telewizja.trwam 16.02.03, 16:00 Czy to jest Irlandia czy może Islandia ? I dlaczego on tak nienawidzi Polaków ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pollak Re: Skąd nadaje pollak IP: *.shalom.gov.il ??? IP: *.shalom.gov.il 16.02.03, 16:04 telewizja.trwam napisała: > Czy to jest Irlandia czy może Islandia ? Popatrzcie, nie trafił, hehehe. > I dlaczego on tak nienawidzi Polaków ?! Mylisz się, nie toleruję jedynie ubeckiego ścierwa jakim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Skąd nadaje pollak IP: *.shalom.gov.il ??? 16.02.03, 16:08 Gość portalu: pollak napisał(a): > telewizja.trwam napisała: > > > Czy to jest Irlandia czy może Islandia ? > > Popatrzcie, nie trafił, hehehe. > > > I dlaczego on tak nienawidzi Polaków ?! > > Mylisz się, nie toleruję jedynie ubeckiego ścierwa jakim jesteś. Dlaczego wsytdzisz się przyznać do ojczyzny, gnido antypolska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Skąd nadaje pollak IP: *.shalom.gov.il ??? IP: *.whitehouse.gov 16.02.03, 16:13 telewizja.trwam napisała: > Dlaczego wsytdzisz się przyznać do ojczyzny, gnido antypolska ? Moją Ojczyzną jest Polska, ubeku. Odpowiedz Link Zgłoś
t.b Re: Skąd nadaje pollak IP: *.shalom.gov.il ??? 16.02.03, 16:16 pollak, a teraz tak seryjnie i po mesku: skad nadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Skąd nadaje pollak IP: *.shalom.gov.il ??? IP: *.nasa.gov 16.02.03, 16:19 t.b napisał: > pollak, a teraz tak seryjnie i po mesku: skad nadajesz? Z domu Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Skąd nadaje pollak IP: *.shalom.gov.il ??? 16.02.03, 16:22 Gość portalu: pollak napisał(a): > t.b napisał: > > > pollak, a teraz tak seryjnie i po mesku: skad nadajesz? > > Z domu Ale wiatr w okna to masz od pustyni czy od zatoki Akaba ? Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Skąd nadaje pollak IP: *.shalom.gov.il ??? 16.02.03, 16:16 Gość portalu: pollak napisał(a): > telewizja.trwam napisała: > > > Dlaczego wsytdzisz się przyznać do ojczyzny, gnido antypolska ? > > Moją Ojczyzną jest Polska, ubeku. Poprosiłeś brata w USA żeby nadał ten post. Brawo za organizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Zazdroszczę IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 17:22 Drogi pollaku, zazdroszczę umiejętności. Sam bym chętnie coś nadał z np. *.redsquare.org.ru albo z czegoś podobnego. Niestety nie potrafię. A Ty byś mógł? Pozdrowienia, C. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Zazdroszczę 16.02.03, 23:36 Gość portalu: CCCP napisał(a): > Drogi pollaku, > > zazdroszczę umiejętności. To nie ja, to komputer. > Sam bym chętnie coś nadał z np. *.redsquare.org.ru albo > z czegoś podobnego. > > Niestety nie potrafię. > > A Ty byś mógł? Mój komputer mógłby. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Gwiazda Dawida ??? IP: *.zax.pl 16.02.03, 16:21 Tumoku nie podszywaj się żydokomuchu pod telewizję TRWAM, jesteś zwykłym pomyjem Michnika i tylko masz w głowie jedno napluć na wszystko co jest POLSKIE I KATOICKIE. A dlaczego nie interesuje Cie np gwiazda dawida czy allah??? A pollaka zostaw w spokoju, to patriota kais na tym forum ze świecą szukać Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: Gwiazda Dawida ??? 16.02.03, 16:24 Gość portalu: max napisał(a): > Tumoku nie podszywaj się żydokomuchu pod telewizję TRWAM, jesteś zwykłym > pomyjem Michnika i tylko masz w głowie jedno napluć na wszystko co jest POLSKIE > > I KATOICKIE. A dlaczego nie interesuje Cie np gwiazda dawida czy allah??? > > A pollaka zostaw w spokoju, to patriota kais na tym forum ze świecą szukać Patriota kais powiadasz tłumoku ? Ja widzisz głąbie nigdy bym nie wpadł na to, że patriotów można szukać na jakimkolwiek forum. Ale skoro tak twierdzisz palancie ... . Odpowiedz Link Zgłoś
t.b Re: 16.02.03, 16:24 ale tylko skad nadaje, bo wiem na przyklad ze ty max nadajesz z Polski, a pollak - tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: IP: *.nasa.gov 16.02.03, 16:28 t.b napisał: > ale tylko skad nadaje, bo wiem na przyklad ze ty max nadajesz z Polski, a > pollak - tego nie wiem Z Polski zdrówka PS. Tobie max też zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc KK monopolista polskosci? RM =KK? IP: *.rdu.bellsouth.net 16.02.03, 16:36 Gość portalu: max napisał(a): > Tumoku nie podszywaj się żydokomuchu pod telewizję TRWAM, jesteś zwykłym > pomyjem Michnika i tylko masz w głowie jedno napluć na wszystko co jest POLSKIE > > I KATOICKIE. A dlaczego nie interesuje Cie np gwiazda dawida czy allah??? > > A pollaka zostaw w spokoju, to patriota kais na tym forum ze świecą szukać Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re do Pollaka:) 16.02.03, 16:57 Pollak, widzę, że się dobrze bawisz z tym szmaciarzem! telwizja.trwam., atak.spawacza, iwona.buzowska., to ten sam bydlak! stan. borys i inny, to idiota z tego jak wiesz adresu! Mysli, że jest anonimowy! Daj mu się pobawić, hehehhe! pozdrawiam serdecznie hej! pozdrowienia dla atak.spawcza, trzymaj się wieśniaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Re do Pollaka:) IP: *.shalom.gov.il 16.02.03, 16:59 bykk napisał: > Pollak, widzę, że się dobrze bawisz z tym szmaciarzem! > telwizja.trwam., atak.spawacza, iwona.buzowska., to ten sam bydlak! > stan. borys i inny, to idiota z tego jak wiesz adresu! > Mysli, że jest anonimowy! > Daj mu się pobawić, hehehhe! > pozdrawiam serdecznie > hej! > pozdrowienia dla atak.spawcza, trzymaj się wieśniaku! Nawet nie wiesz Bykku, jak mi sie właśnie tego wieczora humor poprawił. O dzięki ci antoni.zboczal Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Pollak, oj Ty niedobry :) 16.02.03, 21:54 Przeczytałem wątek i ubawiłem sie setnie! Zarzuciłeś, zaneciłeś i zobacz co Ci się złapało?!))) Baw się dobrze! pzdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Pollak, oj Ty niedobry :) IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:12 alfalfa napisał: > Przeczytałem wątek i ubawiłem sie setnie! Zarzuciłeś, zaneciłeś i zobacz co Ci > się złapało?!))) Baw się dobrze! > pzdr. > A. Też się uśmiałem , zwłaszcza z tego transferu amerykańskiego . Pzdr. pollaka i bykka też . Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pollak, oj Ty niedobry :) 16.02.03, 23:38 Gość portalu: wikul napisał(a): > Też się uśmiałem , zwłaszcza z tego transferu amerykańskiego . > Pzdr. pollaka i bykka też . dzięki wikul i alfalfa pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Czerwona gwiazda ??? IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 03:26 Gość portalu: max napisał(a): > Tumoku nie podszywaj się żydokomuchu pod telewizję TRWAM, jesteś zwykłym > pomyjem Michnika i tylko masz w głowie jedno napluć na wszystko co jest POL > SKIE I KATOICKIE. A dlaczego nie interesuje Cie np gwiazda dawida czy allah??? Ależ telewizja Trwam nie jest ani polska, ani katolicka. Jest to telewizja tworzona przez antysemitę za rosyjskie pieniądze. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny kapelusz Re: Czerwona gwiazda ??? IP: *.ira.sch.gr 17.02.03, 11:12 Gość portalu: snajper napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > Tumoku nie podszywaj się żydokomuchu pod telewizję TRWAM, jesteś zwykłym > > pomyjem Michnika i tylko masz w głowie jedno napluć na wszystko co jest PO > L > > SKIE I KATOICKIE. A dlaczego nie interesuje Cie np gwiazda dawida czy alla > h??? > > Ależ telewizja Trwam nie jest ani polska, ani katolicka. Jest to telewizja > tworzona przez antysemitę za rosyjskie pieniądze. > > Snajper. Obrońco pollaka - wyswiadczasz pollakowi niedźwiedzią przysługę swoim 'poparciem'. On wydrapie ci oczy za atak na ojczujka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Czerwona gwiazda ??? IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 13:48 Gość portalu: czarny kapelusz napisał(a): > Gość portalu: snajper napisał(a): > > > Gość portalu: max napisał(a): > > > > > Tumoku nie podszywaj się żydokomuchu pod telewizję TRWAM, jesteś zwykłym > > > pomyjem Michnika i tylko masz w głowie jedno napluć na wszystko co jest PO > > > LSKIE I KATOICKIE. A dlaczego nie interesuje Cie np gwiazda dawida czy > > > allah??? > > > > Ależ telewizja Trwam nie jest ani polska, ani katolicka. Jest to telewizja > > tworzona przez antysemitę za rosyjskie pieniądze. > > > > Snajper. > > > Obrońco pollaka - wyswiadczasz pollakowi niedźwiedzią przysługę > swoim 'poparciem'. On wydrapie ci oczy za atak na ojczujka My z Pollakiem znamy się jak łyse konie. Nic mi nie zrobi. ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga I znow Pollak ma czarnego kapelusza... 16.02.03, 22:05 ...na karku, hehehehehehheeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Bykk,alfalfa,wilul - z czego się łobuzy cieszycie? IP: *.ira.sch.gr 16.02.03, 23:37 Dla mnie pollak to gość piszący z Jeleniej. Każde inne IP to pollak pacynka i tak bedzie traktowany. Szczególne umiejętności nie upoważniaja nikogo do manipulowania IP ponieważ wystawia sobie tymi sztuczkami kiepskie świadectwo. Juz widzę wasze zadowolone gemby jak w tej chwili kiedy jakis inny forumowy szarlatan podszywa sie pod wasze nicki i IP. Pollak tego nie zrobi? Już robił i to nie raz. Takie numery nie powinny mieć poparcia poważnych i znanych ników. Trza sie uderzyć we własne piersi i pollaka potepić a nie chwalić. Czystość grania na forum tego wymaga. To ze pollak deklaruje sie jako katolik moze oznaczać że to kiepski katolik i przez kiepskich katolików jest popierany Trzymta się łobuzy hej! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Bykk,alfalfa,wilul - z czego się łobuzy ciesz 16.02.03, 23:42 Gość portalu: katolik napisał(a): > Dla mnie pollak to gość piszący z Jeleniej. Każde inne IP to pollak pacynka i > tak bedzie traktowany. Szczególne umiejętności nie upoważniaja nikogo do > manipulowania IP ponieważ wystawia sobie tymi sztuczkami kiepskie świadectwo. > Juz widzę wasze zadowolone gemby jak w tej chwili kiedy jakis inny forumowy > szarlatan podszywa sie pod wasze nicki i IP. Pollak tego nie zrobi? > Już robił i to nie raz. Takie numery nie powinny mieć poparcia poważnych i > znanych ników. Nie powinieneś był (była) użyć słowa 'znanych' a 'godnych'. To bardziej pasuje do sytuacji która dzieje się obecnie na forum. > Trza sie uderzyć we własne piersi i pollaka potepić a nie > chwalić. Może jakieś kolegium, w koleżeńskim gronie... Przecież nie można tego tak zostawić. Czystość grania na forum tego wymaga. To ze pollak deklaruje sie jako > katolik moze oznaczać że to kiepski katolik i przez kiepskich katolików jest > popierany > Trzymta się łobuzy > hej! Hahahaha! Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Pollak Popieram Cie ***************************** IP: 213.46.162.* 17.02.03, 01:43 Dawaj dalej,zazdrosci baran i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny kapelusz Re: Pollak Popieram Cie ************************* IP: *.ira.sch.gr 17.02.03, 03:07 Gość portalu: Ania napisał(a): > Dawaj dalej,zazdrosci baran i tyle. czego zazdrości????????? kombinacji i oszustwa z IP?????????? to taka z ciebie uczciwa inaczej?????? żeby popierać wypadało by mieć jakieś morale twoje ostatnio kiepskie. Pollakowi bedzie wstyd ponieważ twoje poparcie gorsze niz Helgi i ciagnie pollaczka w doły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Pollak Popieram Cie ************************* IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 03:30 Gość portalu: czarny kapelusz napisał(a): > czego zazdrości????????? > kombinacji i oszustwa z IP?????????? > to taka z ciebie uczciwa inaczej?????? > żeby popierać wypadało by mieć jakieś morale > twoje ostatnio kiepskie. > Pollakowi bedzie wstyd ponieważ twoje poparcie gorsze niz Helgi > i ciagnie pollaczka w doły Kapeluszu, nic gorszego niż poparcie Helgi nikogo spotkać nie może !!! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Lapy precz od pollaka! 16.02.03, 23:45 Gość portalu: katolik napisał(a): > Dla mnie pollak to gość piszący z Jeleniej. Każde inne IP to pollak pacynka i > tak bedzie traktowany. Szczególne umiejętności nie upoważniaja nikogo do > manipulowania IP ponieważ wystawia sobie tymi sztuczkami kiepskie świadectwo. > Juz widzę wasze zadowolone gemby jak w tej chwili kiedy jakis inny forumowy > szarlatan podszywa sie pod wasze nicki i IP. Pollak tego nie zrobi? > Już robił i to nie raz. Takie numery nie powinny mieć poparcia poważnych i > znanych ników. Trza sie uderzyć we własne piersi i pollaka potepić a nie > chwalić. Czystość grania na forum tego wymaga. To ze pollak deklaruje sie jako > katolik moze oznaczać że to kiepski katolik i przez kiepskich katolików jest > popierany > Trzymta się łobuzy > hej! Ja tez jestem kiepski katolik, bo agnostyk. To moge sie wypowiadac w imieniu kiepskich katolikow, nie? To sie wypowiadam. LAPY PRECZ OD POLLAKA!. Jak ci tak strasznie przeszkadza cudowanie z IP, to sie przyczep na przyklad do tych, co za pomoca proxy servers i zmiany nikow maja obyczaj popierac sami siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Bykk,alfalfa,wilul - z czego się łobuzy ciesz 17.02.03, 00:08 Gość portalu: katolik napisał(a): > Dla mnie pollak to gość piszący z Jeleniej. Każde inne IP to pollak pacynka i > tak bedzie traktowany. Szczególne umiejętności nie upoważniaja nikogo do > manipulowania IP ponieważ wystawia sobie tymi sztuczkami kiepskie świadectwo. > Juz widzę wasze zadowolone gemby jak w tej chwili kiedy jakis inny forumowy > szarlatan podszywa sie pod wasze nicki i IP. Pollak tego nie zrobi? > Już robił i to nie raz. Takie numery nie powinny mieć poparcia poważnych i > znanych ników. Trza sie uderzyć we własne piersi i pollaka potepić a nie > chwalić. Czystość grania na forum tego wymaga. To ze pollak deklaruje sie jako > katolik moze oznaczać że to kiepski katolik i przez kiepskich katolików jest > popierany > Trzymta się łobuzy > hej! Ty, Katolik (też mi...), Ty się naucz co to ip a co proxy i co zalogowanie, ja się Pollaka nie boję bo to równy gość. Pacyna? Człowieku, nie ośmieszaj się, w nic się uderzać nie będę bo nie po co. Pollak się nie deklaruje i nie musi (wg. mnie). Niech się ktoś podszyje pode mnie, czeka)))) ps. zabawnie się robi coraz bardziej, ubaw po pachy, nawet nie sądziełem... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Bykk,alfalfa,wilul - z czego się łobuzy ciesz 17.02.03, 00:22 alfalfa napisał: > Ty, Katolik (też mi...), Ty się naucz co to ip a co proxy i co zalogowanie, ja > się Pollaka nie boję bo to równy gość. O to chodzi! To kiedy pijemy? (co prawda ostatnio mnie nie ciągnie do picia). Pacyna? Człowieku, nie ośmieszaj się, w > nic się uderzać nie będę bo nie po co. Pollak się nie deklaruje i nie musi (wg. > > mnie). Kiedyś się zadeklarowałem. Ogólnie to jestem 'moskalową gnidą', 'rydzykowcem', a na Świat raz zostałem Żydem (byłem za mało radykalny czy jak). Całe spektrum... > Niech się ktoś podszyje pode mnie, czeka))))> > ps. zabawnie się robi coraz bardziej, ubaw po pachy, nawet nie sądziełem... A zaczęło się od 'strefy.forumowej.wojny'. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: bzzzzzz, zmiana nagłówka:) 17.02.03, 00:33 Panie Pollak, wyrazy uznania, poważnie, dawno się tak nie uśmiałem Fajnie było ale ma spadać wątek to jak Pan chcesz. Dobranoc. pzdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Bykk,alfalfa,wilul - z czego się łobuzy ciesz IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 01:02 Gość portalu: katolik napisał(a): > Dla mnie pollak to gość piszący z Jeleniej. Każde inne IP to pollak pacynka i > tak bedzie traktowany. Szczególne umiejętności nie upoważniaja nikogo do > manipulowania IP ponieważ wystawia sobie tymi sztuczkami kiepskie świadectwo. > Juz widzę wasze zadowolone gemby jak w tej chwili kiedy jakis inny forumowy > szarlatan podszywa sie pod wasze nicki i IP. Pollak tego nie zrobi? > Już robił i to nie raz. Takie numery nie powinny mieć poparcia poważnych i > znanych ników. Trza sie uderzyć we własne piersi i pollaka potepić a nie > chwalić. Czystość grania na forum tego wymaga. To ze pollak deklaruje sie jako > katolik moze oznaczać że to kiepski katolik i przez kiepskich katolików jest > popierany > Trzymta się łobuzy > hej! Jakbyś pobył parę miesięcy na tym forum to chyba byś tego chyba nie napisał . W każdym razie nie o pollaku . Trzym sie też , łobuzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Dark side of the Moon. IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 03:36 Gość portalu: katolik napisał(a): > Dla mnie pollak to gość piszący z Jeleniej. Każde inne IP to pollak pacynka i > tak bedzie traktowany. Ty głupolu, jak Pollak jest w Waszyngtonie, to z tamtego adresu pisze, jak jest w NASA, to z ich adresu. Co ma robić ? Nie każdy, jak Ty, na dupie w Pipidówku siedzi i za granice swej wiochy nosa nie wyścibia. A jak Pollak w kosmos poleci to napisze z adrsu dark.side.of.the.moon a tobie gówno do tego. Pollak, pozdrawiam serdecznie !!! )) Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... 16.02.03, 23:44 _helga napisała: > ...na karku, hehehehehehheeeeee katolik jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... 16.02.03, 23:48 pollak napisał: > _helga napisała: > > > ...na karku, hehehehehehheeeeee > > katolik jest najlepszy Heheeee. Tak! Ale cos w tym jest, ze co sie jakis czarny kapelusz na forum trafi, to od razu ciebie zaczyna tropic. ONI CIEBIE NIE LUBIOM. A MY BENDZIEM CIEBIE BRONIC JAK NIEPODLEGLOSCI. hihih ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... 16.02.03, 23:54 _helga napisała: > Heheeee. Tak! Ale cos w tym jest, ze co sie jakis czarny kapelusz na forum > trafi, to od razu ciebie zaczyna tropic. ONI CIEBIE NIE LUBIOM. A MY BENDZIEM > CIEBIE BRONIC JAK NIEPODLEGLOSCI. > > hihih ale jaja A zaczęło się niewinnie od wątku monopola i telewizji Trwam. Ostatnio się loguję, bo mogę pisać wtedy na fora prywatne i później nie pamiętam jaki ja tam mam właściwie adres. A jeśli idzie o to bronienie, to widzisz, prawda... Jak mi do moich akt dojdzie to, że Ty mnie bronisz, to ja nie wiem. A na pewno znajdzie się to w mojej teczce. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... 17.02.03, 00:12 pollak napisał: > _helga napisała: > > > > Heheeee. Tak! Ale cos w tym jest, ze co sie jakis czarny kapelusz na forum > > > trafi, to od razu ciebie zaczyna tropic. ONI CIEBIE NIE LUBIOM. A MY BENDZ > IEM > > CIEBIE BRONIC JAK NIEPODLEGLOSCI. > > > > hihih ale jaja > > A zaczęło się niewinnie od wątku monopola i telewizji Trwam. Ostatnio się loguj > ę, bo mogę pisać wtedy na fora prywatne i później nie pamiętam jaki ja tam mam > właściwie adres. > > A jeśli idzie o to bronienie, to widzisz, prawda... Jak mi do moich akt dojdzi > e to, że Ty mnie bronisz, to ja nie wiem. A na pewno znajdzie się to w mojej > teczce. Obawiam sie ze juz sie znalazlo, heheeee. Ale oni i tak glownie na ciebie poluja, doprawdy nie wiem czemu? A nawiasem mowiac, napisalam donos na ciebie, czyli ujawnilam kim ty naprawde jestes: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=4654909&a=4655689 Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... 17.02.03, 00:25 _helga napisała: > Obawiam sie ze juz sie znalazlo, heheeee. Ale oni i tak glownie na ciebie > poluja, doprawdy nie wiem czemu? A nawiasem mowiac, napisalam donos na ciebie, > czyli ujawnilam kim ty naprawde jestes: > Dobra, trzeba dać temu wątkowi spokój, niech idzie w dół, bo się na prawdę głupio czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... 17.02.03, 00:30 pollak napisał: > _helga napisała: > > > Obawiam sie ze juz sie znalazlo, heheeee. Ale oni i tak glownie na ciebie > > poluja, doprawdy nie wiem czemu? A nawiasem mowiac, napisalam donos na cie > bie, > > czyli ujawnilam kim ty naprawde jestes: > > > > > > Dobra, trzeba dać temu wątkowi spokój, niech idzie w dół, bo się na prawdę głup > io czuję. Skoro sobie tego zyczysz, to moge nie dopisywac wiecej. Ale wlasciwie szkoda, bo watek zabawny. Swoja droga czarne kapelusze chyba nigdy nikogo nie wytropia, poki nie zdecyduja sie wydac kase na doksztalt w dziedzinie internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny kapelusz Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... IP: *.ira.sch.gr 16.02.03, 23:56 _helga napisała: > pollak napisał: > > > _helga napisała: > > > > > ...na karku, hehehehehehheeeeee > > > > katolik jest najlepszy > > > Heheeee. Tak! Ale cos w tym jest, ze co sie jakis czarny kapelusz na forum > trafi, to od razu ciebie zaczyna tropic. ONI CIEBIE NIE LUBIOM. A MY BENDZIEM > CIEBIE BRONIC JAK NIEPODLEGLOSCI. > > hihih ale jaja Helga - dopisano do łobuzów. Czarny kapelusz [nie charakter] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swojak Re: Pollak trzymaj się... IP: *.visp.energis.pl 17.02.03, 00:08 Miło było poczytać przed snem kilku tekstów z którymi się utożsamiam. Pozdrowienia dla Wikula, Bykka i reszty . Oby tego wątku nie trafiły osobniki typu : "f" czy IGNORANT . Przynajmniej przez chwilę nie będzie smrodu... Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Pollak trzymaj się... 17.02.03, 00:28 Gość portalu: Swojak napisał(a): > Miło było poczytać przed snem kilku tekstów z którymi się utożsamiam. > Pozdrowienia dla Wikula, Bykka i reszty . Oby tego wątku nie trafiły osobniki > typu : "f" czy IGNORANT . Przynajmniej przez chwilę nie będzie smrodu... Flisak zajęty, a Ignorant... nie będę pisał bo Helga patrzy hihihi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Pollak i Swojak trzymaj się... IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 00:56 Gość portalu: Swojak napisał(a): > Miło było poczytać przed snem kilku tekstów z którymi się utożsamiam. > Pozdrowienia dla Wikula, Bykka i reszty . Oby tego wątku nie trafiły osobniki > typu : "f" czy IGNORANT . Przynajmniej przez chwilę nie będzie smrodu... Pozdrowienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... 17.02.03, 00:14 Gość portalu: czarny kapelusz napisał(a): > _helga napisała: > > > pollak napisał: > > > > > _helga napisała: > > > > > > > ...na karku, hehehehehehheeeeee > > > > > > katolik jest najlepszy > > > > > > Heheeee. Tak! Ale cos w tym jest, ze co sie jakis czarny kapelusz na forum > > > trafi, to od razu ciebie zaczyna tropic. ONI CIEBIE NIE LUBIOM. A MY BENDZ > IEM > > CIEBIE BRONIC JAK NIEPODLEGLOSCI. > > > > hihih ale jaja > > Helga - dopisano do łobuzów. > > Czarny kapelusz [nie charakter] Spadaj na drzewo, Czarny Kapeluszu! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... 17.02.03, 00:23 _helga napisała: > > Helga - dopisano do łobuzów. > > > > Czarny kapelusz [nie charakter] > > > > Spadaj na drzewo, Czarny Kapeluszu! Czarny kapelusz to zawsze lepiej niż czarny charakter. Trzeba docenić co się ma na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny kapelusz Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... IP: *.ira.sch.gr 17.02.03, 03:12 _helga napisała: > Gość portalu: czarny kapelusz napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > pollak napisał: > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > ...na karku, hehehehehehheeeeee > > > > > > > > katolik jest najlepszy > > > > > > > > > Heheeee. Tak! Ale cos w tym jest, ze co sie jakis czarny kapelusz na > forum > > > > > trafi, to od razu ciebie zaczyna tropic. ONI CIEBIE NIE LUBIOM. A MY > BENDZ > > IEM > > > CIEBIE BRONIC JAK NIEPODLEGLOSCI. > > > > > > hihih ale jaja > > > > Helga - dopisano do łobuzów. > > > > Czarny kapelusz [nie charakter] > > > > Spadaj na drzewo, Czarny Kapeluszu! twoje poparcie jest dla pollaka niczym pocałunek śmierci tak naprawde to ja go popieram wskazując błędy które popełnia ty helgo prowadzisz pollaka na manowce uczciwości na jego wdzieczność nie licz predzej lub później zostaniesz podsumowana helgo Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: I znow Pollak ma czarnego kapelusza... 17.02.03, 03:51 Gość portalu: czarny kapelusz napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: czarny kapelusz napisał(a): > > > > > _helga napisała: > > > > > > > pollak napisał: > > > > > > > > > _helga napisała: > > > > > > > > > > > ...na karku, hehehehehehheeeeee > > > > > > > > > > katolik jest najlepszy > > > > > > > > > > > > Heheeee. Tak! Ale cos w tym jest, ze co sie jakis czarny kapelus > z na > > forum > > > > > > > trafi, to od razu ciebie zaczyna tropic. ONI CIEBIE NIE LUBIOM. > A MY > > BENDZ > > > IEM > > > > CIEBIE BRONIC JAK NIEPODLEGLOSCI. > > > > > > > > hihih ale jaja > > > > > > Helga - dopisano do łobuzów. > > > > > > Czarny kapelusz [nie charakter] > > > > > > > > Spadaj na drzewo, Czarny Kapeluszu! > > > twoje poparcie jest dla pollaka niczym pocałunek śmierci > tak naprawde to ja go popieram wskazując błędy które popełnia > ty helgo prowadzisz pollaka na manowce uczciwości > na jego wdzieczność nie licz > predzej lub później zostaniesz podsumowana helgo Co, straszyc probujesz? Mesjaszu od sprowadzania bliznich na jedynie sluszna droge? a pfuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Ziobro A najzabawniejsze w tym jest to, że .... IP: *.chello.pl 17.02.03, 14:45 ............................................................................... ............................ . Tak. Właśnie "to" jest najzabawniejsze. Przed rokiem na forum Bygdoszczy nudził się pracownik GW. Tak strasznie nudził się na dyżurach, że zaczął zabawiać się aktywnym udziałem na forum. Jak to się skończyło ? A o to proszę zapytać w Bydzi. W tamtejszej GW. Odpowiedz Link Zgłoś