Dodaj do ulubionych

KTO POWINIEN ZOSTAC NOWYM PREZYDENTEM

IP: *.dialup.mindspring.com 02.01.03, 18:55
WITAM!!!

CHOCIAZ TO JESZCZE JEST TROCHE CZASU, ALE MYSLE, ZE TEMAT JEST WAZNY I GODNY
DYSKUSJI (RZECZOWEJ). CO MYSLICIE, KTO I PREZDEWSZYSTKIM DLACZEGO POWINIEN
ZOSTAC NOWYM PREZYDENTEM NAJJASNIEJSZEJ NASZEJ RZECZYPOSPOLITEJ?
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamM Nikt IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.01.03, 18:57
      Urząd Prezydenta nalezy zlikwidować.

A.
      • Gość: matka Purchawka Re: Nikt IP: proxy / *.dial.proxad.net 02.01.03, 18:58
        Ojciec Rydzyk
      • oleg3 Re: Nikt - Dlaczego 02.01.03, 19:22
        Już gdzieś pisałeś o tym. Dlaczego zlikwidować ten urząd i jak zreorganizować
        resztę władz?

Gość portalu: AdamM napisał(a):

> Urząd Prezydenta nalezy zlikwidować.
        >
        > A.
        • Gość: AdamM Pisalem nie raz, IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.01.03, 19:25
          ale Ty nieuku najpierw do elementarza pozaglądaj trochę. A w kwestii
          merytorycznej to nie ma co organizować czy reorganizować. Jesli bedzie wola
          polityczna (czytaj: zdecydowana na to wiekszosc parlamentarna) to sie zmieni
          konstytucje i wywali ten niepotrzebny urzad. Inna opcja to wywalić rząd jaki
          jest a wladze wykonawcza oddac prezydentowi. Qrva, dlaczego ja musze wciaz
          takie oczywistosci tlumaczyc. Nie stac nas na takie dublowanie wladzy.

A.
          • oleg3 Re: Pisalem nie raz, - przepraszam 02.01.03, 19:42
            Bardzo przepraszam wielkiego myśliciela AdamaM za nadużycie Jego cierpliwości.
            Ja ciemny człek myślałem, ze jest jakaś różnica między likwidacją urzędu
            prezydenta a likwidacją urzędu premiera. Zajrzałem też naprętce do elementarza
            i przeczytałem, że każde państwo ma głowę.

> ale Ty nieuku najpierw do elementarza pozaglądaj trochę. A w kwestii
            > merytorycznej to nie ma co organizować czy reorganizować. Jesli bedzie wola
            > polityczna (czytaj: zdecydowana na to wiekszosc parlamentarna) to sie zmieni
            > konstytucje i wywali ten niepotrzebny urzad. Inna opcja to wywalić rząd jaki
            > jest a wladze wykonawcza oddac prezydentowi. Qrva, dlaczego ja musze wciaz
            > takie oczywistosci tlumaczyc. Nie stac nas na takie dublowanie wladzy.
            >
            > A.
            • Gość: AdamM Oh, qrva mać, IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.01.03, 19:46
              co to za elemntarz, ze znowu walisz jak analfabeta (vide: naprętce!!!!!!).

PZDR smile
              • oleg3 Re: Oh, qrva mać, 02.01.03, 19:53
                Może przestań rzucać mięsem i przymknij oko na literówki. Odpowiedz
                merytorycznie !!!

> co to za elemntarz, ze znowu walisz jak analfabeta (vide: naprętce!!!!!!).
                >
                > PZDR smile
    • Gość: snajper Re: KTO POWINIEN ZOSTAC NOWYM PREZYDENTEM IP: stin:* / 10.1.1.* 02.01.03, 19:09
      Jeśli jeszcze nie zauważyłeś: CapsLock Ci się włączył. To taki klawisz po lewej
      stronie klawiatury. Służy do tego, aby przełączać się z trybu pisania dużymi
      literami w tryb pisania normalnego i odwrotnie. Aby wrócić do trybu pisania
      normnalnego musisz go delikatnie raz nacisnąć. Tylko raz, pamiętaj.

Snajper.
      • Gość: AdamM ale ty jednak topór intelektualny IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.01.03, 19:10
        jesteś. Qrva mać, szkoła specjalna.

A.
        • Gość: POLLACK Re: ale ty jednak topór intelektualny IP: *.dialup.mindspring.com 02.01.03, 19:20

> jesteś. Qrva mać, szkoła specjalna.
          >
          > A.

Drogi Adasiu!!!

Moze troszke przytemperuj twoj jezyczek bo Ci sie od tej zlosci w glowce
          przewroci i zacznij do rzeczy. Bo wszystkie dyskusje schodzo od razu "na psy"
          jak tak zaczynasz.
          • Gość: AdamM Dobrze, masz rację, IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.01.03, 19:45
            ale wkurzylo mnie to liceum forumowe. Jakbym na podwórku jakimś wsród
            upośledzonych umysłowo gówniarzy się znalazł.

A.
      • Gość: POLLACK Re: KTO POWINIEN ZOSTAC NOWYM PREZYDENTEM IP: *.dialup.mindspring.com 02.01.03, 19:18
        Gość portalu: snajper napisał(a):

> Jeśli jeszcze nie zauważyłeś: CapsLock Ci się włączył. To taki klawisz po
        lewej
        >
        > stronie klawiatury. Służy do tego, aby przełączać się z trybu pisania dużymi
        > literami w tryb pisania normalnego i odwrotnie. Aby wrócić do trybu pisania
        > normnalnego musisz go delikatnie raz nacisnąć. Tylko raz, pamiętaj.
        >
        > Snajper.

SNAJPER!!!

JKA CIE TAK BARDZO W OCZY KOLE TO ZROBIE CI PREZENT I ODSZUKAM TEN GUZICZEK NA
        MOJEJ KLAWIATURZE. O, JEST. I juz. A teraz moze bys cos powiedzial od Siebie
        co sie tyczy tematu?

• Gość: snajper Re: KTO POWINIEN ZOSTAC NOWYM PREZYDENTEM IP: stin:* / 10.1.1.* 02.01.03, 19:37
          Gość portalu: POLLACK napisał(a):

> SNAJPER!!!
          >
          > JKA CIE TAK BARDZO W OCZY KOLE TO ZROBIE CI PREZENT I ODSZUKAM TEN GUZICZEK NA
          > MOJEJ KLAWIATURZE. O, JEST. I juz.

Dzięki za przełączenie. Tekst pisany samymi dużymi literami dość trudno się
          czyta. Oprócz tego, tutaj pisanie dużymi literami oznacza krzyk. A jak chce się
          porozmawiać, to się raczej nie krzyczy.

> teraz moze bys cos powiedzial od Siebie co sie tyczy tematu?

Czemu nie. wink)

Przypuszczam, że jednym z poważnych kandydatów będzie Kaczyński, któremu obecne
          stanowisko ułatwi kampanię prezydencką. Jakoś nie wierzę w start Jolanty
          Kwaśnewskiej. Nie sądzę też, że po raz n-ty zaryzykuje Olechowski, choć kto
          wie. Nie przekreślałbym także kandydatur z kręgu dawnej Solidarności. Może
          Geremek ? A z kręgu skrajnej prawicy ? Czyż Giertychowi nie marzy się
          prezydencki fotel ? Tak wygląda moja lista kandydatów.

A który POWINIEN zostać ? Ten, który będzie mógł najlepiej reprezentować nasze
          interesy w Europie. Tak więc po pierwsze musi mieć silne poparcie wyborców, tak
          jak teraz Kwaśniewski. A po drugie, musi potrafić znależć wspólny język,
          płaszczyznę porozumienia z przywódcami europejskimi. Tak więc, według mnie,
          powinien być to Geremk, Olechowski lub (najprawdopodobniej) Kaczyński.

Pozdrawiam.
    • Gość: MUCHOMOREK pollack - odpieprz się od polskiego prezydenta IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 02.01.03, 19:37
      aby o tym dyskutować trzeba mieć przynajmniej polskie nazwisko
      • Gość: kminek Re: pollack - odpieprz się od polskiego prezydent IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 19:44
        Super, najlepiej od razu sie zacznijcie obrzucać inwektywani. A jakie to ma
        znaczenia, jakie ktos nosi nazwisko?!?!? Pokopało Was??!?.
        A co sie tyczy Olechowskiego - uchwaj Boże, tylko nie on na prezydenta. To
        koszmarny typ, wredny i niegrzeczny, pogardliwy i obrzydliwie zakochany w
        sobie. Wiem, bo go niestety - znam. :o(
    • sceptyk Z tego co wiem, to n0str0m0 chcial. Popieram. n/t 02.01.03, 19:52
    • Gość: Wikul Palant. Re: KTO POWINIEN ZOSTAC NOWYM PREZYDENTEM IP: *.12.14.vie.surfer.at 02.01.03, 23:56
      Mam najlepsza z wszystkich mozliwych kandydature-Prof.K.U.L Bender,a Premierem
      piekna i madra Alicja grzeskowiak.O!O!O!O Qrwa,co to by byl za rzad.Do tego
      jeszcze na Ministra Sprawiedliwosci Hanne Suchocka,ktora jakze pieknie, na tym
      stanowisku odegrala swoja role,Ministrem Spraw Wewnetrznych powinien zostac
      rowniez sprawdzony i oddany dzialacz katolicki prof.Konkordati,a w Polsce wtedy
      wszystkie male dzieci nalezalo by pochowac w piwnicy,bo inaczej gwalcone byly
      by w bialy dzien przez ksiezy a interweniujacy rodzice natychmiast zamykani do
      wiezienia za utrudnianie ewangelizacji.Podpisano by natychmiast nowy Kokordat
      Bis w ktorym Polska, jako panstwo, zostala by wcielona do Watykanu.Katolikiem
      musial by byc kazdy i obowiazkowo polowa jego pensji szla by na potrzeby
      powstalego imperium.Tak zrealizowana wola Narodu,doprowadzi do powszechnej
      szczesliwosci i znikna problemy z innowiercami,tak utrudniajace zycie ksiezy i
      ich prace misyjna.
      • sceptyk Pisujesz czesto, ale i madrze. To jest sztuka. n/t 03.01.03, 00:27
      • Gość: POLLACK Re: MYSL IP: *.dialup.mindspring.com 03.01.03, 05:17
        Gość portalu: Wikul Palant. napisał(a):

> Mam najlepsza z wszystkich mozliwych kandydature-Prof.K.U.L Bender,a
        Premierem
        > piekna i madra Alicja grzeskowiak.O!O!O!O Qrwa,co to by byl za rzad.Do tego
        > jeszcze na Ministra Sprawiedliwosci Hanne Suchocka,ktora jakze pieknie, na
        tym
        > stanowisku odegrala swoja role,Ministrem Spraw Wewnetrznych powinien zostac
        > rowniez sprawdzony i oddany dzialacz katolicki prof.Konkordati,a w Polsce
        wtedy
        >
        > wszystkie male dzieci nalezalo by pochowac w piwnicy,bo inaczej gwalcone byly
        > by w bialy dzien przez ksiezy a interweniujacy rodzice natychmiast zamykani
        do
        > wiezienia za utrudnianie ewangelizacji.Podpisano by natychmiast nowy Kokordat
        > Bis w ktorym Polska, jako panstwo, zostala by wcielona do Watykanu.Katolikiem
        > musial by byc kazdy i obowiazkowo polowa jego pensji szla by na potrzeby
        > powstalego imperium.Tak zrealizowana wola Narodu,doprowadzi do powszechnej
        > szczesliwosci i znikna problemy z innowiercami,tak utrudniajace zycie ksiezy
        i
        > ich prace misyjna.

Stary!!!

Zastanow sie co mowisz i poczytaj troche historii. W Polsce nawet za czasow
        Inkwizycji byla duza wieksza wolnosc religijna niz na Zachodzie. Chyba nie
        musze Ci przypominac, ze w Polsce wojen religijnych nie bylo.

Jezeli chodzi natomiast o twoja powszechna szczesliwosc, to nie wiem o jakich
        mniejszosciach mowisz. Przeciz, oficjalnie mamy tylko mniejszosc niemiecka,
        litewsko i ukrainska. Wiem co Ci chodzi po glowie-mniejszosc zydowska. Musisz
        wiedziec, ze Kosciol nigdy nie ingerowal w sprawy mniejszosci zydowskiej
        (chyba, ze chodzi Ci o reakcje na pseudo artystyczne wystawy Krzyza w moczu.
        Co nikt nie mial prawa sie odezwac bo to byl na przyklad Zyd?! TAK SOBIE
        WOLNOSC WYOBRAZASZ. A tak a propos, mniejszosci w Polsce maja lepiej niz sami
        Polacy w kraju i w krajach z ktorych wywodza sie mniejszosci mieszkajace w
        Polsce. Dajmy na to Litwa. Polskie szkoly sie zamyka, polski jezyk sie
        przesladuje a organy polskiego panstwa nic. A Litwini w Polsce-maja to co
        kazdy z nas i dodatkowo duzo kasy polskiego podatnika.

• Gość: artemis Snajper!!!! giertych to szczyr jeszcze! IP: *.espol.com.pl 03.01.03, 02:09
      w 2005 nie bedzie mial skonczonych 35 lat, a to jest konstytucyjny wymog
      posiadania biernego prawa wyborczego w wyborach prezydeckichwink)))))))

giertych do lukaszenki!, w koncu prezydentwink
      • Gość: snajper Cholera, to on tak staro wygląda ? ;)) (n/t) IP: *.acn.waw.pl 03.01.03, 02:16
        Gość portalu: artemis napisał(a):

> w 2005 nie bedzie mial skonczonych 35 lat, a to jest konstytucyjny wymog
        > posiadania biernego prawa wyborczego w wyborach prezydeckichwink)))))))
        >
        > giertych do lukaszenki!, w koncu prezydentwink
    • Gość: Adam Adam Malysz - Na Prezydenta Drugiego PRL-u IP: *.sympatico.ca 03.01.03, 05:26
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka