Gość: AdamM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.11.02, 20:45 No jakie dziwy I nawet artykuly ciekawe. Proszę, proszę. www.jachnicki.com.pl/index.php?ver=1&p=3 PS Wybaczcie jeśli wyważam otworzone drzwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pollak Re: Pulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.11.02, 20:48 Gość portalu: AdamM napisał(a): > No jakie dziwy I nawet artykuly ciekawe. Proszę, proszę. Też żes odkrył.... > PS Wybaczcie jeśli wyważam otworzone drzwi > Wybaczamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Doprawdy niezły ten Mac!!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.11.02, 20:59 Proszę przeczytać: www.jachnicki.com.pl/index.php?p=3&em=25&id_art=222 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Doprawdy niezły ten Mac!!! IP: *.acn.waw.pl 21.11.02, 21:10 Gość portalu: AdamM napisał(a): > Proszę przeczytać: > > <a href="www.jachnicki.com.pl/index.php? p=3&em=25&id_art=222"target="_bl > ank">www.jachnicki.com.pl/index.php?p=3&em=25&id_art=222</a> J.S.Mac pracował kiedyś we Wprost . Zasłynął przedziwnym zniknięciem na ileś tam dni . Nie pamiętam ile to trwało ale w końcu sie odnalazł i stwierdził że go porwano . Nie pamiętam jak to sie zakończyło i czy zwierzył się do końca z tego tajemniczego wydarzenia . P.S. A artykuł interesujący . Odpowiedz Link Zgłoś
dr_frojd Doskonały ten Mac!!! 22.11.02, 01:43 Gość portalu: AdamM napisał(a): Proszę przeczytać: www.jachnicki.com.pl/index.php?p=3&em=25&id_art=222 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong ty chyba tez istniejesz naprawde ? :))) /nt IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba McKaczanow & co IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 21:14 Gość portalu: AdamM napisał(a): > No jakie dziwy I nawet artykuly ciekawe. Proszę, proszę. > > <a href="www.jachnicki.com.pl/index.php? ver=1&p=3"target="_blank">www.jachnicki.com.pl/index.php?ver=1&p=3</a> > PS Wybaczcie jeśli wyważam otworzone drzwi *********************************************** To jest jak rozumiem ten sam MAC J.S., którego gdzieś dziesięć lat temu zaj..ało na parę dni i cała Polska szukała bezkompromisowego dziennikarza? Bo ponoć go komuna za odwagę utłukła... Potem znalazł się na dworcu W-wa Śródmieście. Jakby skacowany co nieco A kiedyś (za komuny, za komuny panowie i panie!!!)dawało się gościa czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Niewierni Tomasze niechaj włożą palec 21.11.02, 21:15 Ha! Wiedziałem, że przynajmniej jedna z wielu osobowości Pauliny jest całkiem realna. Teraz zaistniały fakty, intuicja nie zawodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykan Re: Pulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! IP: 209.234.157.* 21.11.02, 23:17 Moze i istnieja naprawde, ale nazwiska maja raczej beznadziejne. Ja bym sie wstydzil. Ich dzieci to pewno beda Maczanow. Tfu, obrzydliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf Paulina i Mac gratulacje sklada konsylium !!!-))) IP: *.cm-upc.chello.se 22.11.02, 01:21 Zbadanie wiarygodności firmy przed zawarciem kontraktu jest najlepszą metodą uniknięcia problemów z jakimi borykają się wierzyciele przy dochodzeniu należności od niesolidnych dłużników. Niestandardowość naszych wywiadów wynika z faktu, że informacje ogólnodostępne (rejestry, ewidencje) i pozyskane od samego podmiotu badanego stanowią tylko część (ok. 30%) informacji o podmiocie. Większość danych pochodzi bowiem z innych źródeł. Taktyka ta pozwala pozyskać informacje rzetelne i pozwalające w sposób obiektywny dokonać oceny wiarygodności podmiotu gospodarczego. Decydujące znaczenie mają często informacje pozyskane w wyniku działań operacyjnych podjętych w odpowiednio szerokiej skali. W celu ułatwienia dostępu do informacji o podmiotach gospodarczych podjęliśmy współpracę z podmiotem amerykańskim. Amerykanie wyposażyli nas w infrastrukturę informatyczną, która pozwala szybko pozyskiwać najbardziej niezbędne informacje. Kluczowe znaczenie dla obrotu gospodarczego ma informacja o niesolidnych podmiotach. Najlepszą metodą obrony przed nimi jest ich naturalna eliminacja z rynku. Warunkiem tego jest szybki dostęp i wymiana informacji. Ważną w tym zakresie rolę spełnia baza danych Kancelarii Jachnicki Inkaso, a także tzw. czarna lista dłużników w internecie prowadzona przez podmiot amerykański. W celu wymiany informacji korzystamy też z baz danych innych podmiotów. Poniżej przedstawiamy szczegołową ofertę oraz ceny usług wywiadowczych. 1) WYWIAD GOSPODARCZY: Sprawdzanie wiarygodności, rzetelności i stanu faktycznego podmiotów gospodarczych i osób fizycznych A) RAPORT PODSTAWOWY zawiera m.in.: - dane identyfikacyjne: pełna i skrócona nazwa przedsiębiorstwa, forma prawna, adres siedziby - dane rejestrowe, data założenia - dane o właścicielach, wspólnikach, udziałowcach, akcjonariuszach - wysokość kapitału zakładowego / akcyjnego - charakterystykę działalności - uwagi i spostrzeżenia zebrane w toku czynności wywiadowczych CENA: ok. 500 zł. B) RAPORT ROZSZERZONY zawiera dane z Raportu Podstawowego, oraz: - dane dotyczące siedziby i oddziałów - wysokość obrotów - wielkość zatrudnienia - historię firmy - pozycję w branży - dane majątkowe - uwagi i spostrzeżenia zebrane w toku czynności wywiadowczych CENA: ok. 2.500 zł. C) RAPORT WIARYGODNOŚCI PŁATNICZEJ zawiera dane z Raportu Rozszerzonego, oraz: - dane finansowe: przychody, straty, nieruchomości, bilans: pasywa i aktywa - zaciągnięte zobowiązania prawne i notarialne - powiązania i zależności - informacje o kontrahentach: dostawcy i odbiorcy - powiązania bankowe oraz sposoby regulowania zobowiązań - ocenę zdolności kredytowej - opinię środowiska i pozycję w branży - inne uwagi i spostrzeżenia zebrane w toku czynności wywiadowczych CENA: ok. 3.500 zł. D) RAPORT MAJĄTKOWY zawiera dane z Raportu Wiarygodności Płatniczej, oraz: - rozpoznanie i ustalenie majątku wraz z jego sytuacją prawną i stanem obecnym (ew. z czynnikami pomniejszającymi jego wartość) CENA: ok. 6.000 zł. UWAGI: 1. Powyższe ceny dotyczą czynności wywiadowczych prowadzonych na terenie Polski. W przypadku czynności wywiadowczych na terenie: - Europy – ok. 5.000 zł, - USA i Kanada – ok. 9.000 zł - Państwa byłego ZSRR – ok. 6.000 zł. - Azja i Australia – ok. 8.000 zł Z przeprowadzonych czynności wywiadowczych poza granicami Polski sporządza się co najmniej Raport Rozszerzony. 2) DZIAŁANIA WYWIADOWCZE: - potwierdzanie danych teleadresowych osób i firm - poszukiwanie osób / firm, ustalania aktualnych adresów lub telefonów - ustalanie zarejestrowanych pojazdów - sprawdzanie wiarygodności danych osób i firm - ustalanie stanu prawnego i faktycznego nieruchomości - inne usługi wywiadowcze CENA: ok. 400 zł za godzinę pracy wywiadowcy (Polska) ok. 500 zł za godzinę pracy wywiadowcy (Europa) 3) DORADZTWO W ZAKRESIE BEZPIECZEŃSTWA EKONOMICZNEGO: - audyt bezpieczeństwa w firmie / domu CENA: ok. 3.500 zł - ustalanie procedur bezpieczeństwa w firmie CENA: ok.16.000 zł (do negocjacji) - wykrywanie podsłuchów CENA: ok. 1000 zł. UWAGI: - Do powyższych czynności wywiadowczych, na życzenie Klienta, może być dołączona dokumentacja fotograficzna, płatna dodatkowo +10%. - Termin realizacji wynosi od 7 do 30 dni roboczych w zależności od zawiłości sprawy i miejsca realizacji. - Wszystkie ceny są cenami netto! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Oczytanie adama m 22.11.02, 01:52 Oczytany to ty raczej nie jesteś skoro dziś dopiero odkryłeś istnienie Maca i Kaczanow. Czy pozostałe tezy, które stawiasz na tym forum mają podobnie mocną podstawę w faktach? Pozwól, że ja odpowiem. NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Czy IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.11.02, 10:30 Kaczanow i Mac to jakieś filary i kanony polskiego pióra/dziennikarstwa, o ktorych wstyd nie wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Nie chodzi o "filary" 22.11.02, 15:06 Nie chodzi o "filary" tylko o ELEMENTARNE oczytanie drogi Adamie. O ile można nie wiedzie kto to jest ta Kaczanow (bo to jakaś świeżyzna) o tyle NIE WYPADA nie znać nazwiska Maca. Nie dlatego, że jest wyjątkowym autorytetem (bo nie jest) tylko dlatego, że jest obecny w prasie "od zawsze". Jesteśmy Adamie w tym samym wieku, i uwierz mi, są rzeczy, nazwiska, których średnio oczytanemu człowiekowi NIE WYPADA nie znać... _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolezanka Kaczanow Re: Nie chodzi o 'filary' IP: *.krakow.tdci.pl 22.11.02, 16:51 Kaczanow to nie jest zadna swiezyzna.Poparz na zaawansowana wyszukiwarke we Wprost. Ona jest dobra,. Tak jak Mac Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Nie chodzi o 'filary' 22.11.02, 16:54 Ja jej nie podsumowuję, w porównaniu z Macem jest "świeżyzną". Nie mwię także o wieku, bo świeżyzna to góra 18 lat... _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Nie chodzi o 'filary' 22.11.02, 22:27 Gość portalu: Kolezanka Kaczanow napisał: > Kaczanow to nie jest zadna swiezyzna.Poparz na zaawansowana wyszukiwarke we > Wprost. Ona jest dobra,. Tak jak Mac Też mi autorytet: zaawansowana wyszukiwarka "Wprost". Pewnie z pół redakcji zna, ta wyszukiwarka. Prawie taka inteligentna, jak mój odkurzacz. "Ona jest dobra" - dobre. Też sobie "poparzę" na tej zaawansowanej wyszczekiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Prawda jest taka, ze IP: *.icpnet.pl / 62.21.32.* 22.11.02, 16:54 ja o Macu slyszalem, ale go nie czytywalem, gdyż od lat regularnie czytam tylko Rzepę i The Economist (nie piszę tego broń Boże dla pochwalenia się - ot moja praca tego wymaga). Tak wiec nie czytam Wprost, Polityki i Newsweeka. Ja nawet nie wiedzialem czy Mac to ktoś prawdziwy, czy to może jakiś pseudonim, a tu jeszcze te glupie teksty Kaczanowej na forum o Macu, pedofilii, etc. no to już zupelnie się pogubilem. Czy to w końcu jest jakiś sensowny dziennikarz? Jakiś taki Wildstein tylko z obozu "posttępowców"? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Prawda jest taka, ze 22.11.02, 17:00 A za komuny nie czytałeś w ogole? Jesteśmy w tym samym wieku, więc doświadczenie pokoleniowe powinniśmy mieć podobne. Chyba nie powiesz mi, że "The Economist" czytałeś za komuny? Co do Maca, dałem w którymś wątku odnośnik do jego wyjątkowo antyposttępackiego artykułu. Przy czym jego dziennikarstwo ogólnie rzecz biorąc nie jest najwyższych lotów. _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM Faktem jest, że za komuny IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.11.02, 17:04 prasy nie czytalem. Taka jest prawda. Wtedy czytalem ksiazki. Dzisiaj nie czytam ksiazek. O Economiscie nie bylo wtedy mowy. Czytam go dopiero od jakichś 4 - 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Faktem jest, że za komuny 22.11.02, 17:07 Ja parę gazet jednal wtedy czytywałem: śp. Razem, itd, Politykę, Tygodnik Powszechny (z białymi plamami)... Fakt, że wtedy książek czytywałem więcej... _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fląder Jestes Gejem? IP: *.acn.waw.pl 25.11.02, 18:50 pan_pndzelek napisał: > Ja parę gazet jednal wtedy czytywałem: śp. Razem, itd, Politykę, Tygodnik > Powszechny (z białymi plamami)... > > Fakt, że wtedy książek czytywałem więcej... > _______________________________________ > ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... > >>>--- Tak dla ciekawości zapytam : ty jeste ś Gejem? Bo jedne taki mój znajmy mi mówił, że Geje mówią na wacka mój Pan Pendzelek. F. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Pulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! 22.11.02, 16:52 owszem isnieje potwierdzam a nazwisko rzeczywiscie...he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Pulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 25.11.02, 11:34 Oni nawet razem piszą teksty, dawniej we Wprost a teraz na stronie Inforepubliki: www.inforepublika.pl/forum/show.jsp?place=ir_forum_tree&post_id=146&thread_id=146 Kto mi to wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinakaczanow Re: Pulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! 25.11.02, 12:17 Gość portalu: Nowy napisał: > Oni nawet razem piszą teksty, dawniej we Wprost a teraz na stronie > Inforepubliki: > > <a href="www.inforepublika.pl/forum/show.jsp? place=ir_forum_tree&post_id > =146&thread_id=146"target="_blank">www.inforepublika.pl/forum/show.jsp? place=ir > _forum_tree&post_id=146&thread_id=146</a> > > > Kto mi to wyjaśni? Ale to nie ja pisałam ten tekst z Macem, ktoś sie pode mnie podszył Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 A kota to dałaś Wietnamczykom na przechowanie? 25.11.02, 12:38 pauline_kaczanow napisała: > owszem isnieje potwierdzam a nazwisko rzeczywiscie...he he A potem to niektórzy stękają: "moja biedna kiciu, gdzie ty?" A gdzie ma być, do cholery jak nie w brzuszku u mamusi Wietnamki. Trzeba było najpierw myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luśnia Re: Pulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! IP: w3cache:* / 192.168.1.* 22.11.02, 20:07 przeciez ja juz dawno wam tu mowilem, dupki, ze przcuja razem na cztery rece, robia nas w konia, prowokujanas tym udawanym skakaniem sobie do oczu i maja niezly ubaw z nas. Jakas chan_ka pisala, ze jestesmy glupki. Poprawka: wy jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM To jakieś wariactwo. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.11.02, 20:10 Tylko zydowskie niespokojne glowy mogly to wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Paulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! 25.11.02, 15:12 ale sie ubawilam)))) )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
=kapral= Re: Paulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! 25.11.02, 16:50 pauline_kaczanow napisała: > ale sie ubawilam)))) > > > )))))))))))) Cieszę się, że się bawisz. Bo było mi przykro, kiedy myślałem, że się na tej przemielarni myśli i słów marnujesz. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Paulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! 28.11.02, 13:28 dziekuje kapral za dobre slowo niczym sie nie przejmuje juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Pulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! IP: *.nas15.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.11.02, 05:51 Slawomir Mac to najbardziej antypolski i prozydowski dziennikarz piszacy dla tygodnika Wprost. Wielokrotnie atakowal nasz narod ale sam przeszedl siebie piszac artykul 22 lipca 2001 roku na stronie 25 gdzie miedzy innymi pisze te slowa krytyczne o Polakach:"To nowa mutacja starego kodu genetycznego, uformowanego setki lat temu w dorzeczu Wisly". O ile dobrze wiem jego sprawa znalazla sie w prokuraturze, kiedy posadzil o spowodowanie smierci osob przez Narodowa Odbudowe Polski (NOP). To okazalo sie klamstwem. Nie wiem jak jego losy sie potoczyly, ale chetnie bym uslyszal od Pauliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Pulina Kaczanow i Mac istnieją naprawdę !!! IP: *.nas15.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.11.02, 06:08 Dodam jeszcze slowa o jego artykule przeciw politycznej poprawnosci. Pamietajcie dla Zydow to zupelnie nowy dogmat. Poniewaz to wlasnie oni wprowadzili zasade politycznej poprawnosci w Partii Demokratycznej na terenie USA i dzieki temu uzyskali glosy tzw. minorities w postaci murzynow, Puertoricanow, Indianow, homosexualistow co sie laczylo z wielobilionowymi wydatkami z kieszeni tzw. bialego podatnika. Po ataku sept. 11 sytuacja zmienila sie drastycznie. Zydzi z ich mediami na czele z Washington Post zaczeli popierac republikanow i zawiazal sie z tego dziwny zwiazek. Zydzi i tzw. Radical Christian. Radical Christians zawsze byli w Partii Republikanskiej i dzialaja glownie w stanach poludniowych jak Texas, Oklahoma, Georgia i South Carolina gdzie stawiaja krzyze wysokie na trzy pietra i sa rzeczywiscie radykalni. Smieszna to mieszanina. Poza tym popieraja masowe ludobojstwo jakie ma miejsce w Palestynie i to wystarczylo zeby sie zgadali z zydowskimi kryminalistami. Odpowiedz Link Zgłoś