Dodaj do ulubionych

LINCZ NA POLAKACH

IP: *.almda1.sfba.home.com 11.07.01, 01:20
Podejrzany, ale jeszcze nie oskarzony i ucieka przed wymiarem sprawiedliwosci,
jest poczytany za winnego. Podejrzany, oskarzony i przepraszajacy = WINNY.
Ludnosc jedwabianska, a nawet wszyscy Polacy za wyjatkiem zydowskiej
narodowosci sa OSKARZENI i SKAZANI przez Kwasniewskiego(przeprosiny) bez WYROKU
SADU. Jest to lincz na NARODZIE POLSKIM. Chcialo by sie powiedziec dobrze wam
tak wyborcy Kwasniewskiego, gdyby nie CALA reszta Polakow - NIEWINNYCH.
Tak bedzie i w przyszlosci. Wszystkie kleski, upokarzania Narodu Polskiego i
niewola spadnie na WYBORCOW antypolkich partii jak: SLD, UW, PO i AWS+Buzek.
Oby Wam Bog dal rozum przed zblizajacymi sie wyborami. Amen.
PS. Ktokolwiek namwia Nas do skruchy i przeprosin za czyny popelnione przez
samego Lucyfera i jego pacholkow - jest godny POTEPIENIA.
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: LINCZ NA POLAKACH IP: *.net.bialystok.pl 11.07.01, 01:31
      Jegomosc! wyluzuj sie! wink

a co do polityki i gospodarki to warto wziac do serca postawe Reagana - przed
      snem czytal "Bogactwo i ubostwo" Gildera i Biblie ... pomysl o tym!
      Jezus to nie jest Marks socjalistyczny!
    • Gość: Blong Re: LINCZ NA POLAKACH IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 01:31
      Jegomosciu gdybys sluchal tego przemowienia, albo go sobie przynajmniej
      przeczytal, to bys wiedzial to:
      "Przepraszam w imieniu swoim i tych Polaków, których sumienie jest poruszone
      tamtą zbrodnią,W imieniu tych, którzy uważają, że nie można być dumnym z
      wielkości polskiej historii, nie odczuwając jednocześnie bólu i wstydu z powodu
      zła, które Polacy wyrządzili innym."

Jesli twoje sumienie nie jest poruszone, to nie przepraszal w twoim imieniu.
      Ale tez to cos o tobie swiadczy.

• Gość: Leszek S Re: LINCZ NA POLAKACH IP: *.jajones.com 11.07.01, 01:41
        Bardzo trafnie ujete. L.S.
      • Gość: Turysta Re: LINCZ NA POLAKACH IP: 62.253.64.* 11.07.01, 02:04
        Dzis zwiedzalem muzeum wojny w Londynie. Znajduje sie w nim ekspozycja
        traktujaca o holokauscie. Przecietny europejczyk, po ogladnieciu takiej
        wystawy, nie przyjmie zadnych argumentow czy teorii negujacych w jakikolwiek
        sposob holokaust. Moze wlasnie dlatego powinnismy chociaz raz zapomniec o
        polskiej dumie i poprostu przeprosic. Ja przynajmniej przepraszam. Tym, ktorzy
        nie chca, radze zrobic to samo, chocby dla swietego spokoju!
        • Gość: P.C. Re: LINCZ NA POLAKACH IP: *.dorms.usu.edu 11.07.01, 05:43
          Gość portalu: Turysta napisał(a):

>. Ja przynajmniej przepraszam. Tym, ktorzy
          > nie chca, radze zrobic to samo, chocby dla swietego spokoju!

Ja - nie. przepraszac moge za cos, co zrobilem, albo co zrobilo panstwo polskie w moim imieniu.
          Co, moze mam przepraszac za to, ze istnieja kryminalisci? Ich nalezy karac, a nie za nich sie kajac.
          P.C.
          • Gość: Europa Re: LINCZ NA POLAKACH IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 21:42
            Gość portalu: P.C. napisał(a):

> Gość portalu: Turysta napisał(a):
            >
            > >. Ja przynajmniej przepraszam. Tym, ktorzy
            > > nie chca, radze zrobic to samo, chocby dla swietego spokoju!
            >
            > Ja - nie. przepraszac moge za cos, co zrobilem, albo co zrobilo panstwo polskie
            > w moim imieniu.
            > Co, moze mam przepraszac za to, ze istnieja kryminalisci? Ich nalezy karac, a n
            > ie za nich sie kajac.
            > P.C.

Tych prostych prawd nie rozumieją ci którzy uwierzyli w te głupoty lewacko-
            żydowskiej propagandy.
            Cóż głupota nie wybiera.
            Tylko szkoda że głupota ma prawa wyborcze.
            Pozdrówka
      • Gość: SWAT Re: LINCZ NA POLAKACH IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 04:05
        Blong, nie warto dyskutowac z idiota, "jego nie mosc" i tak nie zrozumie...
      • Gość: jegomosc Re: LINCZ NA POLAKACH IP: *.almda1.sfba.home.com 11.07.01, 04:29
        Tam, na miejscu zbrodni, dokonanej przez Niemcow na Polakach zydowskiego
        pochodzenia, w obecnosci ludzi z poza Polski i w swietle kamer telewizyjnych i
        echem jego(prezydenta) glosu wyslanym w swiat:- "nie odczuwając jednocześnie bólu
        i wstydu z powodu zła, które Polacy wyrządzili innym." - absolutnie mi jako
        Polakowi nie odpowiada, bo sa oszczercze i judaszowe wobec WSZYSTKICH Polakow.
        Tylko ktos, kto calym soba nienawidzi i pogardza Polska i Polakami, moze tak
        latwo wypluc z siebie takie klamstwa i w takim miejscu i ma caly swiat. Ale on
        plunal w twarz przede wszystkim tym Polakom, ktorzy go wybrali na ten najwyzszyn
        Urzad w III RP. Zas cene WSZYSCY Polacy z wyjatkiem narodowosci zydowskiej
        zaplaca ogromna. Dlaczego tak nienawidzicie Nas? Za co sie mscicie?

Gość portalu: Blong napisał(a):

> Jegomosciu gdybys sluchal tego przemowienia, albo go sobie przynajmniej
        > przeczytal, to bys wiedzial to:
        > "Przepraszam w imieniu swoim i tych Polaków, których sumienie jest poruszone
        > tamtą zbrodnią,W imieniu tych, którzy uważają, że nie można być dumnym z
        > wielkości polskiej historii, nie odczuwając jednocześnie bólu i wstydu z powodu
        >
        > zła, które Polacy wyrządzili innym."
        >
        > Jesli twoje sumienie nie jest poruszone, to nie przepraszal w twoim imieniu.
        > Ale tez to cos o tobie swiadczy.
        >

• Gość: snajper Re: LINCZ NA POLAKACH IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 11.07.01, 11:54
          Czy Ty na pewno znasz wypowiedź Prezydenta Kwaśniewskiego ? Gdzie znalazłeś w
          niej słowo kłamstwa ? Kwaśniewski w Jedwabnem powiedział samą prawdę,
          powiedział to, co trzeba było powiedzieć. Głosowałem na niego i jestem dumny z
          tego jak się zachował w tej sytuacji, z tego co powiedział. Plunął mi w twarz ?
          Czy Ty upadłeś na głowę ??? Za to co powiedział należy mu się szacunek i
          podziękowanie.

PS. Któż Cię nienawidzi ? Tobie można jedynie współczuć.
      • tyu Re: Do Blonga 11.07.01, 18:29
        Blong, człowieku! Czy my aby na pewno stoimy po różnych stronach barykady?!
        Jeśli nie wiesz o co mi chodzi - przeczytaj mój tekst „Do Fechmistrzów Obu” w
        wątku „Al, Tyu, Luzer”.
        DOKŁADNIE TO SAMO, co Ty zarzucasz temu jegomościowi, ja wypominam Luce.
        Zapewniam, że nie ściągałem od Ciebie, bo byłem pierwszy, ale wierzę również,
        że i Ty pisałeś od siebie...
        Popieram i pozdrawiam!
        P.S. W swej replice jegomość udowadnia, że nie zrozumiał nic. Ale i tak Cię
        popieram - to, co napisałeś POWINNO zostać napisane. A co do - cytuję
        jegomościa - „naplucia w twarz” przez Kwaśniewskiego tym, co go wybierali.
        JA TEŻ go wybierałem i śliny na twarzy nie stwierdzam. Mało tego - uważam, że
        wczoraj zrobił świetną robotę.

• Gość: Blong Re: Do Tyu IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 21:16
          tyu napisał(a):

> Blong, człowieku! Czy my aby na pewno stoimy po różnych stronach barykady?!
          > Jeśli nie wiesz o co mi chodzi - przeczytaj mój tekst „Do Fechmistrzów Ob
          > u” w
          > wątku „Al, Tyu, Luzer”.
          > DOKŁADNIE TO SAMO, co Ty zarzucasz temu jegomościowi, ja wypominam Luce.
          > Zapewniam, że nie ściągałem od Ciebie, bo byłem pierwszy, ale wierzę również,
          > że i Ty pisałeś od siebie...
          > Popieram i pozdrawiam!
          > P.S. W swej replice jegomość udowadnia, że nie zrozumiał nic. Ale i tak Cię
          > popieram - to, co napisałeś POWINNO zostać napisane. A co do - cytuję
          > jegomościa - „naplucia w twarz” przez Kwaśniewskiego tym, co go wyb
          > ierali.
          > JA TEŻ go wybierałem i śliny na twarzy nie stwierdzam. Mało tego - uważam, że
          > wczoraj zrobił świetną robotę.
          >

Tyu, dlaczego myslales, ze stoimy na roznych stronach barykady? Przeciez ja
          jestem tez ten obrzydliwy "lewusek" jak ty, luzer, chrizz, al i w uproszczeniu ta
          cala madrzejsza wiekszosc. A lewuski maja poglady raczej podobne - choc moze sie
          zdarzyc jakas inna interpretacja pewnych wydarzen.
          Kurcze, tak sie to konczy jak czlowiek nie czyta wszystkich watkow - tak
          stracilem naprzyklad uroczego Konia Kocyby /chociaz pare razy tam zerknalem/.
          Niechcacy popelnilem plagiat. Ale tu jest wyjasnienie tego co zrozumiales, czyli
          ze moj plagiat nie jest plagiatem. Pierwsze co mi do glowy przyszlo po
          wysluchaniu przemowienia, ze prezydent doskonale uciszyl wszystkich przeciwnikow
          przeprosin. Bo przepraszal tylko za tych, abym znowu powtorzyl to genialne
          sformulowanie, "których sumienie jest poruszone tamtą zbrodnią.
          W imieniu tych, którzy uważają, że nie można być dumnym z wielkości polskiej
          historii, nie odczuwając jednocześnie bólu i wstydu z powodu zła, które Polacy
          wyrządzili innym". I pozniej jak sie pojawil ten post jegomoscia no to nie moglem
          mu nie odpisac -> i tak samo postapie jesli ktos bedzie jeszcze wypisywal podobne
          bzdury.
          Acha i jeszcze jedno wlasnie ci wysylam maly mail z pewnym info.

• tyu Re: Do Blonga 11.07.01, 21:22
            No, tośmy się dogadali!
            A teraz lecę czytać - pozdrawiam.
    • Gość: jacek podpisz sie wlasnym nazwiskiem IP: *.jwri.osaka-u.ac.jp 11.07.01, 06:46
      Podpisz sie wlasnym nazwiskiem, wtedy bede z Toba dyskutowal
      • Gość: Hiacynt Re: podpisz sie wlasnym nazwiskiem IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 08:45
        Gość portalu: jacek napisał(a):

> Podpisz sie wlasnym nazwiskiem, wtedy bede z Toba dyskutowal

A któż to się podpisuje własnym nazwiskiem na forum?
        Myślę, że ten ktoś, nie przeżyje tego, że nie chcesz z nim dyskutować.
        Zresztą nie wiem do kogo piszesz, ale napewno zbyt wcześnie wstałeś.

• pollak Ciekawe czy bedzie 'LICZ NA POLAKACH' 11.07.01, 09:26
      Pytanie tez, czy ryczaltem, raty, czy inaczej.
      • Gość: snajper Re: Ciekawe czy bedzie 'LICZ NA POLAKACH' IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 11.07.01, 11:47
        A jak Ty byś wycenił śmierć swojej rodziny ? Ryczałt, raty, czy inaczej ?
        • pollak Re: Ciekawe czy bedzie 'LICZ NA POLAKACH' 11.07.01, 12:26
          Oczywiscie, bezcennie, jak i tamtych ofiar w Jedwabnem. Ale Ci powiem, ze jak
          pisze Finkelstein, to jakis rachunki przyjda poczta. O podobnej splacie
          slyszalem wczoraj w Wiadomsciach w "publicznej" TV. Jeden z rabinow powiedzial
          cos takiego:
          "Polacy maja dlug wobec Zydow, i dlatego powinni wspierac politycznie Izrael."
          Moze nie calkiem doslownie ale wierz mie na slowo - ten sens. Wspierac mozna,
          jesli jest to zgodne z interesem Polski i z jakimis normami. Dlatego zadaje
          tylko pytanie. Czy przyjda rachunki, przeciez nie obrazam niekogo.

Ah ty Snajperze.
          • Gość: snajper Re: Ciekawe czy bedzie 'LICZ NA POLAKACH' IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 11.07.01, 15:49
            Każdy chce aby wspierać jego państwo, nic w tym zdrożnego. A czy przyjdzie
            rachunek ? Zobaczymy. Być może przyjdzie, ale nie sądzę, aby był to rachunek za
            Jedwabne. My (i nie tylko my) wystawiliśmy rachunek Niemcom za przymusowe
            roboty. Austrii za stacone depozyty bankowe itp itd. Polsca próbujemy wystawić
            rachunek za stracony majątek (reprywatyzacja). Nie zdziwię się, jesli do tego
            ostatniego rachunku dopiszą się też właściciele niepolskiej narodowości. Żydzi,
            których majątki zostały przez nas hmm ... zaanektowane.
            Pozdrowienia dla Pollaka.
    • Gość: Wojtek Re: LINCZ NA POLAKACH IP: 194.139.172.* 11.07.01, 16:33
      Ludzie!
      Żyjemy w kraju, w którym większość historii to tzw. "ciekawe czasy". Jesteśmy
      ich spadkobiercami i odpowiadamy za nie. Za to, co było dobre i za to, co było
      złe. Jeżeli mamy ochotę przypisywać sobie "dobre", to musimy także ponosić
      odpowiedzialność za "złe". To jest tak, jak z przejęciem praw do spadku - długi
      obciążenia też się przejmuje. Jeżeli mamy ochotę należeć do tzw. Zachodniej
      Cywilizacji, to musimy się temu podporządkować.

Kwaśniewski dobrze stwierdził, że przeprasza w imieniu tych, którzy czują się
      odpowiedzialni - ja się czuję odpowiedzialny w taki sposób, że poczuwam się do
      historycznej ciągłości polskości mojej rodziny od co najmniej kilkuset lat.
      I dlatego dziękuje Kwachowi, że powiedział, co powiedział.

Z przykrością stwierdzam, że mamy w Polsce bardzo dużo ludzi, któzy nie chcą
      przeprosić za Jedwabne, bo to co się tam stało akceptują, aprobują i poważnie
      się obawiam, że gdyby mieli gwarancję bezkarności - zrobili by to jeszcze raz i
      nie tylko raz. I to jest problem. Zakazać tego nie można, za długo walczyliśmy
      o wolność światopoglądu, by to teraz zmarnować - musimy się więc chyba pogodzić
      z obecnością antysemityzmu w Polsce, przynajmniej na tak długo, jak długo
      zajmie nam wyedukowanie nowego pokolenia na Europejczyków. Czy to się uda?

To o naszym Jedwabnem i naszych z tym problemach.

A tak na marginesie stosunków polsko-żydowskich: o tysiące kilometrów od naszej
      Zachodniej Cywilizacji, w Palestynie dzieją się rzeczy, za które za kilka,
      kilkadziesiąt czy kilkaset lat też strony będą się musiały jakoś przeprosić.
      Życzmy wszystkim, którzy tam dzisiaj urządzają sobie Jedwabne 1941 niemal
      codziennie, aby jak najszybciej znaleźli drogę do takich słów, jakie padły w
      naszym Jedwabnem w roku 2001. Oby nie trzeba było na to czekać aż 60 lat.
    • Gość: Mosze Polacy, IP: *.inter.net.il 11.07.01, 18:45
      • Gość: jegomosc Re: Polacy, IP: *.almda1.sfba.home.com 11.07.01, 20:18
        Jedwabne jest tylko jednym ogniwem w calym planie zniewolenia Polakow.
        Beda nastepne szkalowania i ponizania Polski i Polakow zwlaszcza na szerokim
        swiecie. W Polsce do przyzwyczajania Polakow w stanie upodlenia zajeli sie
        Polacy narodowosci zydowskiej. JEDYNA grupa, ktora ma odniesc korzysc w tym
        diabelskim planie. Kwasniewski jest jednym z Was. Drodzy Zydzi udalo sie Wam
        omanic i oszukac spora czesc Polakow roznych narodowosci, z moich obserwacji
        pomogli Wam w tym niektorzy Polacy z narodowosci niemieckiej. To mimo wszystko
        jeszcze nie koniec z Nami i mam nadzieje, zwyczajnie wierze, ze takiego konca
        nie bedzie jakiego chcecie nam Polakom zgotowac. To ZLO moze obrocic sie znowu
        przeciwko Wam drodzy Zydzi, poniewaz wczesniej czy pozniej PRAWDA zwycierza.
        Kwasniewski zrownal nieszczesnikow, ktorzy juz zdazyli sie kajac i przepraszac
        za zbrodnie niemieckie popelnione na Polakach wszystkich narodowosci miedzy
        innymi w Jedwabnem, z bezposrednimi zbrodnaiarzami. Jeszcze tego nie
        rozumiecie, ale otworza sie Wam oczy i bol wstydu i rezygnacji ogarnie Was. Tak
        bedzie... Polacy narodowosci zydowskiej, zaniechajcie tej walki, bo wielkie
        moze Wam przyniesc szkody. Polska po Waszemu - Tu spal Bog. Polakom z diablem
        nie po drodze...

• Gość: zyx K... jego masc GROZI ZYDOM ! IP: *.rdu.bellsouth.net 11.07.01, 21:55
          Synu podbijanego od 1000 lat narodu, opamietaj sie! Nawet Hitler ni mogla wygrac na kilku frontach.

Gość portalu: jegomosc napisał(a):

> Jedwabne jest tylko jednym ogniwem w calym planie zniewolenia Polakow.
          > Beda nastepne szkalowania i ponizania Polski i Polakow zwlaszcza na szerokim
          > swiecie. W Polsce do przyzwyczajania Polakow w stanie upodlenia zajeli sie
          > Polacy narodowosci zydowskiej. JEDYNA grupa, ktora ma odniesc korzysc w tym
          > diabelskim planie. Kwasniewski jest jednym z Was. Drodzy Zydzi udalo sie Wam
          > omanic i oszukac spora czesc Polakow roznych narodowosci, z moich obserwacji
          > pomogli Wam w tym niektorzy Polacy z narodowosci niemieckiej. To mimo wszystko
          > jeszcze nie koniec z Nami i mam nadzieje, zwyczajnie wierze, ze takiego konca
          > nie bedzie jakiego chcecie nam Polakom zgotowac. To ZLO moze obrocic sie znowu
          > przeciwko Wam drodzy Zydzi, poniewaz wczesniej czy pozniej PRAWDA zwycierza.
          > Kwasniewski zrownal nieszczesnikow, ktorzy juz zdazyli sie kajac i przepraszac
          > za zbrodnie niemieckie popelnione na Polakach wszystkich narodowosci miedzy
          > innymi w Jedwabnem, z bezposrednimi zbrodnaiarzami. Jeszcze tego nie
          > rozumiecie, ale otworza sie Wam oczy i bol wstydu i rezygnacji ogarnie Was. Tak
          >
          > bedzie... Polacy narodowosci zydowskiej, zaniechajcie tej walki, bo wielkie
          > moze Wam przyniesc szkody. Polska po Waszemu - Tu spal Bog. Polakom z diablem
          > nie po drodze...
          >

• Gość: snajper Re: Polacy, IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 12.07.01, 17:26
          Człowieku, opamiętaj się !! To nie Żydzi są największym wrogiem Polaków, tylko
          kosmici !! Czy Ty nie wiesz, co się na świecie dzieje ? Czy ty nie oglądzasz >Z
          archiwum X< ? Czy ty nie oglądzasz >Pierwszej fali< ? W chwili, gdy kosmici
          mogą zapanować nad całą Ziemnią, Ty rozpraszasz nas jakimiś opowiastkami o
          żydowskim niebezpieczeństwie. A może Ty zdradziłeś ? Może kosmici Cię
          przekupili, abyś odwracał od nich naszą uwagę ??? Jegomość, PRZYZNAJ SIĘ !!
          Czym Cię przekupili ??? Obiecali Ci Afrykę oddać we władanie, czy Amerykę
          Południową ? To konec Twojej misji ! Rozgryzłem Twoją rolę !!!
          • Gość: jegomosc Re: Polacy, IP: *.almda1.sfba.home.com 12.07.01, 19:59
            Gość portalu: snajper napisał(a):

> Człowieku, opamiętaj się !! To nie Żydzi są największym wrogiem Polaków, tylko
            > kosmici !! Czy Ty nie wiesz, co się na świecie dzieje ? Czy ty nie oglądzasz &#
            > 62Z
            > archiwum X< ? Czy ty nie oglądzasz >Pierwszej fali< ? W chwili, gdy ko
            > smici
            > mogą zapanować nad całą Ziemnią, Ty rozpraszasz nas jakimiś opowiastkami o
            > żydowskim niebezpieczeństwie. A może Ty zdradziłeś ? Może kosmici Cię
            > przekupili, abyś odwracał od nich naszą uwagę ??? Jegomość, PRZYZNAJ SIĘ !!
            > Czym Cię przekupili ??? Obiecali Ci Afrykę oddać we władanie, czy Amerykę
            > Południową ? To konec Twojej misji ! Rozgryzłem Twoją rolę !!!

Wypada mi tylko pogratulowac Tobie, snajper-zesmile
            Najwiekszym wrogiem czlowieka jest Szatan i to on opanowal dusze Zydow, ktorzy
            odwrocili sie plecami na los Polakow pochodzenia zydowskiego i na to co dzialo
            sie w Polsce i nie tylko w czasie IIWS. A dlaczego? Poniewaz to on(Szatan) byl
            sprawca tej wojny. Wszyscy Polacy cierpieli okropnie, ale diabel jakby chcial
            jeszcze mocniej zadrwic z tych Zydow amerykanskich i szczegolna "troska" zajal
            sie europejskimi Zydami i to w miejscu gdzie Zydom zylo sie najlepiej, tzn w
            Polsce. W nagrode Zydom, ktorzy oddali sie diablu przypadla zlota statulka pod
            nazwa "Zloty Cielec" i wladza na tym Swiecie. Ale TYLKO na tym Swiecie.
            • Gość: snajper Re: Polacy, IP: 10.1.1.* / *.waw.cdp.pl 13.07.01, 12:32
              Gość portalu: jegomosc napisał(a):

> Wypada mi tylko pogratulowac Tobie, snajper-zesmile
              > Najwiekszym wrogiem czlowieka jest Szatan i to on opanowal dusze Zydow, ktorzy
              > odwrocili sie plecami na los Polakow pochodzenia zydowskiego i na to co dzialo
              > sie w Polsce i nie tylko w czasie IIWS. A dlaczego? Poniewaz to on(Szatan) byl
              > sprawca tej wojny. Wszyscy Polacy cierpieli okropnie, ale diabel jakby chcial
              > jeszcze mocniej zadrwic z tych Zydow amerykanskich i szczegolna "troska" zajal
              > sie europejskimi Zydami i to w miejscu gdzie Zydom zylo sie najlepiej, tzn w
              > Polsce. W nagrode Zydom, ktorzy oddali sie diablu przypadla zlota statulka pod
              > nazwa "Zloty Cielec" i wladza na tym Swiecie. Ale TYLKO na tym Swiecie.

Szatan opanował duszę Żydów i w nagrodę dał im Oświęcim, Treblinkę i Jedwabne.
              Bardzo wartościowe nagrody. Pozostając przy Twoim stylu biblijnym, stwierdzę, iż
              szatan opanował dusze antysemitów, zarażając je nienawiścią. A swoją nagrodę
              antysemici odbiorą i na tym (pogarda uczciwych ludzi) i na tamtym świecie.

• Gość: jegomosc Re: Polacy, IP: *.almda1.sfba.home.com 13.07.01, 18:44
                A wiec to tak zrozumiales?
                Odrzuc wszystkie uprzedzenia zwlaszcza do Polakow i przeczytaj jeszcze raz.

Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: jegomosc napisał(a):
                >
                > > Wypada mi tylko pogratulowac Tobie, snajper-zesmile
                > > Najwiekszym wrogiem czlowieka jest Szatan i to on opanowal dusze Zydow, kt
                > orzy
                > > odwrocili sie plecami na los Polakow pochodzenia zydowskiego i na to co dz
                > ialo
                > > sie w Polsce i nie tylko w czasie IIWS. A dlaczego? Poniewaz to on(Szatan)
                > byl
                > > sprawca tej wojny. Wszyscy Polacy cierpieli okropnie, ale diabel jakby chc
                > ial
                > > jeszcze mocniej zadrwic z tych Zydow amerykanskich i szczegolna "troska" z
                > ajal
                > > sie europejskimi Zydami i to w miejscu gdzie Zydom zylo sie najlepiej, tzn
                > w
                > > Polsce. W nagrode Zydom, ktorzy oddali sie diablu przypadla zlota statulka
                > pod
                > > nazwa "Zloty Cielec" i wladza na tym Swiecie. Ale TYLKO na tym Swiecie.
                >
                > Szatan opanował duszę Żydów i w nagrodę dał im Oświęcim, Treblinkę i Jedwabne.
                > Bardzo wartościowe nagrody. Pozostając przy Twoim stylu biblijnym, stwierdzę, i
                > ż
                > szatan opanował dusze antysemitów, zarażając je nienawiścią. A swoją nagrodę
                > antysemici odbiorą i na tym (pogarda uczciwych ludzi) i na tamtym świecie.
                >

• Gość: judasz Re: Polacy, IP: *.at.ibm.com 13.07.01, 15:13
              Strasznie tu zajeżdża ojca-rydzykową sutanną (czyt. Radio Maryja); a tak poza
              tym - schizofrenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka