henning 14.01.03, 02:19 Czy Hiacynt i Vist to te same osoby? a jesli nie to czy maja cos wspolnego? pzdr h. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Scan Re: VIST - kto to? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 02:20 Wspólnotę terytorialną. S. henning napisała: > Czy Hiacynt i Vist to te same osoby? a jesli nie to czy maja cos wspolnego? > pzdr > h. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga ja juz odlatuje jak slysze hiacynt 14.01.03, 02:23 nie wykluczam ze pojde za przykladem sceptyka i tez sie czegos napije. Rowniez odczuwam takie zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
henning Re: ja juz odlatuje jak slysze hiacynt 14.01.03, 02:26 a jednak helgo grasujesz tutaj ! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: ja juz odlatuje jak slysze hiacynt 14.01.03, 02:32 henning napisała: > a jednak helgo grasujesz tutaj ! > pzdr Wlasnie sie przecknelam ze snu zimowego Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: VIST - kto to? 14.01.03, 05:52 Gość portalu: Scan napisał(a): > Wspólnotę terytorialną. > S. > >.Wpada nowa pacyna pyta o Vista,ktorego watki mozna znalezc tylko w archiwum i Scan sie od razu dopisuje. A zaraz potem Misio autor watku "o zydowskich morderstwach.Strasznie sie kochacie panstwo,cos za bardzo na moj gust. Hela czy ty bylas w koncu na tym piwie z Ignorantym finezyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: VIST - kto to? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 09:38 Zwracam uwagę na pewną, zasadniczą nieścisłość droga Sorciere: Otóż: Państwo ( w znaczeniu politesy) to Dama i Pan Dwóch Panów to Panowie. Nie mylić z pedałami. Niskie ukłony, Scan _sorciere napisała: > Gość portalu: Scan napisał(a): > > > Wspólnotę terytorialną. > > S. > > > >.Wpada nowa pacyna pyta o Vista,ktorego watki mozna znalezc tylko w archiwu > m i > Scan sie od razu dopisuje. > A zaraz potem Misio autor watku "o zydowskich morderstwach.Strasznie sie > kochacie panstwo,cos za bardzo na moj gust. > Hela czy ty bylas w koncu na tym piwie z Ignorantym finezyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: VIST - kto to? IP: *.milnernet.com 14.01.03, 02:50 henning napisała: > Czy Hiacynt i Vist to te same osoby? a jesli nie to czy maja cos wspolnego? > pzdr > h. I jeden i drugi w pacynkch sie strasznie kochal a jeden i drugi strasznie z pacynkowaniem walczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: VIST - kto to? 14.01.03, 05:45 henning napisała: > Czy Hiacynt i Vist to te same osoby? a jesli nie to czy maja cos wspolnego? > pzdr > h. A ty to kto pacyno?I skad wiesz o Viscie,ktory nie pisze od dlugiego juz czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
henning Re: VIST - kto to? 16.01.03, 00:54 pacyna - czesto tu gosci tem termin, a kto to pacyna? ja nia nie jestem pzdr h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: VIST - kto to? IP: *.upc.chello.be 16.01.03, 01:05 henning napisała: > pacyna - czesto tu gosci tem termin, a kto to pacyna? > ja nia nie jestem > A skad wiesz,ze nie jestes jak nie wiesz co to pacyna?I skad to nagle pytanie o Vista? pzdr > h. . Odpowiedz Link Zgłoś
henning Re: VIST - kto to? 16.01.03, 01:07 ciekaw jestm kto to i moze powiesz kto to pacyna? pzdr h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: VIST - kto to? IP: *.upc.chello.be 16.01.03, 01:10 henning napisała: > ciekaw jestm kto to i moze powiesz kto to pacyna? > pzdr > h. A skad w ogole wiesz o Viscie,ktorego nie ma tu juz od paru miesiecy?Skad Ci przyszlo do glowy porownywac go z Hiacyntem,o ktorym tez chyba nic nie wiesz,bo jestes tu nowy zdaje sie,dopiero co kilka postow napisales. Odpowiedz Link Zgłoś
henning Re: VIST - kto to? 16.01.03, 01:15 a archiwa? to ze pisze od jakiegos czasu dopiero nie znaczy ze nie czytalem ale chce sie dowiedziec kto jesy/ czy tez kto byl kto moze wreszcie mi odpowiesz kto to pacyna? pzdr h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Pacyna - kto to? IP: *.acn.waw.pl 16.01.03, 02:56 henning napisała: > a archiwa? to ze pisze od jakiegos czasu dopiero nie znaczy ze nie czytalem > ale chce sie dowiedziec kto jesy/ czy tez kto byl kto > moze wreszcie mi odpowiesz kto to pacyna? > pzdr > h. A w archiwach o pacynach nie możesz sobie poczytac ? O Hiacyncie czytałeś, o Viscie czytałeś, a o pacynach jakoś Ci się nie udało nic znależć ??? )) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
neutralny.nick Definicja PACYNKI DLA============>>>Henning______! 16.01.03, 03:51 Idealną definicją pacynki jest Hiacynt. Widzisz on występuje na tym forum oficjalnie jako Hiacynt. On bez przerwy oskarża wszystkich o pacynkowanie, czym jest ukrywanie się pod innym nickiem, ale sam ma pacynek, czyli innych nickow, pełno. On jest strasznie niezręczyn z tym pacynkowaniem bo się bez przerwy zapomina i logowany jako jedna pacynka podpisuje się jako ktoś inny. Z tego tylko wynika że jest bardzo aktywnym pacynkowiczem. On już się zalogował jako Boaa i podpisał Hiacynt, podpisał Hiacynt zalogowany jako Carmina, zalogowany jako Hiacek podpisał się Carmina i ostatnio zalogowany jako kocham_hicynta czyli Bolka podpisał się jako Hiacynt! Tu jest ten jego ostatni wybryk: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4250905&a=4258993 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4250905&a=4261449 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4250905&a=4267312 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4260790 Mam nadzieję że po tym wykładzie rozumiesz pełne znaczenie słowa pacynka które naprawdę powinno być zmienione na Hiacynka. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
neutralny.nick No jak zrozumiales...............................? 17.01.03, 00:12 Odpowiedz Link Zgłoś
henning Re: VIST - kto to? 16.01.03, 01:16 a wogole, co jestes taka podejrzliwa? pzdr h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: VIST - kto to? IP: *.upc.chello.be 16.01.03, 01:21 henning napisała: > a wogole, co jestes taka podejrzliwa? > pzdr > h. Ze wzgledu na pacyny wlasnie,czyli ludzi,ktorzy przybieraja rozne nicki tylko po to by innym uprzykrzyc zycie. Nie bardzo rozumiem po co w ogole pytales o Vista,pierwszy raz spotykam sie z kims kto zaczyna pisac na forum i zaczyna od czytania archiwow. I raptem wyskakuje jak Filip z pytaniem a Vist to kto?W dodatku pod postem dopisuja sie szybciutko Ci,ktorzy Vista nie cierpieli. Strasznie to niejasne ale niech Ci bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drf Re: VIST - kto to? IP: *.cm-upc.chello.se 16.01.03, 02:14 VIST to model Hiacynta zwierciadlanie symetryczne Gajowy w nagonce na grupe Wrogow ale w koncu zal mi Vista bo to lojalny Przeciwnik Odpowiedz Link Zgłoś
neutralny.nick O ANI I PACyNKACH 16.01.03, 04:20 Gość portalu: Ania napisał(a): > henning napisała: > > > a wogole, co jestes taka podejrzliwa? > > pzdr > > h. > > > Ze wzgledu na pacyny wlasnie,czyli ludzi,ktorzy przybieraja rozne nicki tylko > po to by innym uprzykrzyc zycie. > > Nie bardzo rozumiem po co w ogole pytales o Vista,pierwszy raz spotykam sie z > kims kto zaczyna pisac na forum i zaczyna od czytania archiwow. > I raptem wyskakuje jak Filip z pytaniem a Vist to kto?W dodatku pod postem > dopisuja sie szybciutko Ci,ktorzy Vista nie cierpieli. > Strasznie to niejasne ale niech Ci bedzie. A spytaj się ANI czy ona kiedyś Pacynkowała Ja ci odpowiem: TAK! Taka to jest banda HIPOKRYTOW! Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Do pacyny 17.01.03, 00:14 neutralny.nick napisała: A spytaj się ANI czy ona kiedyś Pacynkowała Ja ci odpowiem: TAK! Spadaj smieciu forumowy,ja nie potrzebuje zmienic nicka na taka gnide jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Do pacyny 17.01.03, 00:21 I nie mysl sobie gnido,ze ci bede wypociny twoje podbijac.A loguj sie smieciu za kazdym razem inaczej i podbijaj sobie sam. Adieu Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Do Ani 17.01.03, 00:29 sabine napisała: > Zdenerwowałaś się? Daj spokój. :o) Wcale sie nie zdenerwowalam ,to,ze napisalam niegrzeczny obrazliwy post wcale nie swiadczy,ze sie unioslam.Wprost wprzeciwnie,zrobilam to calkiem na zimno. A jak bedzie trzeba to poprawie.Nie cierpie gnid forumowych,ktore szwendaja sie za ludzmi tylko po to by im dokopac . Odpowiedz Link Zgłoś
sabine Re: Do Ani 17.01.03, 00:32 _sorciere napisała: > ..."Nie cierpie gnid forumowych,ktore szwendaja sie za ludzmi tylko po to by im dokopac" Ojej, ja się za Tobą /między innymi/ szwendam. Podglądam kilka osób, bo ciekawią mnie wasze opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re:Sabine 17.01.03, 00:34 sabine napisała: > _sorciere napisała: > > > ..."Nie cierpie gnid forumowych,ktore szwendaja sie za ludzmi tylko po to > by > im dokopac" Odpowiem Ci w watku kaprala -zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
neutralny.nick Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 00:33 Ty i Hicynt tak namietnie pacynki atakujecie poniewaz sami pacynkowanie uprawiacie. Wam wolno, czemu nie wy przeciez to potepiacie )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 00:37 neutralny.nick napisała: > Ty i Hicynt tak namietnie pacynki atakujecie poniewaz sami pacynkowanie > uprawiacie. Wam wolno, czemu nie wy przeciez to potepiacie )))))))))))))))) Gini nie byla pacynka,nie zakladala watkow,tylko po to by opluwac ludzi.Widzisz subtelna roznice,gnido? Pokaz jeden watek,w ktorym jako gini lazilam za kims i zakladalam chamskie watki na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 00:43 _sorciere napisała: > neutralny.nick napisała: > > > Ty i Hicynt tak namietnie pacynki atakujecie poniewaz sami pacynkowanie > > uprawiacie. Wam wolno, czemu nie wy przeciez to potepiacie )))))))))))) > )))) > > > Gini nie byla pacynka,nie zakladala watkow,tylko po to by opluwac ludzi.Widzisz > > subtelna roznice,gnido? > Pokaz jeden watek,w ktorym jako gini lazilam za kims i zakladalam chamskie > watki na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Krolik -Rybka sie zjawil 17.01.03, 00:49 I popiera pacyne neutralnego nicka.Teraz to mam zgryz straszny kto to sie pod ta pacyna kryje.Z kim to krolik rybka w watkach pisze?Moze jutro sobie przypomne albo spytam kogos,bo dzis dostalam ataku smiechu . Krolik Rybka trzym sie i pozdrowienia dla kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Krolik -Rybka sie zjawil 17.01.03, 00:58 _sorciere napisała: > I popiera pacyne neutralnego nicka.Teraz to mam zgryz straszny kto to sie pod > ta pacyna kryje.Z kim to krolik rybka w watkach pisze?Moze jutro sobie > przypomne albo spytam kogos,bo dzis dostalam ataku smiechu . > > Krolik Rybka trzym sie i pozdrowienia dla kolezanki. Podbiłem twój post a nie jego. Czyli zgodziłem się z tobą. Szkoda że musze ci to tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Do Sorciere 17.01.03, 01:07 Uważaj na Wirusy. Klyknij jeśli masz odwagę: ijk.netfirms.com/bug1.swf _sorciere napisała: > I popiera pacyne neutralnego nicka.Teraz to mam zgryz straszny kto to sie pod > ta pacyna kryje.Z kim to krolik rybka w watkach pisze?Moze jutro sobie > przypomne albo spytam kogos,bo dzis dostalam ataku smiechu . > > Krolik Rybka trzym sie i pozdrowienia dla kolezanki. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Kroliczku -rybeczko 17.01.03, 01:12 kingfish napisała: Uważaj na Wirusy. A to ma byc co ostrzezenie?Vista juz nie ma a to on ponoc wirusy rozsylal. Klyknij jeśli masz odwagę: Odwage mam ale klykac nie bede bo mi sie nie chce ,leniwa sie ostatnio zrobilam. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Kroliczku -rybeczko 17.01.03, 01:18 _sorciere napisała: > kingfish napisała: > > Uważaj na Wirusy. > > A to ma byc co ostrzezenie?Vista juz nie ma a to on ponoc wirusy rozsylal. > > > > Klyknij jeśli masz odwagę: > > Odwage mam ale klykac nie bede bo mi sie nie chce ,leniwa sie ostatnio zrobilam > . Zauważyłem. Nawet czytasz nieuważnie i zrobiłeś się bardzo niegrzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Panie Kingfish 17.01.03, 01:29 kingfish napisała: > _sorciere napisała: > > > kingfish napisała: > > > > Uważaj na Wirusy. > > > > A to ma byc co ostrzezenie?Vista juz nie ma a to on ponoc wirusy rozsylal. > > > > > > > > Klyknij jeśli masz odwagę: > > > > Odwage mam ale klykac nie bede bo mi sie nie chce ,leniwa sie ostatnio > zrobilam > > . > > > Zauważyłem. Nawet czytasz nieuważnie i zrobiłeś się bardzo niegrzeczna Za zlosliwosci przepraszam,a czego to ja nie doczytalam znowu?Dlugi sie ten watek zrobil i poznawo juz. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Panie Kingfish 17.01.03, 01:38 _sorciere napisała: > kingfish napisała: > > > _sorciere napisała: > > > > > kingfish napisała: > > > > > > Uważaj na Wirusy. > > > > > > A to ma byc co ostrzezenie?Vista juz nie ma a to on ponoc wirusy rozs > ylal. > > > > > > > > > > > > Klyknij jeśli masz odwagę: > > > > > > Odwage mam ale klykac nie bede bo mi sie nie chce ,leniwa sie ostatni > o > > zrobilam > > > . > > > > > > Zauważyłem. Nawet czytasz nieuważnie i zrobiłeś się bardzo niegrzeczna > > Za zlosliwosci przepraszam,a czego to ja nie doczytalam znowu?Dlugi sie ten > watek zrobil i poznawo juz. Naprawdę nie ma za co ja tylo żartuję. Nie doczytałaś talko tego że się z tobą zgadzam. pzdr ps To klykniesz czy nie? ijk.netfirms.com/bug1.swf Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Panie Kingfish 17.01.03, 01:43 .> Naprawdę nie ma za co ja tylo żartuję. > Nie doczytałaś talko tego że się z tobą zgadzam. > pzdr > > ps > To klykniesz czy nie? > .Klyknelam usmialam sie dzieki.Pozdrawiam i dobranoc. Ide spac co by mnie nie wciagnelo. hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
neutralny.nick Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 00:45 _sorciere napisała: > neutralny.nick napisała: > > > Ty i Hicynt tak namietnie pacynki atakujecie poniewaz sami pacynkowanie > > uprawiacie. Wam wolno, czemu nie wy przeciez to potepiacie )))))))))))) > )))) > > > Gini nie byla pacynka,nie zakladala watkow,tylko po to by opluwac ludzi.Widzisz > > subtelna roznice,gnido? > Pokaz jeden watek,w ktorym jako gini lazilam za kims i zakladalam chamskie > watki na jego temat. A co to za roznica? Nadawałać pod dwoma nickami a to jest pacznkowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 00:49 neutralny.nick napisała: > _sorciere napisała: > > > neutralny.nick napisała: > > > > > Ty i Hicynt tak namietnie pacynki atakujecie poniewaz sami pacynkowan > ie > > > uprawiacie. Wam wolno, czemu nie wy przeciez to potepiacie ))))))) > ))))) > > )))) > > > > > > Gini nie byla pacynka,nie zakladala watkow,tylko po to by opluwac > ludzi.Widzisz > > > > subtelna roznice,gnido? > > Pokaz jeden watek,w ktorym jako gini lazilam za kims i zakladalam chamskie > > > watki na jego temat. > > A co to za roznica? Nadawałać pod dwoma nickami a to jest pacznkowanie! Osobiście nie widzę nic złego w posiadaniu paru nicków. Zło wynika z tego jak się tymi nickami posługujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
neutralny.nick Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 00:51 kingfish napisała: > neutralny.nick napisała: > > > _sorciere napisała: > > > > > neutralny.nick napisała: > > > > > > > Ty i Hicynt tak namietnie pacynki atakujecie poniewaz sami pacyn > kowan > > ie > > > > uprawiacie. Wam wolno, czemu nie wy przeciez to potepiacie )) > ))))) > > ))))) > > > )))) > > > > > > > > > Gini nie byla pacynka,nie zakladala watkow,tylko po to by opluwac > > ludzi.Widzisz > > > > > > subtelna roznice,gnido? > > > Pokaz jeden watek,w ktorym jako gini lazilam za kims i zakladalam cha > mskie > > > > > watki na jego temat. > > > > A co to za roznica? Nadawałać pod dwoma nickami a to jest pacznkowanie! > > > Osobiście nie widzę nic złego w posiadaniu paru nicków. Zło wynika z tego jak > się tymi nickami posługujesz. Dla nich pacynkownie jest kategorycznie niedozwolone ale sami pacynkują Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 00:55 neutralny.nick napisała: > kingfish napisała: > > > neutralny.nick napisała: > > > > > _sorciere napisała: > > > > > > > neutralny.nick napisała: > > > > > > > > > Ty i Hicynt tak namietnie pacynki atakujecie poniewaz sami > pacyn > > kowan > > > ie > > > > > uprawiacie. Wam wolno, czemu nie wy przeciez to potepiacie > )) > > ))))) > > > ))))) > > > > )))) > > > > > > > > > > > > Gini nie byla pacynka,nie zakladala watkow,tylko po to by opluwa > c > > > ludzi.Widzisz > > > > > > > > subtelna roznice,gnido? > > > > Pokaz jeden watek,w ktorym jako gini lazilam za kims i zakladala > m cha > > mskie > > > > > > > watki na jego temat. > > > > > > A co to za roznica? Nadawałać pod dwoma nickami a to jest pacznkowani > e! > > > > > > Osobiście nie widzę nic złego w posiadaniu paru nicków. Zło wynika z tego > jak > > się tymi nickami posługujesz. > > > Dla nich pacynkownie jest kategorycznie niedozwolone ale sami pacynkują Nie mam pojęcia kto to są oni ale dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. Jeśli z kimś dyskutuję czytam i odpowiadam na jego argumenty a nie na jego nicki, nawet jeśli ma ich parę. Odpowiedz Link Zgłoś
neutralny.nick Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 01:02 kingfish napisała: > neutralny.nick napisała: > > > kingfish napisała: > > > > > neutralny.nick napisała: > > > > > > > _sorciere napisała: > > > > > > > > > neutralny.nick napisała: > > > > > > > > > > > Ty i Hicynt tak namietnie pacynki atakujecie poniewaz > sami > > pacyn > > > kowan > > > > ie > > > > > > uprawiacie. Wam wolno, czemu nie wy przeciez to potepi > acie > > )) > > > ))))) > > > > ))))) > > > > > )))) > > > > > > > > > > > > > > > Gini nie byla pacynka,nie zakladala watkow,tylko po to by o > pluwa > > c > > > > ludzi.Widzisz > > > > > > > > > > subtelna roznice,gnido? > > > > > Pokaz jeden watek,w ktorym jako gini lazilam za kims i zakl > adala > > m cha > > > mskie > > > > > > > > > watki na jego temat. > > > > > > > > A co to za roznica? Nadawałać pod dwoma nickami a to jest pacznk > owani > > e! > > > > > > > > > Osobiście nie widzę nic złego w posiadaniu paru nicków. Zło wynika z > tego > > jak > > > się tymi nickami posługujesz. > > > > > > Dla nich pacynkownie jest kategorycznie niedozwolone ale sami pacynkują > > > Nie mam pojęcia kto to są oni ale dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. Jeśli z > > kimś dyskutuję czytam i odpowiadam na jego argumenty a nie na jego nicki, nawet > > jeśli ma ich parę. Ale ja się zgadzam. Chyba nie znasz ludzi do których ja to piszę. Dla nich pacynowanie to największa zbrodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 01:09 Nie mam pojęcia kto to są oni ale dla mnie nie ma to żadnego znaczenia. Jeśli z kimś dyskutuję czytam i odpowiadam na jego argumenty a nie na jego nicki, nawet jeśli ma ich parę. Odpowiedz Link Zgłoś
henning Dzieki 17.01.03, 01:15 neutralny niku za wyjasnienie kto to pacyna, kimkolwiek jestes pzdr h. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 01:17 kingfish napisała: .. Jeśli z > > kimś dyskutuję czytam i odpowiadam na jego argumenty a nie na jego nicki, nawet > > jeśli ma ich parę. > No i znow sie z panem zgodze,z tym,ze jak odpowiadac komus kto sie loguje pod paroma nickami tylko po to by panu napisac,ze jest pan pedalem zlodziejem czy cos w tym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 01:21 _sorciere napisała: > kingfish napisała: > > .. Jeśli z > > > > kimś dyskutuję czytam i odpowiadam na jego argumenty a nie na jego nicki, > nawet > > > > jeśli ma ich parę. > > > No i znow sie z panem zgodze,z tym,ze jak odpowiadac komus kto sie loguje pod > paroma nickami tylko po to by panu napisac,ze jest pan pedalem zlodziejem czy > cos w tym stylu? Najlepiej nie odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Sorciera/Aniu to kto to byl Gini? 17.01.03, 01:14 kingfish napisała: > Osobiście nie widzę nic złego w posiadaniu paru nicków. Zło wynika z tego jak > się tymi nickami posługujesz. I tu sie zgadzamy,o to mi chodzilo,panie Kingfish . Odpowiedz Link Zgłoś