Dodaj do ulubionych

Instrukcja PO

12.01.06, 18:46
Wlasnie tvp2 pokazalo instrukcje PO krazaca od rana po parlamencie co poslowie
PO maja mowic dziennikarzom. No i to mniej wiecej slyszelismy, z ust nie tylko
PO ale i LPR oraz Samoobrony. Zabawne jest to, ze instrukcja wydrukowana i
powielona rano, a potem podobno wiele sie wydarzylo? Autora, autora!

wink)
Obserwuj wątek
    • jaceq Re: Instrukcja PO 13.01.06, 16:22

Krążył (jak istne Widmo Komunizmu) to Jurek M(arszałek) z moherowym kapeluszem,
      szukając datków na kaucję za siebie, jak go TK każe zamknąć straży
      marszałkowskiej za niemoralne zachowanie w dniu wczorajszym.
      • patience Widmo Komunizmu to Rysio Kalisz 13.01.06, 16:27
        obronca cnot wszelakich, od umiarkowania w jedzeniu i poiciu zaczynajac, a na
        nieposzlakowanej politycznej uczciwosci konczac. Razem z Giertychem i
        Komorowskim bronili demokracji inaczej. Moze nie jak niepodleglosci, ale w
        interesie wolnosci, glownie wlasnej.

Nawiasem mowiac, wiekszosc nie zawsze ma racje. Jest zasadnicza roznica miedzy
        politea a ochlokracja. Jako rzecze Arystoteles.
        • palnick Re: Widmo Komunizmu to Rysio Kalisz 13.01.06, 16:30
          patience napisała:

> Nawiasem mowiac, wiekszosc nie zawsze ma racje. Jest zasadnicza roznica miedzy
          > politea a ochlokracja. Jako rzecze Arystoteles.
          -------
          Miliony much nie mogą się mylić ! Jedzmy gó.. ! smile
        • jaceq Re: Widmo Komunizmu to Rysio Kalisz 13.01.06, 16:52

> Nawiasem mowiac, wiekszosc nie zawsze ma racje. Jest zasadnicza roznica miedzy
          > politea a ochlokracja. Jako rzecze Arystoteles.

O, jak mi się to podoba! Te wczorajsze 68% to przypuszczalnie ta ochlokracja.
          Rychu Kalisz to ochlajokracja.
          • owca_czarna BTW odnośnie cenzury 13.01.06, 16:59
            jaceq napisał:

>
            > > Nawiasem mowiac, wiekszosc nie zawsze ma racje. Jest zasadnicza roznica m
            > iedzy
            > > politea a ochlokracja. Jako rzecze Arystoteles.
            >
            > O, jak mi się to podoba! Te wczorajsze 68% to przypuszczalnie ta ochlokracja.
            > Rychu Kalisz to ochlajokracja.
            > _____________________________
            > Jarosław Kaczyński: "Jestem zdecydowanym zwolennikiem poważnej dyskusji nad
            > cenzurą obyczajową".

z Twojej sygnaturki. Jarka Kaczkowa mowiła o cenzurze nawet w internecie, ale
            nie ma na nią jeszcze pomysłu smile). Ale dyskutować to se może, ma prawo, hehehe
            nawet z osłem, ale tyko raz w roku, podczas Wigilii

owca_czarna
            • jaceq Re: BTW odnośnie cenzury 13.01.06, 17:24

owca_czarna napisała:
              > z Twojej sygnaturki.

Jak dla mnie to jest jeden z nielicznych wyznaczników. Chęć na wprowadzenie
              cenzury (obyczajowej, jakiejkolwiek) może mieć tylko i wyłącznie prawdziwy
              komunista, szczery bolszewik.

• patience Re: Widmo Komunizmu to Rysio Kalisz 13.01.06, 17:33
            nie tym sie rozni ochlokracja od politei, ze w jednej istnieja wiekszosci a w
            drugiej niewink Jak zobaczysz jak liberalowie z faszystami rabuja budzet panstwa a
            potem wykorzystuja koniecznosc zrobienia autopoprawki przez rzad do wywolania
            faktu medialnego ze rzad chce zrobic zamach stanu i wybory rownoczesnie, to
            wtedy masz do czynienia z ochlokracja. Rzadami motlochu. Heheh teksty Michnika
            wracaja do Michnika, aczkolwiek inaczej, niz sie spodziewal...
            • jaceq Re: Widmo Komunizmu to Rysio Kalisz 13.01.06, 17:46

> koniecznosc zrobienia autopoprawki przez rzad

Właśnie o to chodzi. Konieczność! W tym celu czeba zamknąć sejm do 25-go na
              cztery spusty. A potem sie go łotworzy, zakręci i...

Jurkorędzie do Narodu w każdy pierwszy wtorek miesiąca. Dzień wolny od pracy.

• patience Re: Widmo Komunizmu to Rysio Kalisz 13.01.06, 17:54
                Jacek, mysle ze naprawde cos sie w Polsce zmienilo... nie zatrzymasz wody grabiami.
                • jaceq Zmiany w Polszcze. Spiærdålam na Ukrainę. 13.01.06, 20:14

A zmieniło się, zmieniło. Koło czasu wykonało pełny obrót. Prezes rządzącego
                  ugrupowania, przełożony urzędującego prezydenta nie ma nic przeciwko rozważeniu
                  wprowadzenia cenzury. Opozycja wykonuje rzut na taśmę w konkursie głupoty z
                  rządzącymi. Doradcą premiera ds. rodziny zostaje lekarz, któremu wiedzę
                  doskonale zastępują poglądy. Lepper (na razie tylko) chce wejść w skłąd rządu.
                  JKM już nie chce kandydować. I nie dziwota.
    • karlin Instrukcja PO 13.01.06, 17:11
      Model ekologiczny.

Bierzesz tyle odpadków, ile da się uzbierać.

Mielesz, ugniataz, mieszasz z żywicą epoksy i oklejasz jeden z dostępnych manekinów.

Prezio, Elokwent, Biznesłomen, Zażywny Mieszczanin, Ekspert, Purpuratownik.

Po zdjęciu modelu do każdego przez niewielki otwór w głowie wlewasz trzy krople
      skondensowanego preparatu identycznego z naturalną Kompetencją.

Nie wolno zapomnieć o otworach na linki dla prowadzącego.

W każdym montujesz uniwersalny napęd Media Turbo.

Kod wprowadzający - numer konta w raju podatkowym.

Miłego użycia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka