Dodaj do ulubionych

Dlaczego indris jeszcze nie siedzi w kryminale ?

24.03.03, 19:40
Polske prawo zabrania szerzenia nienawiści ze względów narodowościowych.

Indris nieustannnie szerzy nienawiść do USA, jest po stronie arabskiego
Hitlera Saddama.
Popiera Rosję i Chiraca.
W czasie wojny za coś takiego musi być kara !
Obserwuj wątek
    • Gość: kpt. Ziobro Re: Dlaczego indris jeszcze nie siedzi w kryminal IP: *.chello.pl 24.03.03, 19:43
      darczynski napisał:

> Polske prawo zabrania szerzenia nienawiści ze względów narodowościowych.
      >
      > Indris nieustannnie szerzy nienawiść do USA, jest po stronie arabskiego
      > Hitlera Saddama.
      > Popiera Rosję i Chiraca.
      > W czasie wojny za coś takiego musi być kara !

Myślę, że wystarczyłaby szklanka lodowatej wody + ewent. zimny ręcznik na
      czoło !
    • oleg3 Re: Dlaczego indris jeszcze nie siedzi w kryminal 24.03.03, 19:47
      Bo wbrew temu co głoszą tutejsi tzw. pacyfiści walkę z Saddamem prowadzą jednak
      demokraci a nie faszyści.
    • shanti Dlaczego darczynski jeszcze nie siedzi w Tworkach? 24.03.03, 19:48
      albo w Iraku...?

Do Iraku jedź głuptaku

• shanti znawca prawa sie znalazł- a co ono mówi 24.03.03, 19:51
      o stanie wojny o wysylaniu zołnierzy poza granice itp?
      pooglądaj sobie palancie i zaspiewaj jak w reklamie atlasa -to twoj poziom
      kapralu

www.lewica.pl/?dzial=teksty&id=295
      • Gość: kpt. Ziobro Re: znawca prawa sie znalazł- a co ono mówi IP: *.chello.pl 24.03.03, 19:57
        Wy nie jesteście lewicą tylko lewakami od Ikonowicza.
        Wymieszanymi ze skinami z tzw. "młodzieżówki" Samoobrony.

Ale w lizaniu dupy Husajnowi jesteście najlepsi !!!
        • shanti doopku wojskowy albo gruby nieudaczniku 24.03.03, 20:00
          doopka husseina
          jest feina
          a busha
          mnie nie rusha
          bo bush
          to doopek i tchoorz
          ..i smierdzi nafta, stara whisky i purytanska obluda
    • Gość: pollak Re: Dlaczego indris jeszcze nie siedzi w kryminal IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.03.03, 19:56
      darczynski napisał:

>
      > Indris nieustannnie szerzy nienawiść do USA, jest po stronie arabskiego
      > Hitlera Saddama.
      > Popiera Rosję i Chiraca.
      > W czasie wojny za coś takiego musi być kara !

W wolnym kraju wolno mu popierać kogo chce. Jak na razie nie ma przymusu
      kochania USA (co prawda próby wprowadzenia przymusu kochania UE można zauważyć,
      jednak to jeszcze nie to). Zamykać należy za to ludzi, zabraniających wyrażania
      własnych poglądów. Indris jak by nie patrzeć, nie przekracza w swoich wypowiedziach
      pewnych norm, pod względem np. wulgaryzmów itp. (nie licząc oczywiście tego
      że ma lewicowe poglądy co go wyraźnie dysklasyfikuje w oczach nie lewackiej
      części społeczeństwa).
      • sceptyk Zarty zartami 24.03.03, 20:06
        ale bezkrytyczne, ba, popierajace wpisanie sie Indrisa do watku 'slawka' (post
        slawka przytaczam ponizej), jest jednakze pewnym swiadectwem degrengolady
        moralnej naszego lewaka.

niech im ziemia iracka lekka bedzie...
        Autor: Gość: slawek IP: *.biatel.com.pl
        Data: 24-03-2003 10:25

--------------------------------------------------------------------------------
        A ja mam nadzieje, ze "Grom" poniesie na tyle duze straty... ze rzad i
        prezydent sie opamietaja...

jesli tylko to moze pomoc... niech sie tak stanie... 'do piachu z nimi'... -
        niech zloza swoje zycie dla tzw. elit w tej nielegalnej, niesprawiedliwej i
        imperialistycznej wojnie.... sad
        • shanti Zarty zartami a lud iracki ginie takze od naszych 24.03.03, 20:10
          kul= koorwa ! KTO do koorwy nedzy to zaczał??? cala odpowiedzialnosc spada na
          politykow i sprzedajne dziennikarskie dziwki
          mam nadzieje, ze nie tylko wobec Boga i historii ale i konkretnie!
          • sceptyk Zajmij sie doopka husseina, a do moich postow 24.03.03, 20:12
            przymulony polglowku sie nie dopisuj. Nie zycze sobie z gnojem miec do
            czynienia.
            • Gość: Scan Nie wiem Sceptyku, czy podzielasz mą opinię, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 21:05
              że Indris zawsze był postrzegany jako facet piszący wyważone i sensowne posty.
              Mimo jego nieukrywanej sympatii do tow. Ikonowicza lubiłem go czytać. Od kilku
              dni postawił się w jednym szeregu z forumową swołoczą. Lepiej byłoby milczeć
              niż piać w jednym chórze. Lubi być orłem między wróblami widać.
              • sceptyk I owszem, Scanie, i owszem 24.03.03, 21:17
                Prawde mowiac, to sam sie zastanawialem, co sie chlopu stalo. I nie chodzi
                nawet tyle o poglady, ile o jakas napobudliwosc w tym co robi. Zaklada
                dziwaczne watki, w kolko o tym samym, dopisuje sie gdzie sie da, tez specjalnie
                nic nowego nie wnoszac. Sprawia wrazenie jakby byl na 'politycznym haju'.
                Przyznam, trudno jest mi w nim teraz orla dostrzec. Wrobel raczej...

gdyby nie to, ze czasy sie nieco zmienily, to bym chyba zadedykowal mu ten
                dwuwiersz, trawestujac stare porzekadlo:

Jesli wejdziesz miedzy wroble
                cwierkaj - za to daja ruble
        • oleg3 Re: Zarty zartami 24.03.03, 20:14
          Odnoszę wrażenie, że ci emanujący agresją "pacyfiści" są przekonani, iż to
          jakaś gra komputerowa, a nie twarde i trudne realia.
        • pollak Re: Zarty zartami 24.03.03, 20:20
          sceptyk napisał:

> ale bezkrytyczne, ba, popierajace wpisanie sie Indrisa do watku 'slawka' (post
          > slawka przytaczam ponizej), jest jednakze pewnym swiadectwem degrengolady
          > moralnej naszego lewaka.

Nie czytałem wątku (jestem tu 'przejazdem', Sc-ku). Pozatym, czego wymagać
          od lewaka? Jednak nie jest to powód aby ścigać kogoś za poglądy. Trzeba
          mu jest po prostu wybić z głowy wink
    • watto Re: Dlaczego indris jeszcze nie siedzi w kryminal 24.03.03, 20:01
      Dlatego, że miejsce w kryminale czeka na bandytę Ignoranta z Wrocławia.
      • Gość: Straznik miejsce w kryminale czeka na idiote darczynskiego IP: *.ght.iadfw.net 24.03.03, 20:09
    • Gość: czapski Re: Dlaczego indris jeszcze nie siedzi w kryminal IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 24.03.03, 20:52
      nie zadzieraj z Indrisem, bo bedziesz mial Hamas i Hezbollah na glowie
      • Gość: Bnadem Re: Dlaczego indris jeszcze nie siedzi w kryminal IP: *.krakow.pl 24.03.03, 20:55
        Gość portalu: czapski napisał(a):

> nie zadzieraj z Indrisem, bo bedziesz mial Hamas i Hezbollah na glowie

Wiadomości z pierwszej ręki, jak rozumię...
        • Gość: Scan Merytorycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 21:00
          jak rozumiem. Za nabytą tu wiedzę jesteś mi winien pięć złoty.

Gość portalu: Bnadem napisał(a):

> Wiadomości z pierwszej ręki, jak rozumię...
          • Gość: Bnadem Re: Zatem Czapski to twoje alter ego? IP: *.krakow.pl 24.03.03, 21:22
            • Gość: Scan Re: Zatem Czapski to twoje alter ego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.03, 21:43
              Nie.
              Od dwóch lat Scan. Wcześniej z sdi. warszawa, teraz z neostrady. Zalogowany
              pan.scan - bo na "scan" w maju ub.roku jakaś swołocz się zalogowała, by na moje
              konto podsrywać.
            • Gość: czapski najpierw sprawdz adresy IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 25.03.03, 08:24
    • Gość: Lukas Re: Dlaczego indris jeszcze nie siedzi w kryminal IP: *.lublin.mm.pl 25.03.03, 08:03
      darczynski napisał:

>
      no właśnie, ale to nie tylko tyczy się wyzywania Żydów czy Amerykanów ale
      także Arabów i innych narodowości, więc większa część uczestników tego forum
      (pro Izraelska) też powinna w takim przypadku iść do kryminału.....
    • Gość: Perła u Saddama siedział by już IP: 212.160.135.* 25.03.03, 08:27
      z obciętym językiem do tego

Perła
      • Gość: fuck USA Re: u Saddama siedział by już IP: *.215.132.16.nw.nuvox.net 25.03.03, 08:36
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> z obciętym językiem do tego
        >
        > Perła

no ale tu nie Irak.
        Smierc USA !

• Gość: gomez Re: u Saddama siedział by już IP: *.solutions.net.pl 25.03.03, 10:23
          no poczytalem ,swietnie jest niezlomni w swych pogladach prawicowcy popieraja
          awanture w ktora nas wplatal rzad bylo nie bylo pokomunistyczny.co za
          polaryzacja pogladow.i jaka zgoda przykladna.ogolnie nawet panowie nie
          zauwazyli ze tu chodzi o stoleczek w nato dla pana prezydenta.a jeszcze
          jedno .wlasnie rmf podal ze Polska przygotowuje sie na przyjecie uchodzcow z
          Iraku.bedzie ich duzo i maja miec zapewione wszelkie dostatki.jest to logiczna
          kontynuacja naszej akcji w Iraku.milego dnia sie zyczy
    • indris Zanim pójdę do kryminału... 25.03.03, 10:45
      ...chciałbym wyjaśnić kilka spraw. Otóż kłamstwem jest, że szerzę nienawiść do
      USA, czy do jakiegokolwiek innego narodu. Występowanie przeciw aktualnej
      polityce USA i jej obecnemu prezydentowi NIE jest występowaniem przeciw
      NARODOWI amerykańskiemu, bo czyni to również wielu Amerykanów w tym laureat
      Oskara Michael Moore na ostatniej ceremonii. Jeżeli gdzieś piszę "USA" to
      oznacza to ZAWSZE rząd tego kraju.
      Kłamstwem jest również, że "popieram Saddama". Chociaż prawdą jest, że popieram
      opór Irakijczyków przeciw agresji, nawet jeżeli tym oporem kieruje Saddam.
      Podobnie w 1939 walkę z agresją hitlerowską popierali również i ci, których
      sanacyjny rząd zwalczał a nawet represjonował.
      Wreszcie Chiraca i Rosję popieram w tym,że przeciwstawiają sie Bushowskiemu
      awanturnictwu i logice wojny. NIE oznacza to oczywiście, że popieram rosyjską
      politykę w Czeczenii, bo już dawno napisałem,że Rosja ma takie do niej prawo,
      jak bandyta do łupu.
      Wszystko to adresuję nie do darczyńskiego ale do tych, którzy moich postów nie
      czytali i mogliby ewentualnie w jego kłamstwa uwierzyć.
      • Gość: luka Od...cie się od tow. Indrisa IP: *.k.mcnet.pl 25.03.03, 11:29
        indris napisał:

> Wszystko to adresuję nie do darczyńskiego ale do tych, którzy moich postów
        nie czytali i mogliby ewentualnie w jego kłamstwa uwierzyć.

Towarzysz Indris to porządny czlowiek, chociaż ma błędne poglądy.
        Każdy, kto popiera apel pacynki "darczynski" jest wrogiem wolności słowa i
        przekonań.
      • Gość: rolnik Re: Indris...ale z ciebie wychodzi Kalizm...sic IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 11:32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka