Gość: Greg IP: 212.187.240.* 30.10.01, 09:52 Od rana probuje wejsc na strone Wyborczej i dostaje kompletna sieczke na ekranie!! Znowu jakies eksperymenty informatykow Gazety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al!!! Re: Co sie dzieje z Wyborcza w Internecie?? 30.10.01, 10:00 U mnie wszystko OK. Nic złego się z Wyborcza nie dzieje. Al. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Co sie dzieje z Wyborcza w Internecie?? IP: 212.187.240.* 30.10.01, 10:12 Ja mam sieczke. Nie moge czytac artykulow. Strona glowna to jakby wymineszany potral Gazety z wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: Teraz juz dziala poprawnie IP: *.dll.se 30.10.01, 11:42 Moze u Ciebie. W Szwecji nadal hybryda z Gazeta, stare czcionki i blok przy próbie wejscia na poszczególne tematy. Wszystko wyglada jak napisane na starej maszynie do pisania przez niechlujna sekretarke. Hej!. Wl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Co sie dzieje z Wyborcza w Internecie?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 11:52 Teraz żeś to dopiero dostrzegł? GW zawsze była sieczkowata i popkulturowa! Żadna mi nowina. GW była jest i najprawdopodobniej zostanie już eurosocliberalną szmatą! Odpowiedz Link Zgłoś