Dodaj do ulubionych

Galba ma bana

10.12.06, 20:07
Galba
2006/12/10 13:51:03
Ludzie Gazety naprawdę wpadli w amok. GW jest w tej chwili regularnie
linczowana na swoim forum więc admin nadaje bany co bardziej wyrazistym
krytykom gazety dla prostytutek. Właśnie mnie to spotkało... A grzechem jest
to, że stwoerdziłem, że gdybym miał akcje Agory to bym je w poniedziałek
puścił za każdą cenę.

W ten sposób "złamałem netykietę"...

wpisz.blox.pl/2006/12/Lyzwa-Jestem-z-Toba.html#ListaKomentarzy
Obserwuj wątek
    • dachs Re: Galba ma bana 10.12.06, 20:09
      mysle, ze ten ban ma podloze ekonomiczne, nie polityczne.
      Przy glupotach, jakie Galba na ogol wypisuje ban polityczny bylby kontraproduktywny.
      • patience Na wszelki wypadek napisze lojalke 10.12.06, 20:19
        Ze co prawda na Terrze jest nie najlepiej o Gazecie Wyborczej, ale o
        internetowym przedsiewzieciu Agory sie zawsze wyrazalam dobrze. Totez gdyby
        mialo dojsc do zbanowania mojego bloga to prosze uprzejmie o czas niezbedny do
        przeniesienia bloga na inny portal. Ta sama lojalke sobie pozwalam napisac bez
        pytania a za to w imieniu siodemki oraz galby, bo tez musza miec czas na
        przenosiny jakby co, a ja ich czytam.
        • pozarski Re: Na wszelki wypadek napisze lojalke 10.12.06, 20:23
          patience napisała:

> Ze co prawda na Terrze jest nie najlepiej o Gazecie Wyborczej, ale o
          > internetowym przedsiewzieciu Agory sie zawsze wyrazalam dobrze. Totez gdyby
          > mialo dojsc do zbanowania mojego bloga to prosze uprzejmie o czas niezbedny do
          > przeniesienia bloga na inny portal. Ta sama lojalke sobie pozwalam napisac bez
          > pytania a za to w imieniu siodemki oraz galby, bo tez musza miec czas na
          > przenosiny jakby co, a ja ich czytam.
          >
          Po co banowac twojego bloga,jak nikt go nie czyta?

____
          Zabierz swoje brudne lapska od marianny
          autor:patience

• patience A po co zbanowali galbe? 10.12.06, 20:27
            Czy ktos przytomny na rozumie mysli, ze jesli w ogole dojdzie w poniedzialek do
            masowej wyprzedazy akcji Agory, to dlatego, ze inwestorzy siedza na forum Kraj i
            studiuja posty Galby?
        • abstrakt2003 daj sobie spokój z tym blogiem 10.12.06, 20:57
          nikt tam nie zagląda. Weś pogłaszcz kota większy będzie z tego pożytek.
    • qwardian Re: Galba ma bana 10.12.06, 20:36
      > Galba
      > 2006/12/10 13:51:03
      > stwoerdziłem, że gdybym miał akcje Agory to bym je w poniedziałek
      > puścił za każdą cenę

Za w ten sposób uzyskane środki można kupić wystawione na aukcji przez
      komornika zlicytowane meble biurowe, maszyny drukarskie Haidelberga, sprzęt
      elektroniczny do składania offsetowego, masa komputerów, nieruchomości. Poza
      tym prawo giełdowe nie zabrania dzielenia się informacjami JAWNYMI w celu kupna
      czy sprzedaży papierów wartościowych. Więc kolejny piruet taneczny w wykonaniu
      Borsuka w celu wyjaśnienia działania moderatora portalu wyborczej ma wartość
      wiarygodności tejże gazety.
      • dachs Re: Galba ma bana 10.12.06, 20:52
        ja tam bym te akcje kupil, jakby byly tanio.
        Zawsze lubilem na panikarzach zarabiac. smile
        • abstrakt2003 Re: Galba ma bana 10.12.06, 20:58
          dachs napisał:

> ja tam bym te akcje kupil, jakby byly tanio.
          > Zawsze lubilem na panikarzach zarabiac. smile
          ===================================================
          he he widzę że na Aqanecie jeszcze ktos myśli smile
        • qwardian Re: Galba ma bana 10.12.06, 21:20
          To się w języku inwestorów nazywa łapaniem spadającej brzytwy. Na marginesie
          akcje nigdy nie spadają wertykalnie w dół, ponieważ uniemożliwiają to tzw.
          shortplayers czyli kupujący akcje krótko w celu odsprzedania ich po niższej
          cenie. Ci zarabiają na spadających akcjach, ale jednocześnie uniemożliwiają ich
          ostry spadek.
          • wolomin_w_nocy Re: Galba ma bana 10.12.06, 22:30
            qwardian napisał:

> To się w języku inwestorów nazywa łapaniem spadającej brzytwy. Na marginesie
            > akcje nigdy nie spadają wertykalnie w dół, ponieważ uniemożliwiają to tzw.
            > shortplayers czyli kupujący akcje krótko w celu odsprzedania ich po niższej
            > cenie. Ci zarabiają na spadających akcjach, ale jednocześnie uniemożliwiają
            ich
            >
            > ostry spadek.

E tam panie. Podejmę wysiłek edukacyjny.
            Shorterzy nie kupują akcji na krótko. Oni pożyczają akcje i je sprzedają z
            nadzeją na to, że odkupią taniej i zwrócą pożyczkę.
            Zawsze musisz taniej kupić i drożej sprzedać. Shorterzy też tak probują tylko w
            odwrotnej kolejności i żeby to zrobić muszą najpierw papiery pożyczyć.
            Jakby kupowali na krótko to by nie zarabiali na spadających cenach tylko
            tracili.
            • qwardian Re: Galba ma bana 11.12.06, 00:57
              Shortsellers oczywiście sprzedają akcje krótko. Najpierw takie akcje muszą być
              dostępne u maklera, następnie pożycza je się w celu odsprzedania, ale w trakcie
              spadania kursu, lub w jakimkolwiek innym scenariuszu te akcje muszą zostać
              kupione z powrotem. To właśnie ogranicza ich natychmistowy spadek w czarną
              dziurę. Dlatego mówi się że spekulanci są pożyteczni dla marketu, ponieważ
              przyczyniają się do liquidity i ewentualnej możliwości wykonania zlecenia. To
              było tylko przejęzyczenie.
    • abstrakt2003 ja mam akcje Agory i nie mam zamiaru ich 10.12.06, 20:55
      sprzedawać!
      PS
      Takie apele mogą przynieść skutek odwrotny od zamierzonego. Poczekajmy do
      poniedziałku.
      PPS
      Rozumiem że ty też jesteś QRWĄ bo przecież namiętnie korzystasz z portalu
      www.gazeta.pl
      • patience To moze zaprotestujcie chlopaki? 10.12.06, 21:03
        Przeciwko temu banowi na Galbe? Lord Wader Galba pojdzie na Kraj i wznieci
        panike kursowa, forumowicze masowo sie zaczna wyzbywac akcji, a wy zarobicie
        miliony?

wink)
        • abstrakt2003 jestś Q czy nie? 10.12.06, 21:06

• patience Nie nazywam sie Aneta ani Pitera, Luczywo tez nie 10.12.06, 21:09
            A ty jak widze zafiksowales sie na poziomie rewolwerowki gw?
            wink)
            • pozarski Re: nazywam sie 10.12.06, 21:13
              Luczywo i Pitera?A moze by tak zawiadomic te panie,jak je na publicznym forum
              wielka blogistka z nazwiskiem okresla?Moze bedziesz musiala zaplacic prawdziwe
              pieniadze?Trzeba sie bedzie zastanowic.

____

• patience Pitera to nazwisko poslanki PO guupku 10.12.06, 21:16
                a nie wyzwisko wink)))
                • pozarski Re: Niestety tu pokazujesz jaka idiotka z ciebie. 10.12.06, 21:18
                  patience napisała:

> a nie wyzwisko wink)))
                  >
                  Myslisz ze nie wiem,kto to Piekna Julia?No tus pokazala sie w pelnej qrewskiej
                  klasie.

____

• patience p00zi tju tju? Dzidzi chce sliniaczek ? :D /nt 10.12.06, 21:22

• abstrakt2003 korzystasz z "gazety dla prostytutek" 10.12.06, 21:25
                      jesteś więc REGULARNA QRWA!
                      • patience Moze podyskutuj z poslanka Beger? 10.12.06, 21:31
                        qrwy czy qrwiki, co za roznica?

PS. Bys sie wstydzil. GW NIE JEST gazeta dla prostytutek? Znaczy co,
                        dyskryminacja? A jak GW sprawdza moralnosc klientek w kioskach ruchu?
                        • pozarski Re: Mo 10.12.06, 21:34
                          patience napisała:

> qrwy czy qrwiki, co za roznica?
                          >
                          > PS. Bys sie wstydzil. GW NIE JEST gazeta dla prostytutek? Znaczy co,
                          > dyskryminacja? A jak GW sprawdza moralnosc klientek w kioskach ruchu?
                          >
                          >
                          Prostytutka to zawod,qrwa daje za darmo komu popadnie.To jest twoja kompletna
                          teczka.

____

• abstrakt2003 Powody do wstydy to ty masz 10.12.06, 21:35
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53711711&a=53711711
                          • patience Podwody stydy pestycydy? 10.12.06, 21:37
                            big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                            • pozarski Re: Typowa Q. 10.12.06, 21:42
                              Moze popros drf aka szpital_psychiatryczny,zeby przyslal pampersa.

____

• ewa8a Ha, ha !!! 10.12.06, 21:46
                                przeczytałam waszą wymianę zdań i nie wiem, czy ta kobieta jest chora
                                umysłowo czy tylko udaje. Napisane ma wyraźnie słowo QRWA, a sądzi, że chodzi o
                                znak jakości. Piszesz, używając liczby mnogiej i dużych liter : ,, Luczywo i
                                Pitera?A moze by tak zawiadomic te panie’’, a ona twierdzi, że mianem pitera
                                określasz Łuczywo, używając go jako wyzwiska. Ona chyba żyje w jakimś
                                zamkniętym świecie i dopasowuje sobie do wszystkiego dowolnie swoją ideologię,
                                nie zwracając na nic uwagi. Zdumiewające zjawisko.
                                • pozarski Re: Ha, ha !!! 10.12.06, 21:53
                                  ewa8a napisała:

> przeczytałam waszą wymianę zdań i nie wiem, czy ta kobieta jest chora
                                  > umysłowo czy tylko udaje. Napisane ma wyraźnie słowo QRWA, a sądzi, że chodzi
                                  o
                                  >
                                  > znak jakości. Piszesz, używając liczby mnogiej i dużych liter : ,, Luczywo i
                                  > Pitera?A moze by tak zawiadomic te panie’’, a ona twierdzi, że mian
                                  > em pitera
                                  > określasz Łuczywo, używając go jako wyzwiska. Ona chyba żyje w jakimś
                                  > zamkniętym świecie i dopasowuje sobie do wszystkiego dowolnie swoją
                                  ideologię,
                                  > nie zwracając na nic uwagi. Zdumiewające zjawisko.
                                  >
                                  >
                                  No to jest dowod na moja hipoteze z watku o Anecie.Ona gada z soba,ale mysli(bo
                                  szalona),ze uprawia dialog.W kazdym razie teraz wiadomo,ze moze sie to dla niej
                                  zle skonczyc.Abstrakt ma zamiar powiadomic panie L i P o opinii pejszns na ich
                                  temat. Chcialbym przy tym byc.

____

• abstrakt2003 nie zrobię tego 10.12.06, 21:55
                                    nie chce mi się...
                                  • ewa8a Re: Ha, ha !!! 10.12.06, 21:55
                                    To może dlatego stwierdziła, że jednak bezpieczniej będzie odwrócić uwagę od
                                    tego, co palnęła i udać głupią.
                                    • abstrakt2003 Re: Ha, ha !!! 10.12.06, 21:57
                                      ewa8a napisała:

> To może dlatego stwierdziła, że jednak bezpieczniej będzie odwrócić uwagę od
                                      > tego, co palnęła i udać głupią.
                                      =========================================
                                      Możliwe, ale przez to skompromitowała sie całkowicie.
                                    • pozarski Re: Ha, ha !!! 10.12.06, 21:57
                                      ewa8a napisała:

> To może dlatego stwierdziła, że jednak bezpieczniej będzie odwrócić uwagę od
                                      > tego, co palnęła i udać głupią.
                                      >
                                      >
                                      Ona jest w dobrej sytuacji,bo nie musi udawac glupiej.Przychodzi jej to
                                      naturalnie,ale bez gracji.

____

• ewa8a Re: Ha, ha !!! 10.12.06, 22:03
                                        > Ona jest w dobrej sytuacji,bo nie musi udawac glupiej

Wczoraj dzielnie osłaniała własną piersią Mariannę, której nikt nie zaatakował!
                                • patience Re: Ha, ha !!! 10.12.06, 22:06
                                  ewunia zamajaczyla:

> przeczytałam waszą wymianę zdań i nie wiem, czy ta kobieta jest chora
                                  > umysłowo czy tylko udaje. Napisane ma wyraźnie słowo QRWA, a sądzi, że chodzi
                                  > o znak jakości.

Tytul wzmiankowanego postu abstrakta brzmi: "Jesteś Q czy nie?" Nie moja wina,
                                  ze ewunia ma takie same wytworne skojarzenia jak abstrakt czy poslanka Begerwink

> Piszesz, używając liczby mnogiej i dużych liter : ,, Luczywo i
                                  > Pitera?

Nie. Te panie to pojedyncze osoby, a nie liczba mnoga. Zgadza sie, uzywam duzych
                                  liter, bo to nazwiska.

> A moze by tak zawiadomic te panie’

No coz, skoro uwazasz ze nazwisko pisane z duzej litery jest az tak obrazliwe...

> Zdumiewające zjawisko.

W rzeczy samej.

big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                  • pozarski Re: Ha, ha !!! Guuupia. 10.12.06, 22:11
                                    Ewa nie pisala o tobie.Jak kazdy psychopata bierzesz wszystko do siebie.

____

• patience Pozi sie zmoczyl do lozeczka? Bzitki p00zi/nt 10.12.06, 22:16

• pozarski Re:Jozio sie zmoczyl do lozeczka? Bzitki jooZIO 10.12.06, 22:22
                                        Tak chcialas biedna oszolomko napisac,ale znow nie wyszlo.Biedaczek.Moze czas
                                        do lozeczka?Idz na skypa poskarzyc sie jooZIOWI albo pilplowi.

____

• sanatorium_psychiatryczne P0zer000.... 10.12.06, 23:05
                                          chory czlowieku crying(((
                                          ©
                                          www.nie-dla-depresji.pl/psychiatra-online.aspx
                                          • pozarski Re: J0zior000.... 10.12.06, 23:09
                                            sanatorium_psychiatryczne aka drf napisał:

> chory czlowieku crying(((
                                            > ©
                                            > www.nie-dla-depresji.pl/psychiatra-online.aspx

Twoj nick mowi sam za siebie.Niezlescie sie dobrali.Co dwa czuby to nie jeden.
                                            Tak trzymac!

____

• ewa8a Re: Ha, ha !!! Guuupia. 10.12.06, 22:17
                                      To jednak przypadek kliniczny. Sugeruje się tytułem postu abstrakta, podczas,
                                      gdy pełna nazwa padła wcześniej, a on tylko domagał się odpowiedzi, uzywając
                                      skrótu, bo to co wcześniej otrzymał było jak zwykle nie na temat. Liczba mnoga
                                      zupełnie jej sie popieprzyła z pojedynczą, a Twoje słowa, które cytuję
                                      traktuje jakby były jej własne i przeinacza ich sens, odpowiadając na nie
                                      zupełnie bez sensu. To jakaś obłąkana istota ! Poproś tą krętaczkę w moim
                                      imieniu, by wiecej się juz do mnie nie zwracała, bo brzydzi mnie.
                                      • abstrakt2003 Dobra! Ja idę spać! 10.12.06, 22:31
                                        nie ma już sił czytać tych głupot. Patience przeszła samą siebie!
                                  • patience Link abstrakta dla ewuni do postudiowania 10.12.06, 22:14
                                    patience napisała:

> ewunia zamajaczyla:
                                    >
                                    > > przeczytałam waszą wymianę zdań i nie wiem, czy ta kobieta jest chora
                                    > > umysłowo czy tylko udaje. Napisane ma wyraźnie słowo QRWA, a sądzi, że ch
                                    > odzi
                                    > > o znak jakości.
                                    >
                                    > Tytul wzmiankowanego postu abstrakta brzmi: "Jesteś Q czy nie?" Nie moja wina,
                                    > ze ewunia ma takie same wytworne skojarzenia jak abstrakt czy poslanka Begerwink

UWAGA LINK CZYTAJ EWUNIU POMALUTKU I SYLABAMI
                                    jestś Q czy nie?
                                    Autor: abstrakt2003 ☺
                                    Data: 10.12.06, 21:06

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53711711&a=53715405
                                    Dlaczego widzisz Q a czytasz brzydkie wyrazy, hm?
                                    wink

> > Piszesz, używając liczby mnogiej i dużych liter : ,, Luczywo i
                                    > > Pitera?
                                    >
                                    > Nie. Te panie to pojedyncze osoby, a nie liczba mnoga. Zgadza sie, uzywam duzyc
                                    > h
                                    > liter, bo to nazwiska.
                                    >
                                    > > A moze by tak zawiadomic te panie’
                                    >
                                    > No coz, skoro uwazasz ze nazwisko pisane z duzej litery jest az tak obrazliwe..
                                    > .
                                    >
                                    > > Zdumiewające zjawisko.
                                    >
                                    > W rzeczy samej.
                                    >
                                    > big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                    • ewa8a Re: Link abstrakta dla ewuni do postudiowania 10.12.06, 22:20
                                      Pożarski, ja nie chce z tym czymś miec do czynienia, ale proszą niech sobie
                                      poczyta link wczesniejszy i przestanie wreszcie mącić. Koniec temat !

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53711711&a=53714621
                                      • pozarski Re: Mila Ewo,przeciez jej bredni nikt nie rozumie. 10.12.06, 22:23
                                        Taki nasz los.

____

• ewa8a Re: Mila Ewo,przeciez jej bredni nikt nie rozumie 10.12.06, 22:29
                                          Większy problem, bo ona sama nie rozumie co czyta, efekty są widoczne. I żadne
                                          wyjasnienia do niej nie docierają, potem dorabia jakies idiotyczne ideologie, a
                                          proszona o konkretne cytaty milczy. Widzisz sam co zrobiła z postu, który na
                                          dodatek wcale nie był do niej skierowany. Szkoda sobie nią głowy zawracać.
                                          • pozarski Re: Mila Ewo,przeciez jej bredni nikt nie rozumie 10.12.06, 22:33
                                            ewa8a napisała:

> Większy problem, bo ona sama nie rozumie co czyta, efekty są widoczne. I
                                            żadne
                                            > wyjasnienia do niej nie docierają, potem dorabia jakies idiotyczne ideologie,
                                            a
                                            >
                                            > proszona o konkretne cytaty milczy. Widzisz sam co zrobiła z postu, który na
                                            > dodatek wcale nie był do niej skierowany. Szkoda sobie nią głowy zawracać.
                                            >
                                            >
                                            Masz racje,ale z drugiej strony,jaka przyjemnosc patrzec,jak ta pewna siebie
                                            niegdys osobka traci sily i rezon.Wielka przyjemnosc.

____

• ewa8a Re: Mila Ewo,przeciez jej bredni nikt nie rozumie 10.12.06, 22:40
                                              Mnie to akurat nie cieszy. Szkoda, bo kiedys pisała zupełnie sensownie,
                                              natomiast teraz, to co demonstruje na kazdym kroku, po prostu przeraża. Co
                                              gorsza, widzę, że jest z każdym dniem coraz gorzej. W dodatku dała się poznać
                                              jako osoba mściwa i małostkowa, ja wykreślam ją na zawsze grona osób, które
                                              darzyłam sympatią .
                                              • sanatorium_psychiatryczne ewuniu 10.12.06, 23:08
                                                rekomenduje terapie...konieczniewink
                                                ©
                                                alfabeta.terramail.pl/heal/healwoda.htm
                                                • ewa8a Re: ewuniu 10.12.06, 23:13
                                                  sanatorium_psychiatryczne napisał:

> rekomenduje terapie...konieczniewink
                                                  > ©

Patience ? Bardzo słusznie, przykro cztać co ta kobieta ostatnio wypisuje.
                                                  Gratuluję Panie Doktorze, że udało się Panu napisać samodzielnie kilka słów. To
                                                  duzy sukces.
                                                  • pozarski Re: ewuniu 10.12.06, 23:16
                                                    ewa8a napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > Patience ? Bardzo słusznie, przykro cztać co ta kobieta ostatnio wypisuje.
                                                    > Gratuluję Panie Doktorze, że udało się Panu napisać samodzielnie kilka słów.
                                                    To
                                                    >
                                                    > duzy sukces.

No,spadlem z krzesla.Faktycznie niezle, jak na drf.

____

>
                                                  • ewa8a tez się cieszę z nowego image 10.12.06, 23:20
                                                    Te cytaty z wikipedii nieco przydługawe, a GW ostrzega, że serwery mają swoją
                                                    pojemność, Drf najwyraźniej uprawiał sabotaż.
                                                  • sanatorium_psychiatryczne nowy obrazek? 10.12.06, 23:24
                                                    www.dicander.com/pix/files/wave.jpg
                                                    ©
                                                  • pozarski Re: staro-nowy obrazek 10.12.06, 23:27

> www.dicander.com/pix/files/wave.jpg
                                                    > ©

Niezle ci zamulilo mozg na stare lata.Wroclaw nie bedzie stolica,nie licz na to.

____

• sanatorium_psychiatryczne zluzuj pozi 10.12.06, 23:41
                                                    co bedzie tego nie wiemy...a co bylo, tego niektorzy staraja sie usilnie
                                                    NIEpamietac...
                                                    ©
                                                    michal uwaza ze zachowales sie w stosunku do niego jak ostatnia szuja...
                                                    zazdrosc ze pisze lepiej o ciebie?
                                                  • pozarski Re: zluzuj pozi 10.12.06, 23:44

> co bedzie tego nie wiemy...a co bylo, tego niektorzy staraja sie usilnie
                                                    > NIEpamietac...
                                                    > ©
                                                    > michal uwaza ze zachowales sie w stosunku do niego jak ostatnia szuja...
                                                    > zazdrosc ze pisze lepiej o ciebie?
                                                    Przepraszam bardzo,panie dzo,ale ktory michal?Zazdrosc to normalne
                                                    uczucie,ktorym sam jestes wypelniony po korzonki wlosow.Jak inaczej tlumaczyc
                                                    twoje dazenia do zakladania organizacji,ktorych jedynym celem jest grzebanie w
                                                    teczkach znajomych?

____

• sanatorium_psychiatryczne Re: zluzuj pozi 10.12.06, 23:56
                                                    no i dlatego donos na organizacje do Giertycha?...
                                                  • pozarski Re: zluzuj joozi 11.12.06, 00:00

> no i dlatego donos na organizacje do Giertycha?...

Nie dzo,tu nie mam zamiaru o twoim bekarcie rozmawiac.Michal nie jest od 15 lat
                                                    moim przyjacielem.Wszystko ci sie poyebalo.

____

• ewa8a Re: nowy obrazek? 10.12.06, 23:31
                                                    Bardzo ładny obrazek. Polecam jednak Panie Doktorze lek zalecany jeszcze przez
                                                    Tuwima o nazwie tamare indienne. Tuwim twierdził, że lek ten łagodnie
                                                    przeczyszcza nie przerywając snu. Zadziała na Pacjentkę jeszcze bardziej
                                                    uspokajająco niz ten słodki widoczek. A i Panu Doktorowi polecam.
                                                  • sanatorium_psychiatryczne .... ewuniu....nie udawaj ze nie rozumiesz.... 10.12.06, 23:20
                                                    Prysznic oczyszczająco-relaksujący.

Stres, napięcia i inne stany emocjonalne zakłócające funkcjonowanie psychicznej
                                                    strony życia wpływają też na ciało fizyczne. Można ten proces odwrócić usuwając
                                                    różne napięcia psychiczne, a dzięki temu przywrócić zdrowie fizyczne. Jest to
                                                    szczególnie skuteczne dla napięć w okolicach głowy i karku, gdzie gromadzi się
                                                    najczęściej stres.
                                                    Wykonanie: Sposobów na prysznic oczyszczający jest wiele. Opisuję przykładowe
                                                    dwa z nich.
                                                    1. Przystąp do normalnej kąpieli higienicznej pod prysznicem. Jednak w trakcie
                                                    mycia, a szczególnie spłukiwania bądź świadomym, że spłukują się twoje
                                                    psychiczne kłopoty, urazy, naprężenia itp. Pomóż im za pomocą myśli spłynąć z
                                                    ciebie i odpłynąć do kanalizacji. Jednocześnie bądź świadomym, że oto następuje
                                                    oczyszczenie i uwolnienie cię od tego czegoś. Czynność spłukiwania problemów
                                                    można również pozostawić na po myciu. Po spłukaniu mydlin należy wówczas
                                                    pozostać nadal pod prysznicem, ale jedynie w celu oczyszczenia mentalnego.

©
                                                  • pozarski Re: .... ewuniu....nie udawaj ze nie rozumiesz... 10.12.06, 23:21

> Prysznic oczyszczająco-relaksujący.
                                                    >
                                                    > Stres, napięcia i inne stany emocjonalne zakłócające funkcjonowanie
                                                    psychicznej
                                                    > strony życia wpływają też na ciało fizyczne. Można ten proces odwrócić
                                                    usuwając
                                                    > różne napięcia psychiczne, a dzięki temu przywrócić zdrowie fizyczne. Jest to
                                                    > szczególnie skuteczne dla napięć w okolicach głowy i karku, gdzie gromadzi się
                                                    > najczęściej stres.
                                                    > Wykonanie: Sposobów na prysznic oczyszczający jest wiele. Opisuję przykładowe
                                                    > dwa z nich.
                                                    > 1. Przystąp do normalnej kąpieli higienicznej pod prysznicem. Jednak w trakcie
                                                    > mycia, a szczególnie spłukiwania bądź świadomym, że spłukują się twoje
                                                    > psychiczne kłopoty, urazy, naprężenia itp. Pomóż im za pomocą myśli spłynąć z
                                                    > ciebie i odpłynąć do kanalizacji. Jednocześnie bądź świadomym, że oto
                                                    następuje
                                                    > oczyszczenie i uwolnienie cię od tego czegoś. Czynność spłukiwania problemów
                                                    > można również pozostawić na po myciu. Po spłukaniu mydlin należy wówczas
                                                    > pozostać nadal pod prysznicem, ale jedynie w celu oczyszczenia mentalnego.
                                                    >
                                                    >
                                                    > ©
                                                    A zyjesz jak uczysz?Bo najwyrazniej tobie nie pomaga.smile)

____

• ewa8a Re: .... ewuniu....nie udawaj ze nie rozumiesz... 10.12.06, 23:21
                                                    Oj Panie Doktorze, a tyle co pochwaliłam !
                              • sanatorium_psychiatryczne P0zer000.... 10.12.06, 23:00
                                tobie przewod pokarmowy dziala odwrotnie?
                                ©
                                pl.wikipedia.org/wiki/Jelito_grube
                                • pozarski Re: J0zior000.... 10.12.06, 23:06
                                  sanatorium_psychiatryczne aka drf napisał:

> tobie przewod pokarmowy dziala odwrotnie?
                                  > ©
                                  > pl.wikipedia.org/wiki/Jelito_grube

Wlasciwie oczekiwalem,ze sie uniesie drf gigantoman,ale wystarczy i ten
                                  belkocik.Tak,odwrotnie niz u ciebie, to znaczy absolutnie normalnie.

____

• sanatorium_psychiatryczne normalny ty?????? 10.12.06, 23:09
                                    wink)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                    ©
                                    • pozarski Re: normalny ty?????? 10.12.06, 23:13

> wink)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                      > ©

Ty jestes wariat,wiec twoje spostrzezenia sa dobre dla podobnie
                                      dysfunkcjonalnych klientow,co i ty.Wez procha i idz lulu,ale najpierw sie
                                      wyproznij swoja ulubiona strona.Nie zachlap scian!

____

• sanatorium_psychiatryczne stadium analne p00zer0? 10.12.06, 23:47
                                        Stadium analne, w wieku około dwóch do trzech lat, wyznacza początek rozwoju
                                        ego, gdy dziecko staje się świadome siebie i wymagań rzeczywistości.
                                        Najważniejszym problemem w tym stadium jest, zdaniem Freuda, kontrolowanie
                                        wydzielin organizmu, lekcja samokontroli, jakiej dziecko się uczy „wychodząc” z
                                        pieluch. Osoby, które zatrzymały się w tym stadium, staja się według Freuda,
                                        zamknięte w sobie, przesadne na punkcie czystości i porządku. Mogą też nabywać
                                        cech dokładnie przeciwnych, stając się niechlujne i niezorganizowane.
                                        • pozarski Re: ostatnie stadium j00zier0? 10.12.06, 23:52

> Stadium analne, w wieku około dwóch do trzech lat, wyznacza początek rozwoju
                                          > ego, gdy dziecko staje się świadome siebie i wymagań rzeczywistości.
                                          > Najważniejszym problemem w tym stadium jest, zdaniem Freuda, kontrolowanie
                                          > wydzielin organizmu, lekcja samokontroli, jakiej dziecko się uczy „wychod
                                          > ząc” z
                                          > pieluch. Osoby, które zatrzymały się w tym stadium, staja się według Freuda,
                                          > zamknięte w sobie, przesadne na punkcie czystości i porządku. Mogą też nabywać
                                          > cech dokładnie przeciwnych, stając się niechlujne i niezorganizowane.
                                          Jestes do tylu ze wszystkim.Ostatnio wyszla ksiazka o drfrojd,ktora nie tylko
                                          obala cala sztuke,na ktorej opierasz swoj znany belkot,ale wrecz oskarza go o
                                          oszustwo i blage.Wszystko naukowo poparte z cyferkami i datatmi.Cos dla twojej
                                          kabaly.

____

• pozarski Re:A niby dlaczego?Dajesz d...jak Q. 10.12.06, 21:26
                      Abstrakt ma racje.

____

• abstrakt2003 Brawo patience! Twoim zdaniem Helena Łuczywo oraz 10.12.06, 21:23
              pani Pitera to Qrwy!
              Hmmmm przeba cię podkablowac!
              • patience Jestem z-d-u-m-i-o-n-a ! 10.12.06, 21:28
                To literka Q z twojego pytania nie oznaczala znaku jakosci tylko qrwy????!!!?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=53711711&a=53715405
                !???
                • abstrakt2003 no i charakter też masz qrewski! 10.12.06, 21:30

• patience Widze ze z PO naprawde niedobrze/nt 10.12.06, 21:32

• pozarski Re: Widze ze z PO naprawde niedobrze/nt 10.12.06, 21:35
                      Nie tylko Q,ale slepa w dodatku.

____

• pozarski Re: To moze zaprotestujcie chlopaki? 10.12.06, 21:06
          patience napisała:

> Przeciwko temu banowi na Galbe? Lord Wader Galba pojdzie na Kraj i wznieci
          > panike kursowa, forumowicze masowo sie zaczna wyzbywac akcji, a wy zarobicie
          > miliony?
          >
          > wink)

Ty zaprotestuj,adres forum O moderacji dobrze znasz.No i przy okazji zarobisz
          tyle,cos zarobila poprzednim razem.

____

• patience Z szacunkiem dla Georga Galby Sorosa 10.12.06, 21:12
            docenionego przez Zarzad Spolki Akcyjnej Agora. Tam nie mam zadnego dostepu, bo
            nie mam ich akcji.
            • pozarski Re: Z szacunkiem dla Georga Galby Sorosa 10.12.06, 21:15
              patience napisała:

> docenionego przez Zarzad Spolki Akcyjnej Agora. Tam nie mam zadnego dostepu,
              bo
              > nie mam ich akcji.
              >
              >
              Soros zabanowany?Nareszcie mu ktos przypie.dolil.

____

• page_cannot_be_found Bylem - Small - Anagram 10.12.06, 21:51
                pozarski napisał:

> >
                > >
                > Soros zabanowany?Nareszcie mu ktos przypie.dolil.\

Teraz kolej na ciebie, masz to jak w banku.

• pozarski Re: Bylem - Small - Anagram 10.12.06, 21:54
                  Zalezy w jakim banku.

____

• page_cannot_be_found Re: Bylem - Small - Anagram 10.12.06, 23:03
                    pozarski napisał:

> Zalezy w jakim banku.

BSA.
    • andrzejg nie rozumiem tych ludzi 10.12.06, 21:52
      dlaczego tak sie maltrerują
      ja nie lubię RM i jego po prostu nie słucham i nie płaczę później (jak tu Galba)
      że nie chca mnie wpuścić na antenę

A.
      • abstrakt2003 galba bez GW nie jest w stanie żyć 10.12.06, 21:54
        To GW nadaje sens jego egzystencji.
        • qwardian Re: galba bez GW nie jest w stanie żyć 10.12.06, 22:08
          My katolicy obchodziliśmy się bez was znakomicie i bardzo byśmy sobie życzyli,
          żebyście wy również potrafili żyć bez nas.
          • abstrakt2003 nie wycieraj sobie gęby katolikami 10.12.06, 22:32
            sekciarzy rydzykowy!
      • 7em akłanet wciaz zyje 10.12.06, 23:19

• 7em zadziwiające 10.12.06, 23:19

• mysz.szara Re: zadziwiające 10.12.06, 23:22
          7em napisał:

>

A co myślałeś, że padnie bez Ciebie?

mysz.szara
          • 7em no /nt 10.12.06, 23:32

• 7em mysz 10.12.06, 23:39
            nie chcem sie chwalic ale mojego bloga dziennie odwiedza 250 ludzi. różnych
            ludzi - robia tak codziennie to sa wierni fani. takich co musza przynajmniej 2x
            w miesiący będzie około 500-600. jak sie wpisz ma do aquanetu? juz mowie: jak
            20 do 1 smile

ps na forum kraj umiescilem platny kommerszal za 150 pln wynik szacunkowy jest
            rownie przygnębiający. FK czytuje około od 100 do 1000 ludzi [lecz blizej 100
            jak blisko nie wiem]
            • sanatorium_psychiatryczne 7ka 10.12.06, 23:43
              gratulacje wink
              ©
              • pozarski Re: 7ka 10.12.06, 23:46

> gratulacje wink
                > ©
                Rzeczywiscie mu sie nalezy,bo na twoj blog nikt nie wlazi.

____

• sanatorium_psychiatryczne P0zer000.... 10.12.06, 23:51
                  ty chyba zakochany we mnie jestes? wink)))
                  ©
                  siedzisz na forum i wyjesz do ksiezyca z powodu zawiedzionej milosci?
                  • pozarski Re: j0zier000.... 10.12.06, 23:57

> ty chyba zakochany we mnie jestes? wink)))
                    > ©
                    > siedzisz na forum i wyjesz do ksiezyca z powodu zawiedzionej milosci?

I do tego megaloman.Tys sie wtrynil w rozmowe,wiec mysle,ze to ty mnie kochasz,
                    ale ja sie brzydze takimi osobami jak ty,wiec sie odwal cioto.
                    ____

• sanatorium_psychiatryczne ;)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 11.12.06, 00:00
                      homofobia-homosexualna?
                      ©
                      www.racjonalista.pl/forum.php/q,en/s,23763
                    • 7em ważne że 11.12.06, 00:01
                      atmosfera zrozumienia i serdzeczności niezmiennie tu panuje. my konserwatyści
                      lubiejemy trwałe i ponadczasowe rzeczy
                      • sanatorium_psychiatryczne Re: ważne że... 11.12.06, 00:06
                        7ka jestes killerwink))
                        • pozarski Re: ważne że... 11.12.06, 00:16

> 7ka jestes killerwink))

Ale lize!Nie zapomnij wyciagnac jezyka.

____
                          • sanatorium_psychiatryczne nie wpieprzaj sie w kazda rozmowe...misiu-nt 11.12.06, 00:25

©
                            • pozarski Re: a dlaczego nie?jestesmy na forum i na tym 11.12.06, 00:30
                              polega zabawa.Co innego jakis blog czy inna organizacja.Tam mozesz mi zamknac
                              droge do wpieprzania ci sie w rozmowe(jak na razie nie zauwazylem,zeby siedem z
                              toba rozmawial).

____
                      • patience To zasluga Georga Galby Sorosa 11.12.06, 00:27
                        7em napisał:

> atmosfera zrozumienia i serdzeczności niezmiennie tu panuje. my konserwatyści
                        > lubiejemy trwałe i ponadczasowe rzeczy

Sam zarzad Spolki Agora SA uznal go za zagrozenie dla trwalosci kursu jego
                        akcji. To tak jak ta akcja z funtem, tez jednoosobowa. Galba w pelni zasluzyl na
                        swoj n owy przydomek. A skoro Sam Zarzad sie tak ozywil, to coz dziwnego ze
                        Aquanet powital tego bana z takim entuzjazmem.
                        • 7em Re: To zasluga Georga Galby Sorosa 11.12.06, 00:45
                          narazie to jest jeszcze zabawne, ale wszystko idzie w kierunku który z
                          koleżanką Basią kiedyś przedyskutowaliśmy. dziś jeszcze dziennikarze szukają
                          inspiracji w blogach Galby czy Kataryny by coś wypocić w papierowym wydaniu. za
                          5 lat 1 strona popularnego dziennika bedzie wygladała jak strona RSS. Web2
                          zmieni media bardziej niz w najodwazniejszych myslach naszych jest.
                          w tych samych 5 latach stanie sie cos jeszcze. Wielcy dostawcy internetu
                          wprowadza opłatę za bajt transferu. to bedzie najwieksze mozliwe zagrozenie.
                          usmierci p2p oraz uczuni internetowe zasoby tak naprawdę platnymi.
                          • patience Re: To zasluga Georga Galby Sorosa 11.12.06, 01:05
                            > narazie to jest jeszcze zabawne, ale wszystko idzie w kierunku który z
                            > koleżanką Basią kiedyś przedyskutowaliśmy. dziś jeszcze dziennikarze szukają
                            > inspiracji w blogach Galby czy Kataryny by coś wypocić w papierowym wydaniu.

... no i kradna anarchistom, juz kilka razy przylapalam. Nie nadazaja. Maja ZUS
                            i wyplate, ale pracodawca chce od nich propagandy a nie dziennikarstwa wiec co
                            sie dziwic. Z tym web20 to mysle ze gazety na palmach czy RSSsem tez
                            niekoniecznie zaskocza, bo informacja juz nie musi byc zwiazana z mediami
                            klasycznymi. Np. jak byl konflikt w Libanie to ok. 80proc. wiadomosci pochodzilo
                            z blogosfery, takiej stronki zrobionej przez blogowiczow z Izraela, Palestyny i
                            Libanu. I zero cenzury, bo dzialalo na RSS. Jakie media klasyczne moga sie czyms
                            takim pochwalic? Lepsze bylo i szybsze niz Reuters.
                            • pozarski Re: To zasluga Georga Galby Sorosa 11.12.06, 01:07
                              patience napisała:
                              przez blogowiczow z Izraela, Palestyny i
                              > Libanu.
                              >
                              Nie ma panstwa pt Palestyna.

____

• sanatorium_psychiatryczne P0zer000.... 11.12.06, 01:19
                                ooo....jaki ty mondry wink)))a blogow tez nie ma...

--
                                afera rozporkowa zakonczona?
                                ©
                                • pozarski Re: J0zier000.... 11.12.06, 01:24

> ooo....jaki ty mondry wink)))a blogow tez nie ma...
                                  >
                                  > --
                                  > afera rozporkowa zakonczona?
                                  > ©
                                  Eh?Bleble?No wlasnie.Twoja pejszns przestala wlazic do rozporkow,wiec i ja
                                  zmienilem sygnaturke.Ale jak zacznie,to wroce do starego tekstu.Wszystko ma
                                  swoj czas,jak mowi Kohelet,blogisto.

____

• sanatorium_psychiatryczne P0zer0...Zabierz swoje brudne lapska od marianny! 11.12.06, 01:32
                                    pieprzony spamerze....!
                                    ©
                                    • pozarski Re: J0zier0...pierz swoje brudne lapska 11.12.06, 01:37

> pieprzony spamerze....!
                                      > ©
                                      Tom sie usmial.Tylko na tyle cie stac biedaku?Wyprozniles juz bebechy?A kiedy
                                      nam napiszesz jakies ladne,okragle zdanko pelne roznorakich tresci?Moze cos o
                                      sobie.Scisle prywatnie,jak to masz w zwyczaju na swoim drf-owskim watku pisac o
                                      innych.Eh?Nie zrobisz tego,bo nie umiesz sklecic jednego,glupiego zdania w
                                      swoim ojczystym jezyku.Co za upadek!

____

• sanatorium_psychiatryczne Literato Donosu.... 11.12.06, 01:47
                                        ....dalszy ciag Duszonej Kaszanki?
                                        • pozarski Re: Literato Donosu.... 11.12.06, 01:53

> ....dalszy ciag Duszonej Kaszanki?

Twoja pejszns pisze o badaniach,ktore dotycza was obojga.Jej sie kompletnie
                                          popieprzylo juz wszystko i domyslam sie,ze to troche twoja wina.Po prostu
                                          jestes za stary model na te kiedys rzutka damulke.Ale dam ci dobry tips a
                                          propos tych "badan":Joseph Epstein.

____

• mysz.szara Re: mysz 10.12.06, 23:51
              7em napisał:

> nie chcem sie chwalic ale mojego bloga dziennie odwiedza 250 ludzi. różnych
              > ludzi - robia tak codziennie to sa wierni fani. takich co musza przynajmniej 2x
              >
              > w miesiący będzie około 500-600. jak sie wpisz ma do aquanetu? juz mowie: jak
              > 20 do 1 smile

No tak, liczby nie kłamią. Nieraz tez wchodzę na tego Waszego bloga, ale to
              jest blog zbiorowy. Więc należałoby podzielić liczbę wejść przez ilość osób
              piszących. big_grinbig_grin:

> ps na forum kraj umiescilem platny kommerszal za 150 pln wynik szacunkowy jest
              > rownie przygnębiający. FK czytuje około od 100 do 1000 ludzi [lecz blizej 100
              > jak blisko nie wiem]

Fora teraz maja swój niedźwiedzi rynek. Blogi przezywają hossę!

mysz.szara
            • sz0k Re: mysz 10.12.06, 23:53
              > FK czytuje około od 100 do 1000 ludzi [lecz blizej 100
              > jak blisko nie wiem]

Zawsze podejrzewałem, że to szambo czosnkowo-cebulowe czyta garstka kretynów pod
              parusetoma nickami (zatrudniana przez Żydorę na dyżury?) robiąca "sztuczny tłok"
              + paru porządnych ludzi, którym się jeszcze chce...
              • 7em i w dodatku 11.12.06, 00:05
                boty redaktorskie. takie mendy co występują pod wieloma nickami ale zawsze
                kochają duce michnika.
                sprawdzilem to po klikalności linka na przestrzeni 3 tygodni. 700.000 odsłon.
                60 klikniec. klika minimum 1%. ciezko ocenic ale w ciemno liczbe mozna szacowac
                na kilkaset. zawiodło mnie to ze wzgledów reklamowych ale ucieszylo z powodu
                popularnosci wpisza.
    • wikul Balba ma gana nt. 10.12.06, 22:34
    • galba Już nie mam 11.12.06, 17:43
      Znajomość z Ewką Milewicz pomogła.
      • wikul Re: Już nie mam 11.12.06, 18:23
        galba napisał:

> Znajomość z Ewką Milewicz pomogła.

A , Ewka , ostatnio strasznie dokopała Lepperowi & Co

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3779606.html
      • dachs Re: Już nie mam 11.12.06, 18:29
        kumoterstwo - pozostalosc III RP.
        Ale dobrze, ze zdjeli. Bany to politpoprawny idiotyzm.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka