Gość: krupski rypczak IP: *.nyc.rr.com 12.10.02, 19:03 +++(weneryczny?) ignorant jest parszywym spamerem. Zaklada 25 watkow tylko po to, zeby bylo go widac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gandalph Re: +++ignorant wrzodem ropnym forum 12.10.02, 20:43 Gość portalu: krupski rypczak napisał(a): > +++(weneryczny?) ignorant jest parszywym spamerem. > Zaklada 25 watkow tylko po to, zeby bylo go widac. > Obawiam się, że jest takich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Cieszy mnie Wasza frustracja sprężynkowcy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.02, 20:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krupski rypczak Re: Cieszy mnie Wasza frustracja sprężynkowcy... IP: *.nyc.rr.com 12.10.02, 23:39 coto jest sprezynkowiec, przyznam, ze nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Daj mu potruc... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.10.02, 00:03 Co do Zydow i Arabow , to Ignor smeci niemilosiernie... Ale kto sie tu nim przejmuje... Zwróc natomiast uwage, ze chlopak pilnuje naszej granicy na Odrze i Nysie (pisze to powaznie). Ja tez jej przed niemieckimi skurwysynami pilnuje (ojciec byl w powstaniu warszawskim, wiec tym xujom zza Odry, mimo, ze tu mieszkam, nigdy tego nie wybacze). Zatem niech chlopak sie powyglupia... Polsce nie zaszkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++Ignorant Nieszkodzi, bo Ty sam nie wiesz kim jesteś... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 00:40 Sława! Czy autor poprzedniego postu zdecydował wreszcie kim sam jest: RYPAKIEM-KRYPAKIEM CZY TEŻ JUŻ KRYPAKIEM-RYPAKIEM..? Pozdrawiam! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
_pollak TYLKO_PARU_MU_ROWNA:BIMI_MISIEK_CHICAGO_KIEDYS_J71 13.10.02, 04:45 Gość portalu: krupski rypczak napisał(a): > +++(weneryczny?) ignorant jest parszywym spamerem. > Zaklada 25 watkow tylko po to, zeby bylo go widac. > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga TYLKO_PARU_MU_ROWNA:BIMI_MISIEK_CHICAGO_KIEDY 14.10.02, 00:24 _pollak napisała: > Gość portalu: krupski rypczak napisał(a): > > > +++(weneryczny?) ignorant jest parszywym spamerem. > > Zaklada 25 watkow tylko po to, zeby bylo go widac. > > Prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: +++ignorant wrzodem ropnym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.02, 07:43 do listy wrzodów dołączam jeszcze MICHAŁa xp P.S. Ignorant to też niezły debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Do Jo, alias XP ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 10:12 Oglądać "Rodzinę zastępczą", a nie wymyślać o mnie głupoty panienko ! Wczoraj pojawiłaś się na forum z samymi bluzgami pod adresem innych dyskutantów, prowokowałaś, a teraz płacz i do mamusi ze skargą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Co za debil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.02, 11:22 MICHAŁ jest głupszy niz by się na początku mogło wydawać. Dalej nie rozumie, że z hosta *.neoplus.adsl.cośtam może się łączyć więcej niż jedna osoba. MICHAŁ wykazauje się wciąż niewiarygodnym debilizmem i to wtórnym, ponieważ nie reaguje na fakty. Pozdr.(dla rozsądnych forumowiczów) xp Odpowiedz Link Zgłoś