palnick 08.11.06, 23:12 www.wprost.pl/ar/?O=96644 )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drf :-) 08.11.06, 23:37 www.wprost.pl/ar/?O=96791&C=71 ............................................................................... A.M.: "... takie najciekawsze są, takie najciekawsze są. Ja ja ja ja czytam, proszę pana, tą tą springerowską gazetę, czytam „Wprost” dlatego, że wi..." Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: :-) 13.11.06, 23:14 drf napisał: > www.wprost.pl/ar/?O=96791&C=71 > > > > .............................................................................. . > A.M.: "... takie najciekawsze są, takie najciekawsze są. Ja ja ja ja czytam, > proszę pana, tą tą springerowską gazetę, czytam „Wprost” dlatego, ż > e wi..." Michnik sie co prawda jaka,ale mowi do rzeczy(mozna sie z nim nie zgadzac),ty sie nie jakasz,ale mowisz od rzeczy. ___ a teraz tylko gwalcic koty Kaczynskiego... autor-drf Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: PO-wszczykom do poduchy :-) 13.11.06, 23:16 • Giertych: Wynik LPR nie zachwyca Przeczytaj komentowany artykuł » bpkw 13.11.06, 17:59 + odpowiedz Jak to Wierzejski nie mial szans ???. Przeciez publicznie twierdzil, ze uzyska w wyborach wynik dwucyfrowy ))))) Odpowiedz Link Zgłoś