Dodaj do ulubionych

114 krajów przeciwnych wojnie

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 11:41
Ministrowie spraw zagranicznych 114 krajów Ruchu Niezaangażowanych podczas
spotkania w Kuala Lumpur wezwali Irak do zniszczenia broni masowego rażenia.
Podkreślili jednocześnie, że sprzeciwiają się wojnie jako sposobowi
rozwiązania konfliktu.

źródło : www.lewica.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamM Czy kariera prawdziwego IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 11:44
      lewicowca (Kwiatkowski, Czarzasty - najpierw SZSP a potem skoki na kase i
      wladze) to jest to o czym marzysz? Na razie troche bajek lewicowych a potem juz
      prawdziwa LEWIZNA - czyli prawdziwe zlodziejstwo na dużą skale?

A.
      • Gość: V.C. do Adama M IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 11:49
        Gość portalu: AdamM napisał(a):

> lewicowca (Kwiatkowski, Czarzasty - najpierw SZSP a potem skoki na kase i
        > wladze) to jest to o czym marzysz? Na razie troche bajek lewicowych a potem
        juz
        >
        > prawdziwa LEWIZNA - czyli prawdziwe zlodziejstwo na dużą skale?
        >
        > A.

Nie pozuj na moralistę . Ja tego nie robię . Poraz wtóry jednak wyjaśnię
        Tobie i innym . Nie mam nic wspólnego z ludźmi , którymi wymieniłeś . Nigdy
        nie głosowałem na ludzi z SLD . Nikt w mojej rodzinie nie jest jej członkiem .
        Nie znam nawet osobiście nikogo z SLD. Masz jeszcze jakieś pytania ?
        • Gość: AdamM To w sensie politycznym IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 11:52
          kogo popierasz?

A.
          • Gość: V.C. Re: To w sensie politycznym IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 11:57

> kogo popierasz?
            >
            > A.

Przykro mi , ale od początku mojej obecności na tym forum 2 lata temu , nie
            ujawniłem swoich preferencji partyjnych i dla Ciebie nie zamierzam czynić
            wyjątku .

Uważam się za lewicowego socjaldemokratę . Wystarczy ?
            • Gość: AdamM Troche IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 12:01
              to zalosne razem z tym twoim spamowaniem lewicowym. Wielka tajemnice robisz?
              Zwykle takie sytuacje maja miejsce, gdy kto boi się smiesznosci. Ale ja,
              zapewniam Cie, praktycznie nigdy sie z ludzi nie wysmiewam jesli sa sobą, mowia
              szczerze, nie pozują i nie udają. Mam wrazenie, ze ty jednak cos tu udajesz.

A.
              • Gość: V.C. do Adama M IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 12:12

> to zalosne razem z tym twoim spamowaniem lewicowym.

Dlaczego cytowanie wiadomości np. z BBC nazywasz spamowaniem ?

Po jaki czasie doszedłem do wniosku , że fakty silniej przemówią do
                forumowiczów niż moje własne słowa .

Nie mogę wymagać od ludzi , by traktowali mnie jako autorytet np. w sprawach
                wojny . Mój osobisty glos niewiele się liczy , każdy może go podważyć .
                Natomiast fakty mówią same za siebie .

Wielka tajemnice robisz?
                > Zwykle takie sytuacje maja miejsce, gdy kto boi się smiesznosci.

Wobec tego daj przykład i wyjaw na kogo głosowałeś w ostatnich wyborach
                prezydenckich , parlamentarnych , smorzadowych .

> zapewniam Cie, praktycznie nigdy sie z ludzi nie wysmiewam jesli sa sobą,
                mowia
                >
                > szczerze, nie pozują i nie udają. Mam wrazenie, ze ty jednak cos tu udajesz.
                >
                > A.

Pokuś się o próbę analizy mojegorzekomego udawania . Chętnie z Tobą
                popolemizuję .
                • Gość: AdamM Ja w przeciwienstwie do Ciebie IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 12:15
                  nie mam obaw o swoje poglady i sie z nimi nie kryje i nikogo nie udaje:

Zawsze na Walese/Krzaklewskiego

Prawie zawsze na UW

Ostatnio na LPR/Platforme Obywatelską i cos jeszcze ale nie pamietam
                  • Gość: V.C. Re: Ja w przeciwienstwie do Ciebie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 12:25

> nie mam obaw o swoje poglady i sie z nimi nie kryje i nikogo nie udaje:
                    >
                    > Zawsze na Walese/Krzaklewskiego
                    >
                    > Prawie zawsze na UW
                    >
                    > Ostatnio na LPR/Platforme Obywatelską i cos jeszcze ale nie pamietam

Wałęsą , Krzaklewski , LPR ... Gratuluję

A uważałem Cię za rozsądniejszego .

Czy sądzisz , że forum jest odpowiednim miescem do reklamowania partii
                    politycznych ?

• oleg3 Ludożercy przeciw kanibalizmowi 22.02.03, 12:22
      Gość portalu: V.C. napisał(a):

> Ministrowie spraw zagranicznych 114 krajów Ruchu Niezaangażowanych podczas
      > spotkania w Kuala Lumpur wezwali Irak do zniszczenia broni masowego rażenia.
      > Podkreślili jednocześnie, że sprzeciwiają się wojnie jako sposobowi
      > rozwiązania konfliktu.

Ile z tych miłujących pokój krajów prowadzi bądź chce prowadzić wojnę przeciwko
      sąsiadom lub wrogom wewnętrznym? Odmawiają tego prawa -w dobrze pojętym
      interesie własnym- najsilniejszemu na świecie mocarstwu. Sobie nie odmawiają.
    • Gość: shejk Re: 114 krajów przeciwnych wojnie IP: 207.191.227.* 23.02.03, 05:07
      Najlepiej wychodzili Ci co nie szli pod prad tylko patrzyli jak charagiewka
      zawieje i szybko sie do niej ustawiali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka