kagan_australijczyk 08.10.02, 01:11 i co wy na to dupki ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AdamM czarny pas w karate to nie byle co, IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.10.02, 01:14 jednak to nie czyni tych, ktorzy go nie mają dupkami. A tego, co go nosi zobowiązuje do kultury. Karate to cwiczenie charakteru. Na pewno trener nie kaał ci nazywac innych dupkami. Poza tym ponad pasem (o ile pamietam) są jeszcze dany. ) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Ja mam czarny z JCPenny 08.10.02, 01:17 i co wy na to? kagan_australijczyk napisał: > i co wy na to dupki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM czesc kochanka :))) IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.10.02, 01:19 Co sluchac? JCPenny to taki fajny sklep! Niedrogi i mily. A w SEarsie to jak kupilem buty to chyba z 10 lat nie chcialy sie zniszczyć. Oj wspomnienia, wspomnienia. I ta droga z Atlantic City do Phila. Ech gdzie te czasy. )) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: czesc AdamM :))) 08.10.02, 02:39 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Co sluchac? JCPenny to taki fajny sklep! Niedrogi i mily. A w SEarsie to jak > kupilem buty to chyba z 10 lat nie chcialy sie zniszczyć. Witaj Adamie. JCPenny jest ok i naprawde jest tam latwiej zdobyc pasek niz w jakims klubie karate. Oj wspomnienia, Kiedy byles w stanach? > wspomnienia. I ta droga z Atlantic City do Phila. Ech gdzie te czasy. )) Ta droga sie chyba nazywa Atlantic City Expressway. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gregzyg Re: Ja mam czarny z JCPenny 17.10.02, 19:45 ujmę to tak ja mam pasek skórzany i się tym nie chwalę a czarny pasek możesz sobie wsadzić w ......... inaczej mówiąc cwaniaków było wielu ale ich ubywa szufla Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Pytanie do gregzyga: 17.10.02, 19:48 A wiesz co to jest JCPenny? gregzyg napisał: > ujmę to tak > ja mam pasek skórzany i się tym nie chwalę > a czarny pasek możesz sobie wsadzić w ......... > inaczej mówiąc cwaniaków było wielu ale ich ubywa > szufla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Mam czarny pas w karate IP: 151.112.27.* 08.10.02, 02:08 Wy tylko potraficie atakowac mnie ad personam bo brak wam argumentow merytorycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Ty to masz na...e razem z tym kaganem 08.10.02, 02:13 i to ty na to pipo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Mój czarny pies w kratke. ;)) (n/t) IP: *.acn.waw.pl 08.10.02, 02:32 kagan_australijczyk napisał: > i co wy na to dupki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .Kagan Mam czarny pas w karate i dupe w kratę IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 02:09 Odpowiedz Link Zgłoś
poliklinik Re: Mam czarny pas w karate 14.10.02, 14:47 dupek kagan_australijczyk napisał: > i co wy na to dupki ??? Tylko dupki muszą się dowartościowywać poprzez zdobywanie kolejnych pasów w karate. Ludzie wartościowi nie muszą bowiem niczego udowadniać. Słowem chcesz zobaczyć dubka? - idź na zawody karate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrq Re: Mam czarny pas w karate IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 14.10.02, 14:55 kagan_australijczyk napisał: > i co wy na to dupki ??? A ja mam smith & wessona. I co ty na to, paszczęczko? Odpowiedz Link Zgłoś
twojinternet Re: Mam czarny pas w karate 17.10.02, 16:40 Gość portalu: piotrq napisał(a): > kagan_australijczyk napisał: > > > i co wy na to dupki ??? > > > A ja mam smith & wessona. I co ty na to, paszczęczko? Po co aż tak. Wystarczy takiemu kozakowi pogrozić palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupek Re: Mam czarny pas w karate IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 19:39 kagan_australijczyk napisał: > i co wy na to dupki ??? Ooooo...! Eeeeeextra ! Ja też mam czarny pas. Przy spodniach. Pozdrawiam Półdupka Dupek Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_australijczyk Re: Mam czarny pas w karate 17.10.02, 22:02 gadajcie sobie co chcecie dupki a ja mam czarny pas - a wy dupki he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM (nie zalogow pokaz ten pas tu na forum! n/t IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 17.10.02, 22:09 Odpowiedz Link Zgłoś
poliklinik Re: To do prania się weź brudasie 22.10.02, 12:59 No co ty. Jak wypierze, to będzie biały jak śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś