Dodaj do ulubionych

Schroeder puknij ty się w łeb pacanie.

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.10.02, 18:11
Wzorem Kwacha wypowiadającego się na temat czy
Irlandczycy są odpowiedzialni czy nie, teraz głupi
niemiecki pacan rozmawia z Putinem o ... czy zrobić w
Polsce "wolny korytarz" (chyba Hilter też coś
pierdzielił o "korytarzach").
No kurwa co za nowa moda polityków wtrącania się w
sprawy suwerennych państw (A może się mylę co do
suwerenności?).
Ciekawe co zrobi jeszcze większy dupek niż Schroeder
nasz minister spraw zagranicznych niejaki Cimoszka
SLDek ("Wysoki sadzie ja pisząc SLDek wcale nie miałem
na myśli UB-ek")
Nowy
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamM (nie zalogow od dawna mam jedna odpowiedź IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.10.02, 20:51
      ktora rzadko kto przyjmuje powaznie albo zupelnie nie wie o co chodzi. Odsylam
      do mojego watku o Francji i zbrojeniach. Moja odpowiedź to: zbroić się, zbroić
      się i jeszcze raz się zbroić. Dorownac Niemcom, Francji, UK, I-elowi. Zdobyć
      broń jadrową (nie zartuję!!; Ukraina ją ma!). Niech wiedzą, ze skonczyly sie
      czasy zartow z Polską. Mamy cale rzesze mlodych chlopakow, ktorym testosteron
      rozwala sklepienie czaszki. Niech sie na cos przydadza.
      • Gość: Prezes Re: od dawna mam jedna odpowiedź IP: *.ces.clemson.edu 23.10.02, 21:17
        Gość portalu: AdamM (nie zalogow napisał(a):

> ktora rzadko kto przyjmuje powaznie albo zupelnie nie
        wie o co chodzi. Odsylam
        > do mojego watku o Francji i zbrojeniach. Moja odpowiedź
        to: zbroić się, zbroić
        > się i jeszcze raz się zbroić. Dorownac Niemcom,
        Francji, UK, I-elowi. Zdobyć
        > broń jadrową (nie zartuję!!; Ukraina ją ma!).

Broń jądrowa ??? To jest praktycznie nierealne.
        Poza tym, żeby się zbroić to trzeba mieć za co.
        A w Polsce raczej się nie przelewa.
        Może lepiej najpierw zadbać o bezrobotnych,
        emerytów, służbę zdrowia itp.
        a także o tych co ciężko pracują i chcą coś z tego mieć,
        a dopiero potem myśleć o wojowaniu.

Niech wiedzą, ze skonczyly sie
        > czasy zartow z Polską. Mamy cale rzesze mlodych
        chlopakow, ktorym testosteron
        > rozwala sklepienie czaszki. Niech sie na cos przydadza.
        • Gość: AdamM (nie zalogow mamy rozne filozofie zyciowe IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.10.02, 21:40
          ty wydajesz sie byc pesymista. Ja wierze, ze wola, praca i inteligencja czynia
          cuda. A czy mozemy miec bron jadrowa czy nie (ja uwazam, ze mozemy) to
          nalezaloby spytac naszych jadrowcow (a mamy ich niezlych), np. z IBJ ze
          Swierku.
          • Gość: J.K. Marzenia i realia... Bron "A". Zglupieliscie...? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.10.02, 21:51
            Ukraina nie ma broni "A" . Wszystko oddali Rosjanom...
            Wtedy proponowali (tajnie) Polakom , abysmy kupili od nich pare sztuk "A",
            a w zamian za to popierali ich, aby i oni mogli co nie co, z tego zachowac...

OBLED I BEZSENS...

Prezydent Walesa sie na to nie zgodzil... I slusznie...

Bron "A" w rekach Polski, to NATYCHMIAST bron "A" w rekach Niemiec...
            Nie rozumiecie tego..?
            Wole rozbrojone Niemcy i Polske zalezna (tak jak dzisiaj) od USA...
            A jesli komus to przeszkadza, zycze przyjemnych snow...
            • tyu Marzenia i realia... 23.10.02, 22:00
              Zbroić się, zbroić, zbroić... w proce, czy w łuki?
              Bo na więcej nas praktycznie nie stać. Czy ktoś ma "chęć szczerą" by komuś
              przyłożyć, czy nie. Chyba, że wybierzemy armaty zamiast masła, ale to już
              kiedyś było przerabiane...
              Czy nie lepiej (choć też utopia, ale mniejsza) byłoby napisać: bogacić się,
              bogacić, bogacić?
              Casus: Japonia. Przez dziesięciolecia przymusowo (przegrała wojnę!) rozbrojona -
              wygrała właśnie na tym.
              • Gość: AdamM (nie zalogow o ile sie nie myle IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.10.02, 22:06
                jestes jednym z rozsadniejszych forumowiczow. Oczywiscie, ze nalezy najpierw
                bogacic sie. Ale takze zbroic. Chyba szkoda naszego wspolnego czasu na
                debatowanie dlaczego Polska powinna być dobrze uzbrojona. Jesli masz jakies
                watpliwosci w tym wzgledzie to ja nie widze sensu w dyskusji. Japonia podjela
                taka decyzje, mogac liczyc na pelne wsparcie USA w razie potrzeby. Ja nie
                wierzę w żadną zewnętrzną pomoc dla Polski. Z takiego zalozenia wychodza UK,
                Francja, I-el, USA. Niemcy ostatnio zglupieli dosczetnie, ale ja sie z tego
                powodu ciesze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka