pauline_kaczanow 25.10.02, 17:59 najserdeczniejsze zyczenia zdrowia, szczescia i spelnienia 50 proc. marzen. Dlaczego piecdziesieciu? Bo byloby nudno gdyby wszystkie marzenia sie spelnialy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamm00 paulina 25.10.02, 18:05 co jest grane z toba i z tym Macem? Podaj jakies szczegoly. On Cie sciga na forum i grozi sadem( Ujawnij dane, ktore mozesz a bedzie na pewno ciekawie)) Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow a wiec 25.10.02, 22:32 Jest podejrzewany o najgorsze zbrodnie. W co najmniej 5 sprawach. a jest dzinnikarzem. Tak jak Piotrowski. Pisze pod pseudonimem Jakub Diamant. Teraz pracuje w jednej z łodzkich gazet. Grozi mi procesem cywlilnyum. I tak nic nie zrobi. MAm mocne dowody. I jestem nieprzekupna w przeciwnienstwie do.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Dla wszystkich urodzonych 24 listopada IP: *.szeptel.net.pl 25.10.02, 21:44 "Listopad to dla Polski niebezpieczna pora..." Wyspiański, "Noc Listopadowa" Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Dla wszystkich urodzonych 24 listopada 25.10.02, 22:24 pazdziernik mamy teraz glupia cipo Odpowiedz Link Zgłoś