Gość: Perła IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 01:03 Bareja by lepiej tego nie wymyśł, niż my wypisując to co piszemy tu. Wy wiecie kto po tym poście stąpał. On Jeleniej Góry jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perła czy ma ktoś Ciotkę w Londynie tu? IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 01:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Misiu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 01:15 Witaj Perła. Oprócz Misia został jeszcze niejaki "Student" z ATK. Lubi siusiać do nocnika. Może wyrósł ostatnio z tego? Jest na czuju. Nożyce. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Misiu IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 01:22 Scanie! Dobrze, że jesteś. Przynajmniej ktoś normalny... Słuchaj, pomóż mi. Łazi za mną od dłuzszego czasu niejaki nurni. Otóż pisze on tak, że za GRZYBA nie wiem o czym on pisze właśnie. Wiem, ze sporo języków znasz. Czy mógłbys przetłumaczyc mi, to co on pisze mi? Cos o jakims archiwiście bełkocze. Flaszka za to bedzie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: Misiu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 01:52 Kilka możliwości: Naćpał się grzybów (marynowanych , bo gówniarz) rzuciło mu się na ątrobę i bredzi. Możliwe z racji niewyrobionej ątroby. I kręgosłupa. Chla w nocy, bo rzuciła go dziewczyna, albo ma kłopoty z sesją. Wali w kanał 2ml spirytusu, bo biedak, a chce upić się za friko. Może rzeczywiście być na halucynogenach, bo lubi. Nie ma amfy na mieście - kłopoty z sesją. Generalnie - Kreator. Z nim trzeba gadać w esperanto, po dużych Grzybach. Oceniam go na 23-25 lat. Małolat. "Wstydliwek" - boi sie spotkać z ludźmi mimo, że mu proponują. Pisał kiedyś, że ma na imię Mariusz.... Śliwowica nasza. S. PS.Jego etyka odwaliła go na orbitę okołoziemską, że pisze jako n0str0mo - "w dupie z tymi z Columbii" - a na ch. im świeczki palić. Ktoś mu odpisał - właź na drzewo. Tam jego miejsce. Ogólnie - czytat Łysiaka i oglądacz " 8 - Obcy Pasażer Nostromo" , wiesz, takie ideolo szczenięcego wieku. Gość portalu: Perła napisał(a): > Scanie! Dobrze, że jesteś. Przynajmniej ktoś normalny... > Słuchaj, pomóż mi. Łazi za mną od dłuzszego czasu niejaki nurni. Otóż pisze on > tak, że za GRZYBA nie wiem o czym on pisze właśnie. Wiem, ze sporo języków > znasz. Czy mógłbys przetłumaczyc mi, to co on pisze mi? Cos o jakims > archiwiście bełkocze. > Flaszka za to bedzie. > > Perła Odpowiedz Link Zgłoś
nurni grzybki i ogorki zmeczenie odpedza 05.02.03, 04:48 mariusz? nieeeeee to nieprawda Scanie nie jestem mariusz tylko nurni durni nuren nocnik itd ach bym zapomnial nostromo mariusz to ja moze moglbym byc ale tylko dla Przyjaciol zakonotuj sobie to dobrze wiesz gdzie ale skoro moze jeszcze jestes to mam problem 'age of empires' jedynka kampania 'jamato-imperium wschodzacego slonca' scenariusz 'wtargniecie Taniego' nadazasz? wiec rozchodzi sie o to ze nie moge przejsc precyzyjnie /ach te grzybki/ mowiac nie moge przejsc na najtrudniejszym 'bardzo ciezki' poziomie slecze nad nim juz kilka dni ide spac zamykam oczy i widze jak rozwalaja mnie w drobny mak jak postawie wieze na wschodzie to sukinsyny nadciagaja z zachodu pala grabia i chlopow rzezaja moze troche przesadzam ale fakt faktem wqrwia mnie to coraz bardziej jestem juz tym zmeczony dlatego zwracam sie do Ciebie z prosba nie znasz jakiegos kodu zebym pieniazkow zlota czy kamykow mial na starcie wiecej dalbym sukinkotom wlasciwy odpor wtedy rozumiesz chodzi o taki drobny trick czy wymyk uzyje i przegonie chinska armie potem wyrzne w pien i zapomne nie tylko o tej idiotycznej misji ale i o tricku tricku malochwalebnym dla budowanego na forum wizerunku uczciwka potrzebuje ten nieszczesny kod! nie zawadzi tez pare rad jak zapomniec z gory dziekuje nie potrafie wyjasnic dlaczego z prosba ta ja akurat do Ciebie jak w dym zreszta moze lepiej napisz rano nie chcialbym bys cos poplatal z literkami i cyferkami przy okazji takich kodow precyzja to podstawa a widze ze umeczon juz jestes sposob na nocne zmeczenie podam Ci grzybkow nie lubisz to ogorasa przygryzaj moze byc kiszony ale lepsiejszy konserwowy zmeczenie nie dopadnie Cie tak latwo no i najwazniejsze po pierwszym oczywista nie zakaszaj nurni ps dla Pana Scana nurni tak dla przypomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 do pana scana - wersje dwie do wyboru IP: 202.108.191.* 05.02.03, 08:29 wersja pierwsza hahahahahahaha nie, naprawde! hahahaha oraz jeszcze jedno ha bo gdybyscie tak nie pisali to mniej by coraz bylo nas POLAKOW! wersja druga rozumiem twoje niezrozumienie... ja rowniez nie czytam twoich wypocin dokladnie i gdybym mial je cytowac z pamieci to wyszlo by mi o wiele gorzej niz twoje bzdety kulturalnie bylo? kulturalnie... swieczke zapaliles telewizyjna lampo zamiast mozgu? nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Miś IP: *.chicago-10rh16rt.il.dial-access.att.net 05.02.03, 04:16 Lubu dubu, lubudubu, niech nam zyje Prezes klubu Nieeeeeech zyyyyyyyyje naaaaammmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś