Gość: Paulina IP: *.man.polbox.pl 09.10.02, 17:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pollak ja palę 'Radomskie' ale jak pan major woli IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.10.02, 20:40 to Franz ma 'Camele' PS. Ja nie palę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Ktos pali, dowody w popielniczce. ;)) (n/t) IP: *.acn.waw.pl 10.10.02, 01:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Na to wygląda. I to na forum !!! Dobrze, że się... IP: *.acn.waw.pl 10.10.02, 23:02 przynajmniej przyznał. )) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce a nasz snajper jest międzynarodową gwiazdą IP: *.chello.pl 11.10.02, 00:03 wszystkie media o Tobie trąbią. Nawet GW napisała: "Snajper terroryzuje Waszyngton". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: a nasz snajper jest międzynarodową gwiazdą IP: *.acn.waw.pl 11.10.02, 00:11 Gość portalu: kunce napisał(a): > wszystkie media o Tobie trąbią. Nawet GW napisała: > "Snajper terroryzuje Waszyngton". A oni nawet się nie domyślaja, że ja z Warszawy strzelam. ) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Gdzie kupujesz amunicję? 12.10.02, 22:56 > Gość portalu: snajper napisał(a): > A oni nawet się nie domyślaja, że ja z Warszawy strzelam. ) Potrzebna mi taka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Łucznik Radom. IP: *.acn.waw.pl 13.10.02, 00:38 jaceq napisał: > > Gość portalu: snajper napisał(a): > > A oni nawet się nie domyślaja, że ja z Warszawy strzelam. ) > > Potrzebna mi taka. W Radomiu. Ale to jest specjalne zamówienie. Pogadaj z Zygą Osóbką, to może wydłuży dla Ciebie tę serię. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Na to wygląda. I to na forum !!! Dobrze, że s IP: 156.17.41.* 13.10.02, 08:34 Gość portalu: snajper napisał(a): > przynajmniej przyznał. )) > dementuję Odpowiedz Link Zgłoś