Gość: Imagine IP: *.unl.edu 20.02.03, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wild moja szkoła... 20.02.03, 22:23 bureaucrash.com/activism/index.shtml free trade NOW! m:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Blagam zostan moim guru. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 23:04 To jest to, na to czekalam cale zycie, ja i ten biedny narod. Prorok. Mow jeszcze. Nie przestawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Blagam zostan moim guru. IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:08 Gość portalu: Albertine napisał(a): > To jest to, na to czekalam cale zycie, ja i ten biedny narod. Prorok. Mow > jeszcze. Nie przestawaj. Prawidlowa reakcja. Uczen szuka mistrza. Do uslug wiec. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Blagam zostan moim guru. 20.02.03, 23:14 kielnie?? Wodzu Wielkiej Loży Północnych Gwiazd, kiedy tajne spotkanie inicjacyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Blagam zostan moim guru. IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.02.03, 23:25 alfalfa napisał: > kielnie?? > Wodzu Wielkiej Loży Północnych Gwiazd, kiedy tajne spotkanie inicjacyjne? to samo skojarzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNORANT Ja to mówię cały czas, tylko grzecznie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.03, 23:16 Sława! Że mam w d. i Berlin i Paryż, a najbardziej Bruxelę! Natomiast potrzebny jest wiarogodny uklad bezpieczeństwa... Powinien on się opierać na osi Wawa-Kijów-Praga-Budapeszt... Wtedy nikt nas nie ruszy, wystarczy tylko przez pare lat osłona amerykańska, myslę, że do czasu dozbrojenia sojuszu jagiellońskiego i zbudowania własnej broni nuklearnej... A potem to już tylko rakiety i w kosmos! "Niemiec, Moskal nie osiędzie, gdy jąwszy pałasza hasłem wszystkich zgoda będzie i Ojczyzna nasza!" Pozdrawiam! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Ja to mówię cały czas, tylko grzecznie... IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:18 Gość portalu: +++IGNORANT napisał(a): > Sława! > > Że mam w d. i Berlin i Paryż, a najbardziej Bruxelę! > > Natomiast potrzebny jest wiarogodny uklad bezpieczeństwa... > > Powinien on się opierać na osi Wawa-Kijów-Praga-Budapeszt... > > Wtedy nikt nas nie ruszy, wystarczy tylko przez pare lat osłona amerykańska, > myslę, że do czasu dozbrojenia sojuszu jagiellońskiego i zbudowania własnej > broni nuklearnej... > > A potem to już tylko rakiety i w kosmos! > > "Niemiec, Moskal nie osiędzie, gdy jąwszy pałasza hasłem wszystkich zgoda > będzie i Ojczyzna nasza!" > > Pozdrawiam! > Ignorant > +++ A tak na powaznie. Czemu my takie durne ? Odpowiedz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Ja to mówię cały czas, tylko grzecznie... 20.02.03, 23:26 Może ja spróbuje... Dlaczego my takie durne jesteśmy? Bo jesteśmy słabi. W razie potrzeby wyjmujemy z lamusa historię i machamy nią innym przed oczami, żeby zamanifestować jacy to my BYLIŚMY WSPANIALI. Teraz niewiele mamy innym do zaoferowania. Jesli pojawi się jakiś geniusz - w jakiejkolwiek dziedzinie - sprzedaje swój wynalazek albo siebie /to nie jest obraźliwe/ - najlepiej w Ameryce. Tam go docenia i zapłacą. Polsce z tego tytułu żaden splendor nie spłynie. Zauważyłeś jak często i łapczywie kolorowe gazetki rzucają się na "gwiazdki" wywlekając im polskie pochodzenie? Żeby się tylko móc podpiąć pod tę "polskość" - no bo to przeca Polak jak i ja. Może to nie jest dobry przykład, ale pokazuje pewien mechanizm. Albo w siebie nie wierzymy, albo nie mamy powodu do dumy. Wyobrażasz sobie w Polsce film taki jak amerykański "Patriota"? Ludzie pewnie by pluli, że to taki propagandowy kicz. A w stanach - i owszem - machanie flagą i patriotyzm - rzecz jak najbardziej do przyjęcia. Pewnie niezbyt składnie to piszę, ale nie mam wprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Ja to mówię cały czas, tylko grzecznie... IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:29 uriel1 napisał: > Może ja spróbuje... > > Dlaczego my takie durne jesteśmy? Bo jesteśmy słabi. W razie potrzeby wyjmujemy > > z lamusa historię i machamy nią innym przed oczami, żeby zamanifestować jacy to > > my BYLIŚMY WSPANIALI. Teraz niewiele mamy innym do zaoferowania. Jesli pojawi > się jakiś geniusz - w jakiejkolwiek dziedzinie - sprzedaje swój wynalazek albo > siebie /to nie jest obraźliwe/ - najlepiej w Ameryce. Tam go docenia i zapłacą. > > Polsce z tego tytułu żaden splendor nie spłynie. Zauważyłeś jak często i > łapczywie kolorowe gazetki rzucają się na "gwiazdki" wywlekając im polskie > pochodzenie? Żeby się tylko móc podpiąć pod tę "polskość" - no bo to przeca > Polak jak i ja. Może to nie jest dobry przykład, ale pokazuje pewien mechanizm. > > > Albo w siebie nie wierzymy, albo nie mamy powodu do dumy. Wyobrażasz sobie w > Polsce film taki jak amerykański "Patriota"? Ludzie pewnie by pluli, że to taki > > propagandowy kicz. A w stanach - i owszem - machanie flagą i patriotyzm - > rzecz jak najbardziej do przyjęcia. Pewnie niezbyt składnie to piszę, ale nie > mam wprawy. Cholra jasna, dla czego wiec nie zmienic tego i sie podniesc. Ciagle na czyims garnuszku, ciagle w obawie przed Iwanen, Hansem czy szirakiem ? A co my kurwa jego mac palcem robione cz jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Ja to mówię cały czas, tylko grzecznie... 20.02.03, 23:34 bez przesady, ten "Patriota" to BYŁ kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
wild może dlatego... 20.02.03, 23:43 uriel1 napisał: > Może ja spróbuje... > > Dlaczego my takie durne jesteśmy? Bo jesteśmy słabi. W razie potrzeby wyjmujemy > > z lamusa historię i machamy nią innym przed oczami, żeby zamanifestować jacy to > > my BYLIŚMY WSPANIALI. Teraz niewiele mamy innym do zaoferowania. Jesli pojawi > się jakiś geniusz - w jakiejkolwiek dziedzinie - sprzedaje swój wynalazek albo > siebie /to nie jest obraźliwe/ - najlepiej w Ameryce. Tam go docenia i zapłacą. > > Polsce z tego tytułu żaden splendor nie spłynie. Zauważyłeś jak często i > łapczywie kolorowe gazetki rzucają się na "gwiazdki" wywlekając im polskie > pochodzenie? Żeby się tylko móc podpiąć pod tę "polskość" - no bo to przeca > Polak jak i ja. Może to nie jest dobry przykład, ale pokazuje pewien mechanizm. > > > Albo w siebie nie wierzymy, albo nie mamy powodu do dumy. Wyobrażasz sobie w > Polsce film taki jak amerykański "Patriota"? Ludzie pewnie by pluli, że to taki > > propagandowy kicz. A w stanach - i owszem - machanie flagą i patriotyzm - > rzecz jak najbardziej do przyjęcia. Pewnie niezbyt składnie to piszę, ale nie > mam wprawy. www.gunowners.org/ Dont Tread on Me www.foundingfathers.info/dont-tread-on-me/ liberty or death...? www.gunowners.org/links.htm jak to możliwe że pasją w polsce jest pasja bycia przy korytku dotacji "rządowej" moze tak wszyscy ktorzy nie maja takiej pasji -wyemigruja a zostana ci co realizuja sie w nakładaniu sobie jeszcze wiekszego haraczu... ta choroba to socjalizm-fiskalizm( nacjonalizowanie własności prywatnej ) Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: może dlatego... 20.02.03, 23:55 ten link jest fajny: www.wagc.com/ Ladies of high-caliber Hillary Clinton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 23:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine [...] IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bóg [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine [...] IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine [...] IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk [...] 20.02.03, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine [...] IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wjordanr Re: jakie wy wszystkie durne !!! 20.02.03, 23:21 bardzo ladne .. i prawdziwe niestety, niestety, bo zawsze latwiej bylo popatrzec za miedze niz swojego pilnowac, ni o dzis tak samo Pawlaki rozna harcuja. Mysle tylko, ze akurat dzisiejsze polityczne zamieszanie nie ma w nowoczesnej historii odpowiednika. Przed chwila na wazne spotkanie u Adwokata wpadl facet ( mocno spozniony ) i powiada, ze Francja zaproponowala Sadamowi azyl polityczny, i ze on sie na to zgodzil. Wszyscy sie poderwali i nawet zapomnielismy wyrazic niezadowolenia z jego spoznienia. Okazalo sie to kaczka, uslyszal to przed chwila w bistro i przypedzil powtarzac. To byla przydluga dygresja, ale tu wszyscy zdaja sobie sprawe, ze sie dzieje cos bardzo dziwnego, niedziwnego. W koncu wszyscy bronia swoich interesow. Buch chce rope, Francuzi nie chca oddac ropy, ktora biora od Sadama za stare lekarstwa, nie wiem tylko czego chce albo nie chce niemcy. Ogolnie jest smiesznie. A do tego caly Paryz stoi, mimo wakacji, bo Czyrak zawolal braci z Afryki na "bardzo wazna konferencje" w samym srodku Paryza, i w srodku tygonia. Nie o tym chcialem pisac, ale mi sie mysli rozjechaly. Chcialem tylko wyrazic lekkie zdziwienie. "Prorok" - Imagine pisze madre rzeczy, tylko te przerywniki chyba za czesto. A moze ja se po prostu odzwyczailem ? Jak to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine [...] IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wjordanr Re: jakie wy wszystkie durne !!! 20.02.03, 23:43 a ja mysle, ze sie da zrobic, a raczej, ze sie samo zrobi. Wszyscy narzekamy na to na tamto, ze tego, ze tamtego.... A porownujemy sie z Niemcami, Francuzami, Amerykanami czy jeszcze innymi. Tylko to nie takie latwe sie nagle zmienic. Przez paredziesiat ladnych lat starano sie nas dokumentnie oglupic, i nawet nie bardzo bylo komu sie bronic, bo ci co by i mogli to albo zgineli, albo wybyli. A przedtem ? 20 lat goracej wolnosci, a raczej prob scalania, a przedtem ? stokilkadziesiat lat niebytu. To nie jest tlumaczenie sie. Patrze sobie mysle .. Byla kiedys taka noc, chyba 15 grudzien. Siedzielismy mocno przerazeni w zenskim klasztorze, czekajac az SB z ZOMO nas tam znajdzie i dyskusja sie w koncu stoczyla na temat : jak to bedzie jak juz bedzie "wolnosc" I doszlismy do wniosku, ze najpierw bedzie 20-30 lat totalnego burdelu. No i prosze. Moze byl z nami duch zakonnicy jasnowidzki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak [...] IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.02.03, 23:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine [...] IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wjordanr Re: jakie wy wszystkie durne !!! 20.02.03, 23:33 o prosze, juz Imagine of Masonow wyzywaja, jakby chcieli powiedziec , ze ma racje bestia . Mysle, ze powinienes podziekowac za podkladanie sie, choc to troche niesportowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: jakie wy wszystkie durne !!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.02.03, 23:35 wjordanr napisał: > o prosze, juz Imagine of Masonow wyzywaja, jakby chcieli powiedziec , ze ma > racje bestia . Mysle, ze powinienes podziekowac za podkladanie sie, choc to > troche niesportowo Tyle że ten biedak nawet nie rozumie o co z tą kielnią idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: jakie wy wszystkie durne !!! IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:40 Gość portalu: pollak napisał(a): > wjordanr napisał: > > > o prosze, juz Imagine of Masonow wyzywaja, jakby chcieli powiedziec , ze m > a > > racje bestia . Mysle, ze powinienes podziekowac za podkladanie sie, choc > to > > troche niesportowo > > Tyle że ten biedak nawet nie rozumie o co z tą kielnią idzie... Dokladnie wiem o co idzie z kielnia prostaku. Z masonami nie jedna okowite sie wypilo na fajrancie. Odpowiedz Link Zgłoś
wjordanr Re: jakie wy wszystkie durne !!! 20.02.03, 23:45 na fajerancie mozna, byle w midi nie pic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: jakie wy wszystkie durne !!! IP: *.unl.edu 20.02.03, 23:47 wjordanr napisał: > na fajerancie mozna, byle w midi nie pic dzieki za rade, nigdy ci tego nie zapomne. A do tematu wracajac: jakas szansa dla Polszy, czy to juz po ptokach ? Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: to-już-koniec !!! 21.02.03, 00:01 Odkąd wyjechaliście, jest tak źle, TAK ŹLE(( Co my durne poczniemy... chlip, chlip Jak mogliście?? JAK?????? Nie kochacie POLSKI? Why???????? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka [...] 21.02.03, 07:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś