jotembi 31.12.02, 01:20 ... żadnych aktualności już nie widzicie? nie obraźcie się, ale żydzi to jednak taki dość już zwietrzały news, ja bym ich raczej do historii upchnęła i to do tej starożytnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly3 Re: czy poza żydami... 31.12.02, 01:36 no ja tez ale otworz wyborcza to tam michnik o zydach gebert o zydach bikont o zydach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tes Re: czy poza żydami... IP: 195.94.204.* 31.12.02, 09:56 A co byś chciał - tu nawet karp po żydowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Karp po żydowsku IP: *.hispeed.ch 31.12.02, 15:56 Gość portalu: tes napisał(a): > A co byś chciał - tu nawet karp po żydowsku. Co to jest karp à la PZPR? Tak samo, jak po żydowsku, tylko bez głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: czy poza żydami... 31.12.02, 10:02 no tak... aż strach do lodówki zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: czy poza żydami... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 21:53 jotembi napisała: > ... żadnych aktualności już nie widzicie? > > nie obraźcie się, ale żydzi to jednak taki dość już zwietrzały news, ja bym > ich raczej do historii upchnęła i to do tej starożytnej Swoboda wyboru tematów i możliwość nieskrępowanego wyrażania swoich poglądów to podstawowy walor internetowego forum dyskusyjnego. Skoro niektóre tematy Cię nudzą, to przecież nic prostszego, nie podejmuj dyskusji. A na brak aktualnych tematów w nin. forum nie możesz narzekać. Natomiast częstotliwość pojawiania się w forum tematów związanych z naszymi mniejszościami narodowymi, a zwłaszcza ze stosunkami polsko-żydowskimi, świadczy, że to tematy wcale nie „zwietrzałe”, wciąż aktualne. A „upychanie Żydów” do historii starożytnej to nie Twój pomysł, czyżbyś nie słyszała o Biblii? Natomiast imię własne „Żydzi” pisze się zawsze z dużej litery. Nawet wówczas, gdy się Żydów nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś