Dodaj do ulubionych

inteligentne "blondynki" w odwrocie

24.05.06, 14:51
ja nie jestem blondynką, a tym bardziej inteligentną. bo gdybym była
inteligentna, to na pewno już naa to forum bym nie zajrzała.
Jestem jednak ciekawska jak Eva w Raju czy też nasza tu Ewa8 i zaglądam co
jakiś czas na najstarsze forum polityczne GW. I co widzę, a raczej co czytam?
Tego się jużz nie da czytać. Może dlatego, że znikły wszystkie
inteligentne "blondyny"?
Czy rządzącym Polską też to grozi?
Obserwuj wątek
    • rycho7 w zasadzie masz racje 24.05.06, 15:00
      danutki napisała:

> Tego się jużz nie da czytać. Może dlatego, że znikły wszystkie
      > inteligentne "blondyny"?

Witam. Wszystkiego najlepszego. Ciesze sie z ponownego spotkania.

Pozostal jeden, super-inteligentny IQ>170, syper-blondyn, bo chyba z racji
      wieku lysy. Nazywa sie Hasz, w 170 pacynkowych wariantach. Czytac sie nie daje,
      ale wiele radosci przynosi.

Problem polega na tym, ze nie jedynego Aquanetu nie daje sie czytac. Uwiad jest
      generalnie na wszystkich frontach. Samouwielbienie cenzorow zniszczy nawet
      bakterie beztlenowe z fundamentow szamba.
      • danutki Re: w zasadzie masz racje 24.05.06, 15:12
        Witaj Rychu i odwzajemniam Ci się Twoim postem w wątku Evy, który uważam za
        równie słuszny i spostrzegawczy a to jużz świadczy o inteligencji
        przewyższającej Haszową

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=42190169&a=42358636
    • ewa8a Re: inteligentne "blondynki" w odwrocie 24.05.06, 21:53
      > Tego się jużz nie da czytać. Może dlatego, że znikły wszystkie
      inteligentne "blondyny"?

Domyślam się wobec tego, że Patience musi być blondynką.

> bo gdybym była inteligentna, to na pewno już naa to forum bym nie zajrzała.

No to wszystko jasne, wiadomo kto tu pozostał. Mimo wszystko szkoda Danusiu, że
      ostatnio zaglądasz tak rzadko.
      • patience Re: inteligentne "blondynki" w odwrocie 25.05.06, 04:26
        Ostatnio koloryzuje wlosy szamponem, co mam nadzieje nie oznacza, ze poziom
        inteligencji mi spadl? No i potwierdzam diagnoze Rycha, ze nigdzie sie nie da
        czytac. Tylko nie bylabym taka pewna, czy to objaw cenzury.

PS. Jakby kto pytal, dalej uwazam ze PIS jest cool, a IPN jeszcze bardziej wink)
        • rycho7 pluskwa roku 2009 25.05.06, 07:12
          patience napisała:

> Tylko nie bylabym taka pewna, czy to objaw cenzury.

Oczywiscie swiat nie jest taki prosty. Nie ma jednej przyczyny. Nie stworzyl go
          Wielki Cenzor 6000 lat temu. Prawdopodobnie mysmy juz wszystko na forach
          wyczytali. Nie ma dla nas nic nowego. A szczegolnie brak zapalu polemicznego.
          Glebsze mysli wymagaja medium pozwalajacego na obszerniejsze wypowiedzi. Forum
          wymusza skracanie sie, cenzorzy jeszcze bardziej. Nie chce nam sie tracic czasu.

> PS. Jakby kto pytal, dalej uwazam ze PIS jest cool, a IPN jeszcze bardziej wink)

Jakos tak sie sklada, ze w 2009 uplywa przedawnienie "zbrodni komunistycznych".
          Z koncem kadencji PiS nie bedzie mozna karac uczestnikow pochodow
          pierwszomajowych. A takze cytujacych Lenina w pracach doktorskich. Jest to rzut
          na tasme Twojego szamponu koloryzujacego herszcie pacynek.

Wspolczuje Ci, ze bedziesz musiala zaczac kochac bliznich zgodnie z zaleceniami
          ober-rabinow z Nazaret i Rzymu. Zawsze pozostaje milosc typu Torquemady, aby
          szybciej staneli przed obliczem Pana.

Bardzo mi sie podoba oskarzanie przez IPN panstwa o bycie zorganizowana grupa
          przestepcza. Nigdy nie myslalem jako anarchista fatalista, ze "organ" oskarzy
          panstwo, ze to mafia, ktora sie sama zalegalizowala. Ja myslalem, ze to mozna
          myslec jedynie prywatnie przycupnietym w kaciku. Dzieki fizjologii ludzie sami
          wytwarzaja w sobie "narkotyki". Niektorzy maja specjalna fizjologie ze stalym
          odlotem. Kadrowcy z IPN odsiewaja poprzez dmuchanie w balonik. Ty Helgo
          wyczuwasz swojakow 6tym zmyslem, po czynach.
          • patience No i dlatego to jest ostatni wrzut na tasme 25.05.06, 11:21
            Jesli teraz nie da sie chocby symbolicznie ustalic, ze taki na przyklad
            Jaruzelski to agent KGB, to juz nigdy. A jesli chodzi o rabinow, to ten z
            Warszawy ma na imie Michal. Calkiem w porzadku, nie nawraca agnostykow.

wink)
        • danutki Re: inteligentne "blondynki" w odwrocie 25.05.06, 08:17
          patience napisała:

> Ostatnio koloryzuje wlosy szamponem, co mam nadzieje nie oznacza, ze poziom
          > inteligencji mi spadl? No i potwierdzam diagnoze Rycha, ze nigdzie sie nie da
          > czytac. Tylko nie bylabym taka pewna, czy to objaw cenzury.

"dręczy" mnie podobna niepewność i przypuszczam, że to "nie da się czytać" jest
          objawem braku zintegrowanej wiedzy u tzw elit tak jak to było w zwyczaju w
          czasach Renesansu

> PS. Jakby kto pytal, dalej uwazam ze PIS jest cool, a IPN jeszcze bardziej wink)
          >
          >

społeczeństwo w demokratycznych wyborach wypowiedziało się dość WYRAŹNIE.
          znacząca "mniejszość" poparła PiS i PO. Pozostaje tylko ustalić,
          która "mniejszość" jest bardziej dla szkodliwa dla obywateli i gospodarki
          • patience Re: inteligentne "blondynki" w odwrocie 25.05.06, 11:26
            danutki napisała:

> "dręczy" mnie podobna niepewność i przypuszczam, że to "nie da się czytać"
            > jest objawem braku zintegrowanej wiedzy u tzw elit tak jak to było
            > w zwyczaju w czasach Renesansu

Moze dlatego ze im sie integracja myli z integryzmem?
            wink)

> społeczeństwo w demokratycznych wyborach wypowiedziało się dość WYRAŹNIE.
            > znacząca "mniejszość" poparła PiS i PO. Pozostaje tylko ustalić,
            > która "mniejszość" jest bardziej dla szkodliwa dla obywateli i gospodarki

No tak. W zasadzie sadzac po tych podpisach to obywatele sa w zupelnie innym
            miejscu niz elity i w ogole sa znacznie przyjemniejsi niz elity polityczne.
            • bykk Re: do Nutki:) 25.05.06, 12:53
              Danuś, nie dupcyj, bo każdy wie żeś jest białogłowasmile o czarnych włosach!
              pozdrawiam
              hej!
              • danutki Re: do Bykka:) 25.05.06, 13:00
                bykk napisał:

> Danuś, nie dupcyj, bo każdy wie żeś jest białogłowasmile o czarnych włosach!
                > pozdrawiam
                > hej!

nie wprowadzaj ludzi w błąd.wprawdzie jestem białogłowa, ale tylko w prześwitach
              • rycho7 niewolnictwo mitow 26.05.06, 08:54
                bykk napisał:

> Danuś, nie dupcyj, bo każdy wie żeś jest białogłowasmile o czarnych włosach!

Kiedys w dyskusji musialem powiedziec swojej przyjaciolce Zydowce, ze nigdy nie
                myslalem, ze jest blondynka. A ona od urodzienia byla srednio ciemno blond.
                Nagromadzenie mitow nie sprzyja rozumnym wypowiedziom.

Kolor wlosow nie decyduje o wielkosci napletka.
    • aurora.una a ja przefarbowalam sie na czarno 25.05.06, 15:07
      i calkiem przeszla mi ochota do forumowego bicia pianysmile Nie mniej, milo Cie
      znow spotkac, Danutkowink). Przyjemnegio i tworczego dnia zycze.
      • marcq Barwnym kobietom z bezbarwnego forum :) 26.05.06, 12:47
        aurora.una napisała:

> a ja przefarbowalam sie na czarno

Tak?? Szkoda! A wydawałoby się, że tak jeszcze niedawno dostałem Twe zdjęcie
        w kolorze "naval blue"... Ładnie Ci w nim było! wink

www.2mat.com.pl/maciomat/vacation/peter4.htm

> i calkiem przeszla mi ochota do forumowego bicia pianysmile

Ależ NIE TY ją bijesz! Robią to raczej Twoi antagoniści. Da los - wrócę do tej
        sprawy już niebawem.

> Nie mniej, milo Cie znow spotkac, Danutkowink).

I mnie też! I Danutkę - tym razem tutaj smile - i Ciebie. Zechciejcie przyjąć
        pozdrowienia, miłe Panie! smile)
        Przy okazji zgłaszam votum separatum wobec tego, co napisał Bykk (którego też
        pozdrawiam! Kopę lat, a co najmniej miesięcy, Bykku!)
        Otóż Danutka wcale nie jest czarnowłosa! Choć blondynką też nie jest. Pod
        ŻADNYM względem - ani "pod względem włosów", ani tego, co ma pod nimi! wink

> Przyjemnego i tworczego dnia zycze.

I ja - obu Paniom.
        smile
        Marcq

c.d.n. - we właściwym miejscu (a ściślej - miejscach) i czasie.
        • danutki Re: Barwnym kobietom z bezbarwnego forum :) 26.05.06, 13:11
          z Tobą Tyu żadne forum nie może być bezbarwne smile
          Twój wpis w tym wątku naadał baarwy...moim włosom
          a mówią niektórzy-zwłaszcza naukowcy-że człowiek to taka naga małpa
          • marcq Re: Barwnym kobietom z bezbarwnego forum :) 27.05.06, 12:07
            danutki napisała:

> z Tobą Tyu żadne forum nie może być bezbarwne smile

Nawzajem, Danusiu! smile))
            Może właśnie dlatego nie polemizuje z Tobą. Popierać Cię natomiast - gdy mam
            w czym wink) zawsze chętnie!

> Twój wpis w tym wątku naadał baarwy...moim włosom
            > a mówią niektórzy-zwłaszcza naukowcy-że człowiek to taka naga małpa

Ale "naga na głowie" najwyżej w połowie. Tej męskiej połowie ludzkości. wink)
        • aurora.una Re: Barwnym kobietom z bezbarwnego forum :) 26.05.06, 22:08
          Hej Marcku, ta fotka to byla moja ciotka, sp. slynna petersburska gwiaza scen
          lowowych. nie mniej to nie fair wystawiac na widok publiczny takie intymne
          fotki cudzej ciotkismile

Mnie takze do twarzy w granacie i zawze bylo, bom z przyrodzenia blond i lubie
          kolor nieba o zachodzie slonca. Probowalam z ciekawosci innych kolorow, ale
          wygladalam jak upior lub strzyga, wiec wrocilam do naurywink. Co wiecej, powiem,
          ze w moim otoczeniu wiecej bylo blyskotliwych i superinteligentnych blondynek
          niz brunetek, a wlasciwie nie bylo takiej zadnej brunetki. Co do bicia piany
          przez mych antagonistow - no coz kazdy ma do tego prawo w demokracji, a inni
          moga miec a z tego ucieche lub nie.

Ja rowniez pozdrawim serdecznie Ciebie i Danusie.
          wink

• ewa8a Re: Barwnym kobietom z bezbarwnego forum :) 27.05.06, 00:16
            aurora.una napisała:

> Co wiecej, powiem, ze w moim otoczeniu wiecej bylo blyskotliwych i
            superinteligentnych blondynek niz brunetek, a wlasciwie nie bylo takiej zadnej
            brunetki.

Żeby sobie poprawić nieco humor po tym brutalnym wyznaniem,
            zacytuję Sztaudyngera :

Brunetkami na starość oczy me się pasą:
            Kochaj mnie, kochaj - błagam - ciemna maso !
            • ewa8a Re: Barwnym kobietom z bezbarwnego forum :) 27.05.06, 00:18
              brutalnym wyznaniU,
          • marcq Re: Barwnym kobietom z bezbarwnego forum :) 27.05.06, 12:10
            aurora.una napisała:

> Hej Marcku, ta fotka to byla moja ciotka, sp. slynna petersburska gwiaza scen
            > lowowych. nie mniej to nie fair wystawiac na widok publiczny takie intymne
            > fotki cudzej ciotkismile

Tak??? A przysłałaś mi ją - tutaj na forum (pamiętasz jeszcze gdzie?) - TY SAMA!
            wink))

> ...
            > Ja rowniez pozdrawim serdecznie Ciebie i Danusie.
            > wink

No to i ja jeszcze raz Was. smile)
            Do miłego!

M.
      • instytut_walki_z_kacza_grypa Re: a ja przefarbowalam sie na czarno 26.05.06, 20:59
        aurora.una napisała:

> i calkiem przeszla mi ochota do forumowego bicia pianysmile Nie mniej, milo Cie
        > znow spotkac, Danutkowink). Przyjemnegio i tworczego dnia zycze.
        ------------------------------------------------------------------------------

Nie pomoże puder, róż ...
        • danutki Re: a ja przefarbowalam sie na czarno 26.05.06, 21:03
          instytut_walki_z_kacza_grypa napisał:

> ------------------------------------------------------------------------------
          >
          > Nie pomoże puder, róż ...

gdy kobieta pełna burz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka