zaisza 06.08.06, 12:05 Sierściuch w tym dostojnym towarzystwie popełnił nietakt straszny. Użył słowa -"humanitarnie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaisza Re: Humanitarnie 06.08.06, 13:45 Sierściucha przepraszam, jeśli coś (niechcący) - zasugerowałam. Pod nikogo się nie podszywam. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Humanitarnie 06.08.06, 14:05 Gadaj zdrowo sama z soba. Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
zaisza Re: Humanitarnie 06.08.06, 14:29 Czy to nie widać aż nazbyt wyraźnie, że mi na dialogu nie zależy? Tutaj rozrywki też nie szukam. Upust swoim emocjom daję jedynie. A Ty Pozarski, jak czuję, to tu piszesz z nudów. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq "Jedynie" 06.08.06, 15:26 > Upust swoim emocjom daję jedynie. Czego jak czego, ale tego akurat pisać nie musiałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
siersciucha Re: Humanitarnie 06.08.06, 14:41 zaisza napisała: > Sierściucha przepraszam, Nie ma za co i nie ma kogo. Sierściuch to byt tak samo wirtualny jak Garfield. Różnica między nim i Garfieldem jest taka, że Garfield ma ludzi bawić i śmieszyć. Sierściuch to prowokator, Abstrakt miał rację. Prowokacja Sierściucha miała jedynie sprawdzić na ile los kotki i kociąt może konkurować z losami ofiar tej wojny. I popatrz jest całkiem spora grupa ludzi, którzy reagują z troską i martwią się o los wirtualnej kociej rodziny i jednocześnie na każde wspomnienie ofiar wojny potrafią powiedzieć, że z Tobą jest coś nie w porządku. To nie ty zwariowałaś Zaisza. To świat wariuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Dialogi na dwie nogi 06.08.06, 16:10 > Sierściuch to prowokator No popatrz, jak to trzeba uważać, komu się drzwi otwiera. Może to być ktoś z trotylowym gorsetem. Albo - co gorsza - mógłby spróbować ukraść któryś z moich bibelotów. I po przestrzeleniu głowy - okazać się 12-latkiem. > To świat wariuje Tak, nawet już na wyspie Bali. I dlatego m.in. bardziej leży mi na sercu dobrobyt mojego kota, niż 3 Bliskie Wschody razem wzięte. W ogóle nie ma o czym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 kocięta z natury są niewinne 06.08.06, 16:28 dlaczego zakładasz że ofiary wojny też? ======= Popełniłeś błąd porównując los kociąt do losu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zaisza Re: Humanitarnie 06.08.06, 17:31 Dziękuję Ci Sierściucho za pokrzepienie. Ciepło o Tobie myślę i o Twej odwadze. Tutaj, w tym gronie się bibelotowym wartościom przeciwstawić? To zdać się w najlepszem razie na niebyt lub nauczyć wyzwiska trawić. Ja je (wyzwiska)strzepuję. A Tobie jeszcze raz dziękuję. Zaisza Odpowiedz Link Zgłoś
zaisza Re: jaka odwaga!? 06.08.06, 18:13 Gdzie tu logika? A nawet gdyby (wybacz Sierściucho), to nigdy pewności nie będziesz miał, prawda? A jeśli w niej (pewności - muszę Ci pisać wprost, bo inaczej nie połapiesz się) będziesz trwał, to popisywać się będziesz głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: jaka odwaga!? 06.08.06, 18:14 Gdzie Danutki, zeby to przetlumaczyc na nasze? Odpowiedz Link Zgłoś
zaisza Re: jaka odwaga!? 06.08.06, 18:42 No dobrze. Niech będzie. Przyznam się. Pożarski jest moją pacynką. Odpowiedz Link Zgłoś
zaisza Re: jaka odwaga!? 06.08.06, 18:47 Nie wiem jak to oceni Towarzystwo. Wszak gdzie ja, tam Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: jaka odwaga!? 06.08.06, 19:25 Nie jestem pewien, czy to dobry pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
zaisza Re: jaka odwaga!? 06.08.06, 19:50 Najgorszy z fatalnych. I na tym poprzestańmy to pacynkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś