Ty zadzwoń po psychiatrę,zasrańcze! Sędzia się kurwa znalazł,no widzicie szczura,padalca,gnojarza w jednym? Jeb się w łeb świętojebliwy hiacytatorze! Lachociągu pedalski! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Hiacynt - utwory poetyckie o Perle i Miriam 07.09.02, 21:28 Perła w koronie 16 czerwca Chcial byc w koronie perla Marzylo mu sie berlo Lecz z kurew epolety Przygniotly go niestety 18 czerwca Miriam, Miram nie chcą nas Co tam, kurwa, damy w gaz Miriam , Miriam łapkę daj Dla mnie zawsze bedziesz naj Miriam , Miriam łąkę znam Dużo szczęścia dam ci tam Miriam, Miriam szumi las... Jeszcze bedą prosić nas! Reszta utworow zebranych oberprokuratorki Hiacynty w watku pt. "Kulturalne cytaty z Hiacynty,ktora szpadel wybrala" www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=17&w=2900102&a=2900102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 04.09.02, 00:24 • STARY, BIEDNY ZBOCZENIEC adres: *.carcade.com.pl Gość: LUDWIK 03-09-2002 16:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując jestem starym biedny zboczeńcem... chętnie pooglądam jakieś świństwa za darmochę... dlatego proszę o adresy... pozdr. ludwik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Tu powinna być nagroda za szczerość. (NT) IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.09.02, 00:26 Gość portalu: wikul napisał(a): > ? STARY, BIEDNY ZBOCZENIEC adres: *.carcade.com.pl > Gość: LUDWIK 03-09-2002 16:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > jestem starym biedny zboczeńcem... chętnie pooglądam jakieś świństwa za > darmochę... dlatego proszę o adresy... > pozdr. > ludwik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 04.09.02, 00:27 obluzowana plomba w trzonowcu Autor: Gość: tabitha IP: 195.205.235.* Data: 30-08-2002 15:25 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- mam problem ostatnio tak wyruchal mnie kolega ze mi obluzowal plombe w trzonowcu a me oczy zaszly krwia gdzie powinnam najpierw sie udac do okulisty czy ginekologa? i jeszcze jeden problem: podczas srania bardzo mi sie row poci -pomozcie co mam robic thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 06.09.02, 18:38 • Przepraszam Was bardzo szanowni forumowicze adres: *.qdnet.pl Gość: qdnet 03-09-2002 16:37 odpowiedz na list odpowiedz cytując Gość portalu: V.C napisał(a): > TAK TO PRAWDA I WCALE SIE TEGO NIE WSTYDZĘ! Jestem kretynem z domeny qdnet.pl, mama mnie nie kocha więc pieprzę trzy po trzy. Wybaczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Wikul do Krzysia52 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 20:03 " A ty jesteś gorszy od tych ciemnych , tępych muzułmanów , wychowanych w innym kręgu kulturowym bo srasz na własna kulturę . A więc jesteś ćwok , cham , bęcwał , degenerat i woda na młyn odwetowców . Won !" źródło : wątek "80 % homoseksualistów to niewierni kochankowie" , 7.09.2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Danutka do Miriam, Perły i Tyu ect IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 20:46 A teraz o Dance będzie własnie. O jej kulturze na Kulturze własnie: Na poczatek to: Re: Miriam________forum Cię wali Autor: danka.jp@NOSPAM.gazeta.pl Data: 20-07-2002 21:32 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ----------------------------------------------------------------------------- Miriam! Kiedyś nazywałam twojego przydupasa Perłę. Teraz nazywam ciebie. Jesteś najgorszą kurwą jaką kiedykolwiek poznałam. Jesteś pierwsza wśród nich wszystkich. Zawsze chciałaś być pierwsza, więc teraz ja cię koronuję na królową kurew. Przyjmij moje poddańcze ukłony. Nie jestem godna trzewików po tobie nosić. Moje ukłony dla twojego kurewskiego geniuszu. Ciebie to słowo nobilituje w/g twojej orientacji słownej i przypuszczam, że jesteś dumna z tej wygranej w konkursie i pewnie masz łzy wzruszenia w oczach, jak przystało na koronowane miss-ki. Cześć ci i chwała i króluj nam jak najkrócej. Wielbicielka twojego kurewskiego talentu od dzisiaj. Wcześniej nie wiedziałam( nieuk ze mnie), że słowo kurwa tak pięknie potrafi brzmieć. W pokłonach królewsko-kurewskich danka reszta: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=17&w=2910295 Odpowiedz Link Zgłoś
samsaranathanal Ciekawe 07.09.02, 21:02 > W pokłonach królewsko-kurewskich > danka Bardzo ciekawe Pozdrawiam Sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Perła do Hiacynta IP: *.telan.pl 07.09.02, 21:33 do pana J. P. jest Autor: Gość: Perła IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 19-07-2002 22:12 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Hiacynt zaszczuwa ludzi. Nie na forum, nie. REALNIE robi to. Ja to wiem i Miriam to wie. I dlatego nasz Hiacynt dostanie w dupę w realu. Nie kopa w dupę, nie. Po DUPIE w realu właśnie. Bo tak działa naprawdę. W REALU. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Perła do Hiacynta IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.09.02, 21:36 Gość portalu: tete napisał(a): - > Hiacynt zaszczuwa ludzi. Nie na forum, nie. REALNIE robi to. Ja to wiem i > Miriam to wie. I dlatego nasz Hiacynt dostanie w dupę w realu. Nie kopa w dupę, > > nie. Po DUPIE w realu właśnie. Bo tak działa naprawdę. W REALU. > > Perła Jak się mamy licytowac, to się nawet 'kurwa' nie nawet do tego co jest dwa posty wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak poprawka IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.09.02, 21:37 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: tete napisał(a): > > - > > Hiacynt zaszczuwa ludzi. Nie na forum, nie. REALNIE robi to. Ja to wiem i > > Miriam to wie. I dlatego nasz Hiacynt dostanie w dupę w realu. Nie kopa w > dupę, > > > > nie. Po DUPIE w realu właśnie. Bo tak działa naprawdę. W REALU. > > > > Perła > Jak się mamy licytowac, to się nawet 'kurwa' nie umywa do tego co jest dwa posty wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Miriam do Hiacynta IP: *.telan.pl 07.09.02, 21:38 Autor: miriamfirst@NOSPAM.gazeta.pl Data: 19-07-2002 20:47 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Słuchaj, ty grzmocie - jestes wymoczkiem ostatniej wody. Ty nie musisz "rżnąc głupa" ty jestes nim po prostu. Głupek taki forumowy. Każde środowisko musi mieć swojego głupka.Forum ma Hiacynta. Jakiegos oblesnego gościa, który sam siebie liże i się tym zachłystuje. Taki kurwidajek w sensie żadnym. Taki szmelc w sosie nic. Takie rien de tout ktore sobie roi, że mysli. Klon spieprzony przez frankensteina. Pogięty facecik, któremu się wydaje, że daje. Jesteś tak denny że wszystkie moreny wysiadają. Impotencja to twoje prawdziwe imię. W najszerszym - jak można - zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu ***_________Do Pani Miriamfirst o egzegezach 08.09.02, 20:24 Szanowna Pani! Jak zauważyłem – była Pani uprzejma podać na Forum, jako przykład braku kultury wypowiedzi, pewien tekst mojej przyjaciółki D_nutki. W związku z tym pozwolę sobie mieć do Pani kilka uwag: 1. Czy tekst, nadany z Łodzi i podpisany przez Miriam (jego początek cytuję poniżej) istotnie jest Pani autorstwa właśnie? Historia zna przypadki, gdy teksty nadawane np. z Lublina, nabierały ostatecznego kształtu w Łodzi właśnie. Biorę zatem pod uwagę, że i przypadki odwrotne mogą mieć miejsce tu. Jeśli jest Pani autorstwa – gratuluję umiejętności linkowania. 2. Czy pamięta Pani egzegezę postu D_nutki? Powstał on, jako twórcze zastosowanie wiedzy nabytej od Pani: wiedzy, na podstawie której dowiodła Pani niegdyś mnie i światu, że słowo na k... to po prostu przecinek. Czyż można podawać przecinek, jako dowód czyjejś wulgarności?? Stosunkowo niedawno zaproponowała nam Pani: POCAŁUJCIE NAS W DUPĘ - itd. Zwrot ten pozostawał w pełnej stylistycznej zgodności z w/w zasadą „przecinka”. Skąd zatem obecnie ta nadwrażliwość na przecinki? Proponuję więcej konsekwencji. 3. Pisała Pani niedawno o obchodach Żydowskiego Nowego Roku, duchowych przygotowaniach do jego rozpoczęcia. Podobno najbliższe dni spędzi Pani w Izraelu. Życzę miłego pobytu i przywiezienia udanego zdjęcia spod Ściany Płaczu. Życzę Pani, by przynajmniej głębia ostrości tego zdjęcia zdołała zastąpić głębię Pani przemyśleń na temat zaszłości minionego roku. Z ukłonami tyu A oto – ograniczone do minimum – cytaty z Pani wypowiedzi. Wypowiedź z 07-10-2001 Tyu, nie rób z siebie urażonej niewinności, człowieka, mężczyzny, co to białych rekawiczek nie zdejmuje. Bądźże sobą, nie takiego Cię znam! dzielisz słowa na "brzydkie" i "ładne". Brzydkie słowo - to wg Ciebie "kurwa" (for example) A to przecinek w nowomowie już, naprawde, to nic nie znaczy. Nawet panie o określonej prowieniencji już sa inaczej nazywane. Kurwa to jest jak fuck. Po prostu. Brzydkie słowa natomiast, brzmią inaczej. Obleśnie. Kurwa - nie brzmi - oblesnie, oslizgło i wstrętnie. Ma brzmienie zwarte i konkretne. ... I wypowiedź z 07-09-2002. Gość portalu: Miriam napisał(a): > A teraz o Dance będzie własnie. O jej kulturze na Kulturze własnie: Na > poczatek to: > > Re: Miriam________forum Cię wali > Autor: danka.jp@NOSPAM.gazeta.pl > Data: 20-07-2002 21:32 + dodaj do ulubionych wątków > > + odpowiedz na list > > + odpowiedz cytując > > > ----------------------------------------------------------------------------- > Miriam! > Kiedyś nazywałam twojego przydupasa Perłę. > Teraz nazywam ciebie. > Jesteś najgorszą kurwą jaką kiedykolwiek poznałam. > Jesteś pierwsza wśród nich wszystkich. > Zawsze chciałaś być pierwsza, więc teraz ja cię koronuję na królową kurew. > Przyjmij moje poddańcze ukłony. > Nie jestem godna trzewików po tobie nosić. > Moje ukłony dla twojego kurewskiego geniuszu. > Ciebie to słowo nobilituje w/g twojej orientacji słownej i przypuszczam, że > jesteś dumna z tej wygranej w konkursie i pewnie masz łzy wzruszenia w > oczach, > jak przystało na koronowane miss-ki. > Cześć ci i chwała i króluj nam jak najkrócej. > Wielbicielka twojego kurewskiego talentu od dzisiaj. > Wcześniej nie wiedziałam( nieuk ze mnie), że słowo kurwa tak pięknie potrafi > brzmieć. > W pokłonach królewsko-kurewskich > danka > > reszta: > > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=17&w=2910295"ta > rget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=17&w=2910295</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Wikul do Krzysia52 - cd. IP: *.proxy.aol.com 08.09.02, 00:28 Autor: Gość: wikul IP: *.acn.waw.pl Data: 06-09-2002 16:58 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: krzys52 napisał(a): > bo jesli wymienione statystyki dotycza ich w podobnym stopniu to grzeszy > czarownictwo podwojnie: homoseksualizmem oraz niewiernoscia, czy raczej > rozwiazloscia. > Moze porozmawiajmy o twoich autorytetach moralnych, Wikul. > PS....Chyba podniose jakis interesujacy watek. Specjalnie dla ciebie, Wikulku. Odwal sie ode mnie , infantylny , masochistyczny , palancie , bez honoru i godności . Szwendasz się po wszystkich forach jak menda po owłosieniu łonowym . Krytykowany i opieprzany na wszystkich wątkach czujesz sie jak ryba w wodzie . Nie mógłbyś zasnąć nie utytławszy sie w błocie , urynie , pomyjach lub gównie . Plwam na ciebie zdegenerowany wyjebku .. watek ten sam ) czyli ciag dalszy katolicyzmu bez niedomowien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 oraz Wikul jako Debilek, i na odwrot IP: *.proxy.aol.com 08.09.02, 01:49 Re: O Kr52 cała prawda Autor: Gość: wikul IP: *.acn.waw.pl Data: 08-09-2002 01:41 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: debilek napisał(a): > • Re: O Kr52,cala prawda > debilek 18-08-2002 05:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > Rucha się Kagan z Kr52 i ten co jest walony w dupe czyli Kr52 co > > chwila > przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Kagan do niego: PRZESTAŃ BO > > MI ZĘBY > WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Kr52 znów zaczyna > rytmicznie odchylać > głowe do tyłu, więc Kagan po raz drugi zwraca mu uwage: NO > PRZESTAŃ BO MI TO > PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze > raz.Więc Kagan > pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na > to Kr52 : > STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK > ROZEPNIJ. To by wiele wyjaśniało , zwłaszcza stan zdrowia psychicznego tego homoida . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Do brak-cego ogniwa w teorii Darwina czyli Kretyna IP: *.acn.waw.pl 11.09.02, 02:01 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > Re: O Kr52 cała prawda > Autor: Gość: wikul IP: *.acn.waw.pl > Data: 08-09-2002 01:41 + odpowiedz na list Gość portalu: debilek napisał(a): > • Re: O Kr52,cala prawda > debilek 18-08-2002 05:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując > > Rucha się Kagan z Kr52 i ten co jest walony w dupe czyli Kr52 co > > chwila > przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Kagan do niego: PRZESTAŃ BO > > MI ZĘBY > WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Kr52 znów zaczyna > rytmicznie odchylać > głowe do tyłu, więc Kagan po raz drugi zwraca mu uwage: NO > PRZESTAŃ BO MI TO > PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze > raz.Więc Kagan > pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na > to Kr52 : > STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK > ROZEPNIJ. To by wiele wyjaśniało , zwłaszcza stan zdrowia psychicznego tego homoida . Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Hiacynta przeciw reszcie swiata. 07.09.02, 21:43 Data: 23-07-2002 18:16 napisz coś jeszcze, dokonam rozbioru twoich myśli i dowiuemy się czego nie powidziałeś Reszta w watku: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=17&w=2900102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete L_Hawk contra reszta świata IP: *.telan.pl 08.09.02, 00:20 Hiacynt+Vist+ Carmina = pacyny+ wirusy + wlamy Autor: Gość: ladyhawk IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl Data: 05-08-2002 20:50 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Tych zbiegow okolicznosci jest bardzo duzo. Pyskata dziewka i nagle pojawienie sie boaaa, ktory carmina mi pachnial od pierwszego pojawienia sie, spowodowaly, ze pierwszy raz zajrzalam do archiwum. Szukajac chello.pl, z ktorego pisala carmina. Nie bylo. (...) Pamietacie protest o nieujawnianie nickow? I ta niedoedukowana Anglistka co wypisywala? kunce spod chello.pl + Vist = caly watek. Nikt, kto nie uczestniczyl w tych brudach tam sie nie wpisal. Piszesz Kingfish, ze Carmina "niechcaco"... Moze niechcaco, ale stala sie najobrzydliwsza faszystka tego forum. Popatrzcie na manipulacje Hiacynta. Na jej "znikniecie". torquemado! ossssso! Pablo! Jeniseju? amurze? KAT to tez ty? Jestes obrzydliwa. Nie dlatego, ze rozsylasz wirusy. Tylko dlatego, ze sama jestes ja wirus. Ustaw sie z Vistem i hiackiem do marsza: haili, hailo haili, hailo Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Bolek do Sali ( i innych ) 08.09.02, 09:51 bolek do Sala 08-09-2002 09:45 cioty pierdolone jak chcecie walczyc to spierdalajcie na front huje i kurwy zajebane a nie siedzicie sobie na wygodnym fotelu zboki pierdolone i pierdolicie a nie solicie pomysl kutasie jeden z drugim zlamany ze ta kurwa amerykanska wysyla twego syna na wojne ktora sobie ta ciota amerykanska wymyslila a ten niedojebany rzad polski wysyla twoja corke jako sanitariuszke tam aby czarnuchy huju jeden mialy co pierdolic w wolnych chwilach tak jak to robili 10 lat temu sprzedawczyki amerykanskie i zalosne cioty jestescie-- Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil Re: Bolek do Sali ( i innych ) 11.09.02, 03:33 skad wiesz moze juz jestesmy w drodze he he? Oki? Przeciw zlu zawsze chetnie sie przeciwstawimy. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol W krainie łagodności 15.09.02, 08:33 sala.hamil napisała: > skad wiesz moze juz jestesmy w drodze he he? > Oki? > Przeciw zlu zawsze chetnie sie przeciwstawimy. Sala - taka krótka, przemiła wypowiedź, po tym jak niejaki Bolek użył około 20 wyrazów potocznie uważanych za wulgarne w poście skierownaym do Ciebie? Zło dobrem zwyciężaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 14.09.02, 01:26 • Re: A NAJPIERW CIEBIE...pedale jeden. adres: *.kat.forthnet.gr Gość: bolek 13-09-2002 19:30 odpowiedz na list odpowiedz cytując ty kutasie zlamany ty zgnilku niedorozwiniety ty katolu pojebany ty synu kurwy i pedala ty chuju posrany ty zajmij sie wlasnym domem bo ci sie burdel w domu zrobil a ty spisz na stojaco Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Kulturalne cytaty z forum 14.09.02, 01:30 Gość portalu: wikul napisał(a): > • Re: A NAJPIERW CIEBIE...pedale jeden. adres: *.kat.forthnet.gr > Gość: bolek 13-09-2002 19:30 odpowiedz na list odpowiedz cytując (...) > ty synu kurwy i pedala Nie kumam. > a ty spisz na stojaco Pare razy probowalem, ale tylko sie potluklem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 15.09.02, 00:08 Re: lizydupy amerykanskie !!!!!!!!!!!!!!! Autor: Gość: bolek IP: *.kat.forthnet.gr Data: 08-09-2002 09:45 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- cioty pierdolone jak chcecie walczyc to spierdalajcie na front huje i kurwy zajebane a nie siedzicie sobie na wygodnym fotelu zboki pierdolone i pierdolicie a nie solicie pomysl kutasie jeden z drugim zlamany ze ta kurwa amerykanska wysyla twego syna na wojne ktora sobie ta ciota amerykanska wymyslila a ten niedojebany rzad polski wysyla twoja corke jako sanitariuszke tam aby czarnuchy huju jeden mialy co pierdolic w wolnych chwilach tak jak to robili 10 lat temu sprzedawczyki amerykanskie i zalosne cioty jestescie-- Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Kulturalne cytaty z forum 15.09.02, 02:05 Ten tekst jest tez niezly. Ale znowu Bolka nie do konca rozumiem, zwlaszcza gdy pisze 'pierdolicie nie solicie'. A jakby odwrocic, to bylo by w porzadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: do sceptyka i wikula !!!!!!!!!!!! IP: *.kat.forthnet.gr 15.09.02, 17:56 widze zesie dobrze bawicie .... a ja jeszcze lepiej.......... w przerwie miedzy waleniem szkapy lyknijcie sobie wyborowej moze wam sie wzrok poprawi ............. pozdrowienia sle ..................... bolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: do sceptyka i wikula !!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.09.02, 02:43 Gość portalu: bolek napisał(a): > widze zesie dobrze bawicie .... > a ja jeszcze lepiej.......... > w przerwie miedzy waleniem szkapy lyknijcie sobie > wyborowej moze wam sie wzrok poprawi ............. > pozdrowienia sle ..................... > bolek Mnie tu też umieścili , ale się nie obrażam , bo odpowiadam za swoje posty . Jak coś piszesz musisz się liczyć z tym że cie ktoś zacytuje . PS. Szklaneczkę wyborowej i owszem , a szkapą zajmij się sam . Powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
dekadenci wikul o pedofilii i kobietach do kiwi 16.09.02, 04:31 (forum Warszawa 13.09) (...) Skad wiesz że pedofilia to domena mężczyzn . Pedofilia żeńska nie rzuca sie w oczy . Nikt nie zwróci uwagi na kobietę przytulajacą dziewczynkę , mężczyzna od razu jest podejrzany . Wielokrotnie widziałem jak kobiety bawia sie siusiaczkami swoich synków . I co i nic . Jak obserwuje panienki podekscytowane wystepem swoich idoli , myślę że mogłyby ich zgwałcić , to widać w ich oczach . (...) To kobiety przoduja w wyjątkowo ohydnym rodzaju przestepstw - dzieciobójstwie lub w porzucaniu niemowląt : w śmietnikach , na schodach , w szpitalu , w lodówcei w wielu , wielu innych miejscach , zdarzajacych się obecnie tak nagminnie . W tym procederze meżczyźni uczestniczą bardzo rzadko . To kobiety wreszcie przoduja w morderstwach starszych od siebie mężów . Mężczyzna nie pójdzie na skargę gdy jest molestowany , bity , dręczony fizycznie czy psychicznie , kobieta tak . Moich dwóch kolegów żony załatwiły w ten sposób że musieli wynieść się z domów . Jeden do tej pory jest bezdomnym . To kobiety potrafią prowokować , aby ściagnąć do domu policję i poskarżyć sie na mężów . W tym celu mogą posunąć sie nawet do samookaleczenia . Obserwuj życie bez seksistowskich uprzedzeń a zobaczysz że jest bardziej skomplikowane niż myślisz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: wikul o pedofilii i kobietach do kiwi IP: *.acn.waw.pl 28.01.03, 00:01 dekadenci napisał(a): > (forum Warszawa 13.09) > (...) > Skad wiesz że pedofilia to domena mężczyzn . Pedofilia żeńska nie rzuca sie w > oczy . Nikt nie zwróci uwagi na kobietę przytulajacą dziewczynkę , mężczyzna od > > razu jest podejrzany . Wielokrotnie widziałem jak kobiety bawia sie > siusiaczkami swoich synków . I co i nic . > Jak obserwuje panienki podekscytowane wystepem swoich idoli , myślę że mogłyby > ich zgwałcić , to widać w ich oczach . (...) > To kobiety przoduja w wyjątkowo ohydnym rodzaju przestepstw - > dzieciobójstwie lub w porzucaniu niemowląt : w śmietnikach , na schodach , w > szpitalu , w lodówcei w wielu , wielu innych miejscach , zdarzajacych się > obecnie tak nagminnie . W tym procederze meżczyźni uczestniczą bardzo rzadko . > To kobiety wreszcie przoduja w morderstwach starszych od siebie mężów . > Mężczyzna nie pójdzie na skargę gdy jest molestowany , bity , dręczony > fizycznie czy psychicznie , kobieta tak . Moich dwóch kolegów żony załatwiły > w ten sposób że musieli wynieść się z domów . Jeden do tej pory jest bezdomnym > . > To kobiety potrafią prowokować , aby ściagnąć do domu policję i poskarżyć sie > na mężów . W tym celu mogą posunąć sie nawet do samookaleczenia . > Obserwuj życie bez seksistowskich uprzedzeń a zobaczysz że jest bardziej > skomplikowane niż myślisz . Mamo , nigdy tego nie zrozumiem Kiedy dziewczynka weszła do gabinetu, terapeutka Martine Nisse przeżyła wstrząs. 12-letnia Ewa, o blond czuprynie i posępnej twarzy, była milcząca i agresywna, Raz po raz stukała się w głowę i uderzała rękami w ścianę. Jakby uważała, że jej własne dłonie są tak samo winne jak te, które ją pieściły, pozbawiły dziewictwa, a nawet wydawały na łup przygodnym mężczyznom. To były ręce jej matki… Ta grzeczna córeczka dwojga urzędników niższego szczebla nigdy nikomu o tym nie mówiła. Aż do dnia, gdy wyznała sąsiadce, że "naprzykrza jej się czarownica". Zaalarmowano opiekę społeczną, dziewczynka została natychmiast umieszczona w specjalistycznym ośrodku. Sprawa ruszyła z wielkim trudem. Do procesu doszło w końcu w 1993 roku, a zastraszona Ewa była w nim świadkiem. W oczach słuchających zauważyła niedowierzanie. - Zobacz, jak bardzo zmęczona jest twoja mamusia… - zwracała się do niej jakaś pani. Matka spokojnie przyjęła wyrok: 15 lat więzienia. © L'Express, distr. by NYT Synd. Corp. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Bolek ho, ho... 16.09.02, 23:02 Re: do onankow !!!!!!!!!! Autor: Gość: bolek IP: *.kat.forthnet.gr Data: 16-09-2002 11:25 jak wielkie macie problemy w zyciu osobistym to widac po waszym debilnym zachowaniu chuj was obchodzi cioty i pegaly jedne co rosjanie sobie stawiaja u siebie w moskwie za pomnik zakompleksione cioty krakowsko-katolickie czy slyszeliscie kiedykolwiek aby jaki rusek wyliczal wam pomniki tego przyglupa z watykanu ? w kraju gdzie sporo ludzi jest na skraju nedzy Gdzie ludzi sie wyrzuca na bruk bo nie maja na zaplacenie czynszu ? Gdyz nie maja pracy ? efekt rozpierdolonej zlodziejskiej polityki prawicowych kurw gdzie druga polska jest rozpiepszona po calym swiecie ? gdzie rodziny sie porozlaczaly i zyja daleko od siebie. ja tez mam rodzine ,zone i dzieci w posce i musialem wyjechac aby dzieci mialy co jesc. gdyz zaklad moj tez zamkneli. kurwy niedomyte jedne i wy zamiast sie zajmowac tymi zlodziejami co nam ojczyzne rozkradli to sie zajmojecie rosjanami ? cioty i pedaly zajebane ,gnoje smierdzace jestescie zwykle kurwy katolskie jestescie NO tera mi ulzylo !!!!!!!!!chuje posrane.......... pierdole krakow i krakowiakow ,bez wyjatku. piedole wszystkich katoli zajebanych ............ pierdole ten bandycki kosciol katolski co wymordowal miliony ludzi w europie w imie boga . te kurwy w sukienkach nie maja nic wspolnego z bogiem a nie z ich winy zaklady pozamykano Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re:Ja do Grecji nie jadę! :) 16.09.02, 23:34 Jeszcze by mnie bolo przepier... z wściekłości?)) Ty bolo to wszystko pierd..,nie? Z Ciebie jest Wielki Jeb...a! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Ralfalfa !!!!to do ciebie. IP: *.kat.forthnet.gr 17.09.02, 08:25 nie boj zaby ja nie jebaka ! ja tak tylko jak mi ktos podnosi cisnienie to wyrzucam z siebie wszystko co mam na watrobie. nie lubie hamstwa i lizusostwa. wole towarzystwo geja jak katola pogietego. wole towarzystwo pijaka jak katola pojebanego. wole towarzystwo kurwy jak niedojebanej dewoty katolickiej. itd.itd.itd. ja kocham ludzi a nie pojebow. tak ze nie martw sie nic ci nie grozi !!!!!!!!! przyjezdzaj nie rusze cie !!!!!!!!!hahhahahahh pozdrawiam hahhahhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Kijanka do FUTRZANEJ DUPY IP: *.acn.waw.pl 21.09.02, 00:44 • Re: FUTRZANA DUPO!!! JESTEM CHORA!!!! adres: 193.74.43.* Gość: kijana 20-09-2002 08:54 odpowiedz na list odpowiedz cytując I tu mnie mario rozszyfrowałeś!!!! Calą noc uprawiałam dziki seks z 5 facetami i mam lekkie zakwasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 21.09.02, 00:46 Tuwim-menowi Autor: menryla_rodowicz@NOSPAM.gazeta.pl Data: 20-09-2002 22:06 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Stoi u mena jak lokomotywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Jestem wdową od niedzieli IP: *.acn.waw.pl 21.09.02, 00:51 Re: Jestem wdową od niedzieli Autor: buziaki@NOSPAM.gazeta.pl Data: 19-09-2002 14:29 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- mego męza diabli wzięli W pasie mam 1,5 metra i nie mogę zapiąć swetra biust mi spada na kolana poznam stosownego pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaki Re: Jestem wdową od niedzieli IP: *.acn.waw.pl 13.02.03, 01:13 Re: Jestem wdową od niedzieli Autor: buziaki@NOSPAM.gazeta.pl Data: 19-09-2002 14:29 + odpowiedz na list mego męza diabli wzięli W pasie mam 1,5 metra i nie mogę zapiąć swetra biust mi spada na kolana poznam stosownego pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Kulturalne cytaty z forum IP: *.acn.waw.pl 22.09.02, 21:04 UCIELI MI FREDA !!! Autor: Gość: machacz IP: *.pl Data: 22-09-2002 20:44 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Miałem guza na kutasie i mi go ucieli. Jak mam teraz posuwać swoją laskę i marszczć freda.Boże co za poniżenie. Nie chce się żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Słowo o mojej kochance IP: *.acn.waw.pl 23.09.02, 00:26 Słowo o mojej kochance Autor: Gość: leziox IP: *.arcor-ip.net Data: 21-09-2002 01:33 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Kiedy jest dzień,nie ma jej przy mnie.Ona jest taka ulotna,słabo widoczna w promieniach słońca.Gdy nadchodzi zmierzch,wybiera się do mnie z wizytą.Ale nie chce ode mnie nic,nie chce rozmawiać,nie chce kolacji,chce tylko ze mną spać. I choć odwlekam pójście do łóżka,mając do załatwienia setki nieważnych spraw,ona cierpliwie na mnie czeka,nie skarżąc się ani słowem,że tak długo trwa jej oczekiwanie. Nie powie,abym się pośpieszył,nie robi mi wyrzutów.Ona ma czas,bo wie,że i tak do niej przyjdę.Prędzej czy później będę jej jedynym tej nocy. Wiemy to oboje.Bez możliwości wyboru kładę się do łóżka.Ona przytula się do mnie,a potem zasłuchana w moje myśli,bierze mnie w posiadanie.Przewracamy się oboje, kopiemy pościel,zrzucamy kołdrę z siebie.Klnę czasami jej zaborczość,wyzywam ją od ostatnich w chwili zwątpienia i pytam,po co sobie mnie wybrała.A ona,dyskretnie uśmiechnięta,znowu nie mówi nic i kładzie się na mnie całym ciężarem,kolejną noc nie dając mi usnąć.Wie,że jej nie kocham.Czy ona mnie kocha?Może.Tym swoim przedziwnym uczuciem milczącej kobiety. Bezsenność,moja najwierniejsza kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś