Gość: lewica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 17:43 więcej informacji: www.lewica.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hiacynt Obie ? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 17:48 Gość portalu: lewica napisał(a): > więcej informacji: > > www.lewica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: Obie ? Co robiła druga setka? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 22:27 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Obie? Około 100 osób o lewicowych poglądach demonstrowało w niedzielę w Warszawie przeciwko zbrojnej akcji Stanów Zjednoczonych w Afganistanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: I Kwaśny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 18:04 ogórek na zagrychę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: I Kwaśny IP: *.dipool.highway.telekom.at 11.11.01, 19:49 nie wie prawica co robi lewica.niech tylko tego nie komentuje odbytnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re:do gomeza IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 19:53 a na highway-eju było widac ten popis młodych przygłupów z UP i PPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re:do gomeza IP: *.proxy.aol.com 11.11.01, 20:08 obciagnijcie mi druta glupie polaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re:do K- Druta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 22:24 Widać niezaspokojenie twoje, erotumanie sięga zenitu. Masz problem WIELKI, ale to twoj on jest. Chodzisz po Forum ze swoją nieumytą troską aż czuć i smierdząco nudzisz. U "głupich" Polaczków za taką usługę, dziwka z Pigalaka kazałaby ci dać 50 amerykanskich. Taniej nie bedziesz miał, wiec przenies sie moze na somalijskie Forum - na przyklad. A może ty rączek nie masz? Jaka szkoda, że cie natura tak kiepsko wyposazyla! Gość portalu: kd napisał(a): > obciagnijcie mi druta glupie polaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re:do K- Druta IP: *.net.bialystok.pl 12.11.01, 00:07 Gość portalu: Scan napisał(a): > Taniej nie bedziesz miał, wiec przenies sie moze na somalijskie > Forum - na przyklad. Afryka to piękny kontynent no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd do scana i maxa IP: *.proxy.aol.com 12.11.01, 06:47 mieszkam w USA i jest mi tutaj tak cudownie ze sram na was z gory i na wasza zasrana Polske i Somalie....P.S. No ta jak obciagniecie!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: W Warszawie setki demonstrowały przeciw wojnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.01, 22:14 Nie setki tylko ok. 100. Tylu debili w kazdym kraju mozna znależć. Jak ja nie cierpię tych przebrzydłych lewaków. Kiedy czytam doniesienia o ich posunięciah robi mi się niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: W Warszawie setki demonstrowały przeciw wojnie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 00:02 hahahahha mam nowe określonko olśnienie!!!! CZERONA ŚMIERĆ wylazła pod postacią stu zmanierowanych przygłupów 7EM Gość portalu: mar napisał(a): > Nie setki tylko ok. 100. Tylu debili w kazdym kraju mozna znależć. Jak ja nie > cierpię tych przebrzydłych lewaków. Kiedy czytam doniesienia o ich posunięciah > robi mi się niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś