Gość: Pablo IP: 12.41.121.* 30.10.01, 15:55 Moderataor forum na onecie stosuje cenzure naginajac zasady do swoich pogladow. Pozatym nie dopuszcza krytyki komentowanych artykulow. Czy ktos ma podobne doswiadczenia? Co sadzicie moderowanym forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykk Re: do Pablo 30.10.01, 16:54 Dawno już tam nie zaglądam,to guzik wart forum. Napiszesz po myśli mderatora to Ci puści,jak nie ,to nie licz na to! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: do Pablo IP: 12.41.121.* 30.10.01, 19:12 No to w sumie ciesze sie ze nie jestem osamotniony. Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Forum na Onecie IP: *.waw.cdp.pl 30.10.01, 17:11 Gość portalu: Pablo napisał(a): > Moderataor forum na onecie stosuje cenzure naginajac zasady do swoich pogladow. > Pozatym nie dopuszcza krytyki komentowanych artykulow. > Czy ktos ma podobne doswiadczenia? > Co sadzicie moderowanym forum? Próbowałem zabrać głos w dyskusji o cenzurze. No i nie zostałem dopuszczony. Paranoja ! A dlaczego ? Bo napisałem, iz moderator to cenzor i w dodatku niechlujny, bo gubi posty. Nie będę pisał na onecie. Skoro cenzuruje się dyskusję o cenzurze ... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paveua Re: Forum na Onecie IP: *.acn.waw.pl 30.10.01, 19:24 Wszystkie Wasze wypowiedzi powinny być ocenzurowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Forum na Onecie IP: 157.158.68.* 05.11.01, 11:42 Gość portalu: paveua napisał(a): > Wszystkie Wasze wypowiedzi powinny być ocenzurowane I na Onecie na pewno byłyby. Ja też tam zaczynałem na początku tego roku (kilka postów, z czego puszczono jeden czy dwa) i szybko dałem sobie spokój. Widzę, że ocena cenzorskich praktyk Onetu jest od prawicy (bykk) do lewicy (np.ja) zgodna. Pozdrawiam kolegów antycenzorów! Odpowiedz Link Zgłoś