Dodaj do ulubionych

W Warszawie setki demonstrowały przeciw wojnie

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 17:43
więcej informacji:

www.lewica.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Hiacynt Obie ? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 17:48
      Gość portalu: lewica napisał(a):

> więcej informacji:
      >
      > www.lewica.pl

• Gość: Hiacynt Re: Obie ? Co robiła druga setka? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 22:27
        Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Obie?

Około 100 osób o lewicowych poglądach demonstrowało w niedzielę w Warszawie
        przeciwko zbrojnej akcji Stanów Zjednoczonych w Afganistanie.

• Gość: niunia Re: I Kwaśny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 18:04
      ogórek na zagrychę
      • Gość: gomez Re: I Kwaśny IP: *.dipool.highway.telekom.at 11.11.01, 19:49
        nie wie prawica co robi lewica.niech tylko tego nie komentuje odbytnica.
        • Gość: niunia Re:do gomeza IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.11.01, 19:53
          a na highway-eju było widac ten popis młodych przygłupów z UP i PPS
          • Gość: kd Re:do gomeza IP: *.proxy.aol.com 11.11.01, 20:08
            obciagnijcie mi druta glupie polaczki
            • Gość: Scan Re:do K- Druta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 22:24
              Widać niezaspokojenie twoje, erotumanie sięga zenitu. Masz problem WIELKI, ale to
              twoj on jest. Chodzisz po Forum ze swoją nieumytą troską aż czuć i smierdząco
              nudzisz.
              U "głupich" Polaczków za taką usługę, dziwka z Pigalaka kazałaby ci dać 50
              amerykanskich. Taniej nie bedziesz miał, wiec przenies sie moze na somalijskie
              Forum - na przyklad. A może ty rączek nie masz? Jaka szkoda, że cie natura tak
              kiepsko wyposazyla!

Gość portalu: kd napisał(a):

> obciagnijcie mi druta glupie polaczki

• Gość: max Re:do K- Druta IP: *.net.bialystok.pl 12.11.01, 00:07
                Gość portalu: Scan napisał(a):

> Taniej nie bedziesz miał, wiec przenies sie moze na somalijskie
                > Forum - na przyklad.

Afryka to piękny kontynent no nie?wink
                • Gość: kd do scana i maxa IP: *.proxy.aol.com 12.11.01, 06:47
                  mieszkam w USA i jest mi tutaj tak cudownie ze sram na was z gory i na wasza
                  zasrana Polske i Somalie....P.S. No ta jak obciagniecie!?
    • Gość: mar Re: W Warszawie setki demonstrowały przeciw wojnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.01, 22:14
      Nie setki tylko ok. 100. Tylu debili w kazdym kraju mozna znależć. Jak ja nie
      cierpię tych przebrzydłych lewaków. Kiedy czytam doniesienia o ich posunięciah
      robi mi się niedobrze.
      • Gość: siedem Re: W Warszawie setki demonstrowały przeciw wojnie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 00:02
        hahahahha
        mam nowe określonko
        olśnienie!!!!
        CZERONA ŚMIERĆ
        wylazła pod postacią stu zmanierowanych przygłupów
        7EM

Gość portalu: mar napisał(a):

> Nie setki tylko ok. 100. Tylu debili w kazdym kraju mozna znależć. Jak ja nie
        > cierpię tych przebrzydłych lewaków. Kiedy czytam doniesienia o ich posunięciah
        > robi mi się niedobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka