Gość: AdamM I do mnie tez orange napisz, please!!! nt IP: *.icpnet.pl 11.03.03, 16:58 Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Nie, do AdamMa nie pisz. Napisz za to albo 11.03.03, 17:21 do Carminy, albo do Masterkarda. Albo do Prezydajly, ale nie wiem jaki jego login pocztowy. Koniecznie. Czeka Cie niespodzianka. Radosna. Na pewno sie ucieszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abe Re: Orange:))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 01:52 Stolik wciąż czeka Skontaktuj się z Carminą jak tylko tu zajrzysz. Pozdrawiam. Abe Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Orange:))) co Ty na to?:) 12.03.03, 12:41 Carmina, "pomarańczka" ma już swoją "połówkę". Chcesz, żeby płakała? hej! a ja płakałem kilka dni, nie chciał mnie wpuścić do Ciebie woźny, muuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: orange - proszę napisz do mnie na skrzynkę nt 12.03.03, 15:14 Orange to pamiętam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange a na forum nie lepiej? :) IP: 213.25.168.* 13.03.03, 12:52 Dziękuję za pamięć Aktualnie błąkam się po drogach świata, do bezdroży sieci dostęp mając trudny - może następnym razem serdeczne pozdrowienia for all orange Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynth Orange 13.03.03, 13:03 Gość portalu: orange napisał(a): > > Dziękuję za pamięć > Aktualnie błąkam się po drogach świata, do bezdroży sieci dostęp mając trudny - > > może następnym razem > > serdeczne pozdrowienia for all > orange By się dostać do Camelotu, trzeba być zaakceptowanym przez wszystkich. Bez żadnego wyjątku. Przeszedłeś całą skomplikowaną procedurę przyjmowania do Camelotu trwającą tydzień ) Jeżeli się zdecydujesz aby zajrzeć, musisz się zalogować i niestety udowodnić, że Ty to Ty. Jest to dość uciążliwe. W każdej chwili możesz to uczynić. Pytasz czy na forum nie lepiej? Jeżeli chesz porozmawiać z kilkoma osobami które doskonale znasz, to jedyna możliwośc to Camelot. Zdecydowana większość z nas, nie pisze już na aktualnościach. pozdrawiam Hiacynt ps. piszę ja, gdyż Carminy, Abe ani Tete chwilowo nie ma ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Hiacyncie IP: 213.25.168.* 13.03.03, 13:08 Cerber tu kroczy, czas mi kończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynth Orange :)) 13.03.03, 13:14 Gość portalu: orange napisał(a): > > Cerber tu kroczy, czas mi kończyć. > Musisz się zalogować, chyba nigdy nie miałeś loginu ) stąd komplikacje - prywatne - Camelot - login wiem, że wiele osób by się bardzo ucieszyło, gdybyś zawitał ja pamietam ) Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś