Gość: Zybi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 17:58 Szesc! Piec do tylu, jeden do przodu na wypadek ataku z tylu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lala Re: Ile biegow ma francuski czolg? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 18:49 Gość portalu: Zybi napisał(a): > Szesc! Piec do tylu, jeden do przodu na wypadek ataku z tylu! A ja lubie zaabie udka! Aha! Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Szóste nie kradnij 24.02.03, 19:00 Jest tu na F. ktoś, kogo prawa autorskie zostały naruszone (wątek: French Jokes). Odpowiedz Link Zgłoś
warchol3 Re: Szóste nie kradnij 24.02.03, 20:05 oleg3 napisał: > Jest tu na F. ktoś, kogo prawa autorskie zostały naruszone (wątek: French > Jokes). a ja lubie u francuzow ze sa jedyna ostaja anyzydowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Szóste nie kradnij IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 20:10 Aleś mnie zażył!Zabojad zawsze obwiniał wg ich postrzegania narodów że Polacy lokują się poniżej pigmejów lub azteków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.K Re: Szóste nie kradnij IP: *.netlandia.pl 24.02.03, 23:56 Gość portalu: f napisał(a): > Aleś mnie zażył!Zabojad zawsze obwiniał wg ich postrzegania narodów > że Polacy lokują się poniżej pigmejów lub azteków! ZGODA. NIEKTORZY POLACY Z TARNOBRZEGA TAK SIE LOKUJA! Odpowiedz Link Zgłoś