andrzejg 21.11.02, 12:05 Wszystkiego najlepszego w dniu imienin, a jakby to nie był wasz patron , to przyjmijcie awansem Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galba Przyłączam się! IP: 213.17.161.* 21.11.02, 12:30 I życzę stu jeszcze podobnych okazji do świętowania. Ze wszystkimi należnymi sobie tytułami, Galba PS. A dlaczego NIKT nie pamiętał o moich imieninach (11 XI)?! Myślicie, że jak władze państwowe czczą ten dzień ku mej uciesze to hołdy zwykłych poddanych nie są mi nie potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Odpowiedź dla Imperatora! 21.11.02, 12:40 Gość portalu: Galba napisał(a): > I życzę stu jeszcze podobnych okazji do świętowania. Również, przy okazji. > władze państwowe czczą ten dzień ku mej uciesze to hołdy zwykłych poddanych nie > > są mi nie potrzebne? Najcenniejszymi sojusznikami cesarstwa zawsze byli ci, którzy rzetelnie i sprawnie wypełniali role im przeznaczone, a nie ci, którzy wrzeszczeli na całe gardło Vivat imperator. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Janusza z dójką i Janusza szczecińskiego 21.11.02, 12:49 Ja również dołączam się do życzeń,wszystkiego naj!!! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Wielki Imperatorze 21.11.02, 20:44 Gość portalu: Galba napisał(a): > PS. A dlaczego NIKT nie pamiętał o moich imieninach (11 XI)?! Myślicie, że jak władze państwowe czczą ten dzień ku mej uciesze to hołdy zwykłych poddanych nie są mi nie potrzebne? Pamietałem, podchodziłem , ale te straże..... Straszna u Ciebie biurokracja , gorzej niż w UE! O łapówkach nie wspomnę, zanim doszedłem to wszystkie podarunki rozgrabili. Źle sie dzieje w państwie Galbowskim. Andrzej P.S. Wszystkiego najlepszego - a w Poznaniu to tak na serio obchodzili. Ciekawa sprawa , bo w TVP tak strasznie mówili o świętowaniu państwowym. A tam to najwazniejszy był sw.Marcin na siwym koniu i rogale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba ! IP: 213.17.161.* 22.11.02, 08:39 To wszystko przez Senat! Niedługo spadnie parę dostojnych głów! G. > Pamietałem, podchodziłem , ale te straże..... > Straszna u Ciebie biurokracja , gorzej niż w UE! > O łapówkach nie wspomnę, zanim doszedłem to wszystkie podarunki rozgrabili. > Źle sie dzieje w państwie Galbowskim. > > > Andrzej > > P.S. > Wszystkiego najlepszego - a w Poznaniu to tak na serio obchodzili. > Ciekawa sprawa , bo w TVP tak strasznie mówili o świętowaniu państwowym. > A tam to najwazniejszy był sw.Marcin na siwym koniu i rogale... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Janusz i Janusz2_ - jest sprawa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 14:56 Widzę, że "jest sprawa" przyjęło sie na Forum. Jam to (nie chwaląc się) sprawił. Za życzenia dziękuję. Wzruszony do łez Janusz szczeciński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Janusz i Janusz2_ - jest sprawa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 14:59 Specjalne życzenia wszelkiej pomyślności dla Janusza2 składa Janusz szczeciński Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Janusz i Janusz2_ - jest sprawa 22.11.02, 09:57 Gość portalu: Janusz napisał(a): > Specjalne życzenia wszelkiej pomyślności dla Janusza2 > składa > > Janusz szczeciński Dziękuję. Ja również życzę Ci wszystkiego najlepszego Janusz (z dwójką) Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Janusz i Janusz2_ - jest sprawa 21.11.02, 15:00 Jondruś,jak widać jedną dziesiątkę masz zaliczoną,ciekawe czy druga też trafiona,hehehe? Szczeciński,na to Twoje zdrówko)! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong sprawa jest - i tez zycze :) /nt IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 19:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sprawa jest - i tez zycze :) /nt IP: *.chello.be / 213.46.162.* 21.11.02, 19:39 To ja tez sie przylaczam do zyczen!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Janusz i Janusz2_ - jest sprawa 21.11.02, 19:45 Janusza z dwójką nie widać. Czyżby...?)))) Janusz 2,w górę serca!!! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Galby 22.11.02, 09:40 Witaj Galba. Przecie 11.11 nie ma Galby na indeksie)! Fakt,coś tam śLIMAK kiedyś pisał,ale wierzyć ślimakom? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Janusz i Janusz2_ - jest sprawa 22.11.02, 09:55 andrzejg napisał: > Wszystkiego najlepszego w dniu imienin, > a jakby to nie był wasz patron , to przyjmijcie awansem > > Pozdrawiam Andrzej Serdecznie dziękuję za życzenia. Pozdrawiam Wszystkich Janusz (z dwójką) Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Janusz i Janusz2_ - jest sprawa 22.11.02, 10:35 Witaj Januszu z dwójką)! Żyjesz jako? Widać ciężko było?) pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Janusz i Janusz2_ - jest sprawa 22.11.02, 10:41 bykk napisał: > Witaj Januszu z dwójką)! > Żyjesz jako? Widać ciężko było?) > pozdrawiam > hej! Oj było ciężko, było )) Odpowiedz Link Zgłoś