Dodaj do ulubionych

RAPORT LIMAKA

12.09.02, 09:02
Czesc pierwsza
Po dlugich, trudnych i owocnych badaniach udalo sie moim specjalistom
stwierdzic co nastepuje:
- wszystcy to chuje (poza mna naturalnie)
- galba klamie (a ja nie, ale to przeciez wynika z powyzszego)
- galba to kapus (ja tylko informowalem admina, a przeciez kazdy rozumie ze
to nie kapowanie)
- zbieznosc podpowiedzi dla konta qalba i innych kont to wynik spisku galby;
dowodow zadnych przytaczal nie bede, bo przeciez oczywiste ze galba klamie i
jest zlym czlowiekiem (ponownie patrz punkt pierwszy)
- jeszcze raz, wszytcy poza mna LIMAKIEM, to chuje
c.d.n
Obserwuj wątek
    • Gość: LIMAK już wiem dlaczego się denerwujesz kretynie5040 IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 12.09.02, 09:18
      ...pomału wychodzi szydło z worka...czekaj...czekaj na raport LIMAKA...może się
      okaże , że jednak LIMAK będzie musiał przeprosić galbę...czekaj cierpliwie...a
      może nie będzie musiał....czekaj.Ty wiesz , że obróbka twoich liścików musi
      trochę potrwać...dobrze się zamaskowałeś...co wcale nie świadczy , że galba
      jest tutaj niewinny....za wspólną grę i za swoich przyjaciół ponosi się też
      odpowiedzialność.
      L
      • limaczek Re: już wiem dlaczego się denerwujesz kretynie504 12.09.02, 09:22
        Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> ...pomału wychodzi szydło z worka...czekaj...czekaj na raport LIMAKA...może
        się
        >
        > okaże , że jednak LIMAK będzie musiał przeprosić galbę...czekaj
        cierpliwie...a
        > może nie będzie musiał....czekaj.Ty wiesz , że obróbka twoich liścików musi
        > trochę potrwać...dobrze się zamaskowałeś...co wcale nie świadczy , że galba
        > jest tutaj niewinny....za wspólną grę i za swoich przyjaciół ponosi się też
        > odpowiedzialność.
        > L

zgin przepadnij nieudolna podrobko, jestes jak tajwanski magnetowid. Tylko ja
        jestem prawdziwym LIMAKIEM
    • limaczek Re: RAPORT LIMAKA 12.09.02, 11:34
      Czekajcie, czekajcie, obiecuje wam ze druga czesc mojego raportu ruszy z posad
      bryle swiata. Pierwsza to byla tylko rozgrzewka. Niestety przygotowanie tak
      istotnych materialow musi zajac troche czasu, zwlaszcza ze musze barzdo zadbac
      o ich rzetelnosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka