Gość: krupski rypczak IP: *.nyc.rr.com 02.12.02, 23:12 Precz z tematami o Zydach, bo juz zygam. Gdzie nie spojrzysz to roi sie od zydonielubow oszolomionych z piana w mozgu. Wole oszolomionego lewaka VC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Wole VC, od woja i jemu podobnych IP: *.chello.be / 213.46.162.* 02.12.02, 23:40 Gość portalu: krupski rypczak napisał(a): > Precz z tematami o Zydach, bo juz zygam. Precz z tematami o islamoe bo juz rzydam. Gdzie nie spojrzysz to roi sie od > zydonielubow oszolomionych z piana w mozgu. Gdzie nie spojrzysz to roi sie od arabinielubow oszolomionych z piana w mozgu. Wole oszolomionego lewaka VC. Ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR A Ty jesteś rypakkrypak czy też może krypakrypak? IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.02, 23:49 Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: A Ty jesteś rypakkrypak czy też może krypakry 02.12.02, 23:51 on jest pokryparowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C Re: Wole V.C., od ignora i jemu podobnych IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 09:19 Gość portalu: krupski rypczak napisał(a): > Precz z tematami o Zydach, bo juz zygam. Gdzie nie spojrzysz to roi sie od > zydonielubow oszolomionych z piana w mozgu. Wole oszolomionego lewaka VC. Nie jestem "lewakiem" . Nie wiem też w czy przejawia się moje "oszołomienie" . W cytowaniu BBC czy polonijnego "Nowego Dziennika" ? Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Wole V.C., od ignora i jemu podobnych 03.12.02, 09:22 Gość portalu: V.C napisał(a): > Nie jestem "lewakiem" . Jesteś. > Nie wiem też w czy przejawia się moje "oszołomienie" . W natręctwach. Odpowiedz Link Zgłoś